Dodaj do ulubionych

BROK zle piwo czy inwestor

IP: 63.83.145.* 07.12.01, 01:38
Jak jest z piwem BROK da sie pic czy nie?
Obserwuj wątek
    • Gość: sambor Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.02, 22:44
      pilem lepsze
      • sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 05.02.02, 14:43
        Prosto z browaru jest pycha, ale z butli nie za zbytnio - chyba kiepska
        pasteryzacja.
        • sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 12.04.02, 13:48
          Wczoraj kupiłem BROKa w puszce, schłodzony wchodzi super :)))
          • kuki-4 Re: BROK zle piwo czy inwestor 22.04.02, 23:22
            po naszym dobrym piwie jeszcze lepszy kac.
            jest do bani, niestety
            • gosia-s Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 09:30
              A mnie smakuje. Chociaż wolę Bossmana.
              • sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 09:32
                Po ilu wychylonych pokalach piwa masz 10 w skali Beaufforta ?
                • gosia-s Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 09:39
                  sloggi napisał(a):

> Po ilu wychylonych pokalach piwa masz 10 w skali Beaufforta ?

Parę razy mi się zdarzyła nawet 12 w skali Beaufforta, ale co do
                  ilości "wychylonych pokali" to szybko traciłam rachubę.
                  • sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 09:43
                    Ja po trzech, i jeszcze jakiś drink i już zaczynam dryfować :)
                    • gosia-s Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 09:55
                      Ja po trzech bez drinków; chociaż czasami wieczorem na plaży, jak sobie
                      wyobrażm, że jestem na statku, to wystarczą mi niecałe dwa...
                      • sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 10:07
                        Czy płyniesz wówczas do Rygi ?
                        Na plaży jestem bardziej chłonny, mogę pić dużo i bez skutków ubocznych.
                        Taka plaża w Mielnie i zimny Heweliusz, albo Broczek :)
                        • gosia-s Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.04.02, 10:15
                          Ze Świnoujścia do Rygi trochę daleko. Ale wzdłuż polskiego wybrzeża owszem.
                          • Gość: XYZ Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: *.enter.net 27.04.02, 04:37
                            Dawno dawno temu byla sobie sciezka zdrowia ZRESZTA PIWNA roznila sie od
                            dzisiejszej pod jednym wzgledem/trasa jak dzisiaj lecz chyba wspanialsze
                            panienki na niej byly kiedys/bylo tylko piwko POLCZYNSKIE I LECH
                            wydmy Gasek Sarbinowo Mielenko Mielno Uniescie Lazy i tatalna padaczka.Pobutka
                            w Osiekach na :Wernisarzu;przy piwie oczywiscie droga powrotna i iiiiiiii
                            koniec 14 dnii wspanialosci,wszystko zakrapiane namiocikiem panienkami piwko
                            sie wie oczywiscie,ach to byly czasy za gorami za lasami nad koszalinskimi
                            plazami i te ;laseczki; koszalinskie sliczne przewiewne laseczki
                          • Gość: XYZ Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: 63.83.144.* 15.07.02, 23:29
                            I co dalej z piwkiem ponoc sa nowi ;starzy; szefowie do rozwiazania
                            nowego ;starego; problemu
                            • Gość: Apollo Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: *.dialup.enter.net 05.11.02, 18:13
                              Gość portalu: XYZ napisał(a):

> I co dalej z piwkiem ponoc sa nowi ;starzy; szefowie do rozwiazania
                              > nowego ;starego; problemu

Piwko jest i moze bedzie tylko pianki coraz mniej do zbierania
                              • Gość: Piwko Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: 24.229.107.* 07.02.03, 15:00
                              • Gość: Piwko Brok super piwo IP: 24.229.107.* 07.02.03, 15:02
                                Obok Zywca jedno z nielicznych piw ktore cieszy sie szalonym powodzeniem na
                                Grinpojcie nie ma sklepu zeby jego nie bylo i co najwazniejsze ma dobry zbyt
                                i nie jest takie tanie
    • sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 27.03.03, 20:48
      Co oni tam teraz warzą?
      • Gość: danny Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: 81.15.234.* 02.05.03, 01:36
        Gama produktów jest dosyć szeroka więc cieżko udzielić odpowiedzi..kiedyś byłem
        fanem Citrona, bo kosztował 2,20 i smakował wspaniale (mimo że były to zlewki
        potraktowane lemoniadą) ale chyba nie szedł bo już w ofercie go nie widać...
        Eksportowym hitem zaś powinno być - i moim prywatnym juz jest- Sambor z nowej
        zielonej butelki..smak i bukiet, jednocześnie ma jakaś świeżość, a nie
        stęchlizna zgniłej osikanej piwnicy, jaką wiele chmielowych napojów nosi.
        Narciarz
    • Gość: cosmogirl19 brd Re: BROK zle piwo czy inwestor IP: *.kabel.telenet.be 11.07.03, 19:43
      zle piwo i nwestro wieksza raklama to wiekszy popytlepsza reklama to lepsze
      piwo ale oni o tym chyba nie wiedza papapapapapapapapapapap
    • sloggi Re: BROK zle piwo czy inwestor 16.07.03, 19:15
      Z dzisiejszego dodatku do GW o piwie:
      Browar Brok zrezygnował ze sprzedaży marki Cooler, wypuścił nowy napój
      piwny "Cristal Ice", rozszerza produkcję Samobora, rezygnuje z produkcji piwa
      Premium.
    • apolloxyz Re: BROK zle piwo czy inwestor 24.12.03, 03:54

> Jak jest z piwem BROK da sie pic czy nie?

zniknal z USA
    • agaa78 Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.02.04, 13:33

> Jak jest z piwem BROK da sie pic czy nie?

Kiedys zapijalam sie Brokiem.Potem nastal czas kiedy nie mozna bylo go
      przelknac, a teraz chetnie pije, ale tylko Sambora eksportowego-ten zwykly jest
      obzydliwy...
      • piotr.koszalin Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.02.04, 17:16
        eee, tam... ja pije sambory i martiny i jakoś nie widze różnicy pomiędzy jednym
        a drugim...
        a w ogole to szkoda, ze w wiekszosci koszalinskich pubow nie ma naszego piwa...
        wiem ze zawsze mozna liczyc na nemo i boheme... dopisujcie inne lokale...
        • agaa78 Re: BROK zle piwo czy inwestor 24.02.04, 07:58
          piotr.koszalin napisał:

> eee, tam... ja pije sambory i martiny i jakoś nie widze różnicy pomiędzy
          jednym
          >
          > a drugim...
          > a w ogole to szkoda, ze w wiekszosci koszalinskich pubow nie ma naszego
          piwa...
          >
          > wiem ze zawsze mozna liczyc na nemo i boheme... dopisujcie inne lokale...

Jestem lokalna patriotka,ale Brok to jednyna koszalinska "rzecz",ktorej do
          momentu pojawienia sie sambora eksportowego nie trawilam...roznice czuje i to
          wielka.
          Tym bardziej,ze eksportowy jest robiony tradycyjnie,jak stary dobry Brok sprzed
          paru lat,a do normalnego dodaje sie cukier,zeby szybciej fermentowal:(((to
          psuje smak i to nie tylko tego piwa-co raz wiecej browarow tak robi.
          Pozdrawiam.
          Jak tam boje o srodkowopomorskie na sronie Trojmiasta?;))
          • embriao Re: BROK zle piwo czy inwestor 25.01.05, 22:40
            Piwo Brok zajebiste jest! Właśnie pije i stwierdzam poraz kolejny. Prozdrowienia
            z Wroclawia :D Niech brok dlugo żyje nam!
    • embriao Re: BROK zle piwo czy inwestor 23.12.04, 23:04
      Brok to najlepsze piwo!! A znam ich wiele!
      Long Live Brok!!! Od kiedy jego sporbowalem to nie pije zadnego innego.

Wlasnie je pije - a z Koszalina bynajmniej nie jestem.
      • ask3 Re: BROK zle piwo czy inwestor 26.01.05, 14:18
        piwko -piwku nie równe,ale zdjęcia są ciekawe ,zwłaszcza krotkie opisy ,dobrze
        przybliżaja zwiedzane przez Ciebie okolice .
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka