efemerycznydawid 17.04.12, 18:30 puszczamy w obieg suche informacje z naciskiem na enter... a może zróbmy coś by urozmaicić i uatrakcyjnić te forum... Gdzie kierownik tej budowy?,pytam się Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: czemu nie 17.04.12, 18:55 a co byś chciał? tak konkretniej? bo wiesz... forum to my kierowników tu nie ma, to nie jest czyjaś prywatna działka budowlana - tu każdy "dobudowuje" jakiś kawałek, kształt jest taki więcej patchworkowy a admini to są raczej odpowiedzialni za obsługę, a nie od nadawania formy przynajmniej takie jest moje zdanie Odpowiedz Link
efemerycznydawid Re: czemu nie 17.04.12, 20:32 ja wiem że nic nie możecie,dlatego szukam gościa który tu szefuje...kogoś kto tworzy wizualizacje i realia tej strony.. Odpowiedz Link
waganiemama Re: czemu nie 17.04.12, 20:45 wizu... że CO?? na naszym forumie takie coś?!? oooooo.... Odpowiedz Link
lesher Re: czemu nie 17.04.12, 22:03 Musisz do gazety z taką propozycją uderzyć. Forum (jak i cały serwis gazety) jest na CSSach - możesz pobawić się Stylishem: dla firefoxa dla chrome . Ja np. mam coś takiego do oglądania forum, ale to jest bardziej dla lepszej czytelności niż "ładności": @namespace url(www.w3.org/1999/xhtml); @-moz-document domain("forum.gazeta.pl") { .thread0 a {font-size:24px !important;} #box_recommend_btn {display:none !important;} #k0 {margin-left: 50px !important;} .thread .pBody {font-size:18px !important; width: 800px !important;} .mod_forumBox {display:none !important;} .not_displayed {display:none !important;} .banB88 {display:none !important;} .MZBC {display:none !important;} .ZBCwrp1 {display:none !important;} .ZBCwrp2 {display:none !important;} .fb_iframe_widget {display:none !important;} /*.MZBCwrpA {display:none !important;}*/ .wList0 a {font-size:18px !important; width: 900px !important; } .wList0 {width: 840px !important;} .wList0 .kL {width: 750px !important;} /*.wList0 .kR {width: 10px !important; }*/ .wList0 LI:nth-child(even) {background: Gainsboro!important; } /*.wList0 LI:nth-child(odd) {background: lightblue !important; }*/ .thread0 {min-height: 290px !important} #addReply {font-size:16px !important;} #addPostForm {font-size:14px !important;} #f_t {font-size:18px !important;} #pvMsg .pBody {font-size:16px !important;} #forumPageHead {min-height:280px !important} #forumPageHead .description {display:none !important;} /*usunięcie obrazka i opisu forumowego */ /*#forumPageHead .description img {display:none !important;}*/ .mod_threadList {font-size:14px !important; width: 700px !important; } .mod_threadList li {font-size:14px !important; width: 750px !important; } .thread LI {font-size: 18px !important; padding-left:10px !important; width: 900px !important;} .thread .expanded li:hover > h4 {background: lightgrey !important;} .thread .expanded {border-left: none !important;} .thread .expanded li {border-left: solid 1px grey!important;} .thread .expanded li a {font-size: 18px !important;} .thread .expanded .pBody {width: 910px !important;} } Odpowiedz Link
stefcia41 Re: czemu nie 17.04.12, 22:20 noooo..jak ma to mnie pomóc w łatwiejszym czytaniu... Odpowiedz Link
lesher Re: czemu nie 17.04.12, 22:26 Stefcia 1. instaluje stylisha, 2. Wybiera z menu dodatku "Napisz nowy styl" -> dla forum.gazeta.pl 3. W okienku które się pojawi Stefcia wkleja "kod" z mojego posta A jak to pomaga w łatwiejszym czytaniu, Stefcia wtedy zobaczy Odpowiedz Link
lesher Re: czemu nie 17.04.12, 22:30 łopera ma wbudowane zarządzanie cssami. Nie trza dodatku. Ale jak to się w niej robi to nie wim - Opery używam (a i to od dzisiaj dopiero!) tylko na tabletce. Odpowiedz Link
lesher Re: czemu nie 17.04.12, 22:37 > oo...nowa zabaweczka.... > chwalipięta Przedtem używałem chrome Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czemu nie 17.04.12, 22:39 hhehehehe... łykasz nadal tabletke...czy już strawiona Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czemu nie 17.04.12, 22:47 siem zgubiłam.... bo nie wiem, czy mnie po prostu wyganiasz do łóżka...czy coś nie teges z zapachem? Odpowiedz Link
lesher Re: czemu nie 17.04.12, 22:54 Jakbym tam u Ciebie siedział, to pewnie do łóżka bym wyganiał To za czepianie się słówek było, no ! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czemu nie 17.04.12, 23:05 coś czuję, żeśmy się nie zrozumieli bo ja się absolutnie nie czepiałam ale to nic Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: czemu nie 17.04.12, 19:50 co marudzi tak od rana? kierownika gdzieś tam woła? tu dowolność proszę pana nie ma szefa, wolna wola! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: czemu nie 17.04.12, 20:19 ja już spędziłam sporo czasu na uatrakcyjnianiu forów teraz czas odpocząć....dać szansę innym i zerkać Odpowiedz Link
silencjariusz Re: czemu nie 17.04.12, 20:21 lepiej zważaj mości panie bo nie minie Cię tu lanie Tygrys - ten co rymy składa już z lateksu kieckę wkłada a że sado-maso lubi wnet Ci pejczem w tyłek włupi Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: czemu nie 17.04.12, 20:45 cichaj mości Silent Panie nie wypada tak o damie takie rzeczy to na uszko gdzieś w alkowie, pod poduszką Odpowiedz Link
silencjariusz Re: czemu nie 17.04.12, 21:08 ja na uszko nic nie słyszę bo w alkowie ledwie dyszę przyduszony Twą poduszką już w zaświatach jedną nóżką Odpowiedz Link
waganiemama Re: czemu nie 17.04.12, 20:26 suche informacje? a gdzie Ty tu jakąkolwiek konkretną informację ostatnio widziałeś? wierszyki, limeryki, dziwne treści i przytyki Odpowiedz Link
stefcia41 Re: czemu nie 17.04.12, 21:15 ale o co się rozchodzi koledze? niech mię ktos uświadomi Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: czemu nie 17.04.12, 21:32 Mie sie wydajiii... że Kolega Efffemeryczny ma zarzuty co do ogólnego wyglądu forum gazetowego. Znaczy sie mu nie podoba sie dizajn, czy cóś? No to admini TEGO foruma nic do tego nie mają. Czeba chyba pisać na Berdyczów... tfu, chciałam powiedzieć: gdzieś na Forum o Forum, albo innym podobnym może... Ale ja to bym jednakowoż nie radziła nic zmieniać, bo - jak dotąd - wszelkie grzebanie w wyglądzie/funkcjonalności forów i wprowadzenie ulepszeń kończyło się wielkim bordello i ogólnym zamieszaniem. Odpowiedz Link
uny Re: czemu nie 17.04.12, 21:34 niech se dafit kolorowe folijki z cukierasów poprzykleja do ekranu. będzie piknie. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: czemu nie 17.04.12, 21:39 zara, zara... gdzie to ja widziałam, na którym forum? takie migoczące códniaste gifowe łobrazecki jak dla współczesnych pensjonarek? nie na Kalejdoskopie... nie na Podwórku... no dzie to było? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: czemu nie 18.04.12, 08:07 dzieś było aż nie dało się czytać tak dawało po oczach Odpowiedz Link
stefcia41 Re: czemu nie 17.04.12, 21:34 Łobrazek można zmienić by...uwentualnie...ale też niekoniecznie chyba Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: czemu nie 17.04.12, 21:42 o, ja bardzo sorry, ja Kobieta Pracująca jestem - nie mam weny i czasu na szukanie łobrazków jak kto chce nowych, to niech mi wrzuca propozycje zmian w jednym wątku, mają być o szerokości max. 550 w wolnej chwili będę podmieniać Odpowiedz Link
waganiemama Re: czemu nie 17.04.12, 21:36 a mnie się wydaji, że to nie o techniczne sprawy chodzi, tylko o tematykę że jakieś może gry i zabawy towarzyskie powinny być, czy cuś Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: czemu nie 17.04.12, 22:09 a ja w dupę biskupa... albo w przyjaciela - ale do tego Gubiś, Bugelka i Mappi potrzebni... Odpowiedz Link
jejek11 Re: czemu nie 17.04.12, 21:20 do naszej komuny zawitał kapitalista... Ale nam tu jest dobrze. Bez ulepszeń. Odpowiedz Link
waganiemama Re: czemu nie 17.04.12, 21:26 Jejku, widać trzeba nam być bardziej kreatywnymi i innowacyjnymi Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: czemu nie 17.04.12, 21:37 Nasza forumowa wioska byłaby zaiste niebywale oryginalna. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: czemu nie 17.04.12, 22:21 jakoś tak mię się skojarzyło: Szwagierkolaska - Komu dzwonią Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: czemu nie 17.04.12, 22:52 jak lalalala... to tylko to: Nie dorosłem do swych lat - Kult ( tata Kazika) Odpowiedz Link