magl-owa 20.12.09, 18:48 nie może mi się otworzyc strona z pocztą gazetową. Tylko u mnie nie działa czy u was też? Działa mi to na nerwy. wrrrr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawamija Re: pytanie techniczne 20.12.09, 18:51 ........mam w tej chwili otwartą -> moja działa.. Odpowiedz Link
magl-owa Re: pytanie techniczne 20.12.09, 18:56 no to mój durny laptok strajkuje w takim razie. Dzięki za info Odpowiedz Link
aglajaaa Re: pytanie techniczne 20.12.09, 18:59 U mnie nie działa. Ale u mnie niezwykle rzadko toto działa Odpowiedz Link
timiy2 Re: pytanie techniczne 20.12.09, 19:12 spróbuj otworzyć w innej przeglądarce... Odpowiedz Link
magl-owa Re: pytanie techniczne 20.12.09, 19:17 Mam laptoka do reparacji chyba i odinstalowałam inne przeglądarki. Został znienawidzony IE. Odpowiedz Link
tapatik Re: pytanie techniczne 20.12.09, 20:36 magl-owa napisała: > Mam laptoka do reparacji chyba i odinstalowałam inne przeglądarki. Co to znaczy "do reperacji"? > Został znienawidzony IE. U mnie działa też pod IE, ale która masz wersję? I ile zajmuje Ci cache? Narzędzia--> Opcje Internetowe--> Historia przeglądania i tam przycisk --> Ustawienia --> Miejsce na dysku do użycia. Jaka tam jest liczba? Odpowiedz Link
magl-owa Re: pytanie techniczne 20.12.09, 20:46 No do sprawdzenia czemu tak zamula i zawiesza się. Liczba 1024. I powiedział mi, że przekracza limit. To co mam zrobic? Odpowiedz Link
tapatik Re: pytanie techniczne 20.12.09, 21:22 Ileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee? Co za *&$#^%$ projektował Windę? Zmniejsz do 128. Wystarczy w zupełności. Odpowiedz Link
magl-owa Re: pytanie techniczne 21.12.09, 07:00 Ok. ja wrócę dziś do domu po pracy Dzięki Odpowiedz Link
magl-owa Re: pytanie techniczne 21.12.09, 07:45 miałam na mysli: po powrocie z pracy do domu Wrócę, wrócę! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pytanie techniczne 20.12.09, 21:13 magl-owa, a czekasz na jakiegoś ważnego maila czy co? dobrze, że ja nie mam takich problemów - moja skrzynka działa i kurde pusta jest jak nie wiem co! Odpowiedz Link
magl-owa Re: pytanie techniczne 20.12.09, 21:17 hellish.monster napisała: > magl-owa, a czekasz na jakiegoś ważnego maila czy co? Arcyważny @ to jest od ciebie. A ty nic nie piszesz!!! > > dobrze, że ja nie mam takich problemów - moja skrzynka działa i kurde pusta jes > t > jak nie wiem co! Jest pusta, bo nie napisałaś do mnie, a to jak ci mogłam odpisac i jak miałaś miec maila, żeby sprawiała wrazenie pełnej? Proste nieee?! > Odpowiedz Link
hellish.monster Re: pytanie techniczne 20.12.09, 21:20 wszystko proste i zrozumiałe! tylko ja dzisiaj czasu na pisanie ślicznych maili nie mam - to rozpakowywanie się i aklimatyzacja mnie dobija. ale jeszcze trochę i może będziesz miała dosyć maili ode mnie! Odpowiedz Link
mappi Re: pytanie techniczne 22.12.09, 00:04 kurcze mam ten sam problem...nie mogę się wbić na swoją pocztę to spać idę...jak tak Odpowiedz Link