zielonooka38 11.02.12, 11:13 Marchewka wypuściła mnie z objęć więc zrobiłam śniadanie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dzień dobry 11.02.12, 11:19 dzień dobry o tej porze śniadanie? my już dawno po moi chłopcy kazali mi wstać o 9 i dać sobie śniadanie znaczy już o 2.56 byłam wyspana, a potem o 6 z czymś i o 8 z minutami... ale skoro jest święta wolna sobota, to twardo spałam dalej śniły mi się: - papierowe pieniądze, chyba 100-złotówki, bo zielone były - piśmiennictwo do pisanego projektu, w różnych kolorach - taki jeden były brunet - znaczy obecnie siwieje interesująco Odpowiedz Link
stefcia41 Re: dzień dobry 11.02.12, 11:25 a bry, bry mam lenia cosik mnie gardło boli ukryjcie mnie gdzieś Odpowiedz Link
beja_81 Re: dzień dobry 11.02.12, 13:11 A i ja witam... mnie coś z rana głowa bolała (spałam za długo), no i wysypkę jakąś cholerną mam.. puściłam sobie muzyczkę, pobrykałam (kot się dziwnie mi przyglądał) no i już po bólu głowy A zaraz zamienię się w kucharkę (dziś mój dyżur w kuchni) Odpowiedz Link
lesher Re: dzień dobry 11.02.12, 13:35 > pobrykałam Litera Ci się jedna pomyliła. Nic dziwnego że kot dziwnie patrzył. Odpowiedz Link
lesher Re: dzień dobry 11.02.12, 13:40 No i nie dziwne, że ból głowy przeszedł BTW. Śliczne dzień dobry dla wszystkich! Odpowiedz Link
beja_81 Re: dzień dobry 11.02.12, 13:44 jednak jeszcze nie przeszedł... ale dzień ślicznie świecący...to fakt Odpowiedz Link
lesher Re: dzień dobry 11.02.12, 13:45 > jednak jeszcze nie przeszedł... Powtórz kurację Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dzień dobry 11.02.12, 13:59 żmudne ćwiczenia ćwiczą mistrza...i nabiera się kondycji Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: dzień dobry 11.02.12, 19:14 Kobiety jak Wy to robicie ?! Takie sniadanie dla całej rodzinki....podziw ogromny zywię...ja ledwo zyję przez te mrozy wszystkie wirusy chyba zrobily sobie ze mnie bazę noclegową ...podziwiam naprawdę tą siłę hart ducha itp itd Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: dzień dobry 11.02.12, 19:26 no nie wiem, ale to chyba...śniadanie dla singla jedna kawa....jeden sok....jeden talerz, jeden nóż i widelec..... Odpowiedz Link
red-fox Re: dzień dobry 11.02.12, 19:30 czarny.onyks napisała: > no nie wiem, ale to chyba...śniadanie dla singla > jedna kawa....jeden sok....jeden talerz, jeden nóż i widelec..... > > Są sposoby żeby się w oczach mnożyło, kilka kaw. kilka soków, kilka talerzy, kilka noży i widelców - jednym słowem impreza Odpowiedz Link
red-fox Re: dzień dobry 11.02.12, 19:31 czarnamajka75 napisała: ja ledwo zyję przez te mrozy wszystkie wirusy chyba zrobily sobie ze > mnie bazę noclegową Nie jesteś wcale wyjątkowa pod tym względem Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dzień dobry 11.02.12, 19:42 hmmm... a mi takie mrozy to nawet pasują żadne wirusy mnie nie męczą jakoś szczególnie, czuję się nieźle na dodatek ostatnio wreszcie sypiam dobrze i wcześniej chodzę spać coś się ze mną porobiło chyba na stare lata Odpowiedz Link
red-fox Re: dzień dobry 11.02.12, 19:45 Może nie sypiasz sama więc ciągnie Cie do łóżka Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dzień dobry 11.02.12, 20:03 no nie sama, absolutnie, mam 2 futrzaki Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: dzień dobry 11.02.12, 20:55 ależ skądżeż, to nie ja taka pazerna, to po prostu były futrzaki dwa do wzięcia, pokochania i dania im nowego domu poza tym - jeden kot, w pustym mieszkaniu zwłaszcza, nudzi się niepomiernie jak są dwa, to i konkurencja do michy większa, jest do kogo się przytulić, jak pani w pracy (albo komu przylać) i tak tworzymy 3-osobową, kocio-ludzką rodzinę, pełną indywidualności Odpowiedz Link