aniouek1 09.04.03, 18:35 Oby sprawialy Ci dużo, dużo radości Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nict1 list 1 :) 10.04.03, 12:27 Mrouha wczoraj napisała: > Mnie dziś do łez niemal rozbawił Nict1 interpretacją > mojego porannego postu. (Obudziłam się z kiwim na zębie.) > Ludzie na mnie krzywo patrzyli, bo się smiałam do siebie > po drodze do szkoły. Ja cię rozbawiłem? A czym jeśli łaska? Przeczytaj sama co i jak wcześniej napisałaś hehehe Jak tak dalej pojdzie to bede musiał na PODUCHY i do SZUFLADY z nocnikiem wchodzić hehehe Ty sie krzywopatrzacymi ludźmi nie przejmuj. Sa tacy co tak mają, a Ty się śmiej ile tylko możesz hehehe > Miałam dziś dość ciężkie przejścia w pracy, ale mam > nadzieję, że ze mnie niedługo to wywietrzeje i będę mogła > rozhihiwać dalej wszystkich, którzy potrzebują. Chyba Ci przeszło bo mnie rozhihiwujesz bez zmian Pozdrawiam Hihotko P.S. Bardzo lubię czytać Twoje posty i @ też. Pamietam, pamietam mam zaległości, ale nie moge tak byle jak, a jest tam coś takiego, że muszę spokojniej i dłużej pomyśleć. --- nict pierwszy poważnie rozważajacy propozycje Aniouka w sprawie ogonka hehehe Odpowiedz Link
nict1 list 2 :) 11.04.03, 16:56 Hej, Nictos > Błagam, Nictos, nie mów nic o zaległościach, nawet > swoich a nie moich , bo mam ochotę schować się w mysią > dziurę > Jestem cierpliwa, jak, nie przymierzając Anioł, jeśli > chodzi o listy. > >Ty sie krzywopatrzacymi ludźmi nie przejmuj. Sa tacy co > >tak mają, a Ty się śmiej ile tylko możesz hehehe > Ech, no krzywopatrzących mam gdzieś. Niech się patrzą. > żeby tylko do krzywopatrzenia ludzie się > ograniczali...Ale, niestety, często posuwają się dalej. > Więc to naprawdę nie jest problem. Nawet lubię w ten > sposób prowokować, że się uśmiecham do siebie bez > oglądania się na to, co przechodnie na to. Diabelna > przekora we mnie siedzi i diabelnie sympatyczna hehehe > Praca mi znowu nadepnęła na odcisk, ale mnie policzki > bolą od śmiechu, bo wracałam do domu z taką fajną kobitką > z mojej pracy i hihałyśmy się całą drogę. Myślę, że mnie > nastroiła na wieczór i wrócę trochę później, ale teraz > znowu muszę pracować.Buuu... Mrouh, ja chocbym chciał to nie wracam wieczorem bo nie mam jak. A praca, jak praca raz lepiej raz gorzej. Ciesz sie, ze masz koło siebie "fajne kobitki" i ze Cię "policzki bolą ze śmiechu" a nie z czego innego hehehe Pozdrawiam P.S. Pilnuj szuflady, bo wczoraj coś Was jakby mniej było. Ja wyjeżdżam jak zwykle i jak zwykle do poniedziałku Pisz listy dziewczyno, bo tak piszesz, że aż sie chce czytać hehehe Odpowiedz Link
marucha1 List3 11.04.03, 21:58 Witam Cie Mrouh.Przykro mi bardzo ale nie zdazylem z tymi filmami dla Ciebie. Ale co sie odwlecze jak to mowia to nie uciecze.Juz wiem gdzie je dostane ale to dopiero po powrocie.Z guajawy znalazlem tylko nektar.Taki troche bialawy,gesty plyn.Czy to jest to?Jesli tak to otrzymasz razem z filmami.Tylko to nazywa sie guaven.Daj mi prosze znac czy to o to chodzilo.Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 List 5 18.04.03, 13:27 Mrouh napisała: Autor: mrouh@NOSPAM.gazeta.pl Data: 18-04-2003 06:32 + dodaj do ulubionych wątków > Nie widzę żadnego starego wątku (znowu awaria?), więc > zakładam nowy. Za chwilę wsiadam do autobusu i będę > jechała 8 godzin do rodziców...Wobec tego życzę Wam > miłych pogodnych Świąt, wypocznijcie i wracajcie do > szufladki. Uśmiechy dla wszystkich))))))))))))))))))) > Pa Odpowiedz Link
nict1 list 6 18.04.03, 19:39 Mrouh napisała: > List Twój odebrany i odpowiedź się tworzy. Trochę to > będzie długie chyba. Muszę sie wytłumaczyć. I jeszcze > chwile potrwa, ale na pewno nie trzeba będzie batów > wyciągać, żeby mnie popędzic Mrouh Ty się nie musisz z niczego tłumaczyć, a pamiętając Twoją anielską cierpliwość, nawet nie myślę o batach. Pozdrawiam i życzę miłych Świąt w rodzinnym gronie Odpowiedz Link
aniouek1 List 7 :))))) 24.04.03, 18:01 ale miałaś dluuuuugie Świętowanie Dobrze, że wreszcie wróciłaś. Bez Twojego dzieńdobry i dobranoc bardzo smutno w SZUFLADZIE było Dobrze, że jesteś i że następna WIELKANOC dopiero za rok P.S. nie przypominaj, że "po drodze" jeszcze ... i .... i .... itd - wolę narazie nie pamiętać Odpowiedz Link
aniouek1 list 8 27.04.03, 18:13 Mrouh, czekam w "szeptach" do 18.25 Pozdrawiam z nadzieja na spotkanie Odpowiedz Link
aniouek1 list 10 13.05.03, 08:51 Mrouh dziś wieczorkiem, czy nie dziś wszystko dobrze ważne by coś mniej ważnego nie kosztem czegoś ważniejszego Uśmiechowego trzynastego Mrouh )))) Odpowiedz Link
aniouek1 list 12 19.05.03, 05:41 Mrouh, wygląda na to, że... Ktoś/coś Cię baaardzo absorbuje poza SZUFLADA a i Tobie z tym absorbowaniem najwyraźniej baaardzo dobrze Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 14 25.05.03, 02:18 Mrouh W Tobie moja nadzieja, ze mnie rano ze snu zbudzisz hihihi Sama nie znam na siebie sposobu, wiem tylko, że wstać MUSZĘ choćby z łóziem i podusiami Rób co chcesz, masz mnie na nogi postawić a teraz już grzeczniutko idę do spaaaankooowa /\_/\/-\ papapapaa Odpowiedz Link
aniouek1 list 15 25.05.03, 07:36 Mrouh Nie wiem czy to Twoja sprawka, czy nie, ale... ja jestem na nogach ! Cuda, dziwy, a jednak to prawda ! Jeśli Twoja, to dziekuję, choć nie mama pojęcia czy Twoja, ani jak Ty to robisz ?! A może to nie Ty? Ale jak nie Ty, to kto? hihihi Życzę słonecznej niedzielki P.S. obudziłam się pamiętając, że Ciebie o budzenie prosiłam Odpowiedz Link
mala20033 Re: 13 - Skrytka listów do MROUH 26.05.03, 00:50 Nie wiem kim jestes..ale milo mi bedzie poznac...usmiechy sle...Mala Odpowiedz Link
aniouek1 list 17 27.05.03, 07:49 Witaj Mrouh SPIESZĄCA SIĘ ...a może, nie spiesz się tak strasznie do środy.. do poniedziałku... do.. bo w biegu przegapisz zapach konwalii Pozdrawiam P.S. może lepiej wcale zamiast na lewą stronę? wiesz jaka oszczędność sił i czasu? Odpowiedz Link
aniouek1 list 18 27.05.03, 22:53 Mrouh Proszę pomóż mi Podpowiedz - Ty się przecież na ty znasz, bo jak nie Ty to kto? Co się może pienić i co wpieniać się może? Jaka może być przyczyna pienienia i wpieniania? A może ta sama? Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
nict1 list 19 30.05.03, 21:30 Mrouh Gdzies sie zgubila po drodze z pokoju na werande? Glowke Ci cos przytrzaslo, czy oczkow szukasz hehehe Masz sciezke na skroty: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6265508&a=6265692 ..tyle, ze mnie tam juz dzis nie bedzie Pomoge Kendo podlac roslinki i wynosze sie, bo mna stroz zakasi 4x1/2 hehehe Odpowiedz Link
slo-onko Re: 13 - Skrytka listów do MROUH 01.06.03, 21:10 A teraz bedzie taki dziwny list w formie pytania Mrouh. Otoz w jednym z watkow wspomnials cos o wypisywaniu dyplomow (szlaczkiem-zygzaczkiem). Tak mnie zaciekawilo czy my w jednym jak to sie mowi fachu nie pracujemy ? Bo dyplomy i ja wypisuje, ideksy itd to co zwiazane jest ze studentem. Czy mozesz mi zdradzic czy pracujesz w jakims dz........? Juz nie pytam o uczelnie, bo wyjdzie na to , ze jestm wscibska a taka byc nie cce. Slonko Odpowiedz Link
slo-onko Re: 13 - Skrytka listów do MROUH 02.06.03, 10:34 Hej Dzieki za wyjasnienie i przepraszam, ze az tak moglam Ciebie pomylic. Ale stad ta pomylka, ze malo wiedzialam ale to szczegól. Napisze Ci jaka przemila niespodzianka spotkala mnie i moja kolezanke z ktora pracujemy wlasnie dla studencikow. W piatek bylo u nas absolutorium i jeden ze studentow przemawiajacych powiedzial: Dziekujemy paniom z dziekanatu, ktore sa zaprzeczeniem "pan z dziekanatu" i dziekujemy im za dobre wiadomoci "zajecia odwolane". A po za tym jestesmy faktycznie "sloneczkami" i nawet opisano nas w przegladzie uniwersyteckim jako najmilsze panie z uniwersyteckiego dziekanatu Pozdrowionka i duza ilosc slonka Odpowiedz Link
aniouek1 list 22 03.06.03, 00:40 Mrouh Prosze, otworz NOWY WTOREK Ja teraz już nie mogę muśleć. Moja głowa już śpi Pozdrawiam i życzę udanego wtorku Odpowiedz Link
aniouek1 list 23 03.06.03, 11:19 Mrouh Bardzo dziękuje za wtorkowy cudów worek. Naprawdę nocą wypadłam przy padającym kompie Odpowiedz Link
aniouek1 list 24 03.06.03, 11:23 Mrouh Przepraszam, że przeniosłam Twoją wczorajszą pogawędkę z Mea "do powiedziałku", ale Nictoś się już szykuje do letnich porządków i lepiej wszystko co WAŻNE pochować gdzie trzeba, bo jak mężczyzna sprząta to porcelana i srebra bywają zagrożone hihihi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=5641093&a=6307250 P.S. W SZUFLADZIE się wszystko mieści, ale musi być poukładane Odpowiedz Link
nict1 list 25 03.06.03, 15:32 Witaj Mrouh Napisalas: > Oczkami rzuciłam w książkę Amosa Oza, gdzieś się > przylepiły, więc ich szukać poczęłam, głowę wsunęłam > między strony, książka się zamknęła, mnie przytrzasnęła i > musiałam tam zostać już do rana i śniło mi się DOTYKANIE > WODY, DOTYKANIE WIATRU i ażurowe mgły, i... wojna, bo > spałam za długo . dobra lektura, o wiecej szczegolow prosze, hehehe > Bardzo lubię huśtawki, nawet za bardzo bo od bujania > usypiam, a jak jeszcze coś mruczy jak moja Kociołka, to > śpię jak dziecię... Hopsi, hopsi, już zasypiam, a na > huśtawkach jeszcze nikogo nie ma... Z linki chyba i dziś > nie zdążę skorzystać. Mrouh! Specjalnie dla Ciebie twardy fotel na werande wstawie, zebys nie zasypiala zbyt szybko > A ten Twój stróż to chyba niezbyt przyjemna postać. On nie "moj" tylko... necikowy (nie mylic z nictowym) > Ja Ci proponuję Aniouka-Stróża się lepiej trzymać, on Cię > będzie raczej w szufladzie zatrzymac wolał, niż gdzie > indziej więzić. Ja wolny ptak jestem i wiezic sie nie pozwalam Czasem tylko sam sie w niewole oddaje, ale to musi byc cos wyjatkowego jak SZUFLADA hehehe Pozdrawiam Odpowiedz Link
nict1 list 26 04.06.03, 14:27 Mrouh Napisalas: > Tylko się nie polej, bo się w kawie rozpuścisz przy wtorku! mam kilka watpliwosci: czy posikanie mozna nazwac polewaniem i co to ma wspolnego z rozpuszczaniem w kawie i czy to musial byc wtorek czy mogla byc sroda? > I ogonka lepiej strzeż bo Ci się przytrzaśnie i utnie! przytrzasnal sie, przytrzasnal tylko nie wczoraj przy wychodzeniu, a dzisiaj jak wlazlem to siedze i wylez nie moge, a urywac nie chce, hehehe > Łubudu, przeciągu narobił, zafurkotało i zniknął, Znictak... juz!!!! p.s. Mrouh! Ty jakis jasnowidz jestes czy cos? Odpowiedz Link