Dodaj do ulubionych

Zaliczyłem

30.09.10, 23:13
kolejnego kosza i zgadnijcie czemu??? tak tak przez wyglądbig_grin Stąd mój dzisiejszy wspaniały humor
gdyby ktoś się poczuł urażony tymi polakami to PRZEPRASZAM
adam
Obserwuj wątek
    • lupus76 Re: Zaliczyłem 30.09.10, 23:20
      Kurna, a już chciałem Ci gratulować.
      • tastefully7 Re: Zaliczyłem 30.09.10, 23:24
        A już myślałam, że jakąś panienkę...
        • fripo Re: Zaliczyłem 30.09.10, 23:31
          Gdyby nie było płatnwego seksu to ja bym se najwyżej mógł lale gumową zaliczyć, albo sztuczna pochwebig_grin
          Taki jestem odrażajaćybig_grin
    • gyubal_wahazar Re: Zaliczyłem 30.09.10, 23:45
      Fripek,

SZACUN, Stary ! Naprawdę, zrobiłeś na mnie wrażenie, a liczę, że jeszcze większe na tych (dobrze Ci życzących, ale jednak) krytykach twierdzących, że tylko jęczysz.

Jeśli się nie poddasz (NIE PRÓBUJ NAWET !!!) to stawiam konkretny pieniążek, że znajdziesz Panią swego serca.

Urodą może niem grzeszysz, ale masz charakter. Tego dziś dowiodłeś. Nie pękaj tylko, b Cie proszę, bo mocno wierzę, że będziesz największym sukcesem w hostorii tego forum. A jak Ci się w końcu uda, to każdego kto zacznie jęczeć objadę, dając mu Ciebie za przykład !
      • fripo Re: Zaliczyłem 30.09.10, 23:50
        wiesz co?? nie zdziw się jeśli znajda mnie dydającego na gałężi w lesie, tylko jeszcze nie wiem którym czy pod wawą czy olsztynem czy może na starych śmieciach. co Ty myślisz, że ja jestem cyborg?? psycha mi siada kolego.
        • waganiemama Re: Zaliczyłem 30.09.10, 23:55
          oj tam, chwilkę posiedzi, odsapnie, a potem wstanie i pójdzie dalej smile
        • lupus76 Re: Zaliczyłem 30.09.10, 23:58
          Brzuszki lepiej na siłowni robić. I kto Ci nogi do tej gałęzi przytroczy?
          A jak już musisz pionowo głową w dół to może w domu, jak w tym klipie? (parę fajnych kobitek też tu znajdziesz.. Głowa (i nie tylko) do góry i świat jest Twój.
        • sardonically86 Re: Zaliczyłem 01.10.10, 00:07
          nie dramatyzujesz aby troszeńkę? ze swojej perspektywy fizycznie bardzo przeciętnego egzemplarza płci żeńskiej powiem ze warto do sprawy podejść na luzie.
          Genetyki człowiek nie zmieni wink Warto trenować dystans do siebie i sytuacji i nie zrażać się kolejnym speszonym "nie jesteś w moim typie" Bo typów jest wiele, może akurat się trafi. Jesteś w tej szczęśliwej sytuacji że możesz się wybrać z kolegami na "substytut" i nikt ci złego słowa nie powie;P
          • fripo Re: Zaliczyłem 01.10.10, 00:17
            Dramatyzuje?? to mój 36 kosz z powodu braku urody więc sory..............
            ja mam dośc po prostu , chyba nigdy w życiu jeszcze nie byłem tak blisko krawędzi.
        • gyubal_wahazar Re: Zaliczyłem 01.10.10, 00:33
          Frip,

Ok, rozumiem. Ale obiecaj proszę, że nie wcześniej, niż jak choć z miesiąc pobędziesz z taką co Cię będzie chciała. Jak to później szlag trafi - trudno, ale niech się choć na trochę uda. A wiem, że się uda ! Kurwa, przecież zdarzają się cuda, nie ? A Tobie należy się bardziej niż innym ...
    • nula8 Re: Zaliczyłem 01.10.10, 00:24
      A jakieś szczegóły?
      Opowiedz, ja żyję cudzym życiem, więc się zlituj smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka