efemerycznydawid 13.04.12, 16:47 To jest mistrzostwo świata... Też macie jakiegoś swojego bzika który was zajebiście kręci?który wyzwala wolność,adrenalinę? Coś co sprawia,że czas płynie wolniej? www.youtube.com/watch?v=6OPuQGWE20k Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonooka38 Re: Przekooozaak 13.04.12, 18:12 za chiny ludowe bym nie skoczyła adrenalinę świetnie podnosi mi pewna dojrzewająca nastolatka i uwielbiam szybka jazdę samochodem na moje szczęście moim się za bardzo nie da Odpowiedz Link
butellishka Re: Przekooozaak 13.04.12, 18:21 efemerycznydawid napisał: > Też macie jakiegoś swojego bzika który was zajebiście kręci?który wyzwala wolność,adrenalinę? No ba!!! pod warunkiem, że mnie biurokracja nie pokona. Dzisiaj myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok!!! cudo stoi, papierów niet a ja dostaję pierdolca, a już tak bardzo tej adrenaliny potrzebuję!!! Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Przekooozaak 13.04.12, 18:27 szajbus lubię szybką jazdę samochodem niesamowita muzyka Odpowiedz Link
butellishka Re: Przekooozaak 13.04.12, 18:36 to_ja_pisze napisała: > niesamowita muzyka kawałek jest extra! ja pamiętam, kiedy go słyszałam po raz pierwszy! w nocy z 19 na 20 listopada '11r. - to była bezsenna noc, po zdanym examie na prawko Odpowiedz Link
efemerycznydawid Re: Przekooozaak 13.04.12, 18:38 ale i tak największą adrenaline daje seks z ukochaną osobą w miejscach zakazanych....nikt nie powie,że jest inaczej.....spadam na motorrrrr,pa. Odpowiedz Link
cimcirimcim_x Re: Przekooozaak 14.04.12, 18:15 Gorzej, jak policja przyjdzie sprawdzić dokumenty Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Przekooozaak 14.04.12, 08:40 o jesoooo ....facet ma nerwy ze stali... szybka jazda samochodem - uwielbiam bungee z mostu nad wodą- rewelacja ale to??? nooo za chiny ludowe Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Przekooozaak 14.04.12, 18:28 nie ma na tubie takiego zespołu samo Avolation to jakaś rąbanka Lesiowa Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Przekooozaak 14.04.12, 20:03 www.tekstowo.pl/piosenka,awolnation,sail.html Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Przekooozaak 14.04.12, 21:32 dzięki, mała literówka i nie mogłam znaleźć Odpowiedz Link
puch_atek Re: Przekooozaak 14.04.12, 13:50 niezly kozak ale nie dla mnie takie atrakcje, brrr chyba narty, deska z zaglem i zaglowki dawaly mi poczucie wolnosci i bycia we wlasciwym miejscu, niekoniecznie adrenaliny, och i jazda konna a adrenalina podczas grania druzynowego w Counterstrika oraz meczy derbowych moich partaczy i okazyjnie innych, pelny stadion , ryk, emocje i te rzeczy szybka jazda hmm, lubie jezdzic autem ale jak nie musze to unikam, zamknieta puszka, ruch, ludzie nadpobudliwi, korki, smrod spalin, agresja brrr nic fajnego Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Przekooozaak 17.04.12, 16:58 Macie- nawet z Butellishką wspólne mamy hobby- upodobanie do koni( tylko Hel preferuje te mechaniczne Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Przekooozaak 17.04.12, 17:11 w pewnych sytuacjach sama jestem ..adrenaliną.. i są to sytuacje, które dają kopa....chęć kontynuowania, tego co robię... a czasem ogromną satysfakcję,i radość......że się udało dla tych, co będą mieć jednoznaczne skojarzenia zaznaczam, że nie mówię tutaj o seksie... szczegóły jednak pozostawię sobie Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Przekooozaak 17.04.12, 17:20 Onyksia to ja zapytam bezpośrednio< rżniesz?> Odpowiedz Link