jack_sparrow 20.05.05, 11:30 Szukam troskliwej, kompetentnej niani do 20 miesięcznej dziewczynki na 5-7 godzin dziennie od sierpnia na Stegnach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patikuti Re: fajnej niani szukam 03.06.05, 21:56 Mam na imię Patrycja, skończyłam L.O w Warszawie i staram się o przyjęcie na studia pedagogiczne. Kocham dzieci i mam z nimi dobry kontakt niestety jeszcze nigdy zawodowo nie pracowałam jako niania. Często opiekuję się dziećmi sąsiadów (w wieku od 1,5 roku do 6 lat),chętnie oddają mi swoje maluchy na kilka godzin. Wiem,że oddanie swoich dzieci w ręce obcych to bardzo poważna decyzja i nie wybiera się byle kogo. Chętnie spotkam się osobiście i poznam malutką księżniczkę:) Odpowiedz Link
jack_sparrow Re: fajnej niani szukam 04.06.05, 18:28 Jestem zainteresowana ale mam pytanie czy studia bedą w trybie dziennym czy zaocznym? bo godziny mojej pracy mogą początkowo być zmienne .A może spotkamy się żeby obgadać szczegóły Mój telefon 0 604567181 Odpowiedz Link
opiekunki1 Re: fajnej niani szukam 16.06.05, 11:53 Witam Państwa Jesteśmy Agencją pomagającą w profesjonalny sposób w znalezieniu opiekunki, gosposi, dysponujemy obszerną bazą danych. Wszystkie polecane przez nas kandydatki posiadają referencje ponadto odbywają szczegółową rozmowę kwalifikacyjną. Jeżeli nadal poszukują Państwo opiekunki lub gosposi i są zainteresowani naszą ofertą proszę o kontakt. Kontakt w godz.: 9.00-15.00 biuro: 22 498 49 98 e-mail: opiekunki@buziaczek.pl Odpowiedz Link