slayerhood-ka 12.02.13, 21:19 Czy spotkałyście kiedyś ekskluzywna agencję dla pań? Pewnie jak wleze w google tpo cos bedzie ale chodzi o to czy kiedys widziałyście, słyszałyście, byłyście? Nie mam na mysli sponsoringu ale stricte "agencje". Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blue_velvett Re: Agencja dla pań 12.02.13, 21:21 W Niemczech taaa, wrażenia średnie... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Agencja dla pań 12.02.13, 21:59 Koleżanka pisała pracę oscylującą wokół tematu, a że miała tremę, żeby zajrzeć... więc nie korzystałam, ale byłam i widziałam... nawet drinka nie wypiłam, bo jakoś tak dziwnie się poczułam... stałam i czekałam, aż się dziewczyna poumawia z panami na jakieś wywiady... ale wrażenia bardzo takie sobie z tego czekania... Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Agencja dla pań 12.02.13, 22:05 blue_velvett napisała: > Koleżanka pisała pracę oscylującą wokół tematu, a że miała tremę, żeby zajrzeć. > .. więc nie korzystałam, ale byłam i widziałam... nawet drinka nie wypiłam, bo > jakoś tak dziwnie się poczułam... stałam i czekałam, aż się dziewczyna poumawia > z panami na jakieś wywiady... ale wrażenia bardzo takie sobie z tego czekania. > .. Może wypadne na weekend do Berlina Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Agencja dla pań 12.02.13, 22:09 No to po co pytasz, jak wiesz, że w Berlinie? Ale oprócz względów moralnych czy estetycznych mnie tam powaliło jedno... panowie tacy naprężeni nienaturalnie... ja tak mam, że jak zaczynam się śmiać, to z seksu nici Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: Agencja dla pań 12.02.13, 22:09 blue_velvett napisała: > No to po co pytasz, jak wiesz, że w Berlinie? Ale oprócz względów moralnych czy > estetycznych mnie tam powaliło jedno... panowie tacy naprężeni nienaturalnie.. > . ja tak mam, że jak zaczynam się śmiać, to z seksu nici Berlin był przypadkowym strzałem Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Agencja dla pań 12.02.13, 22:11 Matko, kobietko, w totka zagraj... tam jakaś kumulacja jest Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Agencja dla pań 12.02.13, 22:11 Zanotować: "Nie rozśmieszać Velvetki"... Odpowiedz Link
blue_velvett Re: Agencja dla pań 12.02.13, 22:13 Ty notujesz, notujesz i tyle... notariusz?? Odpowiedz Link