aniouek1 01.04.12, 04:27 był forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=5469738 i niech nadal będzie to może ....Ktoś przybędzie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marucha1 Re: II SALONIK NOCNYCH MARKÓW 01.04.12, 07:38 Nocnych Markow troche jest. A nawet sa nocne Aniouki Odpowiedz Link
marucha1 Re: <jupi> 08.04.12, 23:04 Nie wiem jak sie to robi ale tez podskakuje z radosci. Odpowiedz Link
marucha1 Re: <jupi> 08.04.12, 23:08 Opowiedz swoje swieta....Ja umieralem od srody przez alergie. A w sobote stracilem smak. Rozroznialem tylko slone,slodkie,gorzkie i kwasne. Czyli zadnych aromatow nie mialo dla mnie zycie Odpowiedz Link
aniouek1 Re: <jupi> 08.04.12, 23:14 Współczuje dolegliwości acz...zważywszy na ...niekoniecznie wszystkie miłe smaki, aromaty to...może niekoniecznie było to aż tak bardzo niekorzystne jak się w pierwszym odruchu wydaje? U mnie...jak zwykle - KO_ŁO_MY_JA przedświąteczna i świąteczne lenistwo z przerwami na ....obżarstwo <stydnomiiii> Odpowiedz Link
aniouek1 Re: <jupi> 08.04.12, 23:26 hihihi ))) To było w mojej głowie usprawiedliwienie dla Twojego (jak się okazuje - pozornego) zniknięcia, a okazało się,że Ty nie sweter robiłeś ale w kuchni ze śledziami "urzędowałeś" )) Odpowiedz Link
marucha1 Re: <jupi> 08.04.12, 23:30 A wiesz, ze wpadlem na to? Troche trwalo ale po prostu wyszedlem z wprawy Odpowiedz Link
marucha1 Re: mus trenować 08.04.12, 23:35 Trudno trenowac na przyklad dialog samotnie. Chociaz mozna.....jak trzeba....Ale czy trzeba napewno? Odpowiedz Link
marucha1 Re: musu nie ma 08.04.12, 23:43 Ja tam wole dialog. Samotne to mozna sobie pofilizofowac. Odpowiedz Link
aniouek1 i...poczytać i... 08.04.12, 23:51 wyspać się można jeśli pójdzie się spać o właściwej porze Odpowiedz Link
marucha1 Re: i...poczytać i... 08.04.12, 23:53 No to chodzmy do lozia....Z nadzieja na dobry dzien. Odpowiedz Link
aniouek1 hihihi...takie z nas nocne Marki 08.04.12, 23:56 co północka nie mogą przegadać bo łebki im ciążą podusiowo Dobranoc Marucho - śpij i wstawaj - oczywiście o słusznej porze dnia jutrzejszego - zdrowo! Odpowiedz Link
marucha1 Re: hihihi...takie z nas nocne Marki 09.04.12, 00:00 Dobrej nocki Anioueczku. Niech chmurki Cie otula i zawioza tam, gdzie prowadzi serce. Odpowiedz Link
aniouek1 dobra nocka była, snem mnie otuliła 09.04.12, 21:22 nie wiem nawet gdzie mnie obnosiła bo się zbudziłam gdzie zasypiałam Proooszę Marucho zwróć uwagę na post Kendo z 09.04.12, 10:26 - ciutkę niżej Odpowiedz Link
marucha1 Re: dobra nocka była, snem mnie otuliła 09.04.12, 21:46 Jestem juz. Mialem swoje wyklady. Wyjatkowo dzis, bo wczoraj bylo swieto. Odpowiedz Link
marucha1 Re: dobra nocka była, snem mnie otuliła 09.04.12, 21:53 Przeczytalem post Kendo. Ja juz nie wiem co mi pomoze. Pewnie zdrowe lazowskie powietrze. Odpowiedz Link
marucha1 Re: dobra nocka była, snem mnie otuliła 09.04.12, 22:09 Pojde sobie na chwilke do kuchni przyrzadzic herbatke. Widze, ze nastapila mala przerwa. Za chwilke bede. Chyba zostane na nocnych markach abysmy sie nie szukali po szufladce Odpowiedz Link
aniouek1 chyba wszędzie w powietrzu coś pylącego fruwa 09.04.12, 22:16 za wyjątkiem krainy lodu więc...albo poprosisz Kendo o próbki medykamentów albo Cię czeka ewakuacja na biegun lodowy Odpowiedz Link
aniouek1 kapisko 09.04.12, 22:17 marucha1 napisał: > Jestem juz. Mialem swoje wyklady. Wyjatkowo dzis, bo wczoraj bylo swieto. Odpowiedz Link
marucha1 Re: kapisko 09.04.12, 22:20 Jestem juz z herbatka. Zimnica w tym moim pokoju bo juz dawno wylaczlem ogrewanie a tu na polu 10 stopni. W pokoju nie tak zle 18. No ale jak sie siedzi to chlodnawo. Odpowiedz Link
aniouek1 termometr to nie wszystko 09.04.12, 22:29 ponieważ uwzględniając zwiększoną wilgotność skoro pada deszcz odczuwalna temperatura jest z pewnością o kilka stopni niższa Odpowiedz Link
marucha1 Re: termometr to nie wszystko 09.04.12, 22:32 Nie zastanawiam sie. Zimno i juz. Zalozylem koszule z dlugim rekawkiem (taka czerwona. W kratke) i jest w miare. Odpowiedz Link
aniouek1 a kratka jest czarna 09.04.12, 22:36 zgadłam? Czytałeś? forum.gazeta.pl/forum/w,11087,134751216,134959496,chyba_wszedzie_w_powietrzu_cos_pylacego_fruwa.html Odpowiedz Link
marucha1 Re: a kratka jest czarna 09.04.12, 22:38 Nie...Ona jest cala czerwona. Kratka tez tylko ciemniejsza. Nie czytalem. Zerkne. Odpowiedz Link
marucha1 Re: a kratka jest czarna 09.04.12, 22:40 Czytalem. Ja mysle, ze wystarcza nazwy lekow to zapytam Bozeny. Odpowiedz Link
aniouek1 wiec trzeba Kendo przepytać 09.04.12, 22:43 zaprotokołować, a potem skonsultować przydatność ze znawcą Twojej natury alergicznej Odpowiedz Link
marucha1 Re: wiec trzeba Kendo przepytać 09.04.12, 22:45 Ja nie wiem czy jest jakis znawca od alergii. Kazdy mowi co innego a jak na razie to pomaga mi tylko Cortizon. Kiedys bralem w tabletkach a teraz w zastrzykach. Jedynie to sie zmienilo. Ale potrafi to swinstwo czleka wymeczyc. Juz troche wech mi powrocil wiec moze jutro cos zjem. Odpowiedz Link
marucha1 Re: hmmm 09.04.12, 22:51 Hihihi! Jeszcze nie. Ale lubie czuc smak tego co jem. Odpowiedz Link
aniouek1 mówisz "zapach" 09.04.12, 23:05 a myślisz "smak". Czy tzn.,że odkąd masz atak alergii głodujesz? P.S. nie wiem dlaczego z okrutnym opóźnieniem pokazują mi się Twoje posty Odpowiedz Link
marucha1 Re: mówisz "zapach" 09.04.12, 23:13 Mowie zapach bo smakow sa tylko cztery. Wszystko inne to aromaty. Nie ma na przyklad smaku truskawkowego. Jest aromat truskawkowy. Nie wiem czemu tak pozno dochodza moje posty. Ja myslalem,ze Ty po prostu pracusiujesz jak zwykle i dlatego nie odpisujesz od razu. Odpowiedz Link
aniouek1 Re: mówisz "zapach" 09.04.12, 23:15 ja się domyślam,że to...moja wina sprawia,że kompik ślimaczy się straszliwie ponieważ...zapchałam go niemiłosiernie Mus przewietrzyć tylko nie ma kiedy Odpowiedz Link
marucha1 Re: mówisz "zapach" 09.04.12, 23:18 Bidulinek jestes z tym ciaglym brakiem czasu dla siebie. Ja podziwiam Cie , jak mozesz tak zyc. Odpowiedz Link
aniouek1 a ja nie mam czasu 09.04.12, 23:22 na rozważanie bo siłą rozpędu rozmaitych obowiązków wykonywaniem po prostu żyję i...to wydaje mi się już normalne. Odpowiedz Link
marucha1 To jest wlasnie smutne 09.04.12, 23:28 Smutne jest, ze nienormalnosc stala sie zwyczajem i sposobem na zycie. Ale przeciez to Twoj wybor a ja kazdy uszanuje i postaram sie zrozumiec. Odpowiedz Link
marucha1 Re: no i nie wiem co powiedzieć 09.04.12, 23:39 Naprawde Cie rozumiem. Nie musisz nic mowic. To latwe szukac wad i zlego postepowania w czyims zyciu. Trudniej jest widziec wszystko wielopunktowo. Nie jest napewno tak, ze ty chcesz tak zyc. Cos przeszkadza Ci zyc inaczej. Ale to nie jest widoczne dla kogos z boku. Ciesze sie kazda Twoja wolna chwila. Nic wiecej nie moge zrobic. Odpowiedz Link
aniouek1 wiem 09.04.12, 23:47 nie możesz i ja także nie mogę. Łepek mi zaczyna lecieć i...co z tym zrobić? Odpowiedz Link
marucha1 Re: wiem 09.04.12, 23:52 Pojdziemy spac. A ja poprosze Tego co wszystko moze, aby sen przyniosl Ci wewnetrzny spokoj i ukojenie mysli. A poranek usmiech i radosc z tego, ze po prostu jest nastepny poranek. Dobranoc Anioueczku. Odpowiedz Link
aniouek1 coś mi się myśli,że 09.04.12, 23:57 mnie łepek leci a Tobie już spadł...na klawiaturkę Odpowiedz Link
marucha1 Re: coś mi się myśli,że 10.04.12, 00:00 Nie jeszcze mi nie spadl. Czekalem na Twoje "dobranoc" aby mi nie bylo zimno. Odpowiedz Link
aniouek1 :-) 10.04.12, 00:06 Dobranoc dobranoc dobranoc i opatul się wełniaczkami wzdłuż i na okoluśko, a następnie przytul się do podusi, nakryj od stóp po uszki i śnij cieplutki sen....np. o Afryce Dobranoc nocny Marku Odpowiedz Link
aniouek1 był i znikł 08.04.12, 23:22 Marucha Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link
kendo Re: mila niespodzianka 09.04.12, 10:26 Szefowa byla i znikla pewnie juz... *Marucho, doczytalam sie,ze cierpisz na alrgie, czy to czasem nie krzyzowa masz, podobnie jak ja? wech i sluch.... stracilam, dopiero laryngolog doszedl do wniosku,ze musze miec skompletowana medycyne do tych prochow,, wiec teraz spraj do nosa/ dokupilam krople do oczu...jakos daje rade, najlepiej w deszczowe dni, pylki zmyte wszedzie i lepiej sie nawet oddycha, nie stwierdzili astmy u mnie na szczescie. Wesolego Aleluja Odpowiedz Link
aniouek1 pojawiam się i znikam 09.04.12, 21:19 a Twój post powinien przeczytać Marucha Odpowiedz Link
aniouek1 Re: II SALONIK NOCNYCH MARKÓW 12.04.12, 00:43 zostawiam otwarty jakby KTOŚ chciał nocką pomarkować sobie Odpowiedz Link
aniouek1 nocnym, dziennym i całodobowym 25.04.12, 23:57 Markom .......markowe składam życzenia i...niech się spełniają! Ufff...bojałam się,że nie zdążę ale...udało się dotrzeć ...tuż przed północkiem ale jednak przed ) Odpowiedz Link
aniouek1 Re: II SALONIK NOCNYCH MARKÓW 05.05.12, 23:41 przewietrzam jakby Ktoś zajrzał by się w pajęczyny nie zamotał Tak sobie myślę...jak tu polować na księżyc o 5.45 kiedy...to już przeca będzie dzień, a nie noc i pewnikiem słońce po niebie wędrować już będzie przepędzając księżyc na ciemną stronę świata Odpowiedz Link
kendo Re: ... 07.05.12, 11:35 mily pokoik, jeno kolor na scianch dziala jak plachta na byka ja tutejszy widzialam , tz ksiezyc.... jeszcze wczoraj tez zagladal mi wielgasny do okna Odpowiedz Link
marucha1 Re: ... 07.05.12, 12:23 Ten pokoik to pewnie nasz salonik nocnych markow. Mnie sie podoba. Tylko nie bardzo wiem kiedy otwiera swoje podwoje. Moze nie szedlbym witac sie z podusia, tylko przysiadl na tym z pewnoscia wygodnym fotelu. Moze by tak jakies godziny otwarcia ustalic? Nie koniecznie takie pod grozba kar administracyjnych, ale takie "pi razy drzwi" Odpowiedz Link
kendo Re: ....moja propozycja salonowa 07.05.12, 15:51 o,nawt sa "kropelki na spanie lepsze" na koniec dyskusji mozna sobie posewowac.... *Marucho odzwyczailam sie od wieczorych siedzen przy kompie, wiec bardzo rzadko wpadam,ale nie mowie ze nie moge byc. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: ....moja propozycja salonowa 08.05.12, 00:28 Witam, WITAM i klubie NOCNYCH MARKOW!!!!! Ale czy choc jakas osoba sie tam znajduje??? Mnie sie podobaja oba pojke posiedzen i mozna wybrac od nastroju i humoru. To zalezy od swiatel co by nie meczyly oczu, ktore chcialyby troche przed spaniem odpoczac, saczony eliksir, doda animuszu i ani sie obejrzysz i sen prysnie w noc ciemna z poduszek. To zegnam sie do rana moze bede czula sie wyspana. -Lusia- Odpowiedz Link
aniouek1 oby :-) 08.05.12, 04:29 lusia_janusia napisała: > ...bede czula sie wyspana. obyś się czuła wyspana kiedy przyjdzie pora wstawania Odpowiedz Link
kendo Re: oby :-) 08.05.12, 10:17 bajkowe to poslanie dla Lusi wybralas.... a gdyby bylo bardzo goraco polecam ta alternatywe sen szybko przyjdzie przywolany szumem morza. Odpowiedz Link
aniouek1 ło matko! 08.05.12, 21:38 co my wyrabiaMY?! Łoża w SALONIKU NOCNYCH MARKÓW, baśniowy las, a teraz jeszcze ...morze Odpowiedz Link
aniouek1 Re: ....moja propozycja salonowa 08.05.12, 04:24 Ładny i...że tak powiem...artystyczno popołudniowy Odpowiedz Link
aniouek1 pi razy drzwi - PROPOZYCJE 08.05.12, 04:31 dawać dawać dawać - Każdy wedle własnego uznania! Może uda się NAM jakąś WSPÓLNĄ "godzinkę" z doby wykroić? Odpowiedz Link
aniouek1 hmmm...burgund Ci się nie podobuje? 08.05.12, 04:40 kendo napisała: > mily pokoik, > jeno kolor na scianch dziala jak plachta na byka ....taż w tym saloniku ma się rajcować,a czasami nawet kimnąć, nuuu i...to nocny salonik do którego zaciekawiony księżyc zerka zdradzając swoją wścibskość.... odbiciem w lustrze ale jak mawiają: "nie to ładne,co ładne, lecz to, co się komu podoba." Odpowiedz Link
aniouek1 za oknami świta 08.05.12, 04:47 najwyższa zdaje się pora aby z nocnego Marków saloniku ...zmykać Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: za oknami świta 08.05.12, 10:32 Hej!!! Widok z okna i przez okno przypomina mi pewien okres w zyciu, gdzie mieszkalam w podobnym palacu. Usytuowany w w srodku parku i latem najbardziej lubialam po nim spacerowac, szczegolnie latem, gdy skoszone trawy pomieszane z ranna rosa pachnialy do tej pory czuje ten zapach, tylko nie lubialam wron zamieszkalych na starych drewach lipowych, ktore darly sie od bladego switu do pozna wieczorem. Powracajc do loza, bylo wiele mysli i zdarzen na poduchach w romantycznym wymiarze. -Lusia- Odpowiedz Link
aniouek1 Re: za oknami świta 08.05.12, 21:45 lusia_janusia napisała: > Hej!!! > Widok z okna i przez okno przypomina mi pewien > okres w zyciu, gdzie mieszkalam w podobnym palacu. uuu...no to się zajefajnie mieć musiałaś takie zamczysko-uroczysko domem mając; gdy pomyślę....skarby strychowe i....niezliczona liczba szuflad to...po prostu bajkowe! > Usytuowany w w srodku parku i latem najbardziej > lubialam po nim spacerowac, szczegolnie latem, gdy > skoszone trawy pomieszane z ranna rosa pachnialy > do tej pory czuje ten zapach, tylko nie lubialam wron > zamieszkalych na starych drewach lipowych, ktore darly > sie od bladego switu do pozna wieczorem. Hmmm...ciekawe kto tam zamieszkał wcześniej: wrony czy Ty? > Powracajc do loza, bylo wiele mysli i zdarzen na poduchach > w romantycznym wymiarze. Mnie się myśli,że....tak myśli i zdarzenia w romantycznym wymiarze tkliwie chronić należy przed ...blaskiem słońca by nie wyblakły, by nie zszarzały, aby na zawsze zachowały sobie właściwy urok i blask Odpowiedz Link
aniouek1 poduchy czekają na...pogaduchy :-) 08.05.12, 21:53 W kominku rozpalić by się zdało.... Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: poduchy czekają na...pogaduchy :-) 08.05.12, 23:03 Wieczor b.zimny ANIOUEK, przydalo by sie kilka polan brzozy by swym cieplem i blaskiem namalowala nam nastroj, za ktorym tesknimy, gdy chcemy odpoczac w pieleszach wlasnej zadumy??? Odnosnie palacu, to pewnego razu za sciana w pokoju z kominkiem wpadla wrona, ktora nie mogla sie wydostac i robila okropny charmider. Obecnie co wiem to palac stoi pusty niedaleko Krakowa, i niszczeje. nO TO CHYBA JUZ CZUJESZ TO CIEPLO Z KOMINKA CO MRUGA I GRA CIENIAMI NA FOTELE I WOKOLO OTACZA CIE CIEPLEM . pRZYJEMNEGO RELAKSU Odpowiedz Link
aniouek1 Re: poduchy czekają na...pogaduchy :-) 08.05.12, 23:37 U mnie teraz za oknem zaledwie 5 stopni więc...to je to co w taki czas zmarzluchy lubią najbardziej Odpowiedz Link
marucha1 Re: poduchy czekają na...pogaduchy :-) 12.05.12, 23:21 Moze to jest "salonik nocnych markow". Ja jednak jestem "spiacy marek" i czas mi do takiegoz salonika czyli do slepej wsi. Powyjmuje wiec zapalki podtrzymujace powieki, zmusze moje odnoza aby przeniosly mnie w swiat wonnosci kapielowych akcesoriow. Po czym, zazywszy ablucji "miejsc zaznaczonych kolkiem", poczlapie wdziawszy uprzednio dluuuga nocna koszule i szlafmyce w zacisze kolderkowo-podusiowych swiatow. Mowiac krotko - Jestem spiacy. Ide sie myc i spac. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: poduchy czekają na...pogaduchy :-) 12.05.12, 23:49 No juz jestem, jak zdazylam, ale sie troche zagapilam, bo dostalam poczte z samej Ameryki od kolegowny, ktora namierzylam w marcu i ona mnie znalazla dzisiaj. Jaki madry ten kompiuter...co???... -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: poduchy czekają na...pogaduchy :-) 13.05.12, 00:15 No i znowu jestem sama, a tak mi sie podoba salonik "terrakota", wiec pobede troche, chociaz sen stoi przed progiem, spacer mialam dzisiaj udany, mimo wietrznej pogody z deszczem przeplatanym. Do miasta masa ludzi zawitala, a ja szukalam schronienia w bardziej ustronnych i spokojnych miejscach, szukajac wytchnienia. -spijcie smacznie i snijcie slodko- -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: poduchy czekają na...pogaduchy :-) 13.05.12, 21:27 Witam w saloniku, czy ktos tutaj siedzi w foteliku? -Lusia- Odpowiedz Link
aniouek1 hmmm...wygląda na to,że wszzystkie fotele zajęte.. 15.05.12, 23:57 nawet Teodor zajmuje swój O! i ...pieskowy duch też zajął jeden fotel a nawet ...całkiem zwykły król! fiufiu!...Juliusz II... i.. Dobrze,że jest jeszcze sofa Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: hmmm...wygląda na to,że wszzystkie fotele zaj 16.05.12, 09:10 ANIOUKU witaj porannie. Niestety wczoraj tylko sprawdzilam czy ktos siedzi i poszlam wczesniej sie polozyc po troche meczacym dniu, ale zrobilas galerie foteli, mnie odpowiada ten z podnozkiem albo ten jak kanapa, przeciez trzeba zaaranzowac jakiej spotkanie w koncu... -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: hmmm...wygląda na to,że wszzystkie fotele zaj 16.05.12, 22:33 Wiec jestem ---DOBRY WIECZOR--- zgromadzonym, wygodnie Wam sie siedzi, bo mnie tak, po kilku spacerach i jezdzie rowerem, czuje zmeczenie w nogach, ale siedziec jeszcze moge. -Lusia- Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: czy aby Ci się nie kimnęło? 16.05.12, 23:20 w oczekiwaniu na Ciebie wykrcilam nr. do siostry. -LUSIA- Odpowiedz Link
aniouek1 gaduszysz jeszcze? 16.05.12, 23:34 posiedzę cichutko...nie przeszkadzaj sobie w TAKIEJ cuuudnej rozmowie Odpowiedz Link
aniouek1 ciesz się gaduszeniem z siostrą ! 16.05.12, 23:48 ja się cieszę z Tobą,że...możesz rozmawiać z siostrą. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: gaduszysz jeszcze? 16.05.12, 23:56 Przepraszam Ci, ale jak sie rozdzwonimy to tak czasem sie przedluza, nigdy nie mozemy sie nagadac, pomimo jutro jade do niej, bedziemy robic na drutach, pojdziemy na spacer, albo nieraz nas cos zainspiruje i gotujemy. -Lusia- Odpowiedz Link
aniouek1 znam to... 17.05.12, 00:06 i żałuję,że...dla mnie to już...tylko..wspomnienia ale...dobrze,że choć wspomnienia takie mam Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: znam to... 17.05.12, 00:15 Jak umie sie je pielegnowac i przechowywac w pamieci, to w codziennym zyciu to pomaga. .-Lusia- Odpowiedz Link
aniouek1 różnie bywa ale... 17.05.12, 00:23 mus akceptować fakty których odwrócić się nie da bo są...nieodwracalne Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: różnie bywa ale... 17.05.12, 00:36 To prawda, ale zycie toczy sie dalej a my w nim. Ja juz bylam na ostatnim spacerku krociutkim z "maluszkiem" i pora na nocny odpoczynek. Zycze spkojnej nocy. -Lusia- Odpowiedz Link
aniouek1 samych pięknych snów Lusiu i... 17.05.12, 00:41 dobrowróżbnych Dziękuję za pogaduszki i...oby częściej się NAM udawało Odpowiedz Link
aniouek1 Propozycja na dzisiejszy wieczór... 17.05.12, 10:33 ...może...pogaduszyMy o T Y M ? Odpowiedz Link
aniouek1 nikto nie ma doma? 17.05.12, 23:29 czy nikt trudu sobie nie zadał by zajrzeć gdzie podpowiedziałam i teraz...cicho wszyscy jak...myszki pod miotłą sobie siedzą i...nie wiem co robią Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Propozycja na dzisiejszy wieczór... 17.05.12, 23:30 ANIU- tak mi sie lepiej pisze, jezeli nic CI to nie robi??? Artykul ciekawy, ktory wymaga przeanalizowaniu i mysleniu. Dokladnie go przeczytam w najblizszym czasie. Posiedzenie moje bylo przerwane tel,rozmowa,i oczwiscie psiunka, ale piatek wieczor i niedziele mam wolna, to mam nadzieje sie spotkac z Toba, jezeli bedziesz dysponowac czasem??? pozdrowienia -Lusia- Odpowiedz Link
aniouek1 Re: Propozycja na dzisiejszy wieczór... 17.05.12, 23:50 Masz rację - to jest wymagający koncentracji uwagi i myślenia tekst. Przyznaję,że...osobiście lubię takie...zmuszające do własnego "rachunku sumienia" cudze przemyślenia bo...zawsze odkrywam w nich - albo i sobie - coś nowego i...frapującego na zaś ----- Oczywiście postaram się być również jutro i w kolejne dni także. Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: II SALONIK NOCNYCH MARKÓW 18.05.12, 08:34 ANIU mam nadzieje ze wpadne na chwile -Lusia- Odpowiedz Link
marucha1 Re: II SALONIK NOCNYCH MARKÓW 19.05.12, 23:07 Pustki w saloniku . Ide spac. Niech mi nikt nie mowi, ze nie bywam w szufladce. Pukam do wielu drzwi i co? Nikto nie je doma Odpowiedz Link
aniouek1 sączcie winko - na zdrowie duszki Szufladowe 21.05.12, 00:58 i pilnujcie płomyka świecy ja już...na tenczas ...zmykam Odpowiedz Link
aniouek1 nuuu tak...cicho, pusto...pewnikiem Wszyscy 26.05.12, 00:57 świętują z Odinkiem urodziny Odpowiedz Link
aniouek1 Re: II SALONIK NOCNYCH MARKÓW 25.06.12, 00:31 dzisiaj w grotnym uroczysku...co wędrowiec znużony potrzebuje, to pewnikiem tu znajduje ...więc... Odpowiedz Link
mala200333 Re: II SALONIK NOCNYCH MARKÓW 18.10.12, 05:00 Przysiade sobie bo spać nie mogę... Odpowiedz Link
aniouek1 Re: II SALONIK NOCNYCH MARKÓW 28.10.13, 02:38 Hałasuję jak Marek po piekle ale...chyba nikt mnie nie słyszy Odpowiedz Link