robert.83 25.01.12, 10:05 Czego słuchacie w samochodzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zed-is-dead Re: Budzimy 25.01.12, 10:25 Zależy w jakim. W Subarakach, Beemkach i starszych Mercach - silników. W swojej popierdółce - radia na krótkich trasach, książek, bądź płyt na dłuższych Odpowiedz Link
efemerycznydawid Re: Budzimy 25.01.12, 10:35 Na dłuższych trasach zdecydowanie płyt,w moim przypadku Stinga,Depeche Mode lub Hurts. Na krótszych swoich myśli ewentualnie lokalnego radia. Odpowiedz Link
duza_madzia Re: Budzimy 25.01.12, 13:49 Witojcie ) radio , radio i jeszcze raz radio ... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Budzimy 25.01.12, 14:05 a mam takie różne składanki do śpiewania właśnie dostałam następną więc sobie śpiewam a jak już nie jestem w stanie siebie słuchać to radiowej jedynki Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Budzimy 25.01.12, 16:59 normalnie to trójki. Ale od kilku dni mam tak ciężkie tematy na łbie, że głównie myśli swoich własnych, nerwowo tłukących się po półkulkach Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Budzimy 25.01.12, 18:10 radyjko - pr 3 polskiego radyja a jeszcze mam kaseciaka, he he he a tam to leci: to i temu podobne kwasne kawalki hehe Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Budzimy 25.01.12, 19:13 samochodu nie mam jakoś przeraża mnie cena benzyny, ale muzyka w drodze obowiązkowa. Zawsze mam mp3 zawaloną różnościami od starego dobrego Reya Charlesa po coś etno (Ayo, Ismael, Indie Arie, coco mbassie) jakiś bluesik po drodze i tak skaczę sobie w zależności od aury zewnętrnzej i nastroju. Odpowiedz Link