wuster 04.05.06, 17:42 obudził się już ze "snu zimowego"? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aitrap Re: Spichlerz 04.05.06, 20:17 ALE OBOK BĘDZIE PRZEPIĘKNY OBIEKT, CUDNA OBSŁUGA I PRZEPYSZNE JEDZENIA. jak najszybciej oddac nowosc do użytku. Odpowiedz Link
krosino Re: Spichlerz 08.05.06, 21:51 No właśnie. Kiedyś przez trzy miesiące szukałem kontaktu żeby wejśc w krąg "spichlerzowych" wolontariuszy i móc zostac napromieniowany tzw. "wyższą" czy też "kwalifikowaną" kulturą. Zrezygnowałem bo to chyba nie działa. Tylko jakiś "artist" coś tam wiecznie struga. Odpowiedz Link
zlocienianin Re: Spichlerz 08.05.06, 21:53 Mam nadzieję, że obiekt, który tam powstanie będzie oddany jak najszybciej. Powinien być wizytówką tej części miasta. Gdyby nie kilku prywatnych inwestorów to w centrum miasta by nic nie było. Czekam z niecierpiwością, a właścicielom życzę dobrego interesu. Odpowiedz Link
baba45 Re: Spichlerz 09.05.06, 07:49 Ale co tam właściwie powstaje? Na razie widać ogrodzenie z dech i nic więcej. A poza tym ten cudnej urody "pawilonik" handlowy na froncie... Odpowiedz Link
zlocienianka Re: Spichlerz 11.05.06, 15:46 Według moich informacji Pizzeria Piccolo zmienia miejsce położenia :). Odpowiedz Link
jleszcze Re: Spichlerz 29.05.06, 08:31 Mam dla Państwa interesującą informację. 1 czerwca o g. 18.00 odbędzie się otwarcie wystawy "Złocieniec i okolice w obiektywie". Będzie tam wiele interesujących starych i współczesnych zdjęć. Odpowiedz Link
wuster Re: Spichlerz 29.05.06, 13:29 Bylem kilka dni temu w Złocieńcu i dowiedziałem sie o wystawie. Na temat autora (-ki) zdjęć nie uzyskałem informacji. Może to pana fotografie? Odpowiedz Link
jleszcze Re: Spichlerz 29.05.06, 13:44 Myślę, że tam będą fotografię róznych autorów. Ja też coś udostepniłem ze swoich, ale fotografia to nie moja specjalność, tak że nie wiem czy coś wybiorą. Sfotografowałe natomiast parę miejsc o znaczeniu historycznym, ale powszechnie nieznanych, myślę że te się ukażą. Ponadto udostepniłem swoje zbiory starych zdjęć. Może coś z tego zostanie wybrane. Wiadomość nieoficjalna: 12.06 będzie chyba zorganizowana otwarta prezentacja o historii Złocieńca w spichlerzu. Oczywiście nie o całej historii, bo to można opowiadać dwa dni, ale myślę, że wybiorę atrakcyjny wycinek. Pozdrowienia. Odpowiedz Link
jleszcze Re: Spichlerz 29.05.06, 23:07 Niestety nie ja go wybrałem, mam wtedy tygodniowy urlop, więc mi odpowiada każdy termin. Podobno w powszedni dzień przychodzi więcej osób. Odpowiedz Link
wuster Czy zapał rycerzy już wygasł? 29.05.06, 13:33 Plany były ambitne: murki, kuźnia etc., a tu nic. Szkoda. Odpowiedz Link
33kk Re: Czy zapał rycerzy już wygasł? 15.05.08, 16:42 Chyba z rycerzami to prawda, ale coś ma się "ruszyć" w sprawie spichlerza w tym roku. Może ktoś wie więcej? Odpowiedz Link
jleszcze Re: Spichlerz 02.06.06, 12:47 Czy ktoś był na wystaiwe zdjęć. Jak to wygląda? Odpowiedz Link
zlocienianin Re: Spichlerz 11.06.06, 17:43 Byłem na wystawie w Spichlerzu. Bardzo udana propozycja. Są to zdjęcia wykonywane przez amatorów, ale bardzo pomysłowe i ładne. Pokazują piękno naszych okolic nieco inaczej. Gratuluję wszystkim autorom tych zdjęć. Wystawa jest ładnie eksponowana wśród prac plastycznych złocienieckich twórcw. Dodaje to Spichlerzowi fajnego charakteru. Jak z tego wynika pieniądze przeznaczane w tym mieście na kulturę (może nie wszystkie) powinny być skierowane na tę właśnie grupę zapaleńców, którzy próbują ożywić Spichlerz. JESZCZE RAZ BRAWO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link