08.07.08, 08:55
ani jednego postu wczoraj ?

Noo jak Matka założycielka wróci nie będzie zachwycona ....
Obserwuj wątek
    • monnia3 Re: Wstyd !! 08.07.08, 10:10
      Widać ze nie tylko Kinga cieszy sie urlopemwink
      inni chyba rowniez wypoczywaja bądz to odpoczywaja od netu...wink)
      a Ty sie wybierasz na urlop?
      • ravenheart1 Re: Wstyd !! 08.07.08, 10:56
        na urlop ?

gdzies w drugiej połowie sierpnia, czyli tak jakoś jak spotkanie Rogatych ( 8-10
        sierpnia )

a sama kiedy wolne ?
        • monnia3 Re: Wstyd !! 08.07.08, 10:58
          Ja za 2 tygodnie nad cieple morzesmile)
          a w jakim miescie w koncu to spotkanie z rogatego?
          • ravenheart1 Re: Wstyd !! 08.07.08, 12:08
            padło na Wroclove smile

nad ciepłe morze ...
            nad które ?
            • monnia3 Re: Wstyd !! 08.07.08, 12:58
              Moze gdyby jechal ktos z Wwy to bym sie wybrala...wink

nad Egejskie (once again) smile
              • ravenheart1 Re: Wstyd !! 08.07.08, 14:12
                a ja to pies ?
                • monnia3 Re: Wstyd !! 08.07.08, 16:00
                  A Ty z Wwki? i ja nic o tym nie wiem?wink))
                  a jedzie ktos jeszcze z naszego maista?wink
                  • ravenheart1 Re: Wstyd !! 08.07.08, 16:01
                    obawiam się, że nie sad
                    • debest3 Re: Wstyd !! 08.07.08, 17:27
                      no i dobrze,chociaż raz nie w Warszawie i będę mógł swobodny leszczem jak na
                      zakupy pojechaćsmile)Tylko mnie się zdaje Rav że to ma być koło 2 sierpnia
                      • monnia3 Re: Wstyd !! 08.07.08, 21:14
                        A kto mowi ze zle ze nie w Wwce?wink
                        ja tylko pytalam kto jedzie z owej?
                        alez sie towarzystwo rozochocilo na spotkania forumowewink))
                      • ravenheart1 Re: Wstyd !! 09.07.08, 08:42
                        Debesciak, Puchata przełozyła termin bo Ania nie zdąży dojechać na pierwszy
                        weekend sierpnia ...
    • khinga Oszszszzz Wy!!! 08.07.08, 16:43
      Nie jestem zadowolona, hehehesmile))

Zajrzałam na chwilkę i już zmykamsmile)
      • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 08.07.08, 21:15
        A gdzie Ty tak biegasz ze Cie nigdzie nie widzę?wink
        urlopujesz sie jeszcze?
        • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 09.07.08, 09:35
          jest u mnie smile
          • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 09.07.08, 10:48
            Marzyciel...wink))
            • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 09.07.08, 13:25
              jak nie wierzysz to przyjdź i sama zobacz smile
              • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 09.07.08, 21:37
                Grozisz mi?wink))P
                co Ty robisz? wink
                • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 10.07.08, 12:55
                  a gdzie tu się grożby doszukałas? smile Co ja robię? Chwilowo nic ale
                  od prawdopodobnie od 21 lipca zacznę pracować w Wedlusmile
                  • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 10.07.08, 13:18
                    Widze ze Twoje poczucie humoru cosik podupadłowink
                    diametralna zmiana branży..no no...smile))
                    • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 10.07.08, 13:24
                      nic mi nie podupadłosmile co mi tu Pani imputujesmile
                      Wtrząchnąć Ci? smile
                      • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 10.07.08, 13:26
                        Trzeba zutylizować odpad smile))
                        ale się boję...drżęwink
                        • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 10.07.08, 13:30
                          widzę że drżysz bo literki jakieś takie krzywe stawiasz smile
                          • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 10.07.08, 13:46
                            Moze i drżę...ale na pewno nie ze strachuwinkP
                            • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 11.07.08, 11:07
                              nie mów że z podniecenia smile
                              • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 12.07.08, 09:54
                                Nie mowie smileP
                                pozostaje mi powiedziec ze z ... zimnawinkP
                                • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 13.07.08, 09:50
                                  biedactwo i nikt Cię nie ogrzał? smile
                                  • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 14.07.08, 12:40
                                    Herbata mnie rozgrzewawink)P
                                    • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 15.07.08, 09:33
                                      ciekawe imię ma ten facetsmile dość egzotycznesmile I tak otwarcie mówisz
                                      do niego "Herbata" czy uzywacie jakiegoś normalnego imienia? smile
                                      • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 15.07.08, 13:34
                                        Herbatnikiem bym go nie nazwała...ale ciacho owszemwink)
                                        mamy taki swoj slowniczekwinkP
                                        • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 15.07.08, 14:21
                                          Ciacho to brzmi już całkiem sympaytczniesmile ale do ciacha to bardziej
                                          kawa podchodzi a nie herbata smile
                                          • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 15.07.08, 16:41
                                            Jesli kawa to tylko z ubitym mlekiemwink)
                                            • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 15.07.08, 17:55
                                              akurat przypadkiem taką mam smile))
                                              • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 15.07.08, 23:17
                                                Przecie Ty nie pijesz z mlekiem ? smile
                                                • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 16.07.08, 08:51
                                                  hmmm, to niby co ja dolewam do kawy?smile
                                                  • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 16.07.08, 12:32
                                                    Szczerze?wink nie mam bladego pojęciawinki nie wnikam...ale skoro Ci
                                                    smakuje to chyba jest git smile
                                                  • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 16.07.08, 16:52
                                                    a ja liczyłem iż kobieca ciekaowść będzie tak silna że nie
                                                    wytrzymasz i przyjedziesz do mnie by srawdzić co ja pijam z kawą smile
                                                  • monnia3 Re: Oszszszzz Wy!!! 17.07.08, 08:40
                                                    Fantasta winkP
                                                  • kusiciel_dusz Re: Oszszszzz Wy!!! 17.07.08, 09:04
                                                    i do tego marzyciel smile
    • c.kapturek Re: Wstyd !! 09.07.08, 18:13
      chochlik Wam pewnie kijek podlozyl pod korbke od licznika forumowegowink))) latem zawsze wiekszy zastoj, w koncu palce
      sie poca od klawiaturkibig_grin
    • jacko1971 Re: Wstyd !! 12.07.08, 00:23
      wstyd że wszyscy juz śpią ;-PPP
      • monnia3 Re: Wstyd !! 12.07.08, 09:53
        Niekonieczniewink)PPP
        moze maja ciekawsze zajecia niz siedzenie przed kompemwinkP
        • jacko1971 Re: Wstyd !! 12.07.08, 13:14
          można połączyć jedno z drugim, lub też usiąść w przelocie;-P
          • monnia3 Re: Wstyd !! 12.07.08, 16:30
            Az tak uzalezniona od netu nie jestem wink
            podziwiam za wszechstronnośc zatem smile
            • jacko1971 Re: Wstyd !! 12.07.08, 18:17
              ja uzależniony też nie jestem, wszechstronny nie mam nawet okazji, jak już
              usiądę to siedzę, nic lepszego nie przychodzi mi w nocy do głowy
              • monnia3 Re: Wstyd !! 13.07.08, 09:50
                A noc nie sluzy na sen? wink bo o innych naturalnych czynnosciach nie
                mowiesmile
                • jacko1971 Re: Wstyd !! 13.07.08, 17:32
                  jeśli się chce spać to tak, inne naturalneh czynnosci mnie nie dotyczą
                  • monnia3 Re: Wstyd !! 13.07.08, 17:44
                    Cierpisz na bezsenność?
                    aaaa juz rozumiem...inne czynnosci niekoniecznie noca trzeba
                    wypełniaćwink
                    • jacko1971 Re: Wstyd !! 15.07.08, 18:20
                      no nie wiem czy mozna tak to nazwać, często spać mi sie nie chce, ale jak się
                      późno kładę nie mam problemu z zaśnięciem, najczęściej
                      inne czynności, zapewne te które sa zbyt śmiałe zeby je nazwać, nie są
                      wypełniane o żadnej porze dnia lub nocy o ;-P
                      • monnia3 Re: Wstyd !! 15.07.08, 23:23
                        Czy Ty aby nie dworujesz sobie ze mnie?wink
                        toz to niemozliwoscia zda sie byc co wypisujesz....no chyba ze w
                        ascezie zyc postanowiles (badz Twa polowica), wtedy wszystko jasne
                        dla mej skromnej istoty wydaje sie być smile
                        • jacko1971 Re: Wstyd !! 16.07.08, 01:22
                          > Czy Ty aby nie dworujesz sobie ze mnie?wink
                          no cóż za piękną staropolszczyznę Waćpanna (a może Waćpani???) używasz ;-P
                          nie ma takich postanowień, ale...tak już jest, może to śmieszne, dziwne lub
                          żałosne, ale prawdziwe
                          nie uskarżam się bynajmniej, stwierdzam fakty (bo fuckty to to nie są ;-P
                          • monnia3 Re: Wstyd !! 16.07.08, 12:34
                            Coz...zatem pozostaje mi wyrazic swoje ubolewanie nad owym
                            faktem...ale skoro sie nie uskarżasz to mam rozumiec ze dobrze Ci z
                            tym?wink
                            • jacko1971 Re: Wstyd !! 16.07.08, 15:26
                              nie jest dobrze, ale ponieważ perspektyw brak trzeba przejść w stan nieaktywny wink
                              • monnia3 Re: Wstyd !! 16.07.08, 15:56
                                Czy to aby zdrowiu dobrze służy?wink
                                a wyjście zawsze się jakoweś znajdzie....trzeba tylko troszkę
                                pomyslećsmile))
                                • jacko1971 Re: Wstyd !! 16.07.08, 16:07
                                  na zdrowiu letko podupadłem ostatnimi czasy, ale nie łączyłbym pochopnie tych
                                  dwóch spraw ;-P
                                  wyjście pokaże czas, od myślenia o takich rzeczach ino głowa może rozboleć....wink
                                  • monnia3 Re: Wstyd !! 17.07.08, 08:51
                                    A diagnoza jakowaś postawiona?wink
                                    zatem po raz kolejny powiedzenie : chcieć to móc okazuje sie byc
                                    tylko sloganem...(?)
                                    głowa powiadasz?winkP
                                    • jacko1971 Re: Wstyd !! 17.07.08, 11:28
                                      postawiona
                                      tak, slogan jakich mało, można sobie chcieć a mocy w tym nie ma żadnej, liczą
                                      sie przede wszystkim warunki określane przez wszystko dookoła, z wyjątkiem osoby
                                      tu przedstawionej jako przykład
                                      głowa! właśnie wtedy boli głowa!
                                      • monnia3 Re: Wstyd !! 17.07.08, 17:41
                                        Może za dużo krwi wypijasz?wink
                                        cóż to za przerażający link w sygnaturce...aż dreszcz po pleckach
                                        przechodzi wink
                                        • jacko1971 Re: Wstyd !! 17.07.08, 20:21
                                          fajne no nie?
                                          btw. masz dreszcze? czyżbyś aby sie nie zaraziła?;-P
                                          • monnia3 Re: Wstyd !! 18.07.08, 09:24
                                            Mam nadzieje ze nie zlapalam jakowegos wirusawink
                                            czy fajne..hmmm trudne pytanie
                                            powiedzialabym ze niekonwencjonalne wink O!
                                            • jacko1971 Re: Wstyd !! 18.07.08, 12:16
                                              jak to nie virus Ebola to będziesz żyć ;-P
                                              niekonwencjonalne? to ludzie tak się starają, szczególnie artyści
                                              lub podrywacze, i wymyslaja i wydziwiają żeby przez chwile chociaz
                                              tak ich nazwano, odebrano, a mi to przyszło samo z siebie ;-P
                                              • monnia3 Re: Wstyd !! 18.07.08, 20:37
                                                Mroczna strona duszy jest jej skrywaną stroną, nie ukazywaną
                                                ludziom. Nie oznacza to, że znajduje się tam coś złego, negatywne
                                                emocje, sprawy które nas dręczą. Mroczna strona to ta, z którą
                                                pozostajemy sam na sam i nie chcemy, aby ktoś inny tym spotkaniom
                                                towarzyszył. W mroku tym kryją się zarówno dobre jak i złe rzeczy,
                                                jak to w życiu...
                                                pytanie kto sie przyznaje do owej mrocznej strony duszy...?
                                                • jacko1971 Re: Wstyd !! 18.07.08, 21:03
                                                  a mi sie mroczna strona kojarzy z księżycem ;-P
                                                  strasznie zagmatwany ten opis duszy ;-P
                                                  wydaje mi sie że dusza nie ma stron, jest jedna a to jakie oblicze ujawni zależy
                                                  od okoliczności, jest plastyczna
                                                  • monnia3 Re: Wstyd !! 18.07.08, 21:56
                                                    Wcale mnie nie dziwi ze akurat Tobie kojarzy sie z księżycemwink
                                                    pełnia jest niesamowita...ma w sobie coś urzekajacegosmile
                                                    wydaje sie tylko ze to zagmatwane...a tak naprawde nic nowego smile
                                                    plastyczna dusza...no no ciekawa interpretacjasmile
                                                  • jacko1971 Re: Wstyd !! 19.07.08, 20:35
                                                    zagmatwane a pora późna..skupić sie jusz strasznie ciężkowink
                                                  • monnia3 Re: Wstyd !! 20.07.08, 00:36
                                                    Powiedzialabym nawet ze bardzo pozna...smile)
                                                    alez piekny ksiezyc dzisiejszej nocy...aż szkoda tracic czas na
                                                    sen...smile
                                                  • jacko1971 Re: Wstyd !! 21.07.08, 09:39
                                                    taaak, tylko tym razem mimo pełni jakis oddalony był....czasem bywa zdecydowanie
                                                    większy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka