bejsibejsi 21.08.08, 16:01 Gdzie mozna zamówic ladna i niedroga wiazanke slubna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pigi1981 Re: wizanka slubna 21.08.08, 16:31 u Żulickiego. tylko popros o zrobienie przez małą Anię. wiele osób u niej robiło i nie znam niezadowolonej. zdaj sie na jej gust tylko powedz jaka masz suknię i dodatki. i spiesz sie kobieto bo mało ci chyba czasu zostało. z innych postów wynika, że we wrzesniu sie hajtasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bejsibejsi Re: wizanka slubna 22.08.08, 09:01 tak. dokladnie 13 wrzesnia. Mam nadzieje ze zdaze ze wszystkim bo mieszkam w Koszalinie i w zasadzie organizuje ten slub na odleglosc :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pigi1981 Re: wizanka slubna 22.08.08, 17:52 warto zebys sama pojechała wybrać wiązanke zeby nie było zaskoczenia. i pamiętaj że wiązanke odbiera Pan Młody :) samochód tez tam ci moga przystroić. jak bedziesz miała pytania służe pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
bejsibejsi Re: wizanka slubna 22.08.08, 18:01 zamówiłam juz wiazanke. Ja tak ogólnie to nie lubie kwiatów no ale na wesele musi byc :) a panie swierzo upieczona mezatka :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pigi1981 Re: wizanka slubna 23.08.08, 09:58 dwuletnie mężatka ale duzo znajomych się teraz pobiera więc na bierząco jestem. nawet gdy nie lubisz kwiatów można wymyślic coś fantazyjnego np z piórkami, krystalkami, gałązkami, fizelina, orgaznza... pole do popisu jest ogromne. a ja wychodze z założenia że im oryginalniej tym lepiej. wazne by o Twoim ślubie duzo się mówiło np: miała oryginalna suknie, miała inny niz wszystkie bukiet,ipt itd Odpowiedz Link Zgłoś
bejsibejsi Re: wizanka slubna 23.08.08, 15:05 Tez uwazam ze standardy nie wchodzą w grę. Im oryginalniej tym lepiej :)oczywiscie w granicach rozsadku :) Odpowiedz Link Zgłoś
lasmiady Re: wizanka slubna 23.08.08, 17:33 Pigi ma rację,z piórkami będzie orginalnie.Chyba wiesz gdzie te piórka wetknąć Odpowiedz Link Zgłoś