Gość: zakłopotany IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 17.10.02, 15:35 Hej. zamierzam założyć konto w sieci. Czy Ktoś może mi pomóc co wybrać i jak to działa w rzeeczywistośći. Strony są ładne i kolorowe jak ulotki, ale........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dymittr Re: Inteligo czy mBank? 17.10.02, 17:33 Nie radzę zwracać uwagi na wygląd a na oprocentowanie lokat, kredytów. Moim zdaniem najkorzystniej wypada, ze wszystkich banków wirtualnych, mbank. Zarówno pod względem wspomnianych powyżej oprocentowań jak pobieranych opłat - właściwie ich nie ma. Oczywiście zależy to od celów i sposobu w jaki będzie wykorzystywany. Co do zabezpieczeń. Wszystkie są porównywalne, dodatkowo inteligo , volkswagen bank polska oferują tokeny zmieniające kod dostępu na bieżąco (nie jestem pewien czy obydwa to oferują). Pomocna też może byc popularność wśród tych banków i największą posiada mbank. Osobiście polecam mbank (też go mam):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakłopotany Re: Inteligo czy mBank? IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.10.02, 12:16 Dzięki, może ktoś jeszcze coś dorzuci lub poda www. Odpowiedz Link Zgłoś