sebtrom 13.05.11, 12:30 wysłąć komuś maila gdy nie widnieje w kontaktach ? kiedyś wchodziło sie na wizytowkę i klikało w maila a teraz nie chce sie wysłać... ech ta technika...żeby było nam lepiej Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: jak teraz 13.05.11, 14:57 to jeszcze z wizytóki można wysłać wiadomość, kopertka pod zdjęciem, ale chyba trzeba mieć w znajomych Odpowiedz Link
madalenka25 Re: jak teraz 13.05.11, 14:58 to się spytaj tego kogoś o adres mailowy albo dodaj do znajomych Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: jak teraz 13.05.11, 15:13 musiałby spytać na forum a może chce komuś w zaciszu zwrócić uwagę...ale niekoniecznie chce dodawać do swoich znajomych Odpowiedz Link
green.amber Re: jak teraz 13.05.11, 15:30 na forum... straszne to mogłoby być, Onyksiu, nie?? zawsze można usunąć ze znajomych... jeszcze kiedyś był tu spis gg jak się chce to sposób zawsze się znajdzie, ot co Odpowiedz Link
sebtrom Re: jak teraz 13.05.11, 16:46 ano własnie no nic, popracuję nad tym w wolnej chwili Odpowiedz Link
krolowa_potepionych Re: jak teraz 13.05.11, 17:08 Trochę to głupie, że teraz nie można do nieznajomego wysłać maila. Odpowiedz Link
sza.aliczek Re: jak teraz 13.05.11, 17:12 Tak, to prawda - jest kłopot. Ale z drugiej strony ja na przykład nie jestem narażona na idiotyczne listy, którymi swego czasu gdy byłam Literą, jedna osoba zasypywała mnie w ilościach przekraczających jednorazowo normę roczną ( w ilości tekstu! ) Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: jak teraz 14.05.11, 21:38 jak nie można jak można zajrzyjcie na pocztę Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: jak teraz 14.05.11, 21:42 o kurcze, rzeczywiście nie można. niech to, porypana sprawa. normalnie na forach każdy każdemu może wysłać prywatna wiadomość a tu zonk. nie wiem po co takie ograniczenia, o ile mi wiadomo wcześniej można było blokować niepożądanych "wielbicieli" Odpowiedz Link
sebtrom Re: jak teraz 14.05.11, 21:46 cóz za gra słów wielbienie niepożadane... wielbienie..... niepożądane..... Odpowiedz Link
sebtrom Re: jak teraz 15.05.11, 17:26 aaaaaaaaaaaaaa nie, POŻĄDNAE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaa teraz zakumałem ))))))))))) Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: jak teraz 15.05.11, 19:49 jednak można wysłać, wystarczy wpisać adres nick@gazeta.pl ręcznie i już, tak jak było poprzednio Odpowiedz Link