Gość: Muminek IP: *.icm.edu.pl / *.nov.pl 03.07.02, 20:09 dla wszystkich forumowiczów z festiwalu rockowego w Węgorzewie :))))) Pogoda dopisuje, naród się zbiera bedzie dobrze :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wook Re: POzdrowienia... 03.07.02, 21:08 dzięki za pozdrowienia, widać nasze trzymanie kciuków pomaga:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: POzdrowienia... 04.07.02, 12:12 jeju...wegorzewo...umarlam z zazdrosci...;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 04.07.02, 12:50 Umarłaś, ale jeszcze żyjesz?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 04.07.02, 12:50 Umarłaś, ale jeszcze żyjesz?... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 05.07.02, 09:40 Qrcze, chyba mi pisał przez tlen, ale zapomniałam. Nie szkodzi, powtórzy. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: POzdrowienia... 05.07.02, 11:26 Chyba, że nie o śpiewanie tam chodzi - może to np. festiwal piwa?!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 05.07.02, 12:08 To festiwal bodajże rockowy, a interes dla browarów - po drodze. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 05.07.02, 12:59 Ale z tego festiwalu też się cieszył... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.wegorzewo.sdi.tpnet.pl 05.07.02, 17:06 Kochani z tego wszystkiego przestaliscie trzymwć kciuki.... lało jak cholera... ale nic z tego nie udało Wam się zepsuć imprezy dzisiaj wyszło słońce. Więc dzisiaj i jutro zaczyna byc znowu fajnie. A festiwal rokowy przy browarach warka, jest leszczyński ale idolem chyba nie zostane jest mi dobrze jak jest . Pozdrawiam Was i Gofciu zamów konkretną pogodę a nie taką jak kobieta czyli zmienną . Acha imprezy codzień do 4 rano a ludzi jak "mrówków". :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
millenik1 Re: POzdrowienia... 05.07.02, 19:44 ...u nas jest czarodziejka od pogody...trzeba tylko zamowic pogode i czekac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwa Re: POzdrowienia... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 04:25 Pozdrawiam serdecznie Mmuminka. A jeśli będziesz chwytał wiatr w żagle, to życzę stopy wody(piwa?)pod kilem ! No i kciuki też potrzymam...,ale za pogodę na całe lato dla wszystkich forumowiczów. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.chello.pl 07.07.02, 13:01 Ja też trzymam, za pogodęwe Wrocławiu też! Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: POzdrowienia... 08.07.02, 15:18 Trzymam, trzymam, kciuki trzymam - i jest pogoda!!! Wreszcie świeci słońce!!! Trzeba uskubać dwa dni urlopu od Łaskawcy i szybko na piaseczek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 08.07.02, 15:25 No to trzymam kciuki za wszystkich na urlopie! Bo u nas pogoda w kratkę, teraz upał, ale się chmurzy, wieczorem na pewno lunie! Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: POzdrowienia... 08.07.02, 15:27 No to nie szkoda siedzieć w pracy. To też jakiś plus. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 08.07.02, 15:45 Raczej wątpliwe pocieszenie. Taka piękna pogoda... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.gizycko.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 18:31 Pozdrowienia z Giżycka. Pogoda jest przesliczna. Woda w jeziorze ciepluteńka, Piwo chłodne. Jest OK!!!!! Trzymanie kciuków pomaga, postarajcie się jeszcze trochę /dwa tygodnie/, jak wrócę to bede trzymał kciuki dla Was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.stat.gov.pl 16.07.02, 11:04 Fajnie, że nasze kciuki pomogły. Mam nadzieję, że wzajemnie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 18.07.02, 19:45 Jesteście wspaniałe, wasze kciuki pomagają, u mnie też pogoda prześliczna, haha codziennnie moczę się w Sanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 21.07.02, 13:51 A ja codziennie moczę się w wannie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ga Re: POzdrowienia... 22.07.02, 08:55 A w Świnoujściu szczyt sezonu!!! Plaża pęka w szwach, parawany rozparawanione, wczasowicze obsmażeni na rumiano, sprzedawcy jak zwykle przechodzą samych siebie w popisach wokalnych (podoba mi się zwłaszcza partia "goootowanej kuuukurydzy", ale "bosmanzrana" też jest niezłe), promy kursują non stop, stateczki do Niemiec mijają się w biegu, banan śmiga po morzu, ostatecznie jest też wesołe miasteczko w Ahlbecku i cyrk na Wojska Polskiego. Mam więc nadzieję że interes kwitnie a kurort skurorcieje. Koniec bajki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.tvk.tpsa.pl 23.07.02, 13:11 Coś się z pogodą porobiło, Niebo się nagle zachmurzyło. Deszczyk co chwila kropi z nieba, Ale mi dzisiaj go tu nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 23.07.02, 14:06 No to życzępoprawy aury. ;))) GA, A NIECH CIE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.wegorzewo.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:20 Poprawiło się ale niedługo wracam do domu już się trochę zmeczyłem tym odpoczywaniem. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 27.07.02, 07:59 Biedny Muminek, ale trochę zazdroszczę mu tego zmęczenia, dziewczyny a Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 27.07.02, 16:58 Jasne, też tak chciałabym się zmęczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 28.07.02, 08:48 Właśnie,a mnie chyba czeka takie troche inne zmęczenie, ojojoj jak temu Muminkowi fajnie, tylko że on teraz będzie musiał iść do pracy żeby odpocząć :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.07.02, 12:15 A jakie czeka Cię zmęczenie, czyżby praca? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 28.07.02, 18:11 zgadłaś, ale to dopiero za jakieś dwa tygodnie, jeszcze trochę mogę sobie poluzować, ale hihi z odpoczynkiem nie ma to nic wspólnego, chyba że coś wykombinuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.07.02, 18:20 Nie kombinuj, masz robotę, to się ciesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwa Re: POzdrowienia... IP: 213.134.142.* 29.07.02, 00:44 Ga, a co to jest ten banan śmigający po morzu ? - oświeć mnie bom nie kumata... i pozdrawiam was nadal niestety z miasta, buuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 29.07.02, 07:10 Oliwko, banan to taki żółty duuuży dmuchany balon w kształcie banana na który okrakiem siadają delikwenci i łódź motorowa ciągnie to cudo wzdłuż plaży - przednia zabawa, a najlepsza jak się z tego ustrojstwa spada :))), Gosia to kombinowanie to w pozytywnym znaczeniu, nie to co pewnie miałaś na myśli, teraz to ja wolny strzelec, a że pogoda znowu wróciła do P-śla (chyba Gofa ze sobą przywiozła) to trzeba cos wykombinować aby skorzystać w pełni z uroków lata, miałem na myśli chociażby aktywny wypoczynek nad wodą. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 29.07.02, 08:20 A ja niestety nie mam czasu ruszyć się z miasta... :((( Łączę się z Oliwką w bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 29.07.02, 08:52 Dzięki, zobaczymy, może da się coś wykombinować. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 29.07.02, 14:19 a może przytargasz do pracy solarium i fontannę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 29.07.02, 14:31 Może przejdzie numer z solarium, co do fontanny - chyba musi wystarczyć mi wiatraczek. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 29.07.02, 18:52 a fontanny to sa takie małe, postawisz sobie na biurku koło kompa i będzie Ci ciurkać, a kwarcówkę postawisz na monitorze i będzie pysiaczek "automatycznie" sie opalał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.07.02, 21:00 No ok, ale nie wiem, czy mi się fontanna, nawet taka mikroskopijna, na biurku zmieści... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 29.07.02, 21:16 zrzucisz trochę papierów do kubła albo podrzucisz kierownikowi i już będzie miejsce:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 30.07.02, 09:02 Właściwie, to powinnam pozbyć sięnieco makulatury. Jak już będę miała czas, żeby posprzątać, to upały pożegnamy na rok... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 09:15 Zrób porządek przed urlopem, Aby bylo ładnie jak wrócisz z powrotem. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 09:25 no i najważniejsze, będzie miejsce na fontannę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 13:25 Ani się obejżysz a już nadejdzie, tylko pracuj szybciej /tzn. sprzątaj/ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 30.07.02, 13:41 Ok, sprzątam i idę żebrać o urlop w drudiej połowie sierpnia... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 30.07.02, 15:18 Ha, ha, a po co mi kapelusz? To Wam są potrzebne cylndry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 16:11 Porządny zebrak musi miec kapelusz.. hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 30.07.02, 16:15 Jak myślisz, jak wrzucą mi urlop do kapelusza? :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 16:20 jak nie masz kapelusza, to może byc beretka(z antenką):))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 17:46 Beretki tyż ni mam. Mogę użyć puszki po pifku ucinając górę? To najłatwiejsze do zdobycia. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 17:51 Widzisz jakie fajne masz pomysły dozbierasz sobie na urlop :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:25 Nasz budynek ma 6 pięter, 4 skrzydła; przejdę się po wszystkich pokojach. Jedna puszka nie wystarczy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 20:29 Gosiu, znając Twoje zaopotrzebowanie na złocisty napój w te upalne dnie, to tych puszeczek spokojnie poznachodzić troszkę więcej niż jedną:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:31 Jasne, a jak zabraknie, to naruszę swoją kolekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 20:35 to niepotrzebnie sie martwiłem że Ci jednak nie wystarczy tych puszeczek, bo to jednak cztery skrzydła - to potężna "moc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:47 Tylko nie pij za szybko aby nazbierać skarbonek, bo możesz nie mieć siły zbierać pieniedzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 21:13 najlepiej podlewaj zawartością puszeczek kwiatki, one będą wachlować listkami i będziesz miała namiastkę wiatru od morza :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:16 A pijane kwiatki ostro wachlują, uważaj na sztormy... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 30.07.02, 21:19 No! co by Ci tą fontannę nie zwiało i nie zalało kompa, bo sie nie dowiemy czy Twoje żebractwo zdało egzamin:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:22 A jak w pracy się nauczysz to na urlopie niezły szmal możesz zarobić :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwa Re: POzdrowienia... IP: 213.134.142.* 31.07.02, 00:15 Dzięki Wook za wyczerpującą odpowiedź, już zajarzyłam. Widziałam coś takiego w migawkach tv. A ten post Ga był taki rozgrzany słońcem.....:))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 31.07.02, 06:57 haha, jak czytałem to wydawało i się że słyszę "bosmanzrana" Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 31.07.02, 08:23 Chłopaki nie martwicie się, ja mam kolekcję pustych puszek! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 15:42 Szkoda że nie pełnych, można by je opróżnić :))))) I czym tu się nie martwić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 31.07.02, 16:01 One już zostały osobiście przeze mnie opróżnione. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:05 No wiesz co tak sama opróżniłas, a fe nieładnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 31.07.02, 16:32 Jak zapraszałam na pifko, to wszystkich wymiotło na urlopy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:44 To Ty przez miesiąc opróżniłaś całą kolekcję, To Ciebie lepiej ubierać niż poić :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 18:58 Nie przez miesiąc, tylko przez dwa tygodnie... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 20:14 No to po takim wyczynie - zwracam się do dyrekcji - Dajcie urlop dziewczynie!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 23:01 Oj, przyda się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 23:28 Mam nadzieję że wysłuchaja ale czy go dadzą? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 01.08.02, 19:52 Gosiu, jak po przyjściu do pracy będziesz krzyczeć "bosmanzrana" albo "kuuukuuryyyydzwkooolbach" to masz urlop od reki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 01.08.02, 21:06 Biorąc pod uwagę akustykę naszego gmachu, miałabym urlop z terminem końcowym na świętą nigdy. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:10 Zacznij się zachowywać jak ktoś któremu wypompowali cała energię :)))) może się zlitują ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wook Re: POzdrowienia... 02.08.02, 19:07 gdzie ty pracujesz? nie mają litości!!! chyba trzeba to zgłosić odpowiednim organom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.08.02, 20:21 Nie trzeba, sama sobie urlop wezmę jak nikt mi nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 10:01 No to po co ta gadka i prośby kierowane do kierownictwa, bierz urlop i klikaj ze Ś-cia korzystaj z lata i pięknej pogody /chociaz dzisiaj coś ona niezbyt słoneczna/ :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 10:06 Prawdę mówiąc dzisiaj leje. Może przeczekam... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 11:31 Właściwie może juz padać teraz jak jestem w pracy słońce nie jest mi aż tak potrzebne :))))) Jak dostaniesz urlop to bedziemy trzymac kciuki :))) A Gofcia to chyba się zapiła na śmierć bo wcale się nie odzywa :)))) Nawet jak taka płaczaca pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: POzdrowienia... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 15:37 trzymajcie, trzymajcie! Chociaż nawet bez ładnej pogody zorganizuję sobie jakośczas... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 17:55 Teraz nie będę trzymał bo będzie mi ciężko stukać.. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: POzdrowienia... 05.08.02, 08:41 Teraz nie musisz, poczekaj jakieś 2 tyg. :))) Dam Ci znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: POzdrowienia... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 11:26 A może chociaż dla inych.. ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: POzdrowienia... IP: 2.3.STABLE* 15.09.02, 22:34 Tarnowskie Góry pozdrawiają Świnoujście.Macie najlepsze plaże i dużo miejsc do parkowania(nie powiem tego o Międzyzdrojach)! Odpowiedz Link Zgłoś