sunowo 09.03.08, 19:48 Piękny jest ten nasz Kołobrzeg.Narazie tylko rynek mamy wysprzątany.Jak tak dalej będziemy o niego dbać to od turystów się nie opędzimy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emwu55 Re: Uzdrowisko wita 10.03.08, 09:50 szczegółowa dokumentacja juz została przez Ciebie wykonana - czyli pierwsze zadanie za Tobą. Traz weź worek na śmieci i spontanicznie zapoczątkuj akcję sprzatania udokumentowanych miejsc. Pociągnij tłumy!! Bądź pierwszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
falochron1 Re: Uzdrowisko wita 04.04.08, 17:45 Tak jest, emwu55 ma całkowitą rację. Dosyć wytykania palcami, czas działać! Chciałbym zobaczyć zdjęcia tych samych miejsc, ale już po tym, jak zrobisz tam porządek, no może chociaż zaczniesz ... Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: Uzdrowisko wita 05.04.08, 18:40 Wszystkie zaśmiecone miejsca które pokazałem na zdjeciach mają swoich włascicieli i to do nich należy dbac o porządek.Nasza Straz Miejska oraz słuzby oczyszczania miasta też za coś biorą pieniądze a ja mogę sie tylko zobowiązać ,że nie będę śmiecił. Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: Uzdrowisko wita 08.04.08, 14:32 właścicieli na pewno mają, u nas nic nie jest bezpańskie tylko kupione przez potentatów budowlanych. A sprzątać zaczęłabym sama gdyby tylko odniosło to jakiś skutek. Wkurza mnie to niesamowicie. Te dzirawe drogi - mimo ogromnych kwot z opłaty uzdrowiskowej i te śmieci wcale nie wpływaja dobrze na wizerunek miasta. A może powienieneś przekazać te zdjęcia prezydentowi. Na stronie urządu miasta jest jego adres mailowy. Niech się wykaże. Odpowiedz Link Zgłoś