Gość: XYZ IP: 63.83.145.* 07.12.01, 01:38 Jak jest z piwem BROK da sie pic czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sambor Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 22:44 pilem lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 05.02.02, 14:43 Prosto z browaru jest pycha, ale z butli nie za zbytnio - chyba kiepska pasteryzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 12.04.02, 13:48 Wczoraj kupiłem BROKa w puszce, schłodzony wchodzi super :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuki-4 Re: BROK zle piwo czy inwestor 22.04.02, 23:22 po naszym dobrym piwie jeszcze lepszy kac. jest do bani, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 09:30 A mnie smakuje. Chociaż wolę Bossmana. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 09:32 Po ilu wychylonych pokalach piwa masz 10 w skali Beaufforta ? Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 09:39 sloggi napisał(a): > Po ilu wychylonych pokalach piwa masz 10 w skali Beaufforta ? Parę razy mi się zdarzyła nawet 12 w skali Beaufforta, ale co do ilości "wychylonych pokali" to szybko traciłam rachubę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 09:43 Ja po trzech, i jeszcze jakiś drink i już zaczynam dryfować :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 09:55 Ja po trzech bez drinków; chociaż czasami wieczorem na plaży, jak sobie wyobrażm, że jestem na statku, to wystarczą mi niecałe dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 10:07 Czy płyniesz wówczas do Rygi ? Na plaży jestem bardziej chłonny, mogę pić dużo i bez skutków ubocznych. Taka plaża w Mielnie i zimny Heweliusz, albo Broczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 10:15 Ze Świnoujścia do Rygi trochę daleko. Ale wzdłuż polskiego wybrzeża owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: *.enter.net 27.04.02, 04:37 Dawno dawno temu byla sobie sciezka zdrowia ZRESZTA PIWNA roznila sie od dzisiejszej pod jednym wzgledem/trasa jak dzisiaj lecz chyba wspanialsze panienki na niej byly kiedys/bylo tylko piwko POLCZYNSKIE I LECH wydmy Gasek Sarbinowo Mielenko Mielno Uniescie Lazy i tatalna padaczka.Pobutka w Osiekach na :Wernisarzu;przy piwie oczywiscie droga powrotna i iiiiiiii koniec 14 dnii wspanialosci,wszystko zakrapiane namiocikiem panienkami piwko sie wie oczywiscie,ach to byly czasy za gorami za lasami nad koszalinskimi plazami i te ;laseczki; koszalinskie sliczne przewiewne laseczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: 63.83.144.* 15.07.02, 23:29 I co dalej z piwkiem ponoc sa nowi ;starzy; szefowie do rozwiazania nowego ;starego; problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: *.dialup.enter.net 05.11.02, 18:13 Gość portalu: XYZ napisał(a): > I co dalej z piwkiem ponoc sa nowi ;starzy; szefowie do rozwiazania > nowego ;starego; problemu Piwko jest i moze bedzie tylko pianki coraz mniej do zbierania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwko Brok super piwo IP: 24.229.107.* 07.02.03, 15:02 Obok Zywca jedno z nielicznych piw ktore cieszy sie szalonym powodzeniem na Grinpojcie nie ma sklepu zeby jego nie bylo i co najwazniejsze ma dobry zbyt i nie jest takie tanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: 81.15.234.* 02.05.03, 01:36 Gama produktów jest dosyć szeroka więc cieżko udzielić odpowiedzi..kiedyś byłem fanem Citrona, bo kosztował 2,20 i smakował wspaniale (mimo że były to zlewki potraktowane lemoniadą) ale chyba nie szedł bo już w ofercie go nie widać... Eksportowym hitem zaś powinno być - i moim prywatnym juz jest- Sambor z nowej zielonej butelki..smak i bukiet, jednocześnie ma jakaś świeżość, a nie stęchlizna zgniłej osikanej piwnicy, jaką wiele chmielowych napojów nosi. Narciarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cosmogirl19 brd Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: *.kabel.telenet.be 11.07.03, 19:43 zle piwo i nwestro wieksza raklama to wiekszy popytlepsza reklama to lepsze piwo ale oni o tym chyba nie wiedza papapapapapapapapapapap Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 16.07.03, 19:15 Z dzisiejszego dodatku do GW o piwie: Browar Brok zrezygnował ze sprzedaży marki Cooler, wypuścił nowy napój piwny "Cristal Ice", rozszerza produkcję Samobora, rezygnuje z produkcji piwa Premium. Odpowiedz Link Zgłoś
apolloxyz Re: BROK zle piwo czy inwestor 24.12.03, 03:54 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Jak jest z piwem BROK da sie pic czy nie? zniknal z USA Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.02.04, 13:33 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Jak jest z piwem BROK da sie pic czy nie? Kiedys zapijalam sie Brokiem.Potem nastal czas kiedy nie mozna bylo go przelknac, a teraz chetnie pije, ale tylko Sambora eksportowego-ten zwykly jest obzydliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.koszalin Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.02.04, 17:16 eee, tam... ja pije sambory i martiny i jakoś nie widze różnicy pomiędzy jednym a drugim... a w ogole to szkoda, ze w wiekszosci koszalinskich pubow nie ma naszego piwa... wiem ze zawsze mozna liczyc na nemo i boheme... dopisujcie inne lokale... Odpowiedz Link Zgłoś
agaa78 Re: BROK zle piwo czy inwestor 24.02.04, 07:58 piotr.koszalin napisał: > eee, tam... ja pije sambory i martiny i jakoś nie widze różnicy pomiędzy jednym > > a drugim... > a w ogole to szkoda, ze w wiekszosci koszalinskich pubow nie ma naszego piwa... > > wiem ze zawsze mozna liczyc na nemo i boheme... dopisujcie inne lokale... Jestem lokalna patriotka,ale Brok to jednyna koszalinska "rzecz",ktorej do momentu pojawienia sie sambora eksportowego nie trawilam...roznice czuje i to wielka. Tym bardziej,ze eksportowy jest robiony tradycyjnie,jak stary dobry Brok sprzed paru lat,a do normalnego dodaje sie cukier,zeby szybciej fermentowal:(((to psuje smak i to nie tylko tego piwa-co raz wiecej browarow tak robi. Pozdrawiam. Jak tam boje o srodkowopomorskie na sronie Trojmiasta?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: BROK zle piwo czy inwestor 25.01.05, 22:40 Piwo Brok zajebiste jest! Właśnie pije i stwierdzam poraz kolejny. Prozdrowienia z Wroclawia :D Niech brok dlugo żyje nam! Odpowiedz Link Zgłoś
embriao Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.12.04, 23:04 Brok to najlepsze piwo!! A znam ich wiele! Long Live Brok!!! Od kiedy jego sporbowalem to nie pije zadnego innego. Wlasnie je pije - a z Koszalina bynajmniej nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
ask3 Re: BROK zle piwo czy inwestor 26.01.05, 14:18 piwko -piwku nie równe,ale zdjęcia są ciekawe ,zwłaszcza krotkie opisy ,dobrze przybliżaja zwiedzane przez Ciebie okolice . Odpowiedz Link Zgłoś