pzkpfw-vi-b-konigstiger 15.05.11, 08:12 To miłego dnia wszystkim, ja zaczynam pracę. A tu kawa na rozruch - dla wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysgreen Re: Dzień dobry 15.05.11, 08:51 dobry dobry bo deszczowy a deszcz był potrzebny bo juz susza na całego się rozgościła, tylko patrzeć jak zakazali by wstępu do lasu Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Dzień dobry 15.05.11, 09:01 Czesc Tygi, o poranku takie wyznania są miłe Spokojnej pracy Ci zyczę Odpowiedz Link
green.amber Re: Dzień dobry 15.05.11, 12:06 Tygiś i ja Ciebie też bry a w domku oprócz kawy pachnie mi taki bez jak ten tam tu... tylko bez takiego nieba... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dzień dobry 15.05.11, 14:01 bry pozdrawiam małych i dużych leniuszków, którzy powinni to i owo...ale się im nie chce a pogoda deszczowa wybitnie wpływa na ów stan....jest sennie, miło i przyjemnie www.youtube.com/watch?v=TvJU3N1jfJ8 Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Dzień dobry 15.05.11, 14:03 mężczyźni mówią o kasie, że nie maja czym zaimponować kobiecie.. a tu taki drobiazg.... taka kawa....może wiele zdziałać... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Dzień dobry 15.05.11, 14:48 Spóźnione dzień dobry wszystkim Wam Ja już po spacerku, co prawda mam zadanie domowe, ale przełożę je na jutro, a teraz sobie pogram Odpowiedz Link
waganiemama Re: Dzień dobry 15.05.11, 15:33 ja już swoje odrobiłam na dziś można by się gdzieś przejść, ale.... leje tak, że się nie odważę nie cierpię moknąć Odpowiedz Link