nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 12.02.05, 05:16 Witajcie, życzę dobrego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 12.02.05, 09:48 nick000 napisał: > Witajcie, życzę dobrego dnia czesc skowrony)))) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 12.02.05, 11:43 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > Witajcie, życzę dobrego dnia > > czesc skowrony)))) a moze lepiej gawrony po wczorajszej konferencji, ale fajna rzecz....tylko jakos rozlaczylo nas niespodziewanie( Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 12.02.05, 09:49 witam,witam..... dzionek mglisty po nocnym mrozie, slizgawica na drodze, niemniej milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 12.02.05, 11:25 szaro, buro i co z tego, że trochę cieplej?? jakoś pogoda nie nastraja optymistycznie... ale na przekór pogodzie, miłego dnia życzę wszystkim... ) Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 12.02.05, 11:45 kasikk napisała: > szaro, buro i co z tego, że trochę cieplej?? > jakoś pogoda nie nastraja optymistycznie... > > ale na przekór pogodzie, miłego dnia życzę wszystkim... > ) wlasnie wrocilam ze spacerku psiunowego brrrrrrrrrrrr... wilgoc w kazda szczelinke nieotulona szalikiem wlazila( a w domciu tak cieplunio) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 08:39 w sobotę normalni ludzie o tej porze jeszcze śpią, jak widzę vistulan można do tej kategorii zaliczyć, to zreszta wiadome od dawna Miłego dnia Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 09:50 nick000 napisał: > w sobotę normalni ludzie o tej porze jeszcze śpią, jak widzę vistulan można do > tej kategorii zaliczyć, to zreszta wiadome od dawna Miłego dnia ale o tej porze juz nie spia nawet sa po sniadaniau a teraz zajadaja jogurcik i rozmawiaja Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 10:13 milego dnia mimo,ze chumury nie wroza nic przyjemnego( Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 10:29 kendo napisała: > milego dnia > mimo,ze chumury nie wroza nic przyjemnego( a moze tym razem wroza zmiane pogody na lepsza?)) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 10:45 jak na razie odwilzowo, slonce zaczelo przedzierac sie przez zamglone chmury, nieprawdopodobne ,juz prawie konec lutego a snieg w dalszym ciagu lezy, mrozik noca.... Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 13:34 usch....trzeba sie za cos wziasc, moze zdaze do wieczora sie obrobic.... ** milego dnia wsrod bliskich. Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 19:44 Sądząc po aktywności, czy raczej braku takowej, na forum i Wy mieliście dzisiaj problemy z gazetą, cały dzień nie mozna było otworzyć ani forów, ani poczty, ani czegokolwiek z wyborcza związanego. Nie działał także portal o2(tlen) oraz wyszukiwarka gogle. Człek przyzwyczajony do internetu może w takim wypadku doznac szoku, dobrze, że nie jest łatwo wyprowadzić mnie z równowagi no i juz jestem zbyt dużym chłopcem, żebym sie miał z tego powodu zalamywać. Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 19:56 nick000 napisał: > Sądząc po aktywności, czy raczej braku takowej, na forum i Wy mieliście dzisia > j problemy z gazetą, cały dzień nie mozna było otworzyć ani forów, ani poczty, > ani czegokolwiek z wyborcza związanego. Nie działał także portal o2(tlen) oraz > wyszukiwarka gogle. Człek przyzwyczajony do internetu może w takim wypadku dozn > ac szoku, dobrze, że nie jest łatwo wyprowadzić mnie z równowagi no i juz jes > tem zbyt dużym chłopcem, żebym sie miał z tego powodu zalamywać. musze przyznac....cusik sie jakos cicho zrobilo na vistuli, nie dociekam....moga byc tego rozne przyczyny, jak juz nick wspomnial jakie mial problemy....inni inego rodzaju..itd...... na razie u mnie smiga bez zastrzezen... ciesz sie widzac nicka....cos obiecal ze sloo i czekamy) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:00 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > Sądząc po aktywności, czy raczej braku takowej, na forum i Wy mieliście > dzisia > > j problemy z gazetą, cały dzień nie mozna było otworzyć ani forów, ani > poczty, > > ani czegokolwiek z wyborcza związanego. Nie działał także portal o2(tlen) > > oraz > > wyszukiwarka gogle. Człek przyzwyczajony do internetu może w takim wypadk > u > dozn > > ac szoku, dobrze, że nie jest łatwo wyprowadzić mnie z równowagi no i j > uz > jes > > tem zbyt dużym chłopcem, żebym sie miał z tego powodu zalamywać. > > musze przyznac....cusik sie jakos cicho zrobilo na vistuli, > nie dociekam....moga byc tego rozne przyczyny, > jak juz nick wspomnial jakie mial problemy....inni inego rodzaju..itd...... > > na razie u mnie smiga bez zastrzezen... > > ciesz sie widzac nicka....cos obiecal ze sloo i czekamy) co obiecane będzie dotrzymane)), wiesz jak to bywa, jak jest "melodia" do pisania to i w środku nocy człek może postów najrózniejszych natworzyć, lub wczesnym rankiem Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:23 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Sądząc po aktywności, czy raczej braku takowej, na forum i Wy miel > iście > > dzisia > > > j problemy z gazetą, cały dzień nie mozna było otworzyć ani forów, > ani > > poczty, > > > ani czegokolwiek z wyborcza związanego. Nie działał także portal o2 > (tlen) > > > > oraz > > > wyszukiwarka gogle. Człek przyzwyczajony do internetu może w takim > wypadk > > u > > dozn > > > ac szoku, dobrze, że nie jest łatwo wyprowadzić mnie z równowagi > no i j > > uz > > jes > > > tem zbyt dużym chłopcem, żebym sie miał z tego powodu zalamywać. > > > > musze przyznac....cusik sie jakos cicho zrobilo na vistuli, > > nie dociekam....moga byc tego rozne przyczyny, > > jak juz nick wspomnial jakie mial problemy....inni inego rodzaju..itd.... > .. > > > > na razie u mnie smiga bez zastrzezen... > > > > ciesz sie widzac nicka....cos obiecal ze sloo i czekamy) > > co obiecane będzie dotrzymane)), wiesz jak to bywa, jak jest "melodia" do pi > sania to i w środku nocy człek może postów najrózniejszych natworzyć, lub wczes > nym rankiem przyznaje racje.... czekamy wiec na wene.... wiem po sobie ,ze to nie na pstrykniecie palce) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:20 chcesz zebysmy znow wariowali? ale warunek taki,ze razem z nami bedziesz to robic? Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:24 slo-onko napisała: > chcesz zebysmy znow wariowali? > ale warunek taki,ze razem z nami bedziesz to robic? > a obudzicie mnie ???? czy wstane tak wczesnie?? ) a wiesz,ze ja tak nie umie jak wy) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:26 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > chcesz zebysmy znow wariowali? > > ale warunek taki,ze razem z nami bedziesz to robic? > > > a obudzicie mnie ???? > czy wstane tak wczesnie?? ) > a wiesz,ze ja tak nie umie jak wy) nie musimy pisac skoro swit. kiedys byl wyjatek )) ja tez nie umialam Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:28 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > chcesz zebysmy znow wariowali? > > > ale warunek taki,ze razem z nami bedziesz to robic? > > > > > a obudzicie mnie ???? > > czy wstane tak wczesnie?? ) > > a wiesz,ze ja tak nie umie jak wy) > > nie musimy pisac skoro swit. kiedys byl wyjatek )) > ja tez nie umialam ale czwartkowe szalenstwo bylo suverent))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:30 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > chcesz zebysmy znow wariowali? > > > > ale warunek taki,ze razem z nami bedziesz to robic? > > > > > > > a obudzicie mnie ???? > > > czy wstane tak wczesnie?? ) > > > a wiesz,ze ja tak nie umie jak wy) > > > > nie musimy pisac skoro swit. kiedys byl wyjatek )) > > ja tez nie umialam > > ale czwartkowe szalenstwo bylo suverent))))))))))) powaznie????)))) wiec nie musi byc o kobrze?moze byc o milosci?))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:33 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > chcesz zebysmy znow wariowali? > > > > > ale warunek taki,ze razem z nami bedziesz to robic? > > > > > > > > > a obudzicie mnie ???? > > > > czy wstane tak wczesnie?? ) > > > > a wiesz,ze ja tak nie umie jak wy) > > > > > > nie musimy pisac skoro swit. kiedys byl wyjatek )) > > > ja tez nie umialam > > > > ale czwartkowe szalenstwo bylo suverent))))))))))) > > powaznie????)))) > wiec nie musi byc o kobrze?moze byc o milosci?))))) jak sie bawic to na calego.... oby byly tylko lzy radosci)))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:38 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > chcesz zebysmy znow wariowali? > > > > > > ale warunek taki,ze razem z nami bedziesz to robi > c? > > > > > > > > > > > a obudzicie mnie ???? > > > > > czy wstane tak wczesnie?? ) > > > > > a wiesz,ze ja tak nie umie jak wy) > > > > > > > > nie musimy pisac skoro swit. kiedys byl wyjatek )) > > > > ja tez nie umialam > > > > > > ale czwartkowe szalenstwo bylo suverent))))))))))) > > > > powaznie????)))) > > wiec nie musi byc o kobrze?moze byc o milosci?))))) > > jak sie bawic to na calego.... > oby byly tylko lzy radosci)))))))))))))) inne nie są przewidziane, zersztą to jakaś sprzeczność, albo łzy , albo radość..)) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:43 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > chcesz zebysmy znow wariowali? > > > > > > > ale warunek taki,ze razem z nami bedziesz t > o robi > > c? > > > > > > > > > > > > > a obudzicie mnie ???? > > > > > > czy wstane tak wczesnie?? ) > > > > > > a wiesz,ze ja tak nie umie jak wy) > > > > > > > > > > nie musimy pisac skoro swit. kiedys byl wyjatek )) > > > > > ja tez nie umialam > > > > > > > > ale czwartkowe szalenstwo bylo suverent))))))))))) > > > > > > powaznie????)))) > > > wiec nie musi byc o kobrze?moze byc o milosci?))))) > > > > jak sie bawic to na calego.... > > oby byly tylko lzy radosci)))))))))))))) > > inne nie są przewidziane, zersztą to jakaś sprzeczność, albo łzy , albo radość. > .)) a ja znam lzy radosci i szczesci) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:34 Hej dziewczyny, aleścioe napisały, nie było mnie przez chwile a tu taka niespodzianka Dlaczego nie będzie o kobrze, juz taka jedną ze słoika wyjmuję i przygotowany jestem a one znowu o miłości)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:35 nick000 napisał: > Hej dziewczyny, aleścioe napisały, nie było mnie przez chwile a tu taka niespo > dzianka Dlaczego nie będzie o kobrze, juz taka jedną ze słoika wyjmuję i przy > gotowany jestem a one znowu o miłości)) ze sloika?????? to TY marynujesz żmije? Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:36 nick000 napisał: > Hej dziewczyny, aleścioe napisały, nie było mnie przez chwile a tu taka niespo > dzianka Dlaczego nie będzie o kobrze, juz taka jedną ze słoika wyjmuję i przy > gotowany jestem a one znowu o miłości)) zadnych reptili niechce na vistuli, inaczej mnie nie bedzie....mam wielka fobie to dego(((((((((((((((( Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:38 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > Hej dziewczyny, aleścioe napisały, nie było mnie przez chwile a tu taka > niespo > > dzianka Dlaczego nie będzie o kobrze, juz taka jedną ze słoika wyjmuję > i > przy > > gotowany jestem a one znowu o miłości)) > > zadnych reptili niechce na vistuli, > inaczej mnie nie bedzie....mam wielka fobie to dego(((((((((((((((( no dobra to o milosci musimy jakos Nicka przekonac choc nie wiem czy to bedzie takie trudne skoro sam mowil,ze kogos kochaDD Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:45 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > Hej dziewczyny, aleścioe napisały, nie było mnie przez chwile a tu > taka > > niespo > > > dzianka Dlaczego nie będzie o kobrze, juz taka jedną ze słoika wy > jmuję > > i > > przy > > > gotowany jestem a one znowu o miłości)) > > > > zadnych reptili niechce na vistuli, > > inaczej mnie nie bedzie....mam wielka fobie to dego(((((((((((((((( > > no dobra to o milosci > musimy jakos Nicka przekonac > choc nie wiem czy to bedzie takie trudne skoro sam mowil,ze kogos kochaDD juz sie nick zadeklarowal,wiec problem przekonywania rozwiazany Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 19:50 Ach, jeszcze jedno, dotarła do mnie książka spiesząca prościutko, kręta jednak drogą, do Jtki, podróz swoja zaczeła w Stanach, chociaż wydana została w kraju, wysłana przez Malą do Slo, później trafiła w ręce Kajtulo, do mnie, a za dni kilka znowu pofrunie w dalekie kraje do Kendo Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:00 nick000 napisał: > Ach, jeszcze jedno, dotarła do mnie książka spiesząca prościutko, kręta jednak > drogą, do Jtki, podróz swoja zaczeła w Stanach, chociaż wydana została w kra > ju, wysłana przez Malą do Slo, później trafiła w ręce Kajtulo, do mnie, a za > dni kilka znowu pofrunie w dalekie kraje do Kendo wow....ale sie ciesze.... tez dostalm w tygodniu ksiazke, ktora zaczelam czytac i posle dalej....listy wysylki kolejnosci nie bylo, sprawdze swa ,a jak nie to posle tam gdzie uwazam sama, ale to swietna zabawa z tymi ksiazkami....bardzo sie ciesze,ze zgodziliscie sie wszyscy na to. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:02 taaaaaadaaaaaaaaammmmm)))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:12 slo-onko napisała: > taaaaaadaaaaaaaaammmmm)))))))))))))) > cos tak "cieniutko" sloo ostatnio))))))))))) niemniej milo widziec Cie na "zbiorce") Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:16 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > taaaaaadaaaaaaaaammmmm)))))))))))))) > > > > cos tak "cieniutko" sloo ostatnio))))))))))) > niemniej milo widziec Cie na "zbiorce") nie bylo mnie dzis caly dzien musialm mala odebrac od babci, byla na sluzbie wiec jak pojechalam tuz po poludniu to wrocilam niedawno i wprost na forum)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:21 tez wozilismy naszeg do "dziadkow", mieszkali w innym reginie, pusto wtedy w domu bylo, nigdy nie chcial zostawc u nich dluzej niz dwa dni.., jak dorosl do 10 lat wolal sasiedzkie towarzystwo, i nawet z nami niechcial nigdzie jezdzic Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:22 kendo napisała: > tez wozilismy naszeg do "dziadkow", > mieszkali w innym reginie, > pusto wtedy w domu bylo, > nigdy nie chcial zostawc u nich dluzej niz dwa dni.., > jak dorosl do 10 lat wolal sasiedzkie towarzystwo, > i nawet z nami niechcial nigdzie jezdzic to normalne ja juz sie do tego przyzwyczailam Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:27 ja nie moglam sie nigdy przyzwyczaic choc mialam wtedy duzo obowiazkow, ktore rozpraszaly mi mysli o Nim to i tak bylo brak, miejsce przy stole zawsze bylo puste/spacer tylko we dwoje... dobrze bylo jedynie,gdy mielismy isc na fest do znajomych, dziecie wtedy bylo pod fachowa opieka) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:43 Piec minut przerwy dla Pana Nicka poszedl szukac zubra moze dzieki niemu jakiegos polotu dostanie i znow zacznie czarowac ups, milowac) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:46 slo-onko napisała: > Piec minut przerwy dla Pana Nicka > poszedl szukac zubra > moze dzieki niemu jakiegos polotu dostanie i znow zacznie czarowac > ups, milowac) > mowia,ze Bachus rozwiazuje "jezyki"))))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:49 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > Piec minut przerwy dla Pana Nicka > > poszedl szukac zubra > > moze dzieki niemu jakiegos polotu dostanie i znow zacznie czarowac > > ups, milowac) > > > mowia,ze Bachus rozwiazuje "jezyki"))))))))))))))) to prawda malo tego czlowiek wtedy wesol i nic go nie denerwuje Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:54 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > Piec minut przerwy dla Pana Nicka > > > poszedl szukac zubra > > > moze dzieki niemu jakiegos polotu dostanie i znow zacznie czarowac: > ) > > > ups, milowac) > > > > > mowia,ze Bachus rozwiazuje "jezyki"))))))))))))))) > > to prawda > malo tego czlowiek wtedy wesol i nic go nie denerwuje > a mi sie chce spac od razu jak wypije nawet troszke piwka))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:57 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > Piec minut przerwy dla Pana Nicka > > > > poszedl szukac zubra > > > > moze dzieki niemu jakiegos polotu dostanie i znow zacznie cza > rowac: > > ) > > > > ups, milowac) > > > > > > > mowia,ze Bachus rozwiazuje "jezyki"))))))))))))))) > > > > to prawda > > malo tego czlowiek wtedy wesol i nic go nie denerwuje > > > a mi sie chce spac od razu jak wypije nawet troszke piwka))) piwo ogolnie jest usypiajace ale i tak zcasem lubie z soczkiem Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 20:58 Nicku jakie dzis piwko preferujesz? Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:00 slo-onko napisała: > Nicku jakie dzis piwko preferujesz? > > chyba nie zmienil marki?? w dalszym ciagu "zubr" Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:01 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > Nicku jakie dzis piwko preferujesz? > > > > > chyba nie zmienil marki?? > w dalszym ciagu "zubr" no nie, ostatnio byl Zywiec Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:03 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > Nicku jakie dzis piwko preferujesz? > > > > > > > > chyba nie zmienil marki?? > > w dalszym ciagu "zubr" > > no nie, ostatnio byl Zywiec żywiec też zacny, ale z żubrem ma tylko wspólna pierwszą literę)) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:02 tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, spokoju i dostojeństwa)))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:03 nick000 napisał: > tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, spokoju i dostojeństwa)))))))) przede wszytskim ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomylila? Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:06 niestety,niemam skali poruwnawczej, raz sprobowalam zubra i dawno zywca, wiec niewypowiem sie w temacie) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:07 kendo napisała: > niestety,niemam skali poruwnawczej, > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > wiec niewypowiem sie w temacie) Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze mozesz to sobie wyobrazić) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:13 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > niestety,niemam skali poruwnawczej, > > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > > wiec niewypowiem sie w temacie) > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze mozesz to sobie wyobrazić) mowisz skromna????? a fantazji smakowej do piwka tez niemam, do czeyms innym moze i bym cos powiedziala..... ) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:17 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > niestety,niemam skali poruwnawczej, > > > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > > > wiec niewypowiem sie w temacie) > > > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze mozesz to sobie wyobrazić) > > mowisz skromna????? > a fantazji smakowej do piwka tez niemam, > do czeyms innym moze i bym cos powiedziala..... > ) a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas dobra potrawa)) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:22 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > niestety,niemam skali poruwnawczej, > > > > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > > > > wiec niewypowiem sie w temacie) > > > > > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze mozesz to sobie wyobraz > ić) > > > > mowisz skromna????? > > a fantazji smakowej do piwka tez niemam, > > do czeyms innym moze i bym cos powiedziala..... > > ) > a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas dobra potrawa)) i znow na papusianie sie pisze....?? usch....niemam nastroju do myslenia. Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:26 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > niestety,niemam skali poruwnawczej, > > > > > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > > > > > wiec niewypowiem sie w temacie) > > > > > > > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze mozesz to sobie w > yobraz > > ić) > > > > > > mowisz skromna????? > > > a fantazji smakowej do piwka tez niemam, > > > do czeyms innym moze i bym cos powiedziala..... > > > ) > > a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas dobra potrawa)) > > i znow na papusianie sie pisze....?? usch....niemam nastroju do myslenia. pomoge Ci KEndus cos jakos kolo tego: pizza np. z dodatkami-mozna ja konsumowac zdejmujac warstwe po warstwie to tak jkaby rozbierac kobiete czy tak mialo byc Nick? Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:30 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > niestety,niemam skali poruwnawczej, > > > > > > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > > > > > > wiec niewypowiem sie w temacie) > > > > > > > > > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze mozesz to s > obie w > > yobraz > > > ić) > > > > > > > > mowisz skromna????? > > > > a fantazji smakowej do piwka tez niemam, > > > > do czeyms innym moze i bym cos powiedziala..... > > > > ) > > > a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas dobra potrawa)) > > > > i znow na papusianie sie pisze....?? usch....niemam nastroju do myslenia. > > pomoge Ci KEndus > cos jakos kolo tego: pizza np. z dodatkami-mozna ja konsumowac zdejmujac wars > twe po warstwie to tak jkaby rozbierac kobiete > czy tak mialo byc Nick? i teraz mam dylemat okropny, czy widząc kobietę pomysle o pizzy, czy raczej na odwrót, widząc pizze pomysle o , no właśnie o czym?))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:30 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > niestety,niemam skali poruwnawczej, > > > > > > > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > > > > > > > wiec niewypowiem sie w temacie) > > > > > > > > > > > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze mozes > z to s > > obie w > > > yobraz > > > > ić) > > > > > > > > > > mowisz skromna????? > > > > > a fantazji smakowej do piwka tez niemam, > > > > > do czeyms innym moze i bym cos powiedziala..... > > > > > ) > > > > a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas dobra potrawa)) > > > > > > i znow na papusianie sie pisze....?? usch....niemam nastroju do mys > lenia. > > > > pomoge Ci KEndus > > cos jakos kolo tego: pizza np. z dodatkami-mozna ja konsumowac zdejmuja > c wars > > twe po warstwie to tak jkaby rozbierac kobiete > > czy tak mialo byc Nick? > i teraz mam dylemat okropny, czy widząc kobietę pomysle o pizzy, czy raczej na > odwrót, widząc pizze pomysle o , no właśnie o czym?))) czy jest w niej cos co lubisz najbardziejDDDDDDD Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:33 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > niestety,niemam skali poruwnawczej, > > > > > > > > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > > > > > > > > wiec niewypowiem sie w temacie) > > > > > > > > > > > > > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze > mozes > > z to s > > > obie w > > > > yobraz > > > > > ić) > > > > > > > > > > > > mowisz skromna????? > > > > > > a fantazji smakowej do piwka tez niemam, > > > > > > do czeyms innym moze i bym cos powiedziala..... > > > > > > ) > > > > > a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas dobra potrawa > )) > > > > > > > > i znow na papusianie sie pisze....?? usch....niemam nastroju > do mys > > lenia. > > > > > > pomoge Ci KEndus > > > cos jakos kolo tego: pizza np. z dodatkami-mozna ja konsumowac zd > ejmuja > > c wars > > > twe po warstwie to tak jkaby rozbierac kobiete > > > czy tak mialo byc Nick? > > i teraz mam dylemat okropny, czy widząc kobietę pomysle o pizzy, czy rac > zej na > > odwrót, widząc pizze pomysle o , no właśnie o czym?))) > > czy jest w niej cos co lubisz najbardziejDDDDDDD w pizzy czy w kobiecie?)) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:35 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > niestety,niemam skali poruwnawc > zej, > > > > > > > > > raz sprobowalam zubra i dawno z > ywca, > > > > > > > > > wiec niewypowiem sie w temacie; > )) > > > > > > > > > > > > > > > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) > zawsze > > mozes > > > z to s > > > > obie w > > > > > yobraz > > > > > > ić) > > > > > > > > > > > > > > mowisz skromna????? > > > > > > > a fantazji smakowej do piwka tez niemam, > > > > > > > do czeyms innym moze i bym cos powiedziala. > .... > > > > > > > ) > > > > > > a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas dobra p > otrawa > > )) > > > > > > > > > > i znow na papusianie sie pisze....?? usch....niemam nas > troju > > do mys > > > lenia. > > > > > > > > pomoge Ci KEndus > > > > cos jakos kolo tego: pizza np. z dodatkami-mozna ja konsumo > wac zd > > ejmuja > > > c wars > > > > twe po warstwie to tak jkaby rozbierac kobiete > > > > czy tak mialo byc Nick? > > > i teraz mam dylemat okropny, czy widząc kobietę pomysle o pizzy, c > zy rac > > zej na > > > odwrót, widząc pizze pomysle o , no właśnie o czym?))) > > > > czy jest w niej cos co lubisz najbardziejDDDDDDD > > w pizzy czy w kobiecie?)) no ok to w pizzy np.? potraktujmy to,ze sniezno biala erotyczna cebulka, czerwona erotyczna papryczka to niczym erotyczna damska bielizna)) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:38 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > niestety,niemam skali por > uwnawc > > zej, > > > > > > > > > > raz sprobowalam zubra i d > awno z > > ywca, > > > > > > > > > > wiec niewypowiem sie w te > macie; > > )) > > > > > > > > > > > > > > > > > > Kendulka, nie bądx taka skromn > a)) > > zawsze > > > mozes > > > > z to s > > > > > obie w > > > > > > yobraz > > > > > > > ić) > > > > > > > > > > > > > > > > mowisz skromna????? > > > > > > > > a fantazji smakowej do piwka tez niem > am, > > > > > > > > do czeyms innym moze i bym cos powied > ziala. > > .... > > > > > > > > ) > > > > > > > a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas d > obra p > > otrawa > > > )) > > > > > > > > > > > > i znow na papusianie sie pisze....?? usch....niem > am nas > > troju > > > do mys > > > > lenia. > > > > > > > > > > pomoge Ci KEndus > > > > > cos jakos kolo tego: pizza np. z dodatkami-mozna ja k > onsumo > > wac zd > > > ejmuja > > > > c wars > > > > > twe po warstwie to tak jkaby rozbierac kobiete > > > > > czy tak mialo byc Nick? > > > > i teraz mam dylemat okropny, czy widząc kobietę pomysle o pi > zzy, c > > zy rac > > > zej na > > > > odwrót, widząc pizze pomysle o , no właśnie o czym?))) > > > > > > czy jest w niej cos co lubisz najbardziejDDDDDDD > > > > w pizzy czy w kobiecie?)) > > no ok to w pizzy np.? > potraktujmy to,ze sniezno biala erotyczna cebulka, czerwona erotyczna papryczka > to niczym erotyczna damska bielizna)) > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w pizzy, ze o cebulce nie wspomnę, to nie pozostaje mi nic innego jak je z niej zdjąć))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:40 nick000 napisał: > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w pizzy, ze o cebulce nie wspomnę, to n > ie pozostaje mi nic innego jak je z niej zdjąć))) tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkami i paprykami po pokoju bo damska bielizna zawisnie na zyrandolu no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperamentna)))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:43 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w pizzy, ze o cebulce nie wspomnę > , to n > > ie pozostaje mi nic innego jak je z niej zdjąć))) > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkami i paprykami po pokoju bo damska bi > elizna zawisnie na zyrandolu > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperamentna)))) cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o cebulkach, papryczkach i innych pikantnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie zgoła inaczej, żyrandol, jak najbardziej, jest dla niej dobrym miejscem jest tylko kwestia owej damy, jeśli bidula zostanie pozbawiona przyodziewku , top zmarźnie, mamy w kńcu zimę))P Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w pizzy, ze o cebulce nie w > spomnę > > , to n > > > ie pozostaje mi nic innego jak je z niej zdjąć))) > > > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkami i paprykami po pokoju bo dam > ska bi > > elizna zawisnie na zyrandolu > > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperamentna)))) > > cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o cebulkach, papryczkach i innych pika > ntnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie zgoła inaczej, żyrandol, jak najbar > dziej, jest dla niej dobrym miejscem jest tylko kwestia owej damy, jeśli bidu > la zostanie pozbawiona przyodziewku , top zmarźnie, mamy w kńcu zimę))P to co TY zamierasz rozdziewac ja na mrozie?P a taks woja droga dlaczego rozbieranie jest bardziej atrakcyjne od ubierania pizzy?))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:51 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w pizzy, ze o cebulce > nie w > > spomnę > > > , to n > > > > ie pozostaje mi nic innego jak je z niej zdjąć))) > > > > > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkami i paprykami po pokoju > bo dam > > ska bi > > > elizna zawisnie na zyrandolu > > > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperamentna)))) > > > > cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o cebulkach, papryczkach i innyc > h pika > > ntnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie zgoła inaczej, żyrandol, jak > najbar > > dziej, jest dla niej dobrym miejscem jest tylko kwestia owej damy, jeśl > i bidu > > la zostanie pozbawiona przyodziewku , top zmarźnie, mamy w kńcu zimę))P > > to co TY zamierasz rozdziewac ja na mrozie?P > a taks woja droga dlaczego rozbieranie jest bardziej atrakcyjne od ubierania pi > zzy?))))) ujmijmy to tak, sa to czynności dosyc podobne tylko kończące sie zdecydowanie czym innym, ubrana pizza zostaje zjedzona, rozebrana kobieta jest znakomitym kąskiem dla oczu tylko, pizza moze się przejeść, z kobietami jest zupełnie inaczej, szcvzególnie jak spotkamy tę wyśnioną)), to oczywiście czysto, teopretyczne podejście Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:45 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > > > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w pizzy, ze o cebulce nie w > spomnę > > , to n > > > ie pozostaje mi nic innego jak je z niej zdjąć))) > > > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkami i paprykami po pokoju bo dam > ska bi > > elizna zawisnie na zyrandolu > > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperamentna)))) > > cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o cebulkach, papryczkach i innych pika > ntnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie zgoła inaczej, żyrandol, jak najbar > dziej, jest dla niej dobrym miejscem jest tylko kwestia owej damy, jeśli bidu > la zostanie pozbawiona przyodziewku , top zmarźnie, mamy w kńcu zimę))P a co cieplo od swiec nieogrzeje topu??) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:54 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w pizzy, ze o cebulce > nie w > > spomnę > > > , to n > > > > ie pozostaje mi nic innego jak je z niej zdjąć))) > > > > > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkami i paprykami po pokoju > bo dam > > ska bi > > > elizna zawisnie na zyrandolu > > > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperamentna)))) > > > > cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o cebulkach, papryczkach i innyc > h > pika > > ntnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie zgoła inaczej, żyrandol, jak > najbar > > dziej, jest dla niej dobrym miejscem jest tylko kwestia owej damy, jeśl > i > bidu > > la zostanie pozbawiona przyodziewku , top zmarźnie, mamy w kńcu zimę))P > > a co cieplo od swiec nieogrzeje topu??) świeca ma to do siebie ze daje cieple swiatło, zabija zapach papierosowego dymu ale i stwarza nastrój, do czego, a to juz zależy)) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:57 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w pizzy, ze o c > ebulce > > nie w > > > spomnę > > > > , to n > > > > > ie pozostaje mi nic innego jak je z niej zdjąć))) > > > > > > > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkami i paprykami po p > okoju > > bo dam > > > ska bi > > > > elizna zawisnie na zyrandolu > > > > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperamentna)))) > > > > > > cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o cebulkach, papryczkach i > innyc > > h > > pika > > > ntnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie zgoła inaczej, żyrandol > , jak > > najbar > > > dziej, jest dla niej dobrym miejscem jest tylko kwestia owej damy > , jeśl > > i > > bidu > > > la zostanie pozbawiona przyodziewku , top zmarźnie, mamy w kńcu zim > ę))P > > > > a co cieplo od swiec nieogrzeje topu??) > > świeca ma to do siebie ze daje cieple swiatło, zabija zapach papierosowego dymu > ale i stwarza nastrój, do czego, a to juz zależy)) a zapomniales dopisac, ze tworzy powabne cienie Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 22:00 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w pizzy, > ze o c > > ebulce > > > nie w > > > > spomnę > > > > > , to n > > > > > > ie pozostaje mi nic innego jak je z niej zdjąć) > )) > > > > > > > > > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkami i paprykam > i po p > > okoju > > > bo dam > > > > ska bi > > > > > elizna zawisnie na zyrandolu > > > > > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperamentna)))) > > > > > > > > cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o cebulkach, paprycz > kach i > > innyc > > > h > > > pika > > > > ntnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie zgoła inaczej, ży > randol > > , jak > > > najbar > > > > dziej, jest dla niej dobrym miejscem jest tylko kwestia owe > j damy > > , jeśl > > > i > > > bidu > > > > la zostanie pozbawiona przyodziewku , top zmarźnie, mamy w kń > cu zim > > ę))P > > > > > > a co cieplo od swiec nieogrzeje topu??) > > > > świeca ma to do siebie ze daje cieple swiatło, zabija zapach papierosoweg > o > dymu > > ale i stwarza nastrój, do czego, a to juz zależy)) > > a zapomniales dopisac, > ze tworzy powabne cienie to fakt, cienie poruszaja nasza wyobraźnię niejednokrotnie bardziej mocno niż żywy człowiek, gdyby nie one , to nigdy nie powstałyby najpiekniejsze wiersze, to co najlepsze w człowieku jest zawsze ukryte Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 22:04 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w p > izzy, > > ze o c > > > ebulce > > > > nie w > > > > > spomnę > > > > > > , to n > > > > > > > ie pozostaje mi nic innego jak je z niej zd > jąć) > > )) > > > > > > > > > > > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkami i pa > prykam > > i po p > > > okoju > > > > bo dam > > > > > ska bi > > > > > > elizna zawisnie na zyrandolu > > > > > > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperamentna;- > ))))) > > > > > > > > > > cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o cebulkach, p > aprycz > > kach i > > > innyc > > > > h > > > > pika > > > > > ntnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie zgoła inacz > ej, ży > > randol > > > , jak > > > > najbar > > > > > dziej, jest dla niej dobrym miejscem jest tylko kwest > ia owe > > j damy > > > , jeśl > > > > i > > > > bidu > > > > > la zostanie pozbawiona przyodziewku , top zmarźnie, mam > y w kń > > cu zim > > > ę))P > > > > > > > > a co cieplo od swiec nieogrzeje topu??) > > > > > > świeca ma to do siebie ze daje cieple swiatło, zabija zapach papier > osoweg > > o > > dymu > > > ale i stwarza nastrój, do czego, a to juz zależy)) > > > > a zapomniales dopisac, > > ze tworzy powabne cienie > > to fakt, cienie poruszaja nasza wyobraźnię niejednokrotnie bardziej mocno niż ż > ywy człowiek, gdyby nie one , to nigdy nie powstałyby najpiekniejsze wiersze, t > o co najlepsze w człowieku jest zawsze ukryte dokladnie ,masz racje.... "plomien/cieplo swiecy" niejednokrotnie podsycilo/uzewnetrznilo nie jedna "zmarznieta dusze" Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 22:07 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jako , ze nie jestem amatorem paprycz > ki w p > > izzy, > > > ze o c > > > > ebulce > > > > > nie w > > > > > > spomnę > > > > > > > , to n > > > > > > > > ie pozostaje mi nic innego jak je z n > iej zd > > jąć) > > > )) > > > > > > > > > > > > > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkam > i i pa > > prykam > > > i po p > > > > okoju > > > > > bo dam > > > > > > ska bi > > > > > > > elizna zawisnie na zyrandolu > > > > > > > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperame > ntna;- > > ))))) > > > > > > > > > > > > cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o cebulk > ach, p > > aprycz > > > kach i > > > > innyc > > > > > h > > > > > pika > > > > > > ntnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie zgoła > inacz > > ej, ży > > > randol > > > > , jak > > > > > najbar > > > > > > dziej, jest dla niej dobrym miejscem jest tylko > kwest > > ia owe > > > j damy > > > > , jeśl > > > > > i > > > > > bidu > > > > > > la zostanie pozbawiona przyodziewku , top zmarźni > e, mam > > y w kń > > > cu zim > > > > ę))P > > > > > > > > > > a co cieplo od swiec nieogrzeje topu??) > > > > > > > > świeca ma to do siebie ze daje cieple swiatło, zabija zapach > papier > > osoweg > > > o > > > dymu > > > > ale i stwarza nastrój, do czego, a to juz zależy)) > > > > > > a zapomniales dopisac, > > > ze tworzy powabne cienie > > > > to fakt, cienie poruszaja nasza wyobraźnię niejednokrotnie bardziej mocno > niż > ż > > ywy człowiek, gdyby nie one , to nigdy nie powstałyby najpiekniejsze wier > sze, > t > > o co najlepsze w człowieku jest zawsze ukryte > > > dokladnie ,masz racje.... > "plomien/cieplo swiecy" niejednokrotnie podsycilo/uzewnetrznilo > nie jedna "zmarznieta dusze" ujęłas to jak prawdziwa poetka, właściwie Twój post jest wierszem Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 22:13 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > jako , ze nie jestem amatorem p > aprycz > > ki w p > > > izzy, > > > > ze o c > > > > > ebulce > > > > > > nie w > > > > > > > spomnę > > > > > > > > , to n > > > > > > > > > ie pozostaje mi nic innego jak > je z n > > iej zd > > > jąć) > > > > )) > > > > > > > > > > > > > > > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi ce > bulkam > > i i pa > > > prykam > > > > i po p > > > > > okoju > > > > > > bo dam > > > > > > > ska bi > > > > > > > > elizna zawisnie na zyrandolu > > > > > > > > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka tem > perame > > ntna;- > > > ))))) > > > > > > > > > > > > > > cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o > cebulk > > ach, p > > > aprycz > > > > kach i > > > > > innyc > > > > > > h > > > > > > pika > > > > > > > ntnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie > zgoła > > inacz > > > ej, ży > > > > randol > > > > > , jak > > > > > > najbar > > > > > > > dziej, jest dla niej dobrym miejscem jest > tylko > > kwest > > > ia owe > > > > j damy > > > > > , jeśl > > > > > > i > > > > > > bidu > > > > > > > la zostanie pozbawiona przyodziewku , top z > marźni > > e, mam > > > y w kń > > > > cu zim > > > > > ę))P > > > > > > > > > > > > a co cieplo od swiec nieogrzeje topu??) > > > > > > > > > > świeca ma to do siebie ze daje cieple swiatło, zabija z > apach > > papier > > > osoweg > > > > o > > > > dymu > > > > > ale i stwarza nastrój, do czego, a to juz zależy)) > > > > > > > > a zapomniales dopisac, > > > > ze tworzy powabne cienie > > > > > > to fakt, cienie poruszaja nasza wyobraźnię niejednokrotnie bardziej > mocno > > niż > > ż > > > ywy człowiek, gdyby nie one , to nigdy nie powstałyby najpiekniejsz > e wier > > sze, > > t > > > o co najlepsze w człowieku jest zawsze ukryte > > > > > > dokladnie ,masz racje.... > > "plomien/cieplo swiecy" niejednokrotnie podsycilo/uzewnetrznilo > > nie jedna "zmarznieta dusze" > > ujęłas to jak prawdziwa poetka, właściwie Twój post jest wierszem ech....nie pocieszaj mnie nicku...niemniej dziekuje, ciesze,ze Ci sie spodobalo, ale pustke mam w glowie,bo niemoge sobie z czyms poradzic z tamtego tygodnia ..ech zycie( Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:58 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > jako , ze nie jestem amatorem papryczki w pizzy, ze o cebulce > nie w > > spomnę > > > , to n > > > > ie pozostaje mi nic innego jak je z niej zdjąć))) > > > > > > tylko nie rozrzucaj za bardzo tymi cebulkami i paprykami po pokoju > bo dam > > ska bi > > > elizna zawisnie na zyrandolu > > > no chyba,ze i ta "pizza" tez taka temperamentna)))) > > > > cały czas mówimy oczywiście teoretycznie o cebulkach, papryczkach i innyc > h > pika > > ntnych przyprawach, z bielizna rzecz ma sie zgoła inaczej, żyrandol, jak > najbar > > dziej, jest dla niej dobrym miejscem jest tylko kwestia owej damy, jeśl > i > bidu > > la zostanie pozbawiona przyodziewku , top zmarźnie, mamy w kńcu zimę))P > > a co cieplo od swiec nieogrzeje topu??) ciepło świec jest jak gra wstępna, pamiętaj tylko, ze nie płona one w nieskończoność, ale zawsze mozna ten płomień podsycić i to jest w nich wspaniałe Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:38 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > > > niestety,niemam skali poruwnawczej, > > > > > > > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > > > > > > > wiec niewypowiem sie w temacie) > > > > > > > > > > > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze mozes > z to s > > obie w > > > yobraz > > > > ić) > > > > > > > > > > mowisz skromna????? > > > > > a fantazji smakowej do piwka tez niemam, > > > > > do czeyms innym moze i bym cos powiedziala..... > > > > > ) > > > > a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas dobra potrawa)) > > > > > > i znow na papusianie sie pisze....?? usch....niemam nastroju do mys > lenia. > > > > pomoge Ci KEndus > > cos jakos kolo tego: pizza np. z dodatkami-mozna ja konsumowac zdejmuja > c wars > > twe po warstwie to tak jkaby rozbierac kobiete > > czy tak mialo byc Nick? > i teraz mam dylemat okropny, czy widząc kobietę pomysle o pizzy, czy raczej na > odwrót, widząc pizze pomysle o , no właśnie o czym?))) czy kanty picy sa chrupiutkie, czy salat jest pyszna, czy duzo nalozone dodatkow)))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:36 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > > > niestety,niemam skali poruwnawczej, > > > > > > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > > > > > > wiec niewypowiem sie w temacie) > > > > > > > > > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze mozesz to s > obie w > > yobraz > > > ić) > > > > > > > > mowisz skromna????? > > > > a fantazji smakowej do piwka tez niemam, > > > > do czeyms innym moze i bym cos powiedziala..... > > > > ) > > > a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas dobra potrawa)) > > > > i znow na papusianie sie pisze....?? usch....niemam nastroju do myslenia. > > pomoge Ci KEndus > cos jakos kolo tego: pizza np. z dodatkami-mozna ja konsumowac zdejmujac wars > twe po warstwie to tak jkaby rozbierac kobiete > czy tak mialo byc Nick? sloo kochana jestes, ale ja pizzy nienawidze.....jak zjem to tylko z jedynej piceryji u nas,jak dziecie zamowi to wszystkiego jest extra nalozone, bo staly klient) ojej....ale o "warstwach "cos niecos sie orientuje))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:27 kendo napisała: > nick000 napisał: > > > kendo napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > kendo napisała: > > > > > > > > > niestety,niemam skali poruwnawczej, > > > > > raz sprobowalam zubra i dawno zywca, > > > > > wiec niewypowiem sie w temacie) > > > > > > > > Kendulka, nie bądx taka skromna)) zawsze mozesz to sobie w > yobraz > > ić) > > > > > > mowisz skromna????? > > > a fantazji smakowej do piwka tez niemam, > > > do czeyms innym moze i bym cos powiedziala..... > > > ) > > a tak konkretniej, bliżej, nmoze to jakas dobra potrawa)) > > i znow na papusianie sie pisze....?? usch....niemam nastroju do myslenia. nasz nawet najpoważniejsze wątki wczesniej czy później na tym sie kończą, papusianie stanowi bardzo ważną część naszego zycia, o wiele ważniejszą niz inne, za wyjatkiem ,no ....... Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:06 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, spokoju i dostojeństwa))))) > ))) > > przede wszytskim > ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomylila? > nic nie pomyliłaś, żywiec smakuje niby dobrze, ale ma w sobie cos takiego dziwnego, to jakby dotykac kobiecego ciała przez ubranie, niby to ciągle to samo ciało ale jednak.... Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:09 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, spokoju i dostojeństwa; > )))))) > > ))) > > > > przede wszytskim > > ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomylila? > > > nic nie pomyliłaś, żywiec smakuje niby dobrze, ale ma w sobie cos takiego dziw > nego, to jakby dotykac kobiecego ciała przez ubranie, niby to ciągle to samo ci > ało ale jednak.... moglaby zadac nastepne pytanie, ale sie powstrzymam)))))))))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:10 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, spokoju i dostojeństwa; > )))))) > > ))) > > > > przede wszytskim > > ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomylila? > > > nic nie pomyliłaś, żywiec smakuje niby dobrze, ale ma w sobie cos takiego dziw > nego, to jakby dotykac kobiecego ciała przez ubranie, niby to ciągle to samo ci > ało ale jednak.... wow jakie porownanie to tak jkaby smakowac piwnej piany z meskich ust Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:12 slo-onko napisała: > nick000 napisał: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, spokoju i dostoje > ństwa; > > )))))) > > > ))) > > > > > > przede wszytskim > > > ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomylila? > > > > > nic nie pomyliłaś, żywiec smakuje niby dobrze, ale ma w sobie cos takieg > o dziw > > nego, to jakby dotykac kobiecego ciała przez ubranie, niby to ciągle to s > amo ci > > ało ale jednak.... > > wow jakie porownanie > to tak jkaby smakowac piwnej piany z meskich ust musze sprobowac nastepnym razem, jak slubne bedzie pilo...))))))))))))) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:13 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, spokoju i d > ostoje > > ństwa; > > > )))))) > > > > ))) > > > > > > > > przede wszytskim > > > > ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomylila? > > > > > > > nic nie pomyliłaś, żywiec smakuje niby dobrze, ale ma w sobie cos > takieg > > o dziw > > > nego, to jakby dotykac kobiecego ciała przez ubranie, niby to ciągl > e to s > > amo ci > > > ało ale jednak.... > > > > wow jakie porownanie > > to tak jkaby smakowac piwnej piany z meskich ust > > musze sprobowac nastepnym razem, > jak slubne bedzie pilo...))))))))))))) a tu musi być wola i wielka chęć obydwojga, inaczej magia nie zadziała)) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:15 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, spoko > ju i d > > ostoje > > > ństwa; > > > > )))))) > > > > > ))) > > > > > > > > > > przede wszytskim > > > > > ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomylila? > > > > > > > > > nic nie pomyliłaś, żywiec smakuje niby dobrze, ale ma w sobi > e cos > > takieg > > > o dziw > > > > nego, to jakby dotykac kobiecego ciała przez ubranie, niby to > ciągl > > e to s > > > amo ci > > > > ało ale jednak.... > > > > > > wow jakie porownanie > > > to tak jkaby smakowac piwnej piany z meskich ust > > > > musze sprobowac nastepnym razem, > > jak slubne bedzie pilo...))))))))))))) > > a tu musi być wola i wielka chęć obydwojga, inaczej magia nie zadziała)) )))))))))))))))))...no komets) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:14 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > nick000 napisał: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, spokoju i d > ostoje > > ństwa; > > > )))))) > > > > ))) > > > > > > > > przede wszytskim > > > > ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomylila? > > > > > > > nic nie pomyliłaś, żywiec smakuje niby dobrze, ale ma w sobie cos > takieg > > o dziw > > > nego, to jakby dotykac kobiecego ciała przez ubranie, niby to ciągl > e to s > > amo ci > > > ało ale jednak.... > > > > wow jakie porownanie > > to tak jkaby smakowac piwnej piany z meskich ust > > musze sprobowac nastepnym razem, > jak slubne bedzie pilo...))))))))))))) a jeszcze lepiej zdmuchac piwna piane z kufla na twarz ukochanego))) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:16 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, spoko > ju i d > > ostoje > > > ństwa; > > > > )))))) > > > > > ))) > > > > > > > > > > przede wszytskim > > > > > ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomylila? > > > > > > > > > nic nie pomyliłaś, żywiec smakuje niby dobrze, ale ma w sobi > e cos > > takieg > > > o dziw > > > > nego, to jakby dotykac kobiecego ciała przez ubranie, niby to > ciągl > > e to s > > > amo ci > > > > ało ale jednak.... > > > > > > wow jakie porownanie > > > to tak jkaby smakowac piwnej piany z meskich ust > > > > musze sprobowac nastepnym razem, > > jak slubne bedzie pilo...))))))))))))) > > a jeszcze lepiej zdmuchac piwna piane z kufla na twarz ukochanego))) hi,hi,....moze keidys zabawie sie w "blondynke" Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:24 kendo napisała: > slo-onko napisała: > > > kendo napisała: > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > tylko żubr moje miłe panie, symbol krzepy, > spoko > > ju i d > > > ostoje > > > > ństwa; > > > > > )))))) > > > > > > ))) > > > > > > > > > > > > przede wszytskim > > > > > > ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomylila? > > > > > > > > > > > nic nie pomyliłaś, żywiec smakuje niby dobrze, ale ma > w sobi > > e cos > > > takieg > > > > o dziw > > > > > nego, to jakby dotykac kobiecego ciała przez ubranie, n > iby to > > ciągl > > > e to s > > > > amo ci > > > > > ało ale jednak.... > > > > > > > > wow jakie porownanie > > > > to tak jkaby smakowac piwnej piany z meskich ust > > > > > > musze sprobowac nastepnym razem, > > > jak slubne bedzie pilo...))))))))))))) > > > > a jeszcze lepiej zdmuchac piwna piane z kufla na twarz ukochanego))) > > hi,hi,....moze keidys zabawie sie w "blondynke" co ma wspólnego blondynka z piwną pianą)) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:37 hi..hi...piana piwna..meskie usta... ale ja mam pytanie ..co to za badziewie crtint35.exe i jak to wywabic z compa.. Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:40 Mala, odinstaluj to po prostu, ot i co Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:40 mala20033 napisała: > hi..hi...piana piwna..meskie usta... > ale ja mam pytanie ..co to za badziewie crtint35.exe i jak to wywabic z compa.. o ! nic takiego nieznam Mala... o swiecie..ze zawsze Tobie cos sie przydazy((((((((( nigdy nie slyszalam i tym.... pewnie jeden nawiedzony zaraz cos mundrego doradzi, np.proszek ixi pamietasz juz kiedys tak komus radzil) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:42 mala20033 napisała: > hi..hi...piana piwna..meskie usta... > ale ja mam pytanie ..co to za badziewie crtint35.exe i jak to wywabic z compa.. jesli to jakis wirusik to moze norton albo inny antywir go sam wywali przy skanowaniu? robilas to? ps przynioslas moze piwo ze soba?))) bo my sie dzis w piwie kapiemy)))))) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:42 nick000 napisał: > kendo napisała: > > > slo-onko napisała: > > > > > kendo napisała: > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > slo-onko napisała: > > > > > > > > > > > > > nick000 napisał: > > > > > > > > > > > > > > > tylko żubr moje miłe panie, symbol k > rzepy, > > spoko > > > ju i d > > > > ostoje > > > > > ństwa; > > > > > > )))))) > > > > > > > ))) > > > > > > > > > > > > > > przede wszytskim > > > > > > > ale ostatnio byl zywczyk?czyzbym cos pomyli > la? > > > > > > > > > > > > > nic nie pomyliłaś, żywiec smakuje niby dobrze, a > le ma > > w sobi > > > e cos > > > > takieg > > > > > o dziw > > > > > > nego, to jakby dotykac kobiecego ciała przez ubra > nie, n > > iby to > > > ciągl > > > > e to s > > > > > amo ci > > > > > > ało ale jednak.... > > > > > > > > > > wow jakie porownanie > > > > > to tak jkaby smakowac piwnej piany z meskich ust > > > > > > > > musze sprobowac nastepnym razem, > > > > jak slubne bedzie pilo...))))))))))))) > > > > > > a jeszcze lepiej zdmuchac piwna piane z kufla na twarz ukochanego;- > )))) > > > > hi,hi,....moze keidys zabawie sie w "blondynke" > > co ma wspólnego blondynka z piwną pianą)) no i widzisz jakie dzis mam mysli... tak sobie cos skojazylam) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:12 Kenduś, pytaj smiało, żyje sie raz, dzisiaj odpowiem na wszystkie pytania)) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 21:17 nick000 napisał: > Kenduś, pytaj smiało, żyje sie raz, dzisiaj odpowiem na wszystkie pytania)) eeee tam z pytaniami) moze innym razem) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 22:01 mowiono mo wiele razy,aby z psiakami nie szalec po podlodze.Mowiono.Wczoraj z nimi szalalm i pociagnelam niechcaco chorego na uszy mlodszego.i ugryzl mnie w policzek.mam slad zeba kolo ucha i rozcieta warge.. A dzi Norton wykryl crtint35,exe i napisal ze nie potrafi zdelejtowac.Skasowalam registry z ta nazwa.ale nie daje sie skasowac z C:\Windows\system... Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 22:04 mala20033 napisała: > mowiono mo wiele razy,aby z psiakami nie szalec po podlodze.Mowiono.Wczoraj z > nimi szalalm i pociagnelam niechcaco chorego na uszy mlodszego.i ugryzl mnie w > policzek.mam slad zeba kolo ucha i rozcieta warge.. > A dzi Norton wykryl crtint35,exe i napisal ze nie potrafi > zdelejtowac.Skasowalam registry z ta nazwa.ale nie daje sie skasowac z > C:\Windows\system... użyj Mala Ad-Aware SE Personal, on sobie poradzi Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 22:10 mala20033 napisała: > mowiono mo wiele razy,aby z psiakami nie szalec po podlodze.Mowiono.Wczoraj z > nimi szalalm i pociagnelam niechcaco chorego na uszy mlodszego.i ugryzl mnie w > policzek.mam slad zeba kolo ucha i rozcieta warge.. > A dzi Norton wykryl crtint35,exe i napisal ze nie potrafi > zdelejtowac.Skasowalam registry z ta nazwa.ale nie daje sie skasowac z > C:\Windows\system... boze....ale masz pecha z badziewiem((((((((((((( sorry nie umie doradzis co zrobic, a ten co by umial "schowal sie" nie moge tej sprawy wyjasnic z nawiedzonym( a piunus pewnie wylizal juz policzek nie raz.... wiesz musisz nakladac jakas maske do zabawy z nimi) slubnego pierwszy psiun tez zalatwil, ze musial w domu siedzies ...powiedzial,ze to ja go tak zalatwilam, jak sasiedzi pytali....bo musial isc na spacer) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 22:19 Nie pytaj sie tego co sie zaszyl..od niego NIC nie chce.. Na razie nie moge sie patrzec na tego co mnie ugryzl. Do lekarza isc nie moge ,bo gdyby wyszlo co sie stalo,to przyjechaliby psa uspic.Zal do psa mam ale za Boga nie dam mu zrobic krzywdy! Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 19.02.05, 22:27 mala20033 napisała: > Nie pytaj sie tego co sie zaszyl..od niego NIC nie chce.. > Na razie nie moge sie patrzec na tego co mnie ugryzl. > Do lekarza isc nie moge ,bo gdyby wyszlo co sie stalo,to przyjechaliby psa > uspic.Zal do psa mam ale za Boga nie dam mu zrobic krzywdy! nie ,nie bede pytala....bo wiem "ze na randke "nie przyjdzie, od 15 lutego czekam i nic....wiec teraz zmykam ... ale jednego jestem pewna,ze jest tak jak rozmawialysmy.... nie moge sobie znalesc miejsca ..... biedny psiunus,to przeciez zrobil odruchowo z bolu.... nasz tez po przejechaniu i po operacji tak reagowal, zreszta weterynarz nas ostrzegal,ze taka moze byc reakcja.... podrap delikatnie go zauszkiem i drugiego "potarmos") Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 26.02.05, 09:48 wyjątkowo dziś na posterunku ) miłego dnia życzę i uśmiechów na paszczydełkach jakoś mam za dobry humor ) Kenduś, ukłucie to krewy pobranie było ) nawet, nawet, bez kłucia w obie rece się obyło i coś tam pani pociekło do tej strzykawki ) bo zwykle to ja nie mam żył jakaś dziwna jestem ;P Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 09:54 witam pierwszego niespiocha i wszytskich pozostalych, ktorzy powstaja Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 09:57 slo-onko napisała: > > witam pierwszego niespiocha > i wszytskich pozostalych, ktorzy powstaja powstańcie, których dręczy głód)) miłego dnia życzę Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 10:02 nick000 napisał: > slo-onko napisała: > > > > > witam pierwszego niespiocha > > i wszytskich pozostalych, ktorzy powstaja > > powstańcie, których dręczy głód)) miłego dnia życzę oooooo niespiochy, glodomory sie budza kto nastepny? Nick a co zjesz na sniadanie? Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 10:03 głód zaspokojony kanapeczkami ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 10:04 kasikk napisała: > głód zaspokojony kanapeczkami ) i kawka))) a teraz sio do roboty kurze czekaja i rury od odkurzacza Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 10:09 ja mam dyspensę na jakiś czas - no... do południa ) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 10:11 kasikk napisała: > ja mam dyspensę na jakiś czas - no... do południa ) Kasikk, nie wiedziałem ze żyjesz w klasztorze, od czego ta dyspensa siostro Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 10:13 bracie, ja sama sobie dyspensę od sprzątania dałam ;P a klasztor to owszem, ale tylko mieszany w moim przypadku... ) Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 10:20 kasikk napisała: > bracie, ja sama sobie dyspensę od sprzątania dałam ;P > a klasztor to owszem, ale tylko mieszany w moim przypadku... ) chyba zostanę mnichem))))) Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 10:22 hiehiehie tylko dobrze przepisuj te księgi bo jeden się kiedyś pomylił i zamiast "żyj w celi bracie" napisał "żyj w celibacie" ;P Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 10:10 na śniadanko nie mam specjalnej ochoty, może za jakis czas, piję kawe, to lubię Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 10:40 ja tez juz nareszcie zostalam dobudzona) sniadanko spapusialam, wczoraj juz sobie posprzatalam, nawet dywaniki w sniegu wypralam) a dzis?? hmmmmm...zobaczymy co dzien przyniesie, oby sie laskawy okazal..... **milego wypoczynku weendowego Wszystkim) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 26.02.05, 11:12 no i poczytalam was nareszcie a zawiesza sie mi dzis gazeta( co rusz wylogowuje(( ale to o klasztorach ciekawie sie zaczelo i czy bedzie cos dalej?? bom takiego mieszanego klasztoru nie widzialam, moze watro poszukac?? ) Odpowiedz Link
kendo Re: juz po kolacji............... 26.02.05, 20:01 prosze podpisac wieczorna liste obecnosci))))))))))))))) Odpowiedz Link
jtka Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 07:12 witam z rańca samego)))))) wyspali się wszyscy???? jak nastroje??? milego dnia życzę Odpowiedz Link
kasikk Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 07:55 przyłączam sie do życzeń pieknie dziś będzie - śnieżek sypie, a w domciu kocurzyska robią matriksa ) Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 09:24 witajcie dzis od 7 rano jestem na nogachto niesamowite a teraz biore sie za porzadki Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 09:59 slo-onko napisała: > witajcie > dzis od 7 rano jestem na nogachto niesamowite > a teraz biore sie za porzadki jak u wszystkich wczesna pobudka) miemal wszyscy podpisali liste obecnosci, prucz orzeszka) ja dzis tez leniuchuje, niechce nadwyrezac grypidla, ktore chyba mnie opuszcza. **sprawnego/szybkiego uwiniecia sie z zajeciami i oby jak najszybciej oddac sie relaksowi) Odpowiedz Link
orzeszek_rania Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 15:23 a ja ze wstydem się przyznam że ledwo zwlekłam się z łózka o 10,30 hihi w zyciu tak długo nie spałam, ale za to wszystki porządki juz zrobione, obiad ugotowany)) zapraszam na rosołek z makaronikiem własnej roboty )) udanego dnia wszystkim) Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 16:55 orzeszek_rania napisała: > a ja ze wstydem się przyznam że ledwo zwlekłam się z łózka o 10,30 hihi w zyciu > > tak długo nie spałam, ale za to wszystki porządki juz zrobione, obiad > ugotowany)) zapraszam na rosołek z makaronikiem własnej roboty )) > udanego dnia wszystkim) a to Ci orzeszek,kusi zawsze smakowitosciami.... dawno taki rosolek jadlam) ja moze dostawie grilowanego kurczaka i kuskus - salatke.... **milego popoludnia. Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 09:56 kasikk napisała: > przyłączam sie do życzeń > > pieknie dziś będzie - śnieżek sypie, a w domciu kocurzyska robią matriksa ) jak widac wszyscy optymistycznie witaja dzisiejszy dzionek tez zapowiada sie u mnie piekny, sloneczko grzeje przez szybke, moze zdola troszke sniegu stopic, bo inaczej odplyniemy) **milego dznia kasikku Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 09:55 nick000 napisał: > witam, miłego dnia odwzajemniam witanko, zyczac pieknego udanego dnia nicku Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 09:54 jtka napisała: > witam z rańca samego)))))) > wyspali się wszyscy???? jak nastroje??? > milego dnia życzę jak widac itunia w "skowronkach " wstala)))))))))) dzieki itusiu, faktycznie przespalam cala noc grypkowa, nadzieja jest ze chyba zdrowieje) **milego wolnego dnia. Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 17:29 ludziki,ja musze juz z domciu na jakis czas wybyc, wroce poznym wieczorkiem.... badzicie grzeczni...))))))))))) Odpowiedz Link
mala20033 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 18:00 Aaaalez mi sie dzis zaspalo!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
kasikk allo, allo!! 05.03.05, 20:03 jest tu kto?? czy dziś się pusto zrobi?? zapraszam na soczek cytrynowo-limetkowy pyszności ) Odpowiedz Link
kendo Re: allo, allo!! 05.03.05, 23:10 kasikk napisała: > jest tu kto?? > czy dziś się pusto zrobi?? > > zapraszam na soczek cytrynowo-limetkowy > pyszności ) ale leniuchuja bez "szefowej" )))))))))))))))))))))) hmmmmmmmmmmm..soczek smakowity....tez akurat taki popijam) **przyjemnej nocy. Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 05.03.05, 23:09 mala20033 napisała: > Aaaalez mi sie dzis zaspalo!!!!!!!!!!! cos mi sie widzi malenka, ze za czesto zasypisz ostatnio) ciekawe co jest tego powodem??) **milego popoludnia Ci zycze Odpowiedz Link
nick000 Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 12.03.05, 07:33 witam sobotnio, o ile znam zycie ulubionym zajęciem kobiet w sobotnie przedpoludnia jest taniec z miotłami, nie przemęczajcie sie, szkoda na sprzatanie życia, zasugerujcie domownikom, ze i oni powinni sie tej trudnej sztuki)) nauczyc a same zajmijcie sie czymś przyjemnym Odpowiedz Link
slo-onko Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 12.03.05, 08:54 nick000 napisał: > witam sobotnio, o ile znam zycie ulubionym zajęciem kobiet w sobotnie > przedpoludnia jest taniec z miotłami, nie przemęczajcie sie, szkoda na > sprzatanie życia, zasugerujcie domownikom, ze i oni powinni sie tej trudnej > sztuki)) nauczyc a same zajmijcie sie czymś przyjemnym zeby to bylo takie proste? dzis to anwet z lozka nie chcialam sie podniesc jak pomyslalam o sprzataniu. po za tym wymyslilam obiad przy ktorym tzreba sie nadlubac, e jakos sobie poradze pralka juz wiruje zaraz i ja zaczne to samo robic i jakos to bedzie Odpowiedz Link
kendo Re: SOBOTA..ach...wolnosci dzien!!!! 12.03.05, 10:05 i znow nas zasypalo na bialo(((((((( dosyc mam sniegu tej zimy( chce juz wreszcie wiosny) **milego dnia Odpowiedz Link
kasikk witam :)) 12.03.05, 10:15 o rany... jak mi się nic nie chce... nie wiem czy to dzisiejszy dzień taki, czy co... ratunku!!! Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 12.03.05, 10:32 kasikk napisała: > o rany... jak mi się nic nie chce... > nie wiem czy to dzisiejszy dzień taki, czy co... > ratunku!!! eeeeeeeeee...tam kasikku, dolanczam do "Twojego niechcenia" tez niemoc mnie taka ogarnela dzis.... ale niemartw sie "zaskoczymy z czyms tam" ) **miej sobie jednak mily dzionek Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 12.03.05, 10:45 kasikk napisała: > dzięki za słowa pociechy )))) to chyba brak widoku wiosny tak nas nastraja negatywnie( wlacz sobie cusik przyjemnego grajacego a zobaczysz humorek sie od razu poprawi) Odpowiedz Link
mala20033 Re: witam :)) 12.03.05, 16:07 A kto mnie utuli i pocieszy? Snuje sie..spac mi sie chce a w nocy nie spie..a w dzien sie snuje,snuje..Mala Odpowiedz Link
kendo Re: witam :)) 12.03.05, 16:36 mala20033 napisała: > A kto mnie utuli i pocieszy? > Snuje sie..spac mi sie chce a w nocy nie spie..a w dzien sie snuje,snuje..Mala eeeeeech...malenka !! znowu Cie cos gniecie ?? polej sobie kieliszeczek czerwonego i od razu wszystko w innym koloze bedziesz widziec) **milego dzinka Odpowiedz Link