Dodaj do ulubionych

jeżeli kobieta chce pogonić faceta to...

07.08.11, 21:28
i tak to zrobi
formy obowiązują dwie
szybka i czasochłonna
szybka to zwyczajne spierdalaj
a czasochłonna to powolne dążenie do tego żeby facet sam to zrobił
czyli krytyka krytyka spazm i krytyka przez tyle ile facet wytrzyma
wynik wiadomy
pzdr
Obserwuj wątek
    • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 21:39
      poniekąd masz rację...
      ale oczywiście ta Twoja racja się nie sprawdza w każdym przypadku. ja krytykowałam, awanturowałam się, krzyczyałam nie po to by mnie zostawił, ale po to by przejrzał na oczy i przestał pić. niestety - pan odebrał to tak, że jestem histeryczkę, wulgarną i agresywną krzykliwą babą, która nie da się panu napić piwka i sobie znalazł młodszą i spokojniejszą.

może powiesz mi jaki jest przepis na dobre postępowanie w sytuacji, gdy chłop chleje na potęgę, a kobiecie na nim zależy - co zrobić, by przestał pić i zachowywać się jak skurw....l?
      • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 21:47
        nie ma przepisu
        sam musi chcieć
        bez targowania czy warunków
        ale tak jak działałaś nic nie ugrasz będzie tylko gorzej
        z resztą sama się przekonałaś

jesteś teraz właśnie na etapie spływu po kaczce
        pomału kasujesz miesiące miodowe

jeszcze trochę i zapomnisz
        • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 21:52
          sam musi chcieć i mieć motywację. widocznie trzeba mieć dla kogo chcieć przestać pić. dla mnie nie było warto. dla młodej ci..y było warto i tyle w temacie.
          skoro facet nie chce przestać pić dla kobiety, która go kocha i do której niby on coś czuje, to dla świeżej krwi [hehehehe wink] na pewno przestanie. oby to tylko nie było tymczasowe zaprzestanie.
          • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 21:53
            to będzie bardzo tymczasowe uwierz
          • wersja_robocza Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:00
            Facet ma problem z uzależnieniem? Przestał pić dla nowej? To będzie tymczasowe. I nowa zasmakuje tego 'miodu' szybciej, niż się spodziewasz.
            Ugly, nie chcę zanadto publicznie wchodzić w Twoje prywatne sprawy, ale związałaś się z pijącym facetem.
            Przeczytaj koniecznie tę książkę:
            https://www.lideria.pl/img_big/80386.jpg
            W necie można znaleźć sporo artykułów w tym temacie . Mogę Ci co nieco polecić.
            • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:08
              przeczytaj koniecznie
              nic tak nie daje kopa jak taki dopalacz
              a potem weź "lesio" chmielewskiej na humor
          • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:01
            ugly_bad napisała:

> sam musi chcieć i mieć motywację. widocznie trzeba mieć dla kogo chcieć przesta
            > ć pić. dla mnie nie było warto

Raczej to nie jest możliwe, szczególnie przy wieloletnim piciu..
            • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:32
              brak podstaw i dowodów do stawiania takich wniosków
              ale wiemy rozumiemy
              • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:42
                taaa...
              • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:59
                heh-666 napisał:

> ale wiemy rozumiemy

que?!
                czy mi się zdaje, czy jestem cytowana?! wow! big_grin
      • tapatik Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:09
        ugly_bad napisała:

> może powiesz mi jaki jest przepis na dobre postępowanie w sytuacji, gdy chłop chleje
        > na potęgę, a kobiecie na nim zależy - co zrobić, by przestał pić i zachowywać się jak
        > skurw....l?

Zostawić go i poszukać innego.
        Na co Ci pijaczyna?
        • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:13
          o i to głos jedynego forumowego feministy
          • gyubal_wahazar Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:23
            Prowadzisz jakąś statystykę ?
            • wersja_robocza Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:23
              gyubal_wahazar napisał:

> Prowadzisz jakąś statystykę ?

To tylko wojna zaczepno-obronna.
            • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:27
              Balti
              twojej nie pobijęwink
              • gyubal_wahazar Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:41
                Peace, laugh & punk wink

PS Auuu, żesz w torbę mikołaja. Od dziś pasta tylko z wiewiórką
                • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:47
                  www.youtube.com/watch?v=8DcbxAsid6E
        • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 05:35
          tapatik napisał:

> Zostawić go i poszukać innego.
          > Na co Ci pijaczyna?

żeby to było takie proste...
          musiałabym se serce i mózg przy okazji wymienić wink
      • zatracony72 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 17:23

> może powiesz mi jaki jest przepis na dobre postępowanie w sytuacji, gdy chłop c
        > hleje na potęgę, a kobiecie na nim zależy - co zrobić, by przestał pić i zachow
        > ywać się jak skurw....l?

jeszcze jeden dowód, że lepiej pić i być skurwysynem niż miłym i ułożonym gościem wink
    • wersja_robocza Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 21:55
      Zamienić miejscami kobietę i faceta... To też znamy.

Czemu antagonizujesz kobiety to, mężczyźni tamto? Akurat te zachowania nie zależą od płci.
      • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 21:59
        jakiś uraz z dzieciństwa masz
        temat taki taka treść
        napisz od siebie będziesz antagonizowała facetów
        • wersja_robocza Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:01
          Właśnie nie zamierzam tak pisać jak ty w swoim starterze.
          • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 07.08.11, 22:05
            starterze? heh dzieciaku dobranoc
    • lolcia-olcia Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 07:51
      ziewww masz jeszcze inne tak głębokie przemyślenia ?
    • tygrysgreen Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 07:57
      pieprzenie w bambus
      jak kobieta krytykuje, czepia się, awanturuje to znaczy że jej zależy
      co Ugly-bad właśnie wykazała
      jak chce pogonić to robi to szybko i bez ceregieli, czasem potrzebuje tylko pretekstu a wtedy wystarczy dosłownie byle co.

tak na marginesie
      dlaczego krytykuje?
      bo po jakimś czasie okazuje się, że kochany miś staje się coraz bardziej nieznośny w obyciu, pokazuje wszystkie swoje nieprzyjemne cechy, które wcześniej starannie ukrywał.
      a co gorsza, jak tylko na horyzoncie widać jakąś samicę, to miś z powrotem staje się owym czarującym chłopakiem z którym kobieta się związała.
      • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 09:20
        tygrysgreen napisała:

> pieprzenie w bambus
        > jak kobieta krytykuje, czepia się, awanturuje to znaczy że jej zależy

Pieprzenie w bambus że pieprzenie w bambus. Nie zawsze jej zależy i nie zawsze krytyka i czepianie ma sens. To, że np. TY byś czepiała się z jakiegoś sensownego powodu nie znaczy, że wszystkie kobiety takie są. Zbyt optymistycznie podnosisz je do swojego poziomu smile.

Są kobiety, które czepiają się bo czegoś im brakuje. Nie wiadomo czego. Same nie wiedzą czego. Miałem taką pannę, która czepiała się bo potrzebowała awantury raz na 2 tygodnie- tyle mniej więcej potrzebowała, żeby doprowadzić mnie (mnie! świętego człowieka) do wrzenia. Jak już dostawała zjebkę to przez kolejny tydzień chodziła zadowolona i kochająca... a potem zaczynała znów kręcić nosem. I co zrobisz? Są i takiesmile.

Morał z tej bajki jest taki, że nie zawsze kobiecie chodzi o to, o czym mówi, że jej chodzi. Otwarte słuchanie i chęć zrozumienia wcale nie musi gwarantować, że będzie ok. Robisz krok w tył, potem następny, potem znów... a jej może wciąż być źle. Czasem jest jej źle właśnie dlatego, że facet robi te kroki w tył.

A w ogóle to co Ty wiesz o kobietach, Tygrysie wink. Pospotykaj się trochę, pobądź z jedną, z drugą parę lat to pogadamy wink.
        • tygrysgreen Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 09:30
          no no , Robercie
          ciebie, świętego człowieka doprowadziłam do topnienia smile
          co ja wiem o kobietach?
          no, nie wyrzuciłabym z łózka Kate Winslet, ale to chyba za mało
          • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 09:38

Do topnienia? Że teraz? Heh... Zielony Kocie, czy ja naprawdę taki zimny bywam?wink
            • tygrysgreen Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 09:43
              nie że aż tak
              ale do wrzenia pewnie ci jeszcze dużo brakuje
    • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 09:35
      a może sprawdzić "ile wytrzyma" to też dobra technika, żeby się dowiedzieć, jak bardzo zależy, ale też i kobieta musi być wytrzymała do jej skutecznego stosowaniawink
      a metoda pozbycia "własnymi rękami" pozbywanej równie skutecznie stosowana przez panów
      a czasem są jeszcze "przypadki", które pomagają rozwiązaniu sytuacji
      • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 12:42

"Ile wytrzyma" to można się bawić z bezseksiem - pod warunkiem, że to zabawa i pod warunkiem, że nie trwa za długo smile. A jak jest coś nie tak to moim zdaniem lepiej mówić wprost. To trudne i sam się tego jeszcze uczę, ale to jedyna opcja. Jeśli coś uwiera na granicy rozpadu to chyba najlepiej powiedzieć "albo coś z tym wymyślimy albo rozstańmy się".
        • madalenka25 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 13:02
          nauczysz się wink
          to bardzo upraszcza życie ale trzeba wiedzieć i tu stawiam na intuicje kiedy powiedzieć pass
        • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 13:27
          hym z bezseksiem to akurat uważam kompletnie bez sensu i nie wydaje mi się to zabawą, to już raczej etap walki o władzę, i nie wiem czy to już nie bardziej po związku
          a ile wytrzyma raczej miałam na myśli etap sprawdzania kandydata na kandydata, coś w stylu "krokodyla daj mi luby"wink więc w niektórych przypadkach może to oznaczać etap przedseksia
          i stosując tutaj juzerowy konkretny tok myślenia (albo zaraz oberwę, że to nie tak) - z nami czasami trudno wytrzymać i jeśli z takim kandydatem np. ma się zamiar mieć dzieci (bo się jeszcze nie jest przeterminowanym, powiedzmywink), a zanim się je ma to się bywa w ciąży, a to jakoś tak kojarzy mi się czasem z ciężkimi warunkami przetrwania, to może warto wiedzieć czy kandydat podoła... a nie czy dobrze mu tylko wtedy gdy jesteśmy miłe, szczęśliwe, zadowolone, a kiedy pojawią się jakieś przeszkody to zamiast się z nimi zmierzyć albo przynajmniej spokojnie przeczekać etap histerii i wtedy być ostoją, znika jak sen jaki złoty...
          czyli zanim się zdecyduje, że się jest razem, bo potem to już zupełnie inna bajkawink
          • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 13:50

Ciekawe to Twoje spojrzenie, bo dla mnie jest ono zza linii frontusmile.

Może się zdarzyć tak, że jak się pojawia foch testowy to Ty byś oczekiwała tego krokodyla, ja bym zanotował, że "ona" takich właśnie krokodyli wymagać będzie i... koniec końców oboje zaangażowani zanotowaliby stratę i zawód.
            • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:01
              hihi że zza frontu... no właśnie może na początku, żeby się upewnić czy wróg czy jednak się można sprzymierzyć, żeby już więcej nie przeciw sobie, a wspólniewink

a co jeśli nie ma focha testowego, a potem kiedyś pojawia się rzeczywisty, a pan odnotowawszy sobie, że z tą jest dobrze, bo fochów brak - stwierdza, że skoro wcześniej nie było, teraz nie ma prawa być, więc ewentualnie może spadać?? strata i zawód są nadal tylko po dłuższym czasie, to podejrzewam, że i większe
              a tak sobie myślę, że jeśli komuś zależy to czy to foch testowy czy przeciwności losu, to zamiast zmykać z podkulonym ogonem, weźmie się z tym za bary i przynajmniej spróbuje
              coś jakby cena określa wartość??
              • lesher Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:19
                A nie dałoby się tak... no... bez tych fochów!?
                Tych testowych, i tych rzeczywistych.

Życie nie byłoby prostsze wtedy?
                • tygrysgreen Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:22
                  jest sposób, podobno
                  upić go i zobaczyć jak się zachowa
                  tak uczyniła pewna moja znajoma
                  kandydat na męża zachował się wzorowo, zaniósł znajomą do domu, położył spać, rano pomógł leczyć kaca
                  • madalenka25 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:27
                    Tygrysie chyba "się" a nie go wink
                    • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:32
                      no właśnie się czy go??
                      a może nie powienien dać się upić, co??
                      • madalenka25 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:40
                        prawdę mówiąc facet co mi się upija na randce jest spalony
                        i nie ma kolejnego razu
                        • tygrysgreen Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:45
                          miało być "go"
                          wyszło "się"
                          dlatego pan zdał wink
                • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:31
                  może i się obyło bez fochów i się dostało po d, to się zastanawia czy rady Babci nie były słusznewink

proste życie rzecz nadrzędna smile
                  • madalenka25 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:36
                    hm.. moja zawsze mówiła - nie graj seksem - odstawienie od łoża to kara też dla Ciebie a za co Ty masz się sama karać wink
                    • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:37
                      moim zdaniem słusznie mówiławink
                      ale czasami to sę można tylko pogadać...
                      • madalenka25 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:39
                        wiesz czasem można być "miłą" wink
                        od kolejnego faceta już usłyszałam - nakrzycz na mnie, daj mi w pysk, obraź się, strzel focha tylko nie bądź ironiczna ...
                        • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:42
                          i są zazwyczaj dwa rozwiązania albo zaakceptują, że nie lejesz, a bywasz "miła" albo powinni szukać tych, co leją
                          • madalenka25 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:44
                            no cóż ja sobie bardzo cenię wolny wybór wink

to ostatnio mój "hit"
                            .. duży jesteś wiesz co robisz...wink
              • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 16:49

> hihi że zza frontu... no właśnie może na początku, żeby się upewnić czy wróg cz
                > y jednak się można sprzymierzyć, żeby już więcej nie przeciw sobie, a wspólnie;
                > )

Ha! A myslisz, że co ja tu robię i przede wszystkim dlaczego lubię z Tobą akurat rozmawiać? Bo nawet jeśli jest mowa o frontach to wyłącznie w kontekście figury stylistycznej stosowanej z przymrużeniem okasmile.

A teraz do rzeczy:

1. Dlaczego mielibyśmy zakładać jakiś okres promocyjny i popromocyjny? Dlaczego zakładać, że po jakimś okresie ma być dramatycznie inaczej? W takim razie cały początek znajomości należałoby traktować jako bajkę i nie wierzyć w nic.

2. Kiedy odstawiasz focha testowego to stajesz się nieprawdziwa. Stawiasz więc człeka w obliczu nieprawdziwej i intencjonalnie wygenerowanej sytuacji w nadziei, że ocenisz jego prawdziwą na nią odpowiedź? Eee. Pomysł taki sobie.

3. Myslisz, że jakiekolwiek udawanie jest możliwe na metę dłuższą niż miesiąc czy dwa? Myślisz, że facet będzie jeszcze potrzebował dodatkowego focha testowego, żeby nie pomyślał, że zawsze będzie idealnie? On już to dawno wiesmile... i akceptuje albo nie.

Na pewno doświadczenia pozwalają się sprawdzić, wzajemnie poznać i zrozumieć. Nie widzę za to powodu, żeby sztucznie robić testy - po prostu sztuczny test może być zripostowany sztuczną odpowiedzią i sztuczną dezinformacją. Po co to? Co to da?

Na pewno też w powiedzmy fazie drugiej, hahaha, następuje próba sił - takie wyczucie na ile można sobie pozwolić i jak najlepiej dotrzeć do tej drugiej osoby. Jakie sygnały spływają po niej bez echa a jakie wpadają głęboko. Niby to ważne i takie ten... a... ak... akceptowalne ale...
                mnie zawsze wpienia jak ktoś ma nieuzasadnione fochy. Chyba oblałbym każdy test bo nie reaguję na to dobrze.
                • plisowana.spodniczka Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 17:12
                  cholernie dużo napisane, a zastanawiam się czy nie można mniej, prościej, dosadniej. ciekawe czy tak też pieprzysz (kobiety) bądź kochasz (kobietę) długo, długo, długo a jednak pozostawiając w jakimś niespełnieniu.
                  • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:09

Zastanawiam się teraz też. Może...
                  • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:12
                    Na pewno mocno się nad tym zastanowię smile.
                    • plisowana.spodniczka Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:18
                      big_grin big_grin
                • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:01
                  robert.83 napisał:

>
                  > > hihi że zza frontu... no właśnie może na początku, żeby się upewnić czy w
                  > róg cz
                  > > y jednak się można sprzymierzyć, żeby już więcej nie przeciw sobie, a wsp
                  > ólnie;
                  > > )
                  >
                  >
                  > Ha! A myslisz, że co ja tu robię i przede wszystkim dlaczego lubię z Tobą akura
                  > t rozmawiać? Bo nawet jeśli jest mowa o frontach to wyłącznie w kontekście figu
                  > ry stylistycznej stosowanej z przymrużeniem okasmile.

aaa ja trochę inne sprzymierzanie miałam na myśli, niż nasze, Robiś wink
                  hmm lubisz??

pomyślę, pewnie masz w większości rację... ale jeszcze się zastanowię jak tu zgrabnie kotem zawirować
                  a na razie odpowiem pytaniem:
                  w jaki sposób możemy się dowiedzieć, że jesteście pewni tego, że trafiliście w 10tkę, a nie tylko jesteśmy chwilową opcją zastępczą, bo akurat 10tka się nie trafia?? czy kiedykolwiek przestajecie szukać lepszej wersji??
                  • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:13
                    za siebie tylko mogę
                    ale tak
                    przestajemy
                    • kawamija Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:21
                      heh-666 napisał:

> za siebie tylko mogę
                      > ale tak
                      > przestajemy

brawo, baaaaaaardzo dobra decyzja.......
                  • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:15

czy kiedykolwiek przestajecie szukać lepszej wersji??
                    Bywają lepsze wersje? Mam wrażenie , że to ciągły bieg za czymś nowym...
                    • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:22
                      ane-tal napisała:

>
                      > czy kiedykolwiek przestajecie szukać lepszej wersji??
                      > Bywają lepsze wersje? Mam wrażenie , że to ciągły bieg za czymś nowym...

no taką lepszość miałam na myśli, że chyba nie szuka się czegoś, co się uważa za gorsze, ale tak chyba czasem to znaczy tylko nowe
                      • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:25
                        Dokładnie Green.
                        • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:29

Eee prosze ja Pań, nie jojczyć, nie jojczyć. Macie nas naprawdę za półmózgich włochaczy? Zaraz się okaże, że facet jak kobieta się potknie to rzuca jak zepsutą lalę i szuka drugiej, a nawet wcześniej jeszcze szuka. Chcecie w to wierzyć?? To jest celem tych wywodów??
                          • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:34
                            w coś trzeba wierzyć
                            • user0001 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:38
                              Więc uważasz, że lepiej będziesz się czuła gdy stworzysz własną wersję praw Murphyego, tym razem dotyczącą związków damsko męskich i w nią uwierzysz?
                              • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:58
                                a powiedz mi - CZEMU NIE?!
                          • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:41
                            robert.83 napisał:

> Zaraz się okaże, że facet jak kobieta się potknie to rzuca jak zepsut
                            > ą lalę i szuka drugiej, a nawet wcześniej jeszcze szuka. Chcecie w to wierzyć??

coś mi się przypomniało...
                            Większość czarownic nie wierzy w bogów. Wiedzą naturalnie, że bogowie istnieją. Czasami ubijają z nimi różne interesy. Ale nie wierzą w nich. Zbyt dobrze ich znają. To tak jakby wierzyć w listonosza. (Wyprawa czarownic)
                            jeśli się to wie, to już nie trzeba wierzyć, a jak wierzyć w coś zupełnie przeciwnego??
                          • ane-tal Re: Robert 08.08.11, 19:50
                            O co Ci chodzi Robert?
                            Jak cokolwiek tu piszę - to nie moje sny ani rozszerzona wyobraźnia. Pisze o swoich doświadczeniach życiowych a nie o Science Fiction . Mnie tek kiedyś koleś zdradził , bo nowe , niebezpieczne i podniecajacę i co? - później chciał wrocić- ale nie było takiej opcji!.
                            I sobie wypraszam, że coś insynułuje , nie generalizuje, ale piszę o tym, że przypadki bywaja!
                            • robert.83 Re: Robert 08.08.11, 23:51

Nie wypraszaj sobie generalizowania bo właśnie o to generalizowanie mi chodzi. Nie wiem co dokładnie myślisz Ty czy Green, ale wymiana zdań zaczęła przypominać sabat czarownic z całopaleniem chłopa jaki się nawinie. Myślę/zakładam/chcę wierzyć, że nie o to chodziło ale...

To, że jeden zdradził nie znaczy, że wszyscy zdradzą. Może to faktycznie nowa moda, ale zawsze zostaje trochę normalnych - kobiet czy mężczyzn, wszystko jedno.
                              • green.amber Re: Robert 09.08.11, 00:09
                                ja tam nie mam zamiaru nikogo palić, wprost przeciwnie, nawet byłemu wielkiej krzywdy nie zrobiłam, prawie żadnej, no ktoś musiał być stanowczy i już
                                a zaraz się wezmę i będę szukać tych jak to tam normalnych, oj może juzuś by pomógł ze statystykami raz i nie na mnie by było tylko... jak to z tą normalnością... ale mam nadzieję, że jeszcze trafię na jaki wyjątek w tę drugą stronę niż dotąd, ot taka wrodzona naiwność już chyba nie do wyplenienia
                                wink
                                • tygrysgreen Re: Robert 09.08.11, 08:10
                                  >nawet byłemu wielkiej krzywdy nie zrobiłam, prawie żadnej,

big_grinbig_grinbig_grin
                                  • green.amber Re: Robert 09.08.11, 09:08
                                    tygrysgreen napisała:

> >nawet byłemu wielkiej krzywdy nie zrobiłam, prawie żadnej,
                                    >
                                    > big_grinbig_grinbig_grin
                                    noconoco się chichra??
                                    taka prawda, a mogłam, nadal mogę, dużą krzywdę, ale po co??
                    • kawamija Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:23
                      ane-tal napisała:

Mam wrażenie , że to ciągły bieg za czymś nowym...

może........ale z tą/tym nowym też trzeba się wiele nauczyć....i też będą jakieś wady......i znów nowe....echhh - błędne koło.
                      • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:25
                        kawamija napisała:

> echhh - błędne koło.

dlatego się tu spotykamy wink
                        • kawamija Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:32

to zadanie na jutro..............jak z tego błędnego koła wyjść ?

• ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:36
                            jeszcze pytanie pomocnicze - czy jest jakiś sens w tym wychodzeniu? po ran n-ty się sparzyć?!
                            • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:36
                              "po raz" miało być wink
                            • kawamija Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:54

taki sens, że jeśli jest promil szansy...........to jest ów promil szansy na bycie............kochanym, szanowanym, uwielbianym........

czyli warto.
                              • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:00
                                Znacz się - pozytywnie trza do sprawy podchodzić? wink
                      • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:33
                        Ale ta "chuć" jest silniejsza big_grin
                        • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:41
                          no to skoro tak silna ta "chuć" to powodzenia
                          • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:54
                            Raczej o sobie nie pisze...
                            • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:03
                              nie wiem
                              te "raczej" to też nie pewnik
                              • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:12
                                bez komentarza...
                              • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:16
                                doszukuj się błędów i zła we wszystkich tylko nie w sobie
                                • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:25
                                  to jest dokładnie druga strono tego co wy robicie
                                  • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:38
                                    pan bez skazy się odezwał?
                                • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:27
                                  ugly_bad napisała:

> doszukuj się błędów i zła we wszystkich tylko nie w sobie
                                  no to chyba trochę bez sensu, prawdy proponowałabym szukać
                                  • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:32

prawdy proponowałabym szukać
                                    naiwność...
                                    • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:36
                                      a to w tej kwestii chyba wolę naiwność
                                    • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:38
                                      bo tylko twoja jest prawda?
                                      i ok i wszystkiego najlepszego
                                      • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:40
                                        ja się tylko zastanawiam po co Ty robisz to co robisz...
                                        • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:45
                                          a Ty dlaczego robisz swoje jazdy jak robisz hmm?
                                          • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:54
                                            nie chcę się z Tobą licytować, ale ja miałam więcej powodów niż Ty - jeśli Ty miałeś jakikolwiek.
                                            w każdym razie - ja się uspokoiłam, zrozumiałam swoje i całym sercem wierzę w to, że Ty też dojdziesz do prawidłowych wniosków.
                                            • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:57
                                              wnioski wnioskami a obraz i tak został taki jaki chciał być zapamiętany
                                              licytować nie ma się o co bo wszyscy równi są
                                              • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:00
                                                w obliczu śmierci na szczęście wszyscy są równi
                                                jeśli chodzi o wnioski? no cóż chłopaku... fajny z Ciebie facet, dobry człowiek - ale pogubiony nieco i mylnie rozumujący...

łap piosenkę:
                                                www.youtube.com/watch?v=KUmZp8pR1uc&ob=av3n
                                                • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:04
                                                  vice versa
                                                  • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:16
                                                    dzięki dzięki, fajnie że się o mnie martwisz - pozdro znad bezalkoholowego lecha 0,33
                                                    a Ty co tak dzisiaj łykasz?
                                                  • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:19
                                                    i tak nie uwierzysz że nic heh
                                                  • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:21
                                                    nie no, wyluzuj - mówisz NIC, wierzę, że NIC
                                                    big_grin
                                              • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:12
                                                Jacy równi?, jesteś wyższy big_grin
                                        • ane-tal Re: ugly.. 08.08.11, 20:51
                                          Dziwne pytania zadajesz.. bo to zła kobieta była ..... głasku głasku...
                                          • ugly_bad Re: ugly.. 08.08.11, 20:55
                                            tiaaaaa... jak "ta" kobieta była zła, to ja już normalnie piekielna otchłań...
                                            • heh-666 Re: ugly.. 08.08.11, 21:00
                                              tak się zastanawiam czy to jakieś ograniczenie genetyczne takie myślenie?
                                              bo nigdzie nie padł taki zarzut
                                              facet pijak i skurwysyn tak
                                              ale zła kobieta? musiałem przeoczyć
                                              • ugly_bad Re: ugly.. 08.08.11, 21:18
                                                nie? a to po ch.j takie wątki?
                                                • heh-666 Re: ugly.. 08.08.11, 21:24
                                                  a to myślisz że doła się łapie tylko po zamroczeniu
                                                  że tak sobie nie można tylko najebać się trzeba
                                                  tak budujesz wizerunki ludków?
                                                  • ugly_bad Re: ugly.. 08.08.11, 21:41
                                                    to jak sobie buduje wizerunki ludzi to tylko i wyłącznie moja sprawa
                                                    wiem jak mnie ludzie stąd odbierają [sama jestem sobie winna!] i wiem jak ja innych odbieram - ot krótka piłka...
                                                  • heh-666 Re: ugly.. 08.08.11, 21:49
                                                    raz wreszcie coś szczerze na temat
                                                    a myślisz że jesteś taka jaki masz wizerunek czy zupełnie inna?
                                                    bo o nic innego nie chodziło tylko o to czy kierujemy się stereotypami i nie za dużą bazą danych czy potrafimy zobaczyć coś innego
                                                    czy wizerunek budować na tym co widzieliśmy czy poczekać na to czego jeszcze nie wiemy
                                                    bo wyrok postawić łatwo
                                                  • ane-tal Re: ugly.. 08.08.11, 21:54
                                                    O czym Ty kaman i do kogo???
                                                    Dzizas....
                                                    P.S. zdecydownaie wizerunek budujemy na tym co widzieliśmy będąc z nim i na tym co przeżyliśmy. Miłego złudnego życia !
                                                  • heh-666 Re: ugly.. 08.08.11, 22:00
                                                    jeszcze mało widziałaś ale ok
                                                  • ane-tal Re: ugly.. 08.08.11, 22:06
                                                    heh-666 napisał:

> jeszcze mało widziałaś ale ok

Dzięki wielkie za ostrzeżenie !
                                                  • heh-666 Re: ugly.. 08.08.11, 22:13
                                                    odbieraj jak chcesz twoja sprawa
                                                    i tak nie masz zamiaru się dowiadywać o innych rzeczach które mogą być

i choć tekst ten jak zwykle będzie źle zrozumiany pozdrawiam i dobrej nocy pa
                                                  • ugly_bad Re: ugly.. 08.08.11, 21:59
                                                    heh-666 napisał:

> czy wizerunek budować na tym co widzieliśmy czy poczekać na to czego jeszcze nie wiemy
                                                    > bo wyrok postawić łatwo

a powiedz mi k..a ile trzeba czekać?! ja czekałam dwa lata na uspokojenie i co? moje krzyki i wrzaski na nic się zdały - wszystko i tak się obróciło przeciwko mnie, bo teraz jest 19tka. Morti o czym Ty do mnie pierdolisz, człowieku?! weź się zastanów! pół życia marnować na czekanie bez jakiejkolwiek gwarancji?!
                                                  • heh-666 Re: ugly.. 08.08.11, 22:05
                                                    a kiedy się widywaliście
                                                    w weekendy z imprezką na urlopie czy zwyczajnie codziennie tak?
                                                    im więcej się darłaś tym było gorzej prawda?
                                                  • ugly_bad Re: ugly.. 08.08.11, 22:12
                                                    mogę tu napisać, że wszystko i tak moja wina...
                                                    nieważne czy codziennie czy na weekend czy imprezka czy bez - bo wbrew wszelkim zarzutom widywaliśmy się często i w normalnych sytuacjach - bywało różnie

jednak teraz to i tak nie ma najmniejszego znaczenia
                                                    end of the story
                                                  • heh-666 Re: ugly.. 08.08.11, 22:14
                                                    tiaaa do następnego neverending coś tam
                                                  • ugly_bad Re: ugly.. 08.08.11, 22:19
                                                    koniec tym razem znaczy koniec, kumasz?
                                                  • heh-666 Re: ugly.. 08.08.11, 22:21
                                                    heh
                                                  • ugly_bad Re: ugly.. 08.08.11, 22:25
                                                    jak chcesz się przekonać, to idź na priv do wiesz kogo - tylko nie teraz, bo pewno zalicza w tym momencie
                                      • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:49

Sorry.. masz coś do mnie?
                                        Widze , że masz ochotę forumowej rozbieraniny..
                                        Pewnie juz po 15 -stym, ale co mi tam - sie wyżyj!!!
                                        • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:54
                                          tak to sobie rysuj i wyobrażaj
                                          widzisz 15 niech ci będzie 15
                                          ile by nie było licząc od 0 ty i tak widzisz to co chcesz widzieć
                                          • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:17
                                            hahahahaha.... toż na oczy widziałam,każdego dnia... - człowieku OBUDŹ SIE !!!!
                                            • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:19
                                              Anetko, to nic nie da. Jak zwykle...
                                            • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:20
                                              tia teraz pewnie też widzisz
                                            • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:26
                                              sama się obudź
                                              • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:50
                                                Zamierzam smacznie spać, Tobie też tego życze.
                                                • heh-666 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:54
                                                  wzajemnie
                                                  wyśpij się Miśku
                                                  • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:56
                                                    Ty też Mordko big_grin
                                          • lesher Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 21:17
                                            Wyluzujcie...
                                            Choćby po to żebyśmy na browca mogli wszyscy kiedyś skoczyć.

Co się stało, to się nie odstanie, cokolwiek to było (albo i nie było).
                                  • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:39
                                    po co biedny delikwent ma prawdy szukać, skoro lepiej winy w innych?
                                    • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:55
                                      ugly_bad napisała:

> po co biedny delikwent ma prawdy szukać, skoro lepiej winy w innych?
                                      a to ja nie wiedziałam do kogo mówisz... ale tak czy inaczej, zdania nie zmieniam, fakt, że nie którym trudniej ją odnaleźć i bywa boleśniej, a może i nie
                          • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 20:01
                            biedactwo nie zrozumiało?
                  • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:25
                    > w jaki sposób możemy się dowiedzieć, że jesteście pewni tego, że trafiliście w
                    > 10tkę, a nie tylko jesteśmy chwilową opcją zastępczą, bo akurat 10tka się nie t
                    > rafia?? czy kiedykolwiek przestajecie szukać lepszej wersji??

Dowiedzieć? To proste: przeżyć z takim resztę życiasmile.

Przestajemy. Tak. Jak człek jest zakochany to nie widzi 10-tek i 11-tek. Z tego co słyszałem i widziałem to chyba i Wy tak macie.
                    • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 19:33
                      robert.83 napisał:

> Dowiedzieć? To proste: przeżyć z takim resztę życiasmile.
                      taaa no chętnie...
                      tym razem to lekko kulą w płot

> Przestajemy. Tak. Jak człek jest zakochany to nie widzi 10-tek i 11-tek. Z tego
                      > co słyszałem i widziałem to chyba i Wy tak macie.
                      kiedy jest i co to znaczy?? mamy, powiedzmy, miewamy, tylko chyba kiepsko trafiamy...
                      • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 23:58

Pytasz mnie o to kiedy będziesz "wiedzieć". Wiedzieć można post factum, a wcześniej to kwestia wiary. Są ludzie wiary-godni i są ludzie spektakularnie niestabilni. Między nimi wszystkie odcienie pośrednie.

Ścieraliśmy się już, jakkolwiek to brzmismile, wielokrotnie na ten temat... i wychodzi na to, że można próbować albo nie. Wierzyć lub nie i chcieć ryzykować albo nie. Nie ma dobrego i złego rozwiązania.
                        • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 09.08.11, 00:05
                          oj widzę Robiś, że można liczyć na Twą pomoc, ehhh
                          winktongue_out
                          • robert.83 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 09.08.11, 00:07

Mianowicie? Nie mówię, że nie ale... jak mógłbym pomóc?smile
          • user0001 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:16
            Czemu zakładasz, że facet jest z natury nieodpowiedzialny? Jeśli nie ma za co odpowiadać to umywa ręce i znika.

Jeśli jest już za co odpowiadać (lub nieuchronnie za kilka miesięcy będzie), to w razie wybuchu furii idzie do swojej jaskini (garażu, łowiska) aby przeczekać burzę. Jak przeczeka swoje nerwy i zakładaną długość focha partnerki to wyjdzie z jaskini.
            • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 14:28
              nie zakładam, w ogóle to mi się wydaje, że ja zupełnie nie o tym, ale o tym też mogęwink wybraź sobie, że może mam podstawy, żeby się zastanawiać czy nie warto mocno sprawdzić czy to akurat dla tej osoby "jaskiniowiec" przeczeka czy zrobi cokolwiek innego niż przemieszczenie się w inne rejony...
              generalnie jedyne co zakładam, to ogólna życzliwość, ale wiadomo, że to czasem może być błędne założeniewink
    • madalenka25 Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 12:06
      to może na około stołu wink

gdy chce się rozstać mówię wprost - bywa to czasem dość bolesne ale przynajmniej uczciwe
    • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 17:57
      heh-666 napisał:

> i tak to zrobi
      > formy obowiązują dwie
      > szybka i czasochłonna
      > szybka to zwyczajne spierdalaj
      > a czasochłonna to powolne dążenie do tego żeby facet sam to zrobił
      > czyli krytyka krytyka spazm i krytyka przez tyle ile facet wytrzyma
      > wynik wiadomy
      > pzdr

Normalnie żal.pl....
      • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:25
        ane-tal napisała:

> Normalnie żal.pl....

napisałabym - A.! nie reagować! ale z moich paluszków byłaby to hipokryzja... wink
        • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:45
          Chwilowa niepoczytalność big_grin
          • ugly_bad Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:49
            ja mam już permanentną wink
            tak samo jak i skłonności ekshibicjonistyczne i wyrzygiwanie na forum swoich emocji. no gdzieś trzeba - w domu nie mogę...
            • ane-tal Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 08.08.11, 18:54
              smile
    • uny Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 09.08.11, 08:36
      pogoniła ciebie!? która?
      • green.amber Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 09.08.11, 09:25
        znaczy myślisz, że niektórzy są niepoganialni??
        • tygrysgreen Re: jeżeli kobieta chce pogonić faceta to... 09.08.11, 09:59
          sami poganiacze sia mać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka