Dodaj do ulubionych

POzdrowienia...

IP: *.icm.edu.pl / *.nov.pl 03.07.02, 20:09
dla wszystkich forumowiczów z festiwalu rockowego w Węgorzewie :)))))
Pogoda dopisuje, naród się zbiera bedzie dobrze :))))
Obserwuj wątek
    • wook Re: POzdrowienia... 03.07.02, 21:08
      dzięki za pozdrowienia, widać nasze trzymanie kciuków pomaga:)))
      • gosia-s Re: POzdrowienia... 04.07.02, 08:17
        Dzięki i czekamy na relacje!
        • gofa Re: POzdrowienia... 04.07.02, 12:12
          jeju...wegorzewo...umarlam z zazdrosci...;)
          • gosia-s Re: POzdrowienia... 04.07.02, 12:50
            Umarłaś, ale jeszcze żyjesz?... ;)))
          • gosia-s Re: POzdrowienia... 04.07.02, 12:50
            Umarłaś, ale jeszcze żyjesz?... ;)))
            • millenik1 Re: POzdrowienia... 05.07.02, 00:00
              ..co to wegorzewo...
              • Gość: ga Re: POzdrowienia... IP: *.inet.pl 05.07.02, 08:57
                Muminek! co grają?
                • gosia-s Re: POzdrowienia... 05.07.02, 09:40
                  Qrcze, chyba mi pisał przez tlen, ale zapomniałam. Nie szkodzi, powtórzy. ;)))
                  • ga Re: POzdrowienia... 05.07.02, 11:26
                    Chyba, że nie o śpiewanie tam chodzi - może to np. festiwal piwa?!!
                    • gosia-s Re: POzdrowienia... 05.07.02, 12:08
                      To festiwal bodajże rockowy, a interes dla browarów - po drodze. ;)))
                      • gofa Re: POzdrowienia... 05.07.02, 12:15
                        co tam festiwal ;) ale okolica...
                        • gosia-s Re: POzdrowienia... 05.07.02, 12:59
                          Ale z tego festiwalu też się cieszył... :)))
                          • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.wegorzewo.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 17:06
                            Kochani z tego wszystkiego przestaliscie trzymwć kciuki.... lało jak cholera...
                            ale nic z tego nie udało Wam się zepsuć imprezy dzisiaj wyszło słońce. Więc
                            dzisiaj i jutro zaczyna byc znowu fajnie. A festiwal rokowy przy browarach
                            warka, jest leszczyński ale idolem chyba nie zostane jest mi dobrze jak jest .
                            Pozdrawiam Was i Gofciu zamów konkretną pogodę a nie taką jak kobieta czyli
                            zmienną . Acha imprezy codzień do 4 rano a ludzi jak "mrówków". :)))))))
                            • millenik1 Re: POzdrowienia... 05.07.02, 19:44
                              ...u nas jest czarodziejka od pogody...trzeba tylko zamowic pogode i czekac...
                              • Gość: oliwa Re: POzdrowienia... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 04:25
                                Pozdrawiam serdecznie Mmuminka. A jeśli będziesz chwytał wiatr w żagle, to
                                życzę stopy wody(piwa?)pod kilem !
                                No i kciuki też potrzymam...,ale za pogodę na całe lato dla wszystkich
                                forumowiczów.

pozdr
                                • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.chello.pl 07.07.02, 13:01
                                  Ja też trzymam, za pogodęwe Wrocławiu też!
                                  • ga Re: POzdrowienia... 08.07.02, 15:18
                                    Trzymam, trzymam, kciuki trzymam - i jest pogoda!!! Wreszcie świeci słońce!!!
                                    Trzeba uskubać dwa dni urlopu od Łaskawcy i szybko na piaseczek!!!
                                    • gosia-s Re: POzdrowienia... 08.07.02, 15:25
                                      No to trzymam kciuki za wszystkich na urlopie! Bo u nas pogoda w kratkę, teraz
                                      upał, ale się chmurzy, wieczorem na pewno lunie!
                                      • ga Re: POzdrowienia... 08.07.02, 15:27
                                        No to nie szkoda siedzieć w pracy. To też jakiś plus.
                                        • gosia-s Re: POzdrowienia... 08.07.02, 15:45
                                          Raczej wątpliwe pocieszenie. Taka piękna pogoda... :(((
                                          • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.gizycko.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 18:31
                                            Pozdrowienia z Giżycka. Pogoda jest przesliczna. Woda w jeziorze ciepluteńka,
                                            Piwo chłodne. Jest OK!!!!! Trzymanie kciuków pomaga, postarajcie się jeszcze
                                            trochę /dwa tygodnie/, jak wrócę to bede trzymał kciuki dla Was.
                                            • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.stat.gov.pl 16.07.02, 11:04
                                              Fajnie, że nasze kciuki pomogły. Mam nadzieję, że wzajemnie... ;)))
                                              • wook Re: POzdrowienia... 18.07.02, 19:45
                                                Jesteście wspaniałe, wasze kciuki pomagają, u mnie też pogoda prześliczna, haha
                                                codziennnie moczę się w Sanie :)))
                                                • gosia-s Re: POzdrowienia... 21.07.02, 13:51
                                                  A ja codziennie moczę się w wannie... ;)))
                                                  • ga Re: POzdrowienia... 22.07.02, 08:55
                                                    A w Świnoujściu szczyt sezonu!!! Plaża pęka w szwach, parawany rozparawanione,
                                                    wczasowicze obsmażeni na rumiano, sprzedawcy jak zwykle przechodzą samych
                                                    siebie w popisach wokalnych (podoba mi się zwłaszcza partia "goootowanej
                                                    kuuukurydzy", ale "bosmanzrana" też jest niezłe), promy kursują non stop,
                                                    stateczki do Niemiec mijają się w biegu, banan śmiga po morzu, ostatecznie jest
                                                    też wesołe miasteczko w Ahlbecku i cyrk na Wojska Polskiego. Mam więc nadzieję
                                                    że interes kwitnie a kurort skurorcieje. Koniec bajki :))
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.tvk.tpsa.pl 23.07.02, 13:11
                                                    Coś się z pogodą porobiło,
                                                    Niebo się nagle zachmurzyło.
                                                    Deszczyk co chwila kropi z nieba,
                                                    Ale mi dzisiaj go tu nie trzeba.
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 23.07.02, 14:06
                                                    No to życzępoprawy aury. ;)))

GA, A NIECH CIE!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.wegorzewo.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:20
                                                    Poprawiło się ale niedługo wracam do domu już się trochę zmeczyłem tym
                                                    odpoczywaniem. :))))))
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 27.07.02, 07:59
                                                    Biedny Muminek, ale trochę zazdroszczę mu tego zmęczenia, dziewczyny a Wy?
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 27.07.02, 16:58
                                                    Jasne, też tak chciałabym się zmęczyć!
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 28.07.02, 08:48
                                                    Właśnie,a mnie chyba czeka takie troche inne zmęczenie, ojojoj jak temu
                                                    Muminkowi fajnie, tylko że on teraz będzie musiał iść do pracy żeby
                                                    odpocząć :)))
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.07.02, 12:15
                                                    A jakie czeka Cię zmęczenie, czyżby praca? ;)
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 28.07.02, 18:11
                                                    zgadłaś, ale to dopiero za jakieś dwa tygodnie, jeszcze trochę mogę sobie
                                                    poluzować, ale hihi z odpoczynkiem nie ma to nic wspólnego, chyba że coś
                                                    wykombinuję :)
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.07.02, 18:20
                                                    Nie kombinuj, masz robotę, to się ciesz!
                                                  • Gość: oliwa Re: POzdrowienia... IP: 213.134.142.* 29.07.02, 00:44
                                                    Ga, a co to jest ten banan śmigający po morzu ? - oświeć mnie bom nie kumata...

i pozdrawiam was nadal niestety z miasta, buuuuu....
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 29.07.02, 07:10
                                                    Oliwko, banan to taki żółty duuuży dmuchany balon w kształcie banana na który
                                                    okrakiem siadają delikwenci i łódź motorowa ciągnie to cudo wzdłuż plaży -
                                                    przednia zabawa, a najlepsza jak się z tego ustrojstwa spada :))),
                                                    Gosia to kombinowanie to w pozytywnym znaczeniu, nie to co pewnie miałaś na
                                                    myśli, teraz to ja wolny strzelec, a że pogoda znowu wróciła do P-śla (chyba
                                                    Gofa ze sobą przywiozła) to trzeba cos wykombinować aby skorzystać w pełni z
                                                    uroków lata, miałem na myśli chociażby aktywny wypoczynek nad wodą.
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 29.07.02, 08:20
                                                    A ja niestety nie mam czasu ruszyć się z miasta... :((( Łączę się z Oliwką w
                                                    bólu.
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 29.07.02, 08:30
                                                    ale mi Was żal
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 29.07.02, 08:52
                                                    Dzięki, zobaczymy, może da się coś wykombinować. ;)
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 29.07.02, 08:54
                                                    haha, ale za bardzo nie kombinuj :)))
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 29.07.02, 10:12
                                                    No nie za bardzo, tylko troszke :)
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 29.07.02, 14:19
                                                    a może przytargasz do pracy solarium i fontannę:)))
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 29.07.02, 14:31
                                                    Może przejdzie numer z solarium, co do fontanny - chyba musi wystarczyć mi
                                                    wiatraczek. :)))
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 29.07.02, 18:52
                                                    a fontanny to sa takie małe, postawisz sobie na biurku koło kompa i będzie Ci
                                                    ciurkać, a kwarcówkę postawisz na monitorze i będzie pysiaczek "automatycznie"
                                                    sie opalał :)))
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.07.02, 21:00
                                                    No ok, ale nie wiem, czy mi się fontanna, nawet taka mikroskopijna, na biurku
                                                    zmieści... :)))
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 29.07.02, 21:16
                                                    zrzucisz trochę papierów do kubła albo podrzucisz kierownikowi i już będzie
                                                    miejsce:))
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 30.07.02, 09:02
                                                    Właściwie, to powinnam pozbyć sięnieco makulatury. Jak już będę miała czas,
                                                    żeby posprzątać, to upały pożegnamy na rok... ;)))
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 09:15
                                                    Zrób porządek przed urlopem,
                                                    Aby bylo ładnie jak wrócisz z powrotem. :))))
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 09:25
                                                    no i najważniejsze, będzie miejsce na fontannę:)
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 30.07.02, 10:13
                                                    Tylko kiedy ten urlop... :(((
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 13:25
                                                    Ani się obejżysz a już nadejdzie, tylko pracuj szybciej /tzn. sprzątaj/ :)))
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 30.07.02, 13:41
                                                    Ok, sprzątam i idę żebrać o urlop w drudiej połowie sierpnia... ;)))
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 14:39
                                                    wzięłaś ze sobą kapelusz?
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 30.07.02, 15:18
                                                    Ha, ha, a po co mi kapelusz? To Wam są potrzebne cylndry!
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 16:11
                                                    Porządny zebrak musi miec kapelusz.. hahaha
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 30.07.02, 16:15
                                                    Jak myślisz, jak wrzucą mi urlop do kapelusza? :D :D :D
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 16:20
                                                    jak nie masz kapelusza, to może byc beretka(z antenką):)))
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 17:46
                                                    Beretki tyż ni mam. Mogę użyć puszki po pifku ucinając górę? To najłatwiejsze
                                                    do zdobycia. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 17:51
                                                    Widzisz jakie fajne masz pomysły dozbierasz sobie na urlop :)))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:25
                                                    Nasz budynek ma 6 pięter, 4 skrzydła; przejdę się po wszystkich pokojach. Jedna
                                                    puszka nie wystarczy... :)))
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 20:29
                                                    Gosiu, znając Twoje zaopotrzebowanie na złocisty napój w te upalne dnie, to
                                                    tych puszeczek spokojnie poznachodzić troszkę więcej niż jedną:)
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:31
                                                    Jasne, a jak zabraknie, to naruszę swoją kolekcję.
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 20:35
                                                    to niepotrzebnie sie martwiłem że Ci jednak nie wystarczy tych puszeczek, bo
                                                    to jednak cztery skrzydła - to potężna "moc"
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:47
                                                    Tylko nie pij za szybko aby nazbierać skarbonek, bo możesz nie mieć siły
                                                    zbierać pieniedzy :)))
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 21:13
                                                    najlepiej podlewaj zawartością puszeczek kwiatki, one będą wachlować listkami
                                                    i będziesz miała namiastkę wiatru od morza :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:16
                                                    A pijane kwiatki ostro wachlują, uważaj na sztormy... hihihi
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 21:19
                                                    No! co by Ci tą fontannę nie zwiało i nie zalało kompa, bo sie nie dowiemy czy
                                                    Twoje żebractwo zdało egzamin:)
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:22
                                                    A jak w pracy się nauczysz to na urlopie niezły szmal możesz zarobić :)))))
                                                  • Gość: oliwa Re: POzdrowienia... IP: 213.134.142.* 31.07.02, 00:15
                                                    Dzięki Wook za wyczerpującą odpowiedź, już zajarzyłam. Widziałam coś takiego w
                                                    migawkach tv.
                                                    A ten post Ga był taki rozgrzany słońcem.....:)))

pozdr
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 31.07.02, 06:57
                                                    haha, jak czytałem to wydawało i się że słyszę "bosmanzrana"
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 31.07.02, 08:23
                                                    Chłopaki nie martwicie się, ja mam kolekcję pustych puszek! :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 15:42
                                                    Szkoda że nie pełnych, można by je opróżnić :)))))
                                                    I czym tu się nie martwić :))))
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 31.07.02, 16:01
                                                    One już zostały osobiście przeze mnie opróżnione. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:05
                                                    No wiesz co tak sama opróżniłas, a fe nieładnie :)))))
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 31.07.02, 16:32
                                                    Jak zapraszałam na pifko, to wszystkich wymiotło na urlopy!!!
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:44
                                                    To Ty przez miesiąc opróżniłaś całą kolekcję,
                                                    To Ciebie lepiej ubierać niż poić :)))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 18:58
                                                    Nie przez miesiąc, tylko przez dwa tygodnie... :D
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 20:14
                                                    No to po takim wyczynie - zwracam się do dyrekcji - Dajcie urlop
                                                    dziewczynie!! :)))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 23:01
                                                    Oj, przyda się...
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 23:28
                                                    Mam nadzieję że wysłuchaja ale czy go dadzą? :)))))
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 01.08.02, 19:52
                                                    Gosiu, jak po przyjściu do pracy będziesz krzyczeć "bosmanzrana"
                                                    albo "kuuukuuryyyydzwkooolbach" to masz urlop od reki :)))
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 01.08.02, 21:06
                                                    Biorąc pod uwagę akustykę naszego gmachu, miałabym urlop z terminem końcowym na
                                                    świętą nigdy. :D :D :D
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 01.08.02, 21:07
                                                    to byś wołała przez tubę:)
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:10
                                                    Zacznij się zachowywać jak ktoś któremu wypompowali cała energię :))))
                                                    może się zlitują ;))))
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 02.08.02, 08:29
                                                    Już się tak zachowuję!
                                                  • wook Re: POzdrowienia... 02.08.02, 19:07
                                                    gdzie ty pracujesz? nie mają litości!!! chyba trzeba to zgłosić odpowiednim
                                                    organom.
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.08.02, 20:21
                                                    Nie trzeba, sama sobie urlop wezmę jak nikt mi nie da!
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 10:01
                                                    No to po co ta gadka i prośby kierowane do kierownictwa, bierz urlop i klikaj
                                                    ze Ś-cia korzystaj z lata i pięknej pogody /chociaz dzisiaj coś ona niezbyt
                                                    słoneczna/ :))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 10:06
                                                    Prawdę mówiąc dzisiaj leje. Może przeczekam... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 11:31
                                                    Właściwie może juz padać teraz jak jestem w pracy słońce nie jest mi aż tak
                                                    potrzebne :)))))
                                                    Jak dostaniesz urlop to bedziemy trzymac kciuki :)))
                                                    A Gofcia to chyba się zapiła na śmierć bo wcale się nie odzywa :))))
                                                    Nawet jak taka płaczaca pogoda
                                                  • Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 15:37
                                                    trzymajcie, trzymajcie! Chociaż nawet bez ładnej pogody zorganizuję sobie
                                                    jakośczas... :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 17:55
                                                    Teraz nie będę trzymał bo będzie mi ciężko stukać.. :))))
                                                  • gosia-s Re: POzdrowienia... 05.08.02, 08:41
                                                    Teraz nie musisz, poczekaj jakieś 2 tyg. :))) Dam Ci znać.
                                                  • Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 11:26
                                                    A może chociaż dla inych.. ;))))
    • Gość: Forman Re: POzdrowienia... IP: 2.3.STABLE* 15.09.02, 22:34
      Tarnowskie Góry pozdrawiają Świnoujście.Macie najlepsze plaże i dużo miejsc do
      parkowania(nie powiem tego o Międzyzdrojach)!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka