sibeliuss 25.04.14, 08:20 Ciekawi mnie, jakie dystanse pokonujecie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqigar Re: Biegacie? 25.04.14, 10:42 Tak, biegamy. Kiedys 2xtydz 10km. Teraz 1xtydz 6km, jako niedzielna rozrywke, bo reszte tygodnia mam zajeta innymi aktywnosciami. Odpowiedz Link
obrotowy Nie, ale lubimy... 25.04.14, 15:18 popatrzec na Panienki ze sporym biustem - i gdy wpada on im w Rezonans w czasie biegu... - masochistki, czy te lubiace perwersyjny seks ? Odpowiedz Link
saqigar Re: Nie, ale lubimy... 25.04.14, 21:08 To chyba na filmie, albo w wyobrazni. Przecietna biegaczka nie ma makijazu, jest spocona, czasem czerwona i zazwyczaj ciasno owinieta w biuscie, zeby nie przeszkadzal. Odpowiedz Link
obrotowy Re: Nie, ale lubimy... 26.04.14, 14:49 saqigar napisał: > To chyba na filmie, albo w wyobrazni. Przecietna biegaczka nie ma makijazu, jes > t spocona, czasem czerwona i zazwyczaj ciasno owinieta w biuscie, zeby nie prze > szkadzal. Ani na filmie, ani w wyobrazni... Nie pisze o "przecietnej" biegaczce, tylko o takich ze sporym rozbujanym biustem, ktore daja oczom sporo radochy :))) Odpowiedz Link
maciejka_04 Re: Nie, ale lubimy... 01.05.14, 23:20 > Nie pisze o "przecietnej" biegaczce, tylko o takich ze sporym rozbujanym biuste > m, > ktore daja oczom sporo radochy :))) Takich nie ma. Jeżeli panna biega uczciwie to jest spocona i czerwona z wyglądu na twarzy. Odpowiedz Link
obrotowy Re: Nie, ale lubimy... 02.05.14, 13:24 maciejka_04 napisał: > Takich nie ma. - alez sa. Inaczej bym o tym nie pisal. Jeżeli panna biega uczciwie to jest spocona i czerwona z wyglądu na twarzy. - Mnie nie interesuja te biegajace uczciwie, a tylko te biegajace nieuczciwie. A jakie sa na twarzy tez mi lata i powiewa. Interesuja mnie tylko partie ponizej. Odpowiedz Link
maciejka_04 Re: Nie, ale lubimy... 03.05.14, 01:09 To zacznij szukać gdzie indziej, niekoniecznie na bieganiu. Odpowiedz Link
obrotowy spokojna brocha... 03.05.14, 14:47 maciejka_04 napisał: > To zacznij szukać gdzie indziej, niekoniecznie na bieganiu. spokojna Twoja brocha... gdzie indziej tez szukam, ale tu muvie o przyjemnych doznaniach estetyczno-erotycznych takich mimowolnych i za frico. Odpowiedz Link