Dodaj do ulubionych

MATEMATYKA DYSKRETNA

15.11.07, 16:18
zawsze mi sie podobala.
teraz przeczytam ze prof X specjalizuje sie w układach rozmytych.
Chyba trzeba to pis sprezentowac Naprawde to mozna bardzo tworczo
rozwinac..tylko JK trzeba anie profX
Obserwuj wątek
    • zielonamysz Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 16:28
      Czytam -Informator nauki polskiej.
      Teraz trafilam na systemy wieloagentowe, którymi sie para jeden z podmiotow ww.
      publikacj.
      Brzmi powaznie,Zobaczym co dalej..
      • zielonamysz Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 16:28
        No tak.
        Jest.
        Specjalistka od lichenologii.
        • brezly Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 16:39
          A tak. Nauka o porostach. Bardzo wazny dzial, no co? :-D
          • immanuela Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 17:01
            Brezu, proszę mi tu z lichenologów nie kpić! Bo właśnie bardzo mię porost islandzki zawarty w tabletkach Isla na gardziołko pomógł. Badaczom porostów chwała na wieki!
            • brezly Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 17:12
              Alez absolutnie nie kpie. Pewien moj guru zawodowy zajmowal sie wspolpraca
              lichenologami i bardzo sobie cenil to.

Natomiast mnie sie koajrzy pewien szkolny kolega, ktory zapytany przez pania od
              biologii "dlaczego mchy i porosty nazywamy roslinami pionierskimi?" odparl ze
              dlatego ze "pionierzy je jedza"
              • immanuela Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 17:19
                jest coś na rzeczy. Jak taki pionier dotarł na ten przykład w rejony pustynne i półpustynne, to nie miał innego wyjścia, tylko musiał te porosty wtrąchnąć ;-)))
                • zielonamysz Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 18:48
                  I od razu mogł zastartowac z badaniami mechaniki skał.
                  • immanuela Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 18:53
                    no jak to byłahamada, to tak. A w ogóle, Myszku, co Ty za dziwne książki czytasz?
                    • brezly Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 18:54
                      "W czasie sniegu myszy sie nudza.."
                      • immanuela Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 18:56
                        a ja to bym chciała móc zapaść w sen zimowy i obudzić sie dopiero jak trawa zacznie kiełkować. Tęskniłbyś za mną Brezu? ;-)
                        • brezly Re: MATEMATYKA DYSKRETNA 15.11.07, 18:58
                          Za toba to ja zawsze tesknie, przeciez :-) A szwagier ma koncepcje sie w kupe
                          lisci na zime zagrzebac, wiesz?
                          • brezly Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 18:58
                            bardzo podoba pojecie "gorotworu" oraz jego mechaniki i dynamiki.
                            • immanuela Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:01
                              ja tam wolę w kouderkę się zawinąć, w kominku napalić i spaaaaaaaaaaaaać...
                              ruchy górotworu? też nieźle :-)
                              • brezly Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:03
                                Szwagier jest ekologiczny bardziej. Tu jest teraz niemodne za duzo CO2
                                produkwoac :-DDD
                                • immanuela Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:04
                                  to z czego bierzecie energię? Z wiatru? ;-)))
                                  • brezly Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:06
                                    Wrrrr..... :-)
                                    To jest tu dziwny temat, wiesz :-))
                                    • immanuela Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:08
                                      no nie wiem :-))
                                      • brezly Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:10
                                        Miejscowi politycy do spolki z kanclerzyca stoja w tej sprawie na nogami na
                                        dwoch wozkach, ktore wlasnie zaczynaja sie rozjezdzac :-))
                                        • immanuela Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:13
                                          ups.
                                          A wiesz, że dzisiaj już prawie normalnie mówię? Po kuracji Homeovoxem, tabletkami emskimi i porostem islandzkim.
                                          • brezly Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:15
                                            Homeovox? "Glosopodobnik"?
                                            • immanuela Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:16
                                              a widzisz! Na to nie wpadłam :-)
                                              • brezly Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:20
                                                Terminologia matematyczna cie nie fascynuje? Mnie od czasu przeczytania o
                                                "przestrzeniach wloknistych" zwasze fasycnowala :-)
                                                • immanuela Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:23
                                                  a funkcja porządna? :-)
                                                  • brezly Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:26
                                                    I wszedzie gladka?
                                                  • immanuela Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:29
                                                    słuchaj, maila Ci teraz przesłac na phy?
                                                  • brezly Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:32
                                                    Tak, tak. Do jutra rano. Potem na interie.
                                                  • immanuela Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:36
                                                    to Ci zaraz coś wyślę.
                                                  • brezly Re: Chcialem jesczze dodac ze mi sie 15.11.07, 19:39
                                                    OK, czekam.
                                                  • brezly Imm 15.11.07, 19:43
                                                    "Procent brany od kredytu"
                                                  • immanuela Re: Imm 15.11.07, 19:47
                                                    no osiem ma, rzeczywiście! :-O
                                                  • immanuela Re: Imm 15.11.07, 19:50
                                                    Brezu, jesteś genialny! :-DDD
                                                  • brezly Re: Imm 15.11.07, 19:53
                                                    "Cicho, wiem!" :-DD
                                                  • lira_korbowa Re: Imm 15.11.07, 19:55
                                                    "Aleście się rozhulali" - pisnęła ni w pięć, ni w dziesięć Lira.
                                                  • immanuela Re: Imm 15.11.07, 19:57
                                                    Bo mamy wenę tfurczą, Lireńku :-DDD
                                                  • immanuela Re: Imm 15.11.07, 19:58
                                                    brezly napisał:

> "Cicho, wiem!" :-DD

Brezu, Ty byś mi się nadał :-DDD. Tzn. nadajesz mi się! :-DDD
                                                  • brezly Re: Imm 15.11.07, 20:00
                                                    Do weny stfurczej jako quality control?
                                                    Czesc, Liro:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka