23.03.11, 07:56
możecie polecić jakiś internetowy sprawdzony niedrogi sklep ze sprzętem powiedzmy "sportowym"
...z dostawą do domu
chciałabym kupić....rower magnetyczny a w necie jest o wiele tańszy

w temacie tego typu sklepów sprzętowych jestem jak ciemna masa krytyczna...

jakaś pomoc?.....co?

smile
Obserwuj wątek
    • robert.83 Re: sklep 23.03.11, 09:47
      Sprawdź przez allegro. Jeśli masz tam konto to ja bym kupił tam. Jakość sklepu dziś tak naprawdę niewiele zmienia.

Jeśli znasz już model to wyszukaj drugą najtańszą ofertę i kupuj. Jeśli nie - zajdź do jakiegoś Go albo Decathlona, żeby obejrzeć go, podotykać łapkami swemi... i potem kup na allegro.

Generalnie nie przywiązywałbym wagi dużej do renomy sklepy. Jest ich milion i mało który jest jakiś lepszy niż inne.

Patrzyłaś na Ceneo?
      • a_day_before_tomorrow Re: sklep 23.03.11, 09:52
        Nie pomogę, bo kupiłam w Go Sporcie. Poszłam, pomacałam, wybrałam średnio zaawansowany technicznie, i cenowo w miarę na moje możliwości.
        • mappi Re: sklep 23.03.11, 10:05
          w mojej wsi miejskiej macać mogę li tylko w realu
          albo ...hmm...makro
          niestety
          a tam wybór żadny.....do najbliższego Decathlonu mam 260 km do Go tyle samo
          .....na alegro konta też nie posiadam....aż taki wieśniak ze mnie

dlatego myślałam o zakupie w netowym sklepie

hmmm.....będzie ciężko znaczy
          big_grin
          • robert.83 Re: sklep 23.03.11, 11:34
            Nie będzie tak źlesmile. Zawsze znajdzie się jakiś sklep sportowy, gdzie można pooglądać sprzęt. A kupiłbym wykorzytsując ceneo, kiedy już będziesz z grubsza miała 2-5 wytypowanych modeli.

Ja kupiłem wiosła "w ciemno" i trochę żałuję. Fakt, są małe, tanie i się nie rozpadają, ale to jednak nie to.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka