to_ja_pisze 06.03.12, 20:32 Lubicie tak? Kawka, kot, ciepła kołderka, seriale i chwila świętego spokoju. Cudo. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beja_81 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 20:37 no ba... pewnie, że tak... ale to tylko w soboty takie chwile Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 20:38 Ja mam urlopik, więc dzisiaj sobie zafundowałam taki luksus. Odpowiedz Link
7stefan7 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 20:39 kota zamień na faceta i nudzenie się polubisz jak nic innego Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 20:42 Eeee no fajni są tylko dziwni jacyś tacy czasami, ufoludki kurde. Odpowiedz Link
7stefan7 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 21:14 to słusznie dyplomatyczne podejście wyuczone ostatnio przeze mnie hehehe Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 20:41 Wiesz to jest całkiem niezła myśl tylko mi nie idzie coś za bardzo w tym kierunku. Wiesz, tango- dwójka i takie tam. Odpowiedz Link
panna.m.igotka Re: Miło się ponudzic 07.03.12, 15:58 7stefan7 napisał: > kota zamień na faceta i nudzenie się polubisz jak nic innego Ja bym napisała "kota zamień na faceta i ... " zaczniesz się nudzić Chyba, że ja mam tylko takie nieprzyjemne partnerskie doświadczenia A ponudzić bym się chciała, choć przez chwilę. Ale za dużo do zrobienia, do załatwienia, stres i wiecznie jakaś nerwowa atmosfera. A tak by było pięknie i przyjemnie, kocyk, ciepełko, gorąca kawka i książeczka ... ehhh Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 07.03.12, 18:33 > Ja bym napisała "kota zamień na faceta i ... " zaczniesz się nudzić Chyba, ż > e ja mam tylko takie nieprzyjemne partnerskie doświadczenia Wyszło szydło z worka. Jednak są przereklamowani > A ponudzić bym się chciała, choć przez chwilę. Ale za dużo do zrobienia, do zał > atwienia, stres i wiecznie jakaś nerwowa atmosfera. A tak by było pięknie i prz > yjemnie, kocyk, ciepełko, gorąca kawka i książeczka ... ehhh To zrób coś dla siebie! Zorganizuj tak czas, żeby miec też coś przyjemnego z życia. Odpowiedz Link
panna.m.igotka Re: Miło się ponudzic 07.03.12, 22:06 to_ja_pisze napisała: > Wyszło szydło z worka. Jednak są przereklamowani Co niektórzy Panowie > To zrób coś dla siebie! Zorganizuj tak czas, żeby miec też coś przyjemnego z ży > cia. Jak na razie staram się coś wykombinować, ale masz rację coś przyjemnego z życia mi się należy jak nic Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 20:45 lubicie.... tylko...kota brak...i czasu na nudzenie brak.... i kołderka niepotrzebna, bo ciepło Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 20:47 Ja na stare lata coś marznę, nawet pod kołderką trochę zimno. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 20:50 przydałby się mały, zgrabny...termoforek Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 20:53 To jest myśl! Tylko musiałabym wstac co się kłóci z moimi dzisiejszymi planami Odpowiedz Link
maryousz84 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 21:09 cześć wszystkim! jestem tutaj nowy. Mariusz, lat 28. a co do tematu, to dzisiejszy wieczór spędzam na sportowo - mecz Arsenal - Milan Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 21:15 Cześc. Jak jesteś tu nowy to musisz koniecznie podać wiek, kolor ócz, z której ćwiartki Polski się pochodzi, albo wrzucić ulubiony kawałek muzyczny. Odpowiedz Link
maryousz84 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 21:17 to_ja_pisze napisała: > Cześc. > Jak jesteś tu nowy to musisz koniecznie podać wiek, kolor ócz, z której ćwiartk > i Polski się pochodzi, albo wrzucić ulubiony kawałek muzyczny. 28 lat, niebieskie oczy. Północno-wschodnia cześć Polski. ulubiony kawałek?? wiele.. ale na teraz : Tool - Stinkfist www.youtube.com/watch?v=07pLGIgyfjw Odpowiedz Link
maryousz84 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 21:23 być może.. chociaż nigdy nie wnikam w teksty piosenek Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 21:29 Coś musi się zmienić Niezaprzeczalny dylemat Nuda nie jest brzemieniem Które każdy musi nieść Nieustanna stymulacja odrętwia mnie Ale nie chciałbym cię w żaden inny sposób, bo To nie wystarcza, potrzebuję więcej Chyba nic mnie nie zaspokoi Nie chcę tego, tylko potrzebuję Żeby oddychać, odczuwać, Żeby wiedzieć, że żyję Palec zagłębia się poza linię granicy Pokaż, że mnie kochasz i że należymy do siebie Odpręż się, odwróć I weź moją rękę Mógłbym pomóc ci przemienić Chwile znużenia w przyjemność Powiedz tylko słowo, a odnajdziemy drogę dla nas Niestabilność i równowagę Ból i komfort Głęboko wewnątrz ciebie Aż nie zechcesz mnie w żaden inny sposób, bo To nie wystarcza, potrzebuję więcej Chyba nic mnie nie zaspokoi, mówię: Nie chcę tego, tylko potrzebuję Żeby oddychać, odczuwać Żeby wiedzieć, że żyję Kłykieć zagłębia się poza linię granicy To może trochę boleć, ale przyzwyczaisz się do tego Odpręż się, odpłyń Jest coś smutnego w tym Że wszystko tak się potoczyło Znieczulony na wszystko Gdzie podziała się wrażliwość? Jak to może cokolwiek dla mnie znaczyć Jeżeli naprawdę nic nie odczuwam? Nie przestanę kopać Dopóki czegoś nie poczuję! Łokieć zagłębia się poza linię granicy Pokaż, że mnie kochasz i że należymy do siebie Ramię zagłębia się poza linię granicy Odpręż się, odwróć I weź moją rękę Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się pobudzic 06.03.12, 21:41 No ten: Tool - Stinkfist [;hq - fullscreen]; Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się pobudzic 06.03.12, 22:28 Czy ja napisałam, ze teledysk jest erotyczny? Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 22:03 o, widzę, ze kolega krajan bardzo dobry ten kawałek powitalny, zaprawdę, powiadam Wam Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 22:15 Nieźle się zapowiada, ciekawy czy napisze coś jeszcze ) Matko Przeorko. Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 22:23 wow graja jeszcze? to jeszcze dwie bramki i bedzie awans tak cos w radio slyszalem Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 22:26 Nie mam pojęcia i chętnie bym poudawała, że lubię piłkę nożną, ale kurcze nie chce mi się ) Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 21:36 ech onyska onyska tobie tylko jedno w tym czarnym lebie... Odpowiedz Link
maryousz84 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 22:37 3:0 dla Arsenalu, wiec Milan przechodzi dalej. Dobranoc Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 23:10 znaczy że spać idziemy? no dobra jak mus to mus Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 23:13 ja nie idę jeszcze radyja se słucham Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 23:19 radyja mówisz ja się prawie spakowałam - znaczy dokumenty spakowałam bo nadal nie wiem co zabrać ubraniowego i sukienkę suszę i muszę pasek znaleźć do niej i muszę do jednego pana napisać i przełożyć spotkanie i nie umiem się zmobilizować do niczego a jutro od rana pewnie będę biegać jak kot z pęcherzem Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 23:28 pakuj się, pakuj a ja już materiał na kieckę mam, krawcowa namierzona, ja obmierzona, termin na koniec marca, cena przystępna a w radyju... Garczarka nadają, mojego ukochanego... jakieś nowe kawałki z zeszłorocznej OPPY jestem człowiekiem szczęśliwym. o. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Miło się ponudzic 06.03.12, 23:31 no i to mnie sie podoba proszę zdjęcie sukienki dobrej nocy Odpowiedz Link
maryousz84 Re: Miło się ponudzic 07.03.12, 16:13 siemano jak popołudnie ? dzisiaj ciąg dalszy Ligi Mistrzów - barcelona - bayer leverkusen Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Miło się ponudzic 07.03.12, 18:29 Popołudnie w porząsiu. Meczu nie będę oglądac, raczej wybiorę You can dance. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Miło się ponudzic 07.03.12, 18:38 popołudnie OK wiadomości dobre włos pomalowany na nowy kolor, tym razem kasztan + złote refleksy, a jeszcze p. fryzjerka pochwaliła moje włosy a czas wolny zorganizuję sobie na swój sposób, bez tv Odpowiedz Link
maryousz84 Re: Miło się ponudzic 08.03.12, 17:45 stawiałem oczywiście na Barcę, ale nie spodziewałem się takiego pogromu Odpowiedz Link