edyciunia_105 09.11.07, 15:44 Poszukuję osób, króre mają nazwisko Cichoń, lub w ich rodzinach jest takie nazwisko. Robię drzewo genealogiczne i bardzo prosze o pomoc. Chciałabym odnaleźć rodzinę:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: dzekson2 Re: Cichoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 19:51 w warszawie na jelonkach mieszkał kiedyś mój znajomy robert cichoń na ulicy kossutha s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Cichoń 09.11.07, 21:22 Rymut notuje 12766 osób o tym nazwisku w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Saba Re: Cichoń IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.01.10, 22:09 Ja pochopdze z rodziny cichon moj e-mail: sabinah@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robert Re: Cichoń IP: *.chello.pl 11.11.07, 20:13 W okolicach Ostrowca Świętokrzyskiego jest to bardzo popularne nazwisko, z jakiego rejonu poszukujesz krwnych Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: robert Re: Cichoń IP: *.chello.pl 11.11.07, 20:15 Z jekirgo rejonu poszukujesz rodziny, w okolicach Ostrowca świętokrzyskiego to jest bardzo popularne nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
edyciunia_105 Re: Cichoń 12.11.07, 13:19 Okolice Sandomierza, wiem, ze kiedyś tam meiszkali, albo posuzkuję ich potomków, wiem, ze kieydś ktoś był w koszalinie,a le nie mam dojscia do nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
mysia1103 Re: Cichoń 13.12.07, 21:36 również w Gdyni jest rodzina Cichoniów na ul Powstania Wielkopolskiego, sa to sąsiedzi mojej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Patryk Re: Cichoń IP: 83.168.75.* 07.01.08, 07:10 Ja mam na nazwisko Cichoń. Jestem ze Szczecina. e-mail: pc22@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mcichon Re: Cichoń IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.08, 22:55 Witam jestem z okolic sandomierza i mam na nazwisko Cichoń. Również w Koszalinie mam krewnych o tym nazwisku. To moj e-mail mariuszcichon@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ladyyork Re: Cichoń IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.06.09, 08:45 Posiadam nazwisko Cichoń urodziłam się w opolu a mieszkam w Częstochowie, mój tatko miał Zenon Cichoń on miał tate Czesłąwa Cichonia. Dziadek ostatnich dni dożył we wsi Wierzbie koło Nysy,jednak nie miaeszkał tam cale życie Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz7080 Re: Cichoń 18.01.08, 00:11 Hejka dołączam się do listy Piotr Cichoń okolice Sandomierza... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pomoc Re: Cichoń IP: *.mtm-info.pl 11.08.08, 13:25 wejdz na naszą-klasę, tam znajdziesz Cichoniów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zbigniew Cichoń Re: Cichoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 23:56 mam na nazwisko cichoń jestem z sosnowca i też poszukuję rodziny ój adres to bzyku114@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Cichoń IP: *.chello.pl 09.05.09, 23:28 rodzina Cichoni mieszka w okolicach Chojny i w Szczecinie,są na Naszej Klasie,pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krystyna Re: Cichoń IP: *.play-internet.pl 15.01.14, 05:42 Witam a czy w twojej lini pojawia sie Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pb2013 Re: Cichoń IP: *.com 08.04.16, 09:56 Nazywam się Cichoń, jestem z Sosnowca mój dziadek miał na imię Kazimierz, straciliśmy kontakt z bratem dziadka-Kazimierza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robert Cichoń Re: Cichoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 23:12 Witam, i chętnie poznam nasze drzewo. Pozdrawiam, Robert Cichoń robert@cichon-cu.pl www.cichon-cu.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Olsztynianka Re: Cichoń IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.05.09, 08:28 Robercie, może nie każdy Cichoń należy do tego samego drzewa? W Olsztynie (woj.warm.-maz.) też jest to nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lady Re: Cichoń IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.07.09, 06:55 Mnie to będzie ciężko ustalić rodzinkę bo moja po całej polsce porozżucana eh. Częstochowa ,Opole ,Gliwice, Chełm, W Gorzowie Wielkopolskim jak się nie myle ,a napewno w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
zastepowa Re: Cichoń 02.11.09, 18:15 Mam w swojej rodzinie sporo Cichoniów. Ale jest to; Kraków i Myślenice. Ładne drzewko juz mi się zrobiło. Zainteresowanych proszę o kontakt na gazetę. Odpowiedz Link Zgłoś
artsilent8 Re: Cichoń 04.08.14, 18:13 Witam, pochodzę z rodziny Cichoń z Myślenic, interesuje mnie pochodzenie naszego nazwiska i drzewo genealogiczne, jeśli będę w stanie to oczywiście z chęcią udzielę potrzebnych informacji. artsilent@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Cichoń IP: *.olsztyn.mm.pl 10.01.10, 18:24 witaj.tu katarzyna cichoń,,,mój tata to ryszard cichoń a dziadek śm.teofil cichoń.mieszkamy w ostródzie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Saba Re: Cichoń IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 13.01.10, 22:05 Znam rodzine Cichon moj e-mail: sabinah@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek cichoń Re: Cichoń IP: *.tmark96.revers.nsm.pl 20.07.10, 09:26 dołączam się do listy mam na imie marek i jestem z gdańska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wioletta Re: Cichoń IP: *.limes.com.pl 05.09.10, 19:12 Witam, Moja mama pochodzi z Boduszowa (świętokrzyskie). Jej mama czyli moja babcia miała na nazwisko Cichoń. Mieszkamy w Gdyni. mój e-mail: wiosap@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
atkako Re: Cichoń 30.10.10, 22:27 Mam wujka z nazwiskiem Cichoń mieszka w Bytomiu , a pochodzi z Sosnowca . Odpowiedz Link Zgłoś
vic-us Re: Cichoń 04.04.11, 00:43 Hej! Tu Wojtek Cichoń, cała moja rodzina Cichoniów mieszka w Mińsku Mazowieckim i okolicach. Dokładnie moi pradziadkowie osiedlili się we wsi Gliniak pod Mińskiem. Zawsze zastanawiało mnie to skąd tutaj przybyli, jest w tym temacie jakaś tajemnica rodzinna, której nie umiemy rozszyfrować. Wiem, że Cichoniów w tym mieście jest jeszcze inna "odnoga". Pozdrawiam, Wojtek, karamba1972@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ladyyork Re: Cichoń 20.10.11, 23:02 Mój pradziadek miał Antoni Cichoń ,ożenił się z Martą Cichoń urodził się mój dziadek Czesław Cichoń który wzioł za żonę Wande Sosnowską i tak na świat przyszedł mój tata Zenon Cichoń później jego brat Zbigniew i siostra Elżbieta Odpowiedz Link Zgłoś
lechuc Re: Cichoń 06.04.13, 17:15 Mam na imię Leszek Cichoń (lat 71). Mój ojciec - Jan Cichoń był bratem kpt. Antoniego Cichonia - dcy. batalionu obrony narodowej "Pozaań II" - straconego przez Niemców w 1941 roku (szukaj w Wikipedii). Mój e-mail: lechuc@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysiek jak szukasz to pozdrawiam IP: *.dolsat.pl 06.01.14, 13:09 Krzysiek Cichoń Bełchatów ojciec z ok Czestochowy mój; agatkrzysiek@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magda Cichoń IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.02.14, 09:49 Cichoń Magdalena z głogowa rodzina mojego taty pochodzi z podkarpacia a dokładnie Sadki :cicha26@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Farida Re: Cichoń IP: *.echostar.pl 05.09.14, 16:52 Witam Chętnie rzuciłabym okiem na Twoje drzewo. Również przygotowuję drzewo mojej rodziny. Mój dziadek nazywał się Cichoń niestety wiem tylko tyle, że miał brata a ich rodzice zmarli kiedy mój dziadek był jeszcze dzieckiem. Dlatego w moim drzewie po stronie dziadka jest dziura. Dziadek z bratem mieszkali w powiecie jędrzejowskim, woj. świętokrzyskie. mój e-mail: o668@tlen.pl Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Małgorzata Rodzina IP: 217.117.133.* 22.10.14, 12:49 Mój dziadek Marian Cichoń pochodzi z Myślenic i mamy tam rodzinę ,jak ktoś wie coś o tym to proszę o kontakt : weronika-79@o2.pl też robie dzrewko Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ant Re: Cichoń IP: *.play-internet.pl 10.02.15, 14:47 w Nowej Wsi [podkarpackie, wieś blisko Jasionki-portu lotniczego] mieszka J.Cichoń z rodziną, blisko Nich Jego rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cichy poszukuję krewnych IP: *.centertel.pl 23.02.15, 19:11 Witam. Nazywam się Rafał Cichoń i pochodzę z Dąbrowy pod Wieluniem (woj. łódzkie). Mam rodzinę o tym nazwisku w Ożarowie (woj. łódzkie) i Praszce (woj. opolskie) niedaleko Wielunia oraz dwóch braci w Warszawie i Nowej Soli (woj. lubuskie). Jeszcze kilka osób o tym nazwisku są w Wieluniu, Mokrsku, Chotowie oraz Popowicach (wszystkie miejscowości powiat wieluński, woj. łódzkie). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tomasz cichon IP: *.range86-180.btcentralplus.com 25.05.15, 23:44 dziadek Jan Cichon urodzony we wsi Chrapanow k. Sandomierza pseudonim Czarnota, Bataliony Chlopskie, zona Zofia z domu Madej ,jedynak matka Karolina z domu Cichon, jak mawia moj ojciec jego przodkowie w okolicach Chrapanowa mieszkali od wiekow, dziadek byl zawadiaka w wyniku udanego najazdu na posterunek mo lub ub jakiego dokanal w celu uwolnienia kolegow z BCH (1947) uciekal na wielkopolskie okolice Krzyza a nastepnie na Pomorze osiedlil sie w Gardei k Kwidzyna. pamietam ze ojciec wspominal o wujku nazwiskiem Gruszka mial sklep w Sandomierzu. tomasz.cichon77@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gosia Re: Cichoń IP: 175.33.0.* 12.07.15, 16:46 Nazywam się Małgorzata Gleadall , (ur Milewska ) w Krakowie , 1954 . Moja ciotka i matka chrzestna była Wanda Cichoń (ur Cichońska ) . Moja matka była Józefa Milewska (ur Cichońska ) , siostra Wandy . Bardzo chciałbym , aby w kontakcie z rodziną . Odpowiedz Link Zgłoś
paula150299 Re: Cichoń 20.03.19, 00:22 Witam, temat może stary, ale nadal przydatny. Moja praprababcia Mariana Tylus z.d. Cichoń urodzona w 1886 roku. Córka Jana Cichonia i Magdaleny Konieczny. W 1899 roku wyszła za Jana Tylus. Zamieszkiwali Lubelszczyznę - dokładniej Rzeczycę Księżą. Posiadam jej zdjęcia. Jeśli ktoś posiada informacje o jej przodkach, rodzeństwie - proszę pisać maila na paula.lucja.sarnecka@gmail.com. Niestety na lubgens nie ma ich metryk... Pozdrawiam, Sarnecka Paula Odpowiedz Link Zgłoś