Dodaj do ulubionych

KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!!

25.06.02, 11:47
W KINIE, W LUBLINIE KOCHAJ MNIE
W MAJU W TRAMWAJU, KOCHAJ MNIE
NIE MARUDZ NIE SZLOCHAJ, ALE Z CAŁEJ SIŁY KOCHAJ
W GMINIE, W KĘTRZYNIE KOCHAJ MNIE
W METRZE I SWETRZE KOCHAJ MNIE
CZY MIASTO CZY WIOCHA, TY MNIE Z CAŁEJ SIŁY KOCHAJ

o świcie i o zmroku, o swicie i o zmroku, w południe, w nocy, o swicie
w Skarżysku i w Sanoku, w Skarżysku i w Sanoku TY MNIE POKOCHAJ NAD ZYCIE
w berecie w czapce w chustce, w berecie w czapce chustke, w czapce za friko ze
Lwowa
na falochronie w Ustce, na falochronie w Ustce TY MNIE POKOCHAJ OD NOWA

w radości no i w smutku, w radosci no i w smutku, w radosci z cieplego lata
na piasku plazy w Gródku, na piasku plazy w Gródku KOCHAJ MNIE DO KONCA ŚWIATA
w spokoju oraz w gniewie, w spokoju oraz w gniewie, w spokoju palmowych niedziel
.................................................KOCHAJ W BOGACTWIE I W BIEDZIE

jak młody ułan dzielnie, jak młody ułan dzielnie, jak wartki na wiosne strumien
na nartach wodnych w Mielnie, na nartach wodnych w Mielnie,KOCHAJ NAJMOCNIEJ
JAK UMIESZ
latem w przydrożnym rowie, latem w przydroznym rowie, zima na sankach i nartach
najmocniej zas w Krakowie, najmocniej zas w Krakowie, KOCHAJ BOM TEGO JEST WARTA

NIE MARUDZ NIE SZLOCHAJ ALE Z CAŁEJ SIŁY KOCHAJ

Obserwuj wątek
    • apf Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 11:51
      vena, co ci, na wiejską zabawę się wybierasz?
      • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:01
        apf napisał(a):

> vena, co ci, na wiejską zabawę się wybierasz?

Ale smieszne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        chciała bym aby mnie ktos tak pokochał, wszedzie i zawsze........
        czy to źle?
        • apf Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:28
          vena111 napisał(a):
          > chciała bym aby mnie ktos tak pokochał, wszedzie i zawsze........
          > czy to źle?

Nie, to nie jest źle, to jest piękne, ale żeby w tym celu nucić takie piosenki?
      • Gość: Sławek Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 08.11.02, 06:24
        Witaj!Dam Ci odpowiedż w niedzielę 10-tego wieczorem,teraz niestety kończę
        pracę.
        • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 08.11.02, 10:32
          Gość portalu: Sławek napisał(a):

> Witaj!Dam Ci odpowiedż w niedzielę 10-tego wieczorem,teraz niestety kończę
          > pracę.

oj Sławku, chyba cos Ci sie pokickało i komu dasz ta odpowiedz??????
    • piosenka Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:02
      ...."Mow do mnie jeszcze....za taka rozmowa
      tesknilem lata...Kazde twoje slowo
      slodkie w mem sercu wywoluje dreszcze -
      mow do mnie jeszcze....;)))))))))))))) "
      • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:05
        piosenka napisał(a):

> ...."Mow do mnie jeszcze....za taka rozmowa
        > tesknilem lata...Kazde twoje slowo
        > slodkie w mem sercu wywoluje dreszcze -
        > mow do mnie jeszcze....;)))))))))))))) "

Nie mów.....TYLKO KOCHAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • kusy3x6 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:45
          Bla bla bla, nie slowa znacza o milosci tylko czyny.
        • piosenka Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:47
          "_ Powiedz mi jak mnie kochasz ?
    • piosenka Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:53
      Powiem
      ...."Kocham Cie jak wesoly ogien.
      Blisko przy Twoim sercu.Kolo niego"
      • apf Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 12:55
        piosenka napisał(a):

> Powiem
        > ...."Kocham Cie jak wesoly ogien.
        > Blisko przy Twoim sercu.Kolo niego"
        czyli Święta Inkwizycja?

• vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 13:48
          PRAGNE KOCHAC CIE JAK DOTAD NIKT CIE NIE KOCHAŁ
          PRAGNE KOCHAC CIE TAK JAK NAWET NIE SNIŁES
          PRAGNE POWODOWAC ZE BEDZIESZ DRZAŁ NA SAMA MYSL O MNIE
          UWIELBIAM TWOJE DŁONIE, JAK DOTYKAJA MNIE, UWIELBIAM TWOJE OCZY JAK USMIECHAJA SIE
          UWIELBIAM TWOJE PALCE BO WIEM IZ SPRAWIA ZE ZAPOMNE O TYM SWIECIE
          JA ZROBIE WSZYSTKO, ABY BYŁO JAK W NIEBIE.....A MOZE NAWET I LEPIEJ
    • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:02
      Spełnienie warunków zawartych w poście Cie usatysfakcjonuje? :o
      • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:07
        dzamon napisał(a):

> Spełnienie warunków zawartych w poście Cie usatysfakcjonuje? :o

Satysfakcjonuje mnie wiele rzeczy !!!!!!!!
        • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:09

Cholercia, zapomnialam dodac najwazniejszego.

ŻE MOJE SERCE JEST JUZ ZAJETE !!!!!!!!!!!!!!!!

• dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:21
            Akurat nie o to sie pytalem
            • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:27
              dzamon napisał(a):

> Akurat nie o to sie pytalem

OK, odpowiem tych warunków i nie tylko tych........
              prosze o to Twoja odpowiedz
              • apf Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.06.02, 14:28
                vena111 napisał(a):
                > OK, odpowiem tych warunków i nie tylko tych........
                > prosze o to Twoja odpowiedz

już odpowiadam, cieszę się niezmiernie:)

• dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 11:34
                Dziekuje bardzo, czuje sie niezmiernie usatysfakcjonowany :)
                • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 11:40
                  dzamon napisał(a):

> Dziekuje bardzo, czuje sie niezmiernie usatysfakcjonowany :)

A co Cie tak własciwie niezmiernie usatysfakcjonowało, teraz ja jestem
                  niezmiernie ciekawa????
                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 13:07
                    "OK, odpowiem tych warunków i nie tylko tych........"

Głównie to. Dobrze o Tobie świadczy.
                    :)

• vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 13:22
                      dzamon napisał(a):

> "OK, odpowiem tych warunków i nie tylko tych........"
                      >
                      > Głównie to. Dobrze o Tobie świadczy.
                      > :)

Dzieki, ale cóz to za usmieszek, na końcu???????????

• dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 27.06.02, 11:44
                        Emotikon wyrażający radość - :)
                        Ale pewnie nie o to pytasz... ;)
                        • Gość: messja Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 12:09
                          dzamon napisał(a):

> Emotikon wyrażający radość - :)
                          > Ale pewnie nie o to pytasz... ;)

troche wrednawo pogrywasz:)
                          • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 27.06.02, 12:21
                            Po czym wnosisz? :)
                            • Gość: messja Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 13:02
                              dzamon napisał(a):

> Po czym wnosisz? :)

po usmiechu oczywiscie:)
                              • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 13:17
                                Ja mam uśmiech na stałe przyklejony, może zwodzić ;)
                                • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 13:41
                                  dzamon napisał(a):

> Ja mam uśmiech na stałe przyklejony, może zwodzić ;)

Usmiech, usmiechowi nie równy......a Twój jaki jest?

A jak myslisz o co pytam?
                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 13:49

Czasem zwodniczy, czasem szczery, zazwyczaj pełen radości.

Oczywiście myślę, że pytałaś o coś innego :)
                                    • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 13:54
                                      > Oczywiście myślę, że pytałaś o coś innego :)

Czy ja dzis czegos nie wiem, o czym Ty wiesz???????????
                                      Ciezko mi dzis myslec, więc nie kaz prosic, błagac....ale po prostu, zwyczajnie
                                      wyjasnij
                                      • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 14:03

Pewnie ze wiem cos czego Ty nie wiesz :)
                                        Tak samo Ty wiesz cos czego ja nie wiem :)
                                        Zycie ;)

Ale ja nie wiem co mam wyjasnic.
                                        Serio nie wiem, zadna zlosliwosc.

Pzdr!
                                        Yamman
                                        • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 14:07
                                          dzamon napisał(a):

>
                                          > Pewnie ze wiem cos czego Ty nie wiesz :)
                                          > Tak samo Ty wiesz cos czego ja nie wiem :)

HAHAHAHAH, ale mnie rozbawiłes, i teraz ja tez nie jestem złosliwa, po prostu nie
                                          rozumiem jak mozesz wiedziec cos o mnie, czego ja nie wiem, choc nawet mnie nie
                                          widziałes i nie rozmawiałes ze mna tam.....w realnym swiecie.....wiec?????
                                          • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 14:09
                                            Podaj fragment kwestii, z ktorego wynika, ze mowie o Tobie
                                            Oja, narcyzm?
                                            • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 14:14
                                              dzamon napisał(a):

> Podaj fragment kwestii, z ktorego wynika, ze mowie o Tobie
                                              > Oja, narcyzm?

A czy ja sadzę ze Ty tak mówisz???????
                                              • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 14:19
                                                vena111 napisał(a):
                                                > dzamon napisał(a):
                                                > > Podaj fragment kwestii, z ktorego wynika, ze mowie o Tobie
                                                > > Oja, narcyzm?

> A czy ja sadzę ze Ty tak mówisz???????

--------------
                                                HAHAHAHAH, ale mnie rozbawiłes, i teraz ja tez nie jestem złosliwa, po prostu nie
                                                rozumiem jak mozesz wiedziec COS O MNIE, czego ja nie wiem, choc nawet mnie nie
                                                widziałes i nie rozmawiałes ze mna tam.....w realnym swiecie.....wiec?????

Poprawiłem wersalikami, zebys dokladniej widziala. Polska jezyk trudna jezyk?
                                                Yaman

• vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 14:22
                                                  Ja juz tak ładnie tłumaczysz i podkreslasz, to powiedz czego Ty chcesz
                                                  własciwie ode mnie????
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 14:25
                                                    Bo ja Cie...

Kocham...

:)))))

Ej, niczego, przeciez tylko odpowiadam na Twoje pytania. Ewentualnie moge
                                                    chciec jakichs inetligentnych konwersacji na ciekawe tematy, ale nic na sile, o.
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.06.02, 14:42
                                                    > Ej, niczego, przeciez tylko odpowiadam na Twoje pytania. Ewentualnie moge
                                                    > chciec jakichs inetligentnych konwersacji na ciekawe tematy, ale nic na sile, o

Mysle ze najlepiej zrobie jak zostawie Cie tu z samym soba, znajdziesz wtedy to
                                                    czego szukasz, jesli oczywiscie szukasz????
                                                    dokładnie nic na siłe

A temat był: " kochaj mnie!!!"

A nie :"pokochaj vene 111 !!! "

• Gość: messja Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 02:30
                                                    rotfl:)))

dzamon napisał(a):

> Bo ja Cie...
                                                    >
                                                    > Kocham...
                                                    >
                                                    > :)))))
                                                    >
                                                    > Ej, niczego, przeciez tylko odpowiadam na Twoje pytania. Ewentualnie moge
                                                    > chciec jakichs inetligentnych konwersacji na ciekawe tematy, ale nic na sile, o
                                                    > .

• vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 30.06.02, 12:28
                                                    Gość portalu: messja napisał(a):

> rotfl:)))

Wiem, moze to dziwne, ale ja naprawde nie wiem co to oznacza, moze mi ktos
                                                    wytłumaczy?????????????
                                • Gość: messja Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 29.06.02, 02:28
                                  dzamon napisał(a):

> Ja mam uśmiech na stałe przyklejony, może zwodzić ;)

mnie nie zwiodl:)
                                  • Gość: Dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 00:42
                                    Nie ma sie co dziwic/Akurat ten byl prawdziwy/:)
                                    • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 01.07.02, 13:10
                                      Gość portalu: Dz.amon napisał(a):

> Nie ma sie co dziwic/Akurat ten byl prawdziwy/:)

A to był usmiech do mnie czy do Messji?????????
                                      • Gość: Dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 14:10
                                        Najpierw dla Ciebie, potem dla Messji, oba prawdziwe i nie zwodnicze :)
                                        Prawie jak ten ;)
                                        • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 01.07.02, 14:34

> Najpierw dla Ciebie, potem dla Messji, oba prawdziwe i nie zwodnicze :)
                                          > Prawie jak ten ;)

Ten jest dziwny, bo z zamknietym jednym oczkiem, więc znowu nie wiem co o tym
                                          myslec.....ale dzięki i dla Ciebie :-0

uf dzis troche spokojniej
                                          • Gość: Dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 18:16
                                            Jak nie wiesz co myslec to najlepiej zamknij oczy i pozwol, zeby wypadki
                                            potoczyly sie same ;)
                                            • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.07.02, 10:08

> Jak nie wiesz co myslec to najlepiej zamknij oczy i pozwol, zeby wypadki
                                              > potoczyly sie same ;)

Czasami zamykam.....ale robie to tylko czasami, bo albo cos przelatuje obok i po
                                              prostu trace to, albo w ogóle tego nie zauwazam.............jestem chyba tez
                                              troszke realistka, wiec chyba wole jak mam otwarte
                                              • Gość: Dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.warszawa.pl 02.07.02, 13:51
                                                Czego oczy nie widzialy tego sercu nie zal/czasem warto cos przegapic, zeby
                                                lepiej widziec
                                                • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.07.02, 14:48

> Czego oczy nie widzialy tego sercu nie zal/czasem warto cos przegapic, zeby
                                                  > lepiej widziec

Dokładnie, jak nie widzisz to po prostu nie załujesz, ja mam dosyc juz zamykania
                                                  oczu, chce widziec wszystko co wokół, nie chce tracic niczego, bo niewiedza tez
                                                  bardzo boli a wtedy pojawiaja sie juz tylko domysły...........one tez strasznie
                                                  bola

• Gość: Dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.warszawa.pl 02.07.02, 22:32
                                                    Zapachniało klimatami egzystencjalnymi i kwestią podejścia do rzeczywistości.
                                                    Pozostaje mi się tylko zgodzić, jednakowoż pozostawiam sobie małą furtkę
                                                    mówiąc - tak, ale... ;)
                                                    Pzdr!
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 03.07.02, 15:24

> Zapachniało klimatami egzystencjalnymi i kwestią podejścia do rzeczywistości.
                                                    > Pozostaje mi się tylko zgodzić, jednakowoż pozostawiam sobie małą furtkę
                                                    > mówiąc - tak, ale... ;)
                                                    > Pzdr!

Wiem, wiem moze i zle tak myslec, ale.......wiesz co ja stane przy tej drugiej,
                                                    tak na wszelki wypadek....moze i czasem zapragne zamknac oczy , tak by nie
                                                    widziec, bo po co???????..........po co smutek
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.warszawa.pl 03.07.02, 19:29
                                                    Czemu smutek, niekoniecznie od razu smutek, czasem tylko smiech :)
                                                    Lepiej sie smiac niz plakac ;)
                                                    Zapraszam do mojej furtki :)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 04.07.02, 11:33
                                                    Gość portalu: dz.amon napisał(a):

> Czemu smutek, niekoniecznie od razu smutek, czasem tylko smiech :)
                                                    > Lepiej sie smiac niz plakac ;)
                                                    > Zapraszam do mojej furtki :)

Nie mozna sie smiac wtedy gdy widzisz, bo przeciez mam otwarte oczy, ze ktos Cię
                                                    rani.......jedynie co wtedy czujesz to smutek, i nie chcesz tego, ale i nie masz
                                                    na to wpływu.
                                                    A smiech jest cudowny, sama go praktykuje, ale łzy tez musza byc, podobno plakac
                                                    jest bardzo zdrowo, cos tam sie wtedy oczyszcza..hihi..........ja chce płakac
                                                    tylko ze szczęścia.......ale czy to jest w ogóle mozliwe????

Dziękuje za zaproszenie, moze chwilke jednak postoje przy swojej, wiesz tu czuje
                                                    sie troszke bezpiecznie, muszę sie przyzwyczaić.....a wtedy moze i skorzystam z
                                                    Twojego zaproszenia
                                                  • Gość: Dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.warszawa.pl 04.07.02, 20:32
                                                    Pewnie, ze można się smiac gdy widzisz, ze ktos Cie rani. Kwestia nabrania
                                                    dystansu do tej osoby/do siebie. Dopiero wtedy jest pelna radosc, kiedy
                                                    widzisz, ze ktos stara się jak może, żeby Cie zranic, a Ty potrafisz się z tego
                                                    smiac. Wtedy już nikt nie może Cie zranic. Bo nikomu nie oddajesz wladzy nad
                                                    tym jak Ty się czujesz. I Twoje uczucia mogą stac się wtedy Twoim wyborem i
                                                    wtedy zamiast smutku możesz wybrac agresje. Albo litosc. Albo zlac kompletnie
                                                    to co ten ktos probuje z Toba zrobic.

Aha, wychodzi w praktyce, trzeba tylko troche potrenowac ;)

Nie będziesz się czula bezpiecznie przy mojej furtce? Zartujesz? Przeciez nie
                                                    zapraszam do srodka i nie mam zamiaru Cie tam wciagac. Wiec czemu strach?

Pzdr!

• vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 05.07.02, 11:48
                                                    Przeciez nie bede odpowiadac Ci trzy razy to samo............wiesz o czym mówie.

ps.mądry z Ciebie facet
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.warszawa.pl 05.07.02, 18:20
                                                    > ps.mądry z Ciebie facet

No tak, to moja największa wada ;)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 22.07.02, 14:39
                                                    > No tak, to moja największa wada ;

A jakie masz w takim razie zalety, jezeli madrosc uwazasz za wade????
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 11:12
                                                    nie no, zalety też się jakieś znajdą ;)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 11:33
                                                    Bez watpienia zaleta jest Twoja inteligencja, a nie wada .......- ja tak mysle.

A swoja droga jakie jeszcze zalety mozna znaleźć w Tobie???????
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 11:57
                                                    zalezy jak bardzo chce sie szukac :)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:11
                                                    dzamon napisał:

> zalezy jak bardzo chce sie szukac :)

Moze wcale nie trzeba szukac , tak głeboko....moze chodzi mi o te rzeczy które
                                                    widac od razu?????
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 23.07.02, 12:19
                                                    im głębiej poszukasz tym więcej znajdziesz, dobrze widzi się tylko sercem :)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:27

> im głębiej poszukasz tym więcej znajdziesz, dobrze widzi się tylko sercem :)

Jednak na poczatku musisz wiedziec wiele, bo jak juz zaczniesz patrzec sercem
                                                    to wszystkie te gorsze rzeczy traca nagle sens.

Najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 23.07.02, 12:41
                                                    Na poczatku nie musisz wiedziec nic, ani nic widziec
                                                    To ze dobrze widzi sie tylko sercem nie znaczy, ze nie widzi sie tego co zle
                                                    tylko to, ze latwiej oceniac to co dookola
                                                    Wiec zle rzeczy staja sie ostzrejsze
                                                    wiec nie musisz widziec nic na poczatku zeby patrzec sercem
                                                    prawda?
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 23.07.02, 12:46

Czy ja wiem????
                                                    Ja tam nie patrze od razu sercem, za duzo przezyłam aby tak od razu spogladac
                                                    miłoscia, raczej wole wiedziedz o Nim wszystko, a moze i nie wszystko tylko to
                                                    co nie jest niezbyt dobre, to ze nie jest grzecznym facetem, to ze ma swoje
                                                    słabosci, to ze czasami jest niedobry....to jest dla mnie wazne bo wtedy wiem
                                                    na ile moge sobie pozwolic i czy w ogóle moge z Nim byc ....wtedy nadchodzi
                                                    patrzenie sercem, jezeli oczywiscie nadejdzie
                                                    prawda?
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 23.07.02, 13:08
                                                    nje
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 23.07.02, 13:09
                                                    a na pewno nie w sensie, ze dobrze patrzy sie tylko sercem/najwazniejsze jest
                                                    niewidoczne dla oczu
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 11:57

Dobrze patrzy sie nie tylko sercem, spogladanie dotykiem, słowem, wyrazem
                                                    twarzy, gestem czasami znaczy o wiele wiecej ....na poczatku.....a pozniej to
                                                    mozesz sobie patrzec sercem.

ps.jak z napojami ????? chłodza sie???????
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 13:08
                                                    oprocz kawy tak, kawe bedziesz musiala zrobic sama, ja mrozonej robic nie
                                                    umiem... ;)

[doszlo! dzieki :)]
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 13:15
                                                    dzamon napisał:

> oprocz kawy tak, kawe bedziesz musiala zrobic sama, ja mrozonej robic nie
                                                    > umiem... ;)

No to trafiłes na specjalistke robienia kawy.
                                                    Przez jakis czas miałam kawiarenke włoska , tak wiec wszelkie kawy po włosku
                                                    czy to gorace czy mrozone robie z zamknietymi oczyma, i to wcale nie chodzi o
                                                    to ze sie chwale, po prostu kocham kawe, znam doskonale jej smak i wiem jak ja
                                                    przyzadzic.

ps.prosze
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 24.07.02, 13:46
                                                    Wiec czuje sie na kawe zaproszony, ja za to swietnie otwieram napoje
                                                    kapslowane :)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 14:00

> Wiec czuje sie na kawe zaproszony, ja za to swietnie otwieram napoje
                                                    > kapslowane :)

Powiedziałam ze swietnie robię kawe, ale niestety do tego potrzebuje
                                                    profesjonalny ekspres do kawy, ja swój sprzedałam jak kawiarnie zamykałam, a
                                                    rozpuszczalna lub sypana, no cóz smakuje inaczej.

Niestety na kawe nie moge Cie zaprosic (przepraszam), bo mam juz z kim ja pic i
                                                    facet z którym jestem na pewno nie był by zbytnio zadowolony.
                                                    Moze kiedys jak znowu bede wolna, jak mnie zostawi??????........................
                                                    ............................................................zreszta ostatnio
                                                    powiedział mi nawet ze juz tak łatwo mnie nie pusci, wiec ta kawa bedzie
                                                    musiała zaczekac troche a moze i nawet wiecej niz troche.

Ale przy Twojej furtce moge jeszcze troszke postac???????
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 24.07.02, 14:18
                                                    Przy furtce stac pewnie ze mozesz :) Tylko nie rozumiem - konsumpcja kawy w
                                                    towarzystwie płci przeciwnej jest grzechem?
                                                    Oja!
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 24.07.02, 14:26

> Przy furtce stac pewnie ze mozesz :) Tylko nie rozumiem - konsumpcja kawy w
                                                    > towarzystwie płci przeciwnej jest grzechem?
                                                    > Oja!

Dzięki za pozwolenie bycia przy furtce.

Mysle ze nie jest grzechem ale róznie niektórzy moga to interpretowac. Mnie na
                                                    przykład nie podobało by sie jakby mój facet poszedł sobie na kawe z obca
                                                    kobieta, no jezeli na ta kawe by mnie zabrał równiez to wtedy wszystko si
                                                    zmienia.

A Ty, czy nie miał bys nic przeciwko temu jakby Twoja kobieta poszła sobie z
                                                    facetem na taka kawke?????....tylko szczerze
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 24.07.02, 14:54
                                                    Raczej nie, zalezaloby jak bardzo pozwolilaby mi sobie zaufac mysle
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 13:05

> Raczej nie, zalezaloby jak bardzo pozwolilaby mi sobie zaufac mysle

Raczej nie?????? Ja byla bym cholernie zazdrosna, pomysl, ona i jakis facet
                                                    siedza rarem w kafejce i pija kawke i........rozmawiaja o róznych
                                                    rzeczach........a przeciez podczas takiej rozmowy moze sie naprawde duzo
                                                    wydazyc, mozecie sie zauroczyc, zafascynowac soba ....i co wtedy?????

Wiec moze lepiej nie ryzykowac????
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 14:36
                                                    Lepiej wczesniej niz pozniej
                                                    Chyba
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 14:43
                                                    dzamon napisał:

> Lepiej wczesniej niz pozniej
                                                    > Chyba

A moze w ogóle nie ryzykowac?????
                                                    chyba
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 25.07.02, 15:35
                                                    to ja sie powtorze - lepiej sie wczesnij przekonac, ze to nie ta osoba niz za
                                                    pozno
                                                    chyba
                                                    tak mi sie wydaje
                                                    przynajmniej
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 15:46

> to ja sie powtorze - lepiej sie wczesnij przekonac, ze to nie ta osoba niz za
                                                    > pozno
                                                    > chyba
                                                    > tak mi sie wydaje
                                                    > przynajmniej

Ale Ty to jestes!!!!!!!!
                                                    Wiesz tak naprawde nigdy nie wiesz czy osoba z która obecnie jestes - to
                                                    ta....nigdy tego nie wiesz tak naprawde tak do końca....i tylko liczy sie to
                                                    czy jest ci z nia dobrze, czy pragniesz z nia byc, czy tez pragniesz czegos
                                                    innego.
                                                    Ja przyjmuje taka zasade ze jezeli juz z kims jestem, to po prostu jestem, a
                                                    jezeli przestaje wychodzic, albo pojawia sie jeszcze ktos, to kończe tamten
                                                    zwiazek i .....no coz (tez moze) rozpoczynam nowy...., bo tak naprawde nie
                                                    wiesz czy on bedzie trwał chwile, moment, czy dłużej niż 1000 chwil.
                                                    A jezeli juz z kims jestes to po co bez sensu ryzykowac, po co próbowac, bawic
                                                    sie jeżeli jest ci dobrze

tak myśle

ps.czy ja nie namieszałam?????
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 25.07.02, 17:24
                                                    > Ale Ty to jestes!!!!!!!

Jaki jestem?

Jeżeli Ty pragniesz z kimś być, a ta osoba pragnie być z kimś innym to Twoje
                                                    pragnienie przestaje być ważne. Jeżeli chce być z Tobą to żadna kawa tego nie
                                                    zmieni. Więc po co się wiązać łańcuchami?
                                                    Taka jest teoria.
                                                    Ja też myślę, że nie warto szukać nie wiadomo czego skoro jest dobrze jak jest.
                                                    Ale nie mogę nikomu kazać tak myśleć.
                                                    Taka jest teoria.

;)

Pzdr!
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.07.02, 11:16
                                                    dzamon napisał:

> > Ale Ty to jestes!!!!!!!
                                                    >
                                                    > Jaki jestem?

No.........właśnie taki jesteś......hihi

> Jeżeli Ty pragniesz z kimś być, a ta osoba pragnie być z kimś innym to Twoje
                                                    > pragnienie przestaje być ważne.

Racja, swieta racja.

Jeżeli chce być z Tobą to żadna kawa tego nie
                                                    > zmieni. Więc po co się wiązać łańcuchami?
                                                    > Ja też myślę, że nie warto szukać nie wiadomo czego skoro jest dobrze jak
                                                    jest.

I co ja mam dodac .....wszystko to co napisałes to swieta racja.
                                                    Co do tych łańcuchów....hmmmmm.....kiedys sie zwiazałam z takim jednym takim
                                                    łańcuchem, no moze nie dosłownie, i teraz wiem ze nie była to najlepsza decyzja
                                                    w moim zyciu, niepowiem - wiele sie nauczyłam , wiem teraz jak nie powinno
                                                    byc,........... no nic, ale to przeszlosc lańcuch sie juz dawno urwał w we mnie
                                                    zostalo tylko jedno, jeden impuls który przypomina mi co jakis czas że jezeli
                                                    tak naprawde chcesz z kimś byc to nie wystarczy niestety tylko chciec, trzeba o
                                                    to walczyc, pielegnowac, ale co najwazniejsze obie strony musza to czuc.!!!!!!!

I zaden łancuch tu nie pomoze, po co - jak mozna bez łańcucha................
                                                    wtedy tylko odejscie pod wzgledem formalnym bedzie ciut latwiejsze.

pozdrawiam i sorki ze znowu namieszałam
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.07.02, 11:32
                                                    No trzeba walczyć i pielęgnować, ale się zamykać nie wolno, o.
                                                    Taka jest teoria ;)

>kiedys sie zwiazałam z takim jednym takim łańcuchem, no moze nie dosłownie

Pewnie jakbyś się związała tak dosłownie to byś o tym niekoniecznie chętnie
                                                    pisała :)

> pozdrawiam i sorki ze znowu namieszałam

Nie ma za co, przyzyczaiłem się ;)

Pzdr takoż!

Y.
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.07.02, 12:02
                                                    Co Ty dzisiaj z tymi teoriami, no tak własna twórczosc buduje a jak jest z
                                                    własnymi teoriami??????? :-)

> Pewnie jakbyś się związała tak dosłownie to byś o tym niekoniecznie chętnie
                                                    > pisała :)

Czy małżeństwo, to miałes na mysli tak doslownie, otóz tak byłam kiedys zona a
                                                    rozwód spowodował iz stałam sie bardziej szczesliwa........to pewnie dziwnie
                                                    brzmi, ale to prawda

>przyzyczaiłem się ;)

Uwazaj z tym przyzwyczajeniem, jest to pierwszy krok do uzaleznienia, a tego
                                                    bys chyba nie chciał, hihi ;-)

pozdrawiam
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.07.02, 12:42
                                                    Przyzwyczajenie pierwszym krokiem do uzależnienia? E, niekoniecznie :) Poza tym
                                                    ja sie ciezko uzalezniam, nie to, ze odpornosc, ale jakos opornie mi idzie.
                                                    Moze kwestia charakteru?

Nie myslalem o Twoim stanie cywilnym w zadnym wypadku, znow jakies problemy na
                                                    laczach po drodze wystapic musialy, zycie... ;)

Przyzwyczailem sie ;)

Wlasne teorie nie buduja, wlasne teorie sie buduje. Poza tym przeciez nie
                                                    napisalem, ze to moje teorie ;)

Pzdr!
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.07.02, 13:11
                                                    Przyzwyczajenie jest niebezpieczne z jednej strony, z drugiej fascynujace.
                                                    Niebezpieczne dlatego, ze pragniesz byc coraz czesciej z tym kims, pragniesz
                                                    byc przy nim, smiac sie, płakac razem z nim a Twoje mysli kraza tylko w okól
                                                    jednego tematu- Jego/Jej
                                                    Fascynujace, bo odkrywasz rózne przedziwne reakcje twojego ciała, których dotad
                                                    nie znałes
                                                    A co wybrac ....nie wiem, moze lepiej połaczyć????

> ja sie ciezko uzalezniam, nie to, ze odpornosc, ale jakos opornie mi idzie.
                                                    > Moze kwestia charakteru?

Moze kwestia charakteru, a może tego ze po prostu nie potrzebujesz sie teraz
                                                    uzaleznić, może o to chodzi, nie ten moment, brak tego kogos

> Przyzwyczailem sie ;)

Ciesze sie;-), tylko nie uzalezniaj........wiem, wiem troche to przekreciałam ,
                                                    ale tym razem celowo;-)

>Poza tym przeciez nie
                                                    > napisalem, ze to moje teorie ;)

A czyje, moja ciekawosć nie zna granic, hihi

pozdrawiam

• dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.07.02, 13:58
                                                    A to nie moje są słowa, to jest legenda ludowa :)

Wydaje mi się, że w przyzwyczajeniu nie ma miejsca na fascynację, albo
                                                    przynajmniej jest go bardzo mało. Przyzwyczajenie to raczej mi się wydaje być
                                                    zezwalanie na nie zwracanie uwagi na szczegóły. Więc nie ma miejsca na
                                                    fascynacje raczej. A mysli krążą dookoła tylko wtedy kiedy jesteś
                                                    zafascynowana. Nowymi szczegółami, które ciągla odkrywasz.

Ja chyba bym się jednak już wolał nie uzależniać. Ja chyba bym wolał
                                                    partnerstwo od uzależnienia, nawet obustronnego.

Ale to tylko takie tam gdybanie ;)

Pzdr!

• vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 26.07.02, 14:10
                                                    > A to nie moje są słowa, to jest legenda ludowa :)

Fajna ta legenda!!!!!!;-0

Związek znajduje sie na róznych etapach : poznawanie, fascynacja........itp
                                                    jednak myśle ze na kazdym etapie moga znalesc sie( jezeli oczywiscie tego
                                                    bardzo chcesz) fascynacje, przeciez ona ma rózne oblicza, i własnie sztuka jest
                                                    poznawac ja za kazdym razem w innym swietle. Beznadziejnie jest fascynowac sie
                                                    tylko na poczatku, tracisz wtedy naprawde wiele, a przyzwyczajenie,
                                                    uzaleznienie polaczone z fascynacja, porzadaniem, pragnienie....i jeszcze
                                                    jakies tak zboczone obrazki w glowie - to wszystko moze sprawic iz z dnia na
                                                    dzień możesz uzalezniac się ale i fascynowac ciagle jedna ta sama osoba - ja
                                                    tak mysle.

> Ja chyba bym się jednak już wolał nie uzależniać. Ja chyba bym wolał
                                                    > partnerstwo od uzależnienia, nawet obustronnego.

A może połaczyc : partnerstwo z obustronnym uzaleznieniem....uffff wtedy to
                                                    może byc naprawde bosko!!!

pozdrawiam
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 26.07.02, 15:45
                                                    Bo ja wiem? Uzależnienie jest formą zniewolenia, choćby nie wiem jak miłym, ale
                                                    jednak rodzajem pozbawienia wolności. Więc może nie warto?

> Beznadziejnie jest fascynowac sie
                                                    > tylko na poczatku, tracisz wtedy naprawde wiele, a przyzwyczajenie,
                                                    > uzaleznienie polaczone z fascynacja, porzadaniem, pragnienie....i jeszcze
                                                    > jakies tak zboczone obrazki w glowie - to wszystko moze sprawic iz z dnia na
                                                    > dzień możesz uzalezniac się ale i fascynowac ciagle jedna ta sama osoba

Ale z tego to nic nie rozumiem, można przystępniej? :)

I fakt, że cała sztuka polega na podtrzymywaniu fascynacji. To też legenda
                                                    ludowa...
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 28.07.02, 00:40
                                                    Może rzeczywiscie troche zamieszałam...no nic spróbuje prosciej. Chodzi mi o to
                                                    ze fascynowac sie mozesz ciągle, na okrągło, stale tą sama kobieta , mozesz ja
                                                    z dnia na dzien odkrywać i kazdego dnia bedzie wyglądało to zupełnie inaczej.
                                                    Ja wierze , a może i chce wierzyć ze bedąc w zwiazku z kobieta , nawet już
                                                    kilka lat możesz ją ciagle od nowa poznawać ,
                                                    odkrywać...................................o to mi chodziło!!!!!!!!!!!

Powiedz mi co w takim razie nie jest legenda ....czy cos w ogóle jest?????

pozdrawiam nocną porą

ps.jak tam nasze napoje, już wszystko wypiłes czy moze dalej stoja w lodóweczce
                                                    i czekaja na nas???????????????????????????/
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.204.* 29.07.02, 13:15
                                                    No tak, ale fascynacja raczej nie musi, a moze nawet lepiej - nie powinna miec
                                                    nic wspolnego ze zniewoleniem, a odkrywanie kogos wciaz na nowo to by chyba byl
                                                    ideal zwiazku. Tylko ciekawe czy sie da. Czy to nie jest teoria jeno.
                                                    Ale masz racje, na razie teoretycznie, jak Ci wyjdzie daj znac, chetnie
                                                    pospiesze z gratulacjami ;)

> Powiedz mi co w takim razie nie jest legenda ....czy cos w ogóle jest?????

W ogole to legend ludowych jest cale mnostwo i maja to do siebie, ze sie czesto
                                                    nawzajem wykluczaja. Ale pytanie za malo specyficzne, zebym umial na nie
                                                    odpowiedziec.

> ps.jak tam nasze napoje, już wszystko wypiłes czy moze dalej stoja w
                                                    lodóweczce i czekaja na nas???????????????????????????

Stoja w lodowce, czekaja i sie mroza oraz sa systematycznie uzupelniane ;)
                                                    A jak kawa? :)
                                                  • Gość: vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 157.25.88.* 29.07.02, 13:53
                                                    to by chyba byl
                                                    >
                                                    > ideal zwiazku.

a czy nie faktem jest ze kazdy przynajmniej dazy własnie do takiego zwiazku,
                                                    pragnie jego.................no nic jednak czasami sie nie udaje, hihi ,
                                                    czasami a raczej w 99,9 % , ale chyba warto próbowac przynajmniej.

jak Ci wyjdzie daj znac, chetnie
                                                    > pospiesze z gratulacjami ;)

Na pewno dam!!!!!!!!, pospieszysz a na czesc tego wypijemy sobie schłodzonego
                                                    szampama, bo chyba warto dla takich momentów to robić

> Stoja w lodowce, czekaja i sie mroza oraz sa systematycznie uzupelniane ;)
                                                    > A jak kawa? :)

Oj, tak myslałam ze regularnie je testujesz czy tam tez sprawdzasz ich date
                                                    waznosci osobiscie kosztujac...i dobrze, bede przynajmniej wiedziała ze jak
                                                    dojdzie do skosztowania ich, to beda rewelacyjnej swiezosci, hihi
                                                    A kawa, pracuje nad nia bardzo namietnie chcąc uzyskac niepowtarzalny
                                                    aromat......pragne wytworzyć cos naprawde niepowtarzalnego.......jak
                                                    zasmakujesz to Cie zniewoli.......ta moja kawa oczywiscie
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.204.* 29.07.02, 14:29
                                                    >jak zasmakujesz to Cie zniewoli.......ta moja kawa oczywiscie

mrrrrr....
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.204.* 29.07.02, 14:59
                                                    >jak zasmakujesz to Cie zniewoli.......ta moja kawa oczywiscie

mrrrrr....
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 30.07.02, 16:25

> >jak zasmakujesz to Cie zniewoli.......ta moja kawa oczywiscie
                                                    >
                                                    > mrrrrr....

Fajne to Twoje mruczenie.......ciekawa jestem czy umiesz wydawać jeszcze jakies
                                                    inne ciekawe dzwieki
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 62.233.204.* 31.07.02, 13:29
                                                    > Fajne to Twoje mruczenie.......
                                                    > ciekawa jestem czy umiesz wydawać jeszcze jakies inne ciekawe dzwieki

Całe mnóstwo, niektóre na życzenie, inne całkowicie spontaniczne ;)
                                                    A co chciałabyś usłyszeć? :)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 31.07.02, 18:01

> Całe mnóstwo, niektóre na życzenie, inne całkowicie spontaniczne ;)
                                                    > A co chciałabyś usłyszeć? :)

Lubie te najbardziej spontaniczne, wychodzace prosto z reakcji na dany
                                                    bodziec..........te sa super!!!!!!!!!!!

Może?????????????:-)
                                                  • Gość: dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 01.08.02, 13:59
                                                    Aha, ale najpierw musisz podać bodziec... ;)

Może??????? :)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 01.08.02, 14:08
                                                    Gość portalu: dzamon napisał(a):

> Aha, ale najpierw musisz podać bodziec... ;)

A moze Ty spróbujesz cos zainicjowac...............nie chciała bym być zle
                                                    zrozumiana, jesli znowu zrobie, lub powiem cos nie tak....................a
                                                    mysli w mej głowie ..........różne!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 01.08.02, 14:37
                                                    Nje, nje! Ja wole nje, bo to potem sie po lbie obrywa, poza tym zeby byla
                                                    reakcja musi byc bodziec, jak nie ma bodzca to wtedy nie jest reakcja, wiec
                                                    cala akcja traci sens ;)
                                                    Wiec? :)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.08.02, 13:01
                                                    > Wiec? :)

Wiec..................moze na poczatej jedno słowo, a raczej
                                                    dwa>>>>>>>>>>>>>>>>>moja reka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    czy to może juz wywołac wydobycie z Ciebie pewnych dzwieków????????;-)
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.08.02, 13:17
                                                    musisz ją jeszcze jakoś zlokalizować w przestrzeni i powiedzieć czy widzę ją
                                                    wnętrzem czy wierzchem, w sensie zamiarów, bo tak to przyciąganie z
                                                    odpychaniem, więc ciężko się zdecydować na jedną reakcję ;)
                                                    Więc? :)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.08.02, 13:24
                                                    dzamon napisał:

> musisz ją jeszcze jakoś zlokalizować w przestrzeni i powiedzieć czy widzę ją
                                                    > wnętrzem czy wierzchem, w sensie zamiarów, bo tak to przyciąganie z
                                                    > odpychaniem, więc ciężko się zdecydować na jedną reakcję ;)
                                                    > Więc? :)

Wiec nie bede jej lokalizować!!!!!!!!!!!!!od czego masz wyobraźnie???????????
                                                    wiec??????????????????????;-)
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.08.02, 13:34
                                                    Przysuwam się do Ciebie. Troszkę.
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.08.02, 13:51
                                                    dzamon napisał:

> Przysuwam się do Ciebie. Troszkę.

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm............i co dalej jestem strasznie ciekawa??????
                                                  • dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.08.02, 14:04
                                                    Nje nje :) Teraz Twoja kolej na bodziec, poza tym: "od czego masz
                                                    wyobraźnie???????????
                                                    wiec??????????????????????;-)"
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.08.02, 14:18
                                                    dzamon napisał:

> Nje nje :) Teraz Twoja kolej na bodziec, poza tym: "od czego masz
                                                    > wyobraźnie???????????
                                                    > wiec??????????????????????;-)"

Moja wyobraznia dzis dosyc dziwnie pracuje....moze ten uypał??????
                                                    hihi
                                                    więc?????????????????????????????????????????????????????
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 02.08.02, 14:21
                                                    Więc czego wymagasz od mojej? ;)

Czekać na następny bodziec? :)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.08.02, 14:24

> Więc czego wymagasz od mojej? ;)

Myslałam ze Twoja jest w lepszym stanie, w lepszej kondycji.............moja
                                                    przez te upały dziwnie sie zachowuje, wiec moge pózniej czegos załowac a i tak
                                                    wszystko bedzie przez nia!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: dz.amon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 02.08.02, 14:26
                                                    Lepiej zalowac, ze sie cos zrobilo niz zalowac, ze sie czegos nie zrobilo, o!

Skad koncepcja, ze mi lepiej. Wyjrzyj przez okno, komu dzis moze byc lepiej? :)
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 02.08.02, 14:31

> Lepiej zalowac, ze sie cos zrobilo niz zalowac, ze sie czegos nie zrobilo, o!

Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji ze nie załuje, bo jezeli czegos pragne ,
                                                    jeżeli tylko w mojej wyobrazni cos sie wyostrzy to wszelkie moje pragnienia -
                                                    moge je urzeczywistnic...........i nikt nie bedzie tego póżniej załowal, a
                                                    nawet bym chciała aby wspominał i pragnał tego jeszcze, coraz wiecej!!!!!!!!!!

Chyba jednak jestem szczesciara???????????

ps.zmykam pod zimny prysznic, ostudzi to co nagrzane i sprawi iz poczuje sie
                                                    lepiej i nie bedzie trzeba na moim brzuchu smarzyc jajek , hihi, ale to
                                                    zabrzmiało
                                                  • Gość: dzamon Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.215.* 02.08.02, 14:50
                                                    > Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji ze nie załuje, bo jezeli czegos pragne ,
                                                    > jeżeli tylko w mojej wyobrazni cos sie wyostrzy to wszelkie moje pragnienia -
                                                    > moge je urzeczywistnic...........i nikt nie bedzie tego póżniej załowal, a
                                                    > nawet bym chciała aby wspominał i pragnał tego jeszcze, coraz wiecej!!!!!!!!!!

Co?

Fakt, jestes szczesciara masz prysznic w tym momencie dostepny...
                                                  • vena111 Re: KOCHAJ MNIE !!!!!!!!!!!!!! 03.08.02, 23:22

> > Ja jestem o tyle w dobrej sytuacji ze nie załuje, bo jezeli czegos pragne
                                                    > ,
                                                    > > jeżeli tylko w mojej wyobrazni cos sie wyostrzy to wszelkie moje pragnieni
                                                    > a -
                                                    > > moge je urzeczywistnic...........i nikt nie bedzie tego póżniej załowal, a
                                                    >
                                                    > > nawet bym chciała aby wspominał i pragnał tego jeszcze, coraz wiecej!!!!!!
                                                    > !!!!
                                                    >
                                                    > Co?

Dobra, wiem, przesadziłam. Nie zawsze jest tak jak byśmy sobie tego życzyli,
                                                    jak bysmy pragneli. Proszę tylko nie mów mi ze jestem oszukanicą...moze właśnie
                                                    pragnę aby tak w istocie było a wiadomo, ze nigdy nie będzie. Rzeczywistośc
                                                    jest, no cóz troche dziwna....nie zawsze niektórzy odbieraja coś tak jak bysmy
                                                    sobie tego życzyli....ale to jest jednak nasze życie.

>
                                                    > Fakt, jestes szczesciara masz prysznic w tym momencie dostepny...

I wiesz jak było fajnie ...15 minut pod lodowata woda, hmmmmmmmmm
                                                    ale przyjemnosć
                                                  • Gość: dzamon :) IP: 195.94.215.* 05.08.02, 10:18
                                                    Też zaczęłaś mruczeć :)
                                                  • vena111 Re: :) 05.08.02, 10:32

> Też zaczęłaś mruczeć :)

Mrucze , kiedy jest mi przyjemnie, a na wspomnienie lodowatej wody w ten upalny
                                                    dzień nie pozostaje mi nic innego, jak po prostu nie mruczec ;-0

życze miłego dnia
                                                  • vena111 DZAMON 20.08.02, 08:40
                                                    Witaj ponownie po dlugiej nieobecnosci i zycze miłego dnia

pozdrawiam
                                                    vena111

ps.pewnie wypiłes juz wszystko z lodówki, jestem nawet tego pewna.....wiec
                                                    prosze uzupełnij ja bo wpadam dzis na male co nieco
                                                  • dzamon Re: DZAMON 21.08.02, 20:40
                                                    Ech, spóźniłem się z uzupełnieniem lodówki. A nie wpadłabyś jutro wieczorem?
                                                    Obiecuję przygotować coś specjalnego...
                                                  • vena111 Re: DZAMON 22.08.02, 08:17
                                                    dzamon napisał:

> Ech, spóźniłem się z uzupełnieniem lodówki. A nie wpadłabyś jutro wieczorem?
                                                    > Obiecuję przygotować coś specjalnego...

No niech Ci bedzie, przygotuj napoje, ja przyniose winko .........już mi ślinka
                                                    leci na sama mysl co specjalnego przygotujesz. O 20.00 bedzie dobrze?????
                                                  • Gość: dz.amon Re: DZAMON IP: 62.233.204.* 22.08.02, 13:21
                                                    O 20.30? Muszę się zdążyć zrobić na bóstwo ;)
                                                  • vena111 Re: DZAMON 22.08.02, 14:25

> O 20.30? Muszę się zdążyć zrobić na bóstwo ;)

ok, wiec nie bedziemy się kłucic, bede o 21.00, adres znam, do Twojej furtki na
                                                    pewno trafie, wiec czekaj na mnie.....i spóznie się troszke, cholercia zawsze
                                                    niestety mi sie to zdarza.
                                                    Poznasz mnie po zapachu, pamiętasz??????????????????
                                                  • Gość: Dzamon Re: DZAMON IP: 62.233.204.* 22.08.02, 14:32
                                                    Ba! Pewnie, że pamiętam. Zapomnieć się nie da!
                                                    Zatem do zobaczenia!
                                                  • vena111 Re: DZAMON 22.08.02, 16:35
                                                    Gość portalu: Dzamon napisał(a):

> Ba! Pewnie, że pamiętam. Zapomnieć się nie da!
                                                    > Zatem do zobaczenia!

Pa, do wieczora, tak sobie myslę , ze przyniose jednak dwie butelki wina,
                                                    bedzie weselej!!!!!!!
                                                  • vena111 Re: DZAMON 23.08.02, 08:44
                                                    No i dlaczego pozwoliłes mi wypic az 1,5 butelki wina, przeciez mówiłam Ci na
                                                    poczatku ze dziwne rzeczy chodzą mi pózniej po głowie....i widzisz jak sie
                                                    zachowywałam, hihi....ale jednak fajnie było......na samo wspomnienie moje
                                                    ciało przeszywa delikatny dreszczyk.
                                                    Tylko nastepnym razem błagam cię podetnij trochę ten zywopłot, cala jestem
                                                    teraz podrapana
                                                  • Gość: Dzamon Re: DZAMON IP: 62.233.204.* 23.08.02, 14:40
                                                    Bardzo fajne rzeczy siedzą w Twojej głowie, już dawno z nikim się tak dobrze
                                                    nie bawiłem jak wczoraj z Tobą. Dziękuję :)
                                                    Podciąć żywopłot? No coś Ty?! Jesteś pewna, że to dobry pomysł? :)
                                                    Może przyjdziesz i dziś, co? Obejrzę te Twoje podrapane miejsca, bo wydaje mi
                                                    się, że jednak troszkę kłamiesz... ;)
                                                    Więc? Jak zwykle koło 21?
                                                    Buziaki!
                                                  • vena111 Re: DZAMON 23.08.02, 17:06

> Bardzo fajne rzeczy siedzą w Twojej głowie, już dawno z nikim się tak dobrze
                                                    > nie bawiłem jak wczoraj z Tobą. Dziękuję :)
                                                    > Podciąć żywopłot? No coś Ty?! Jesteś pewna, że to dobry pomysł? :)
                                                    > Może przyjdziesz i dziś, co? Obejrzę te Twoje podrapane miejsca, bo wydaje mi
                                                    > się, że jednak troszkę kłamiesz... ;)
                                                    > Więc? Jak zwykle koło 21?
                                                    > Buziaki!

Słuchaj a moze to nie żywopłot....jejciu tego nie pamietam co sie działo z moim
                                                    ciałem, dlaczego jestem taka podrapana.
                                                    Ciesze się ze podobało Ci sie, dla mnie.....no coz to było niezwykłe, Ty byłes
                                                    niezwykły.....wiec nie musisz mnie długo namawiać, bede i dzis i zrobimy cos
                                                    czego wczoraj nie robiliśy, tylko błagam mniej wina......widziałeś jak wczoraj
                                                    wariowałam, aż mam ciarki.
                                                    OK bede o 21...tak jak wczoraj
                                                    buziaki i teraz nie bede Cie przebijać.....pamietasz
                                                  • Gość: Dzamon Re: DZAMON IP: 62.233.204.* 27.08.02, 14:41
                                                    Wiesz, może faktycznie to nie był żywopłot. Nie wyglądało to jak żywopłot... ;)
                                                    I było tak jak chciałaś - mniej wina, ale i tak wariowałaś, przechodzą mnie
                                                    przyjemne dreszcze kiedy przypominam sobie tamten wieczór...
                                                    Teraz zmierzch staje się coraz chłodniejszy. Może pozwolisz się zaprosić do
                                                    środka?
                                                    Już nie mogę się doczekać naszego następnego spotkania!
                                                    Buziaki! I do zobaczenia!
                                                  • vena111 Re: DZAMON 27.08.02, 15:22
                                                    > Wiesz, może faktycznie to nie był żywopłot. Nie wyglądało to jak
                                                    żywopłot... ;)

Widzisz miałam racje, tylko powiedz mi dlaczego oboje nie pamietamy momentu
                                                    kiedy to moje ciało zastało poddane tym czynom, wiem alkohol zabija ból i
                                                    cierpienie, ale jednak jesli nie ja to przynajmniej Ty powinienes cos o tym
                                                    wiedzieć. Leczyłes ranki w spaniały sposób i wybaczam Ci Twoje nie
                                                    kontrolowanie sytuacji.

> I było tak jak chciałaś - mniej wina, ale i tak wariowałaś,

cicho nie tak glosno bo moze inni beda chcieli......a ja nie moge byc dla
                                                    wszystkich....

Może pozwolisz się zaprosić do
                                                    > środka?
                                                    > Już nie mogę się doczekać naszego następnego spotkania!

Wspomnienie tamtych wieczorów przywołuje na mej twarzy dziwny usmiech, jakiś
                                                    taki tajemniczy, moze troche pazerny, było super.......

.....i nie musisz wcale długo prosic, przyjde na pewno.....
                                                    to kiedy????

pozdrawiam
                                                  • Gość: Dzamon Re: DZAMON IP: 62.233.204.* 27.08.02, 15:32
                                                    Nie miałem serca Ci przeszkadzać, byłaś taka wesoła, tak dobrze się bawiłaś, że
                                                    po prostu nie miałem odwagi zwracać Ci uwagi. Nie chciałem psuć Twojego humoru.
                                                    Ale wiedziałem, że nic złego Ci się nie stanie, w końcu znam ten żywopłot, nie
                                                    raz mnie ratował ;)
                                                    Przyjdziesz na pewno? Dziś? Jak zwykle o 21? Mam dla Ciebie małą
                                                    niespodziankę... Na pewno Ci się spodoba! :)
                                                  • vena111 Re: DZAMON 27.08.02, 16:21
                                                    Wiec wybaczam, tylko nastepnym razem bedziemy musieli ciut uwazać, moje ciało
                                                    moze więcej nie zniesc nowych ran, jednak wiesz Twoje rece w połaczeniu z tą
                                                    mascią czynia cuda......ranki znikaja w tepie natychmiastowym.

> Przyjdziesz na pewno? Dziś? Jak zwykle o 21? Mam dla Ciebie małą
                                                    > niespodziankę... Na pewno Ci się spodoba! :)

Ok wiec bede i dzis,jak zwykle o 21.oo choc nie wiem co to za niespodzianka,
                                                    boje sie jej troche, nie uchylisz mi rabka tajemnicy....ale jestem ciekawa i
                                                    nie wiem tez czy mam sie do niej jakos specjalnie przygotować...powiedz choć to
                                                  • dzamon Re: DZAMON 28.08.02, 14:51
                                                    Pięknie się przygotowałaś. Chociaż jestem gotów się założyć, że jednak się nie
                                                    spodziewałaś. Ale przygotowana byłaś przecudnie...
                                                    Mam nadzieję, że spodobała Ci się niespodzianka. Mam nadzieję, że dasz się
                                                    zaprosić na następną. Przed nami tak długi weekend...
                                                  • dzamon Re: DZAMON 28.08.02, 14:57
                                                    Pięknie się przygotowałaś. Chociaż jestem gotów się założyć, że jednak się nie
                                                    spodziewałaś. Ale przygotowana byłaś przecudnie...
                                                    Mam nadzieję, że spodobała Ci się niespodzianka. Mam nadzieję, że dasz się
                                                    zaprosić na następną. Przed nami tak długi weekend...
                                                  • vena111 Re: DZAMON 28.08.02, 16:04
                                                    Jejciu az sie czerwienie na sama mysl tego co mi ostatnim razem
                                                    pokazałes.....totalne zaskoczenie. Wiesz jezeli chodzi o moje przygotowanie to
                                                    starałam się jak mogłam, jednak zostawiłam cos jeszcze na nastepny raz, nie
                                                    widziałes wszystkiego, nie mogłam Ci teraz pokazac, nie teraz trzymam to na
                                                    specjalne okazje.

A niespodzianka......zrobisz mi to jeszcze raz, fajne to było, nie wiedzialam
                                                    ze Ty tak potrafisz.

nastepna, oczywisci ze bedzie, jak mogła bym powiedzieć nie
                                                    kiedy?????weekend????
                                                  • dzamon Re: DZAMON 30.08.02, 15:17
                                                    Weekend! :)
                                                    Bardzo ładnie wyglądasz jak się wstydzisz i już nie mogę się doczekać, aż
                                                    wytłumaczysz mi co to znaczy wszystko. Albo chociaż część wszystkiego...
                                                  • vena111 Re: DZAMON 03.09.02, 08:50
                                                    No własnie , tak naprawde nigdy nie jestesmy w stanie zobaczyc wszystkiego,
                                                    jednak czesć z tego wszystkiego, bardzo istotna moze byc choc na chwile
                                                    odkryta, pokazana ...i to jest chyba duzo, bo to jest moja prywatna cześć, albo
                                                    i Twoja.Oj cos dzisiaj tak jakos chyba za mądrze i mało zrozumiale gadam, ale
                                                    właśnie tak moze czasami trzeb.
                                                    Nie prowokuj abym sie wstydziła, no widzisz znowu to zrobiłes i te moje
                                                    kolorki, hihi
                                                  • Gość: Dzamon Vena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 18:16
                                                    Aha, ładne te Twoje kolorki, chociaż przypadkowe ;)
                                                    A z tym odsłanianiem to faktycznie mądrze.
                                                    Ale jeszcze nie rozumiem, może kiedyś? ;)
                                                  • vena111 Re: Vena 05.09.02, 13:19
                                                    Czasami rzeczywiście udaje mi sie cos mądrze powiedziec, jednak niestety prawie
                                                    zawsze góre biora emocje i wychodzi z tego taki poplątaniec, ze sama w pewnym
                                                    momencie nie wiem gdzie jest poczatek a gdzie koniec, hihi, znowu cos
                                                    namieszałam.
                                                    Dzieki za to, ze te moje kolorki tak na Ciebie wpływaja, hihi, tak jakoś
                                                    dziwnie sie czuje jak o nich mówisz.

A jak tam nasze napoje i lodówka, przygotowana na zaspokojenie naszych
                                                    pragnien, hihi, znowu sie czerwienie????

• Gość: Dzamon Re: Vena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 23:15
                                                    Aha, pewnie, wszystko przygowane na spełnienie naszych pragnień ;)
                                                  • vena111 Re: Vena 06.09.02, 08:39

> Aha, pewnie, wszystko przygowane na spełnienie naszych pragnień ;)

A jak bedzie z ich realizacja?????????
                                                  • Gość: Dzamon Re: Vena IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 11:19
                                                    Wszystko w naszych rękach. I głowach ;)
                                                  • vena111 Re: Vena 09.09.02, 13:38

> Wszystko w naszych rękach. I głowach ;)

No no, podobno moje raczki czynia czasami cuda, spotkałam sie z taka opinia, a
                                                    w głowie, no własnie mam obrazy, których poznanie moze doprowadzić Cie do
                                                    totalnego zatracenia...........a tego przeciez nie chcemy
                                                  • Gość: dzamon Re: Vena IP: *.warszawa.tpnet.pl 09.09.02, 16:18
                                                    Zniewolenia nie chcemy, z zatraceniem możemy się jakoś dogadać ;)
                                                    Ciekawe co Ci w tej główce siedzi... I te rączki... ;)
                                                  • vena111 Re: Vena 09.09.02, 16:47
                                                    > Ciekawe co Ci w tej główce siedzi... I te rączki... ;)

W głowie mam windę.........