Dodaj do ulubionych

interpretacja snu, moze ktos potrafi

26.08.17, 20:46
Dobry wieczór, czy na tym forum znajduje sie ktos kto interesuje sie snami? ja osobiscie miewam bardzo czesto sny ktore zapamietuje i zazwyczaj sprawdzaja sie czasem szybciej a czasem ich realizacja nastepuje po paru miesiacach. zazwyczaj symbole opisywane w sennikach sprawdzaja sie ale czasem we snie pojawia sie ich kilka i trzeba wszystko sensownie polaczyc w calosc a nie jest to latwesmile dzis mialam bardzo mily sen od bardzo dawna, nigdy nic takiego mi sie nie snilo, (dodam ze jestem sama od dawna, miewam tylko tzw romansiki ale nikogo na dluzej tzw zwiazku nie mialam od ponad 2 lat).
Snilo mi sie ze ja ubrana w biala suknie slubna trzymam jakiegos mezczyzne za reke i razem radosnie biegamy po miescie, pogoda jest piekna sloneczna, ja smieje sie ciesze...we snie nie widze twarzy mezczyzny, spogladam jedynie na nasze rece w uscisku, czuje jego obecnosc..

czy łacząc symbole takie jak ja w bialej sukni slubnej, trzymanie sie za rece, odbior snu jako przyjemny moze zwiastowac ze ktos wazny pojawi sie w moim zyciu? czy raczej odzwierciedla moje potrzeby bycia kochana, posiadania mezczyzny na stale? co o tym myslicie?
Obserwuj wątek
    • adoptowany Re: interpretacja snu, moze ktos potrafi 26.08.17, 21:06
      ,..dobry wieczor, niestety nie potrafie zinterpretować nawet własnych snow, tak wiec i Twoich nie odwaze się wyjasniac, ale na pewno rzecz dotyczy albo tego co już było, albo tego co ma nastapic. Z tym ze jeśli chodzi o przyszle wydarzenia to może być nawet bardzo odlegla przyszlosc, u mnie np. był to okres ponad dziesięcioletni, kiedy to wizja senna zaistniala w rzeczywistości.
    • rrozsypana80 Re: interpretacja snu, moze ktos potrafi 26.08.17, 21:25
      Nie jestem specjalistka ale wydaje mi sie, ze biorac pod uwage, ze w Twoim snie nie widzisz konkretnej twarzy to chyba nie jest to sen proroczy a bardziej to co dzieje sie w Twojej glowie. Masz ogromna potrzebe stabilizacji w.sensie chcialabys pewnie znalezc kochajacego partnera i zalozyc rodzine. To wszystko kumuluje sie w psychice i wraca w postaci takich snow. Jednak ekspertem nie jestem i jest to tylko moja opinia smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka