viki2lav 20.10.06, 08:38 www.youtube.com/watch?v=YWrn7z28AW4 z serii Ho Inca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonamysz Re: Lego dziewiarza 20.10.06, 09:17 Widze w tym głeboka metafore zycia. I brak pointy tez jest symptomatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Lego dziewiarza 20.10.06, 22:55 oj pointa zawieszona zlowrogo Pani Myszko!...żeby nam tylko Hali nie zautomatyzowali! Ja sie boje! ja biore kredyt! (w razie zwolnień przykuje sie do kaloryfera albo palmy. Oświadczam) Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Lego dziewiarza 21.10.06, 15:27 Wyglądało, jak perpetuum mobile i/bo nic nie przybywało... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Lego dziewiarza 21.10.06, 15:37 szubad napisała: > oj pointa zawieszona zlowrogo Pani Myszko!...żeby nam tylko Hali nie > zautomatyzowali! Ja sie boje! ja biore kredyt! (w razie zwolnień przykuje sie d > o > kaloryfera albo palmy. Oświadczam) Pani Szubadowa, tak se myśle że pani to by było do twarzy tak sie oflagować. A racjonalizacja jest największym wrogiem akcji kredytowej. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Lego dziewiarza 21.10.06, 21:33 Admin nas czasem off loguje Panie Brezly i wtedy jesteśmy wyofflogowani... :-) a z tym racjonalizowaniem akcji kredytowej to mnie się przypomniała taka stara kwestia z "Rosalie goes shopping" Percy Adlona (Pan zna?) " jak weźmiesz kredyt 2000 to masz klopot a jak weźmiesz 2 0000 000 to bank ma kłopot" tyle że dla Szubad 2 mln to liczby z Ur oj one. Nie ma szans, zeby bank miał z Szubad klopot :-) Czasem myslę, ze Bank (i inne Instytucje)to prawie jak Admin. Moze Admin pracuje w Banku? I trzyma kase. Każdemu co mu zapisano. Albo raczej od kazdego co mu zapisano...? Ehe! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: Lego dziewiarza 22.10.06, 04:17 Wlasciwie to mysl gleboka Szu. Na gorze jest ADMIN. To juz zupelnie jak ten facet o ktorym mi pisalas - ten ktory uzaleznil sie od netu ,wyjechal do Kazachstanu i zalozyl tam sekte netowa. Moze i my ... znaczy zalozmy, ze na gorze jest admin a na dole trolle.To by duzo tlumaczylo. iDE DZIEWAC/ Choc sie pruje my dziewajmy. Bo dziewac musi ktos by nie dziewac mogl ktos.Ide na podziewerkę. Dziew, bracie dziew,bo na starosc torba i kij...Wczoraj dziewlem w 66 a dzis nie mam co jesc. No i 66 - znak szatana. Tak. Ide zanim calkiem zadziewie swiat czy ide by zadziewic. Kazdy dziewie jak moze. Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: Lego dziewiarza 22.10.06, 09:16 tak, tak, to o tym Nadrzędnym Adminie Pani Myszko (i jego zaKsięgowaniach kto ile komu) a dziewanie z rana lepsze od ziewania! i dobre na zwiewanie z Adminowych ksiąg (est-kapizm) by zostać Ni_rwaną/ym przez wichry gniewnych rozporządzeń i zaksięgowań różnych adminów i Adminow... Ha! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Lego dziewiarza 22.10.06, 09:36 zielonamysz napisała: > Wlasciwie to mysl gleboka Szu. Na gorze jest ADMIN. Rany, Myszko Eureko (wyskakuje z wanny z okrzykiem "nie rusz moich kół!") już rozumie: ADMINnistracja Państwowa! (spocznij!). > To juz zupelnie jak ten facet o ktorym mi pisalas - ten ktory uzaleznil sie od > netu ,wyjechal do Kazachstanu i zalozyl tam sekte netowa. Aaaa, ja chcę te historię! Został Adminem tej sekty? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Lego dziewiarza 22.10.06, 09:33 Dziadek mój jakby dożył to by sie wkurzał.. Że on nie po to siedział w Oflagu, żeby ktos z tego czasownik robił (numerant dziadek był i dobrze ze własnej amrtyrologii nie dozył, boby umarł ze śmiechu). Dal własnych pieniedzy ten czasownik. > a z tym racjonalizowaniem akcji kredytowej to mnie się przypomniała taka stara > kwestia z "Rosalie goes shopping" Percy Adlona (Pan zna?) Nie zna, ale moze sobie wyobrazić :-|) > " jak weźmiesz kredyt 2000 to masz klopot a jak weźmiesz 2 0000 000 to bank ma > kłopot" A to znam, ale z jakimiś szmoncesem kojarze, bardziej. > Czasem myslę, ze Bank (i inne Instytucje)to prawie jak Admin. Ehem, jak mówia Niemcy: "jein" ("tniek"?). Jakby banki miały takie pojecie o finansach jak Adminy o systemach, to juz by wszystkie były po plajcie. Ja mówi Murphy: gdyby domy były budowane tak jak pisane sa programy komputerowe, pojedynczy dzięcioł zburzyłby cała cywilizacje. W tym sensie - nie. W tym sensie "tak" natomiast że, IMHO, trza jedno i drugie omijac tak dużym łukiem jak to mozliwe. A szczególnie jak mają jakies pomysły na coś "lepszego, nowego, jeszcze korzystniejszego". Może jestem subiektwyny bo, bo moje doswiadczenie z adminami jest o wiele większe (gorsze). Może jakas karta do adminomatu jako substytut admina byłaby jakims wyjsciem? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Lego dziewiarza 23.10.06, 09:39 Adminomat wyrzucalby takie male adminoty. Adminskie miernoty? Pojde dalej w wizualizacji, moze sie komu przyda w ramach szkoleniowych. Aha, jakby zabraklo zwyklych ram, to mozna sobie wziac anty(ramy). www.vam.ac.uk/collections/fashion/video_jacquard/broadband.html Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Kto nadstawi lapki do trzymania? 02.11.06, 15:07 ale hajtekowo! zasadzac sie mozna grupowo na jedzenie e-motionalne. Odpowiedz Link Zgłoś