ignorant11 09.09.23, 12:06 Dodałem scanda, dawno juz trzeba było to zrobic. Jesli nie wyrazi sprzeciwu w nastepnym poscie to zostaje zatwierdzony jak 3ci administrator na FS obok mnie i eliota. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scand Re: Nowy administrator na FS 09.09.23, 19:41 Dziękuję drogi Ignorancie, ale już jestem administratorem jednego forum - chyba mi ono wystarczy, niech to będzie twoje forum i nadal Eliota, w którego powrót wierzę, choć jestem zaniepokojony jego milczeniem (nawet przy przytoczeniu jego najstarszych wątków nie pojawia się). Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Nowy administrator na FS 09.09.23, 23:42 scand napisał: > Dziękuję drogi Ignorancie, ale już jestem administratorem jednego forum - chyb > a mi ono wystarczy, niech to będzie twoje forum i nadal Eliota, w którego powró > t wierzę, choć jestem zaniepokojony jego milczeniem (nawet przy przytoczeniu je > go najstarszych wątków nie pojawia się). Administratorów może byc kilku a Ty jestes zwiazany z nami od lat... Odpowiedz Link
scand Re: Nowy administrator na FS 10.09.23, 10:47 > a Ty jestes zwiazany z nami od lat... To prawda Ignorancie, ale jak mówiłem mam już inne forum jako administrator, a lepiej jeśli będzie to osoba, która poświęca się tylko temu forum. A więc Ty ! Ja na razie nie będę brał tego obowiązku. Odpowiedz Link
rabbi.rozencwajg Re: Nowy administrator na FS 10.09.23, 18:06 ignorant11 napisał: > Administratorów może byc kilku a Ty jestes zwiazany z nami od lat... > > Ja tez.. Odpowiedz Link