immanuela 05.09.08, 10:01 zawołalam sobie na Hali. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
around_the_sun Re: hej hej! 05.09.08, 10:55 Hej! hej! też se pokrzyczę, a co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: hej hej! 05.09.08, 11:20 AhoJ!! Do mnie dzieci wdowy Czy jakos tak krzyczeli dziewiarze! A pani nie w pracy pani IM? Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: hej hej! 05.09.08, 11:23 aaa, witam Pani Myszo Zielona, napawam się właśnie przerwą dwugodzinną między jedną pracą a drugą. PS. Jakiej wdowy, kurczę, czarnej może? Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: hej hej! 05.09.08, 15:56 Lepiej pani Im, to był jedyny okrzyk na forumie dzisiaj bo więcej mi się żaden wątek do tych pór otworzyć nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: hej hej! 05.09.08, 16:05 a próbowała Pani, Pani Słoneczkowa jakiegoś hasła, np. "Wątku, otwórz się!"? Bo tu czeba perswazyjnie, jak mniemam. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: hej hej! 06.09.08, 09:12 historie chcialo by sie otworzyc kurde, ale ci ja tworza jej nie przezyli Odpowiedz Link Zgłoś
zielonamysz Re: hej hej! 07.09.08, 08:25 Pani Popiolow nieczytawszy pani IM. Ale kto dzisiaj czytawszy... Zreszta tez nie przepadam Kiedys ciezko bylo o ksiazki tom calego Zeromskiego przeczytala lacznie ze sztukami.. To zawolanie masonow-Do mnie dzieci wdowy.. Tak sie w z gielku bitewnym przywolywali w czasach Napoleona jesli wierzyc Ż. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: hej hej! 07.09.08, 15:35 otóż generalnie miałam wstręt do lektur OBOWIĄZKOWYCH. Jak już szkoły pokończywszy, dopiero zabrałam się za ich czytanie, bo już nie musiałam. Widocznie do Popiołów jeszcze nie dotarłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szubad Re: hej hej! 07.09.08, 21:46 wiernej rzece rzeczę żem wierna popioły posypię głowy, zgubiłam jeden tom, tom też nieczytawszy Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: hej hej! 08.09.08, 00:09 Mysza Ty masz pamiec jak slon ja to chyba prrzed wojna czytalem, teraz podobno sie tego nie czyta, dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś