tdf-888 27.07.13, 09:45 Follow The Signs - Guru, ft. Shelly Harland Kissed The World - Guru, ft. Caron Wheeler yap Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdf-888 Re: zagram 27.07.13, 09:58 Christian F.J. Büttner, Julia Kautz, Marcello Pagin - You Love Yourself Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: zagram 27.07.13, 10:04 O nareszcie pogoda ladnie grajcie a ja ide na wiejska plaze i do sklepobaru pod GSem zobacze jak sie mlodziez bawi teraz Odpowiedz Link
tdf-888 Re: zagram 27.07.13, 10:08 bardzo lubię klimat sklepobaru pod gsem, tam piwo smakuje lepiej niż na copacabanie swoją drogą idealnie nazwałaś to miejsce. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: zagram 27.07.13, 10:32 No to musicie mnie kiedys odwiedzic z RoyalMatkom Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: zagram 27.07.13, 10:50 ale że co.....trzeba trzymać.....bo nie trafia ?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: zagram 27.07.13, 13:12 aaaaaaaaaaa..... widzę, że wspomnienie zlewu prześladuje wiele osób Odpowiedz Link
tdf-888 Re: zagram 27.07.13, 10:01 i z dedykacją tede & bezele - techno jazda jazda.flv Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: zagram 27.07.13, 10:14 cudne...... nie bardzo wiem gdzie ta dedykacja....tzn....no nie...nie wiem. tez mam cud i tez z dedykacją Chwytak & Dj Wiktor - "Łyka wódy daj" ( Gangnam style Polish version ) - OFFICIAL VIDEO Odpowiedz Link
tdf-888 Re: zagram 27.07.13, 10:18 a to widziałem, zed tego artystę tu kiedyś wrzucał inne próbki jego twórczości też są zacne Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: zagram 27.07.13, 10:13 Trochę nie w temacie, ale jak tam przygotowania na Kili? Kiedy wyruszasz? Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: zagram 27.07.13, 10:15 zakochana_jane napisała: > Trochę nie w temacie, ale jak tam przygotowania na Kili? > Kiedy wyruszasz? he...tracking mam od wrzesnia a jesli rusze to 2014.VIII Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: zagram 27.07.13, 10:20 Matko tyle czekania. Chyba bym nie wytrzymała Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: zagram 27.07.13, 10:32 E tam to chyba taka wymówka Ja przed swoją pierwszą w życiu wyprawą dołączyłam do składu pod koniec grudnia, za tydzień byłam już po pierwszych szczepieniach, za miesiąc po drugiej partii, a pod koniec marca już w Himalajach. Ostatnie szczepienia dokończyłam po powrocie. W dwa miesiące wszystko ogarnęłam Odpowiedz Link
slayerhood-ka Re: zagram 27.07.13, 10:36 zakochana_jane napisała: > E tam to chyba taka wymówka > Ja przed swoją pierwszą w życiu wyprawą dołączyłam do składu pod koniec grudnia > , za tydzień byłam już po pierwszych szczepieniach, za miesiąc po drugiej parti > i, a pod koniec marca już w Himalajach. Ostatnie szczepienia dokończyłam po pow > rocie. W dwa miesiące wszystko ogarnęłam Tak - wymówka Jest to dla mnie wazne, ale nie az tak, nie takie ryzyko, żeby "bez" jechac. Poza tym akurat w tym kierunku musisz miec papier ze szczepienia. Wole miec faktyczny niz podrobiony chyba Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: zagram 27.07.13, 10:46 E tam zapalenie wątroby (żółtaczka) to trzy szczepienia, żeby jechać trzeba mieć dwa. Pierwsze i drugie, wtedy masz ochronę na trzy lata (robi się w miesiąc). Po trzecim szczepieniu na ponad 20 lat. Tężec jedno szczepienie - ochrona na dziesięć lat. Wścieklizna też tylko raz. Do Afryki to chyba jeszcze cholera jest. Ja robiłam w Wa-wie przy Żelaznej. Trochę długa kolejka, ale robią od ręki. Do tego dostałam żółta książeczkę międzynarodową szczepień. Wszystko legalnie. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: zagram 27.07.13, 10:52 z tym 3 lata i 20 lat to niekoniecznie..... wszystko zależy od człowieka.... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: zagram 27.07.13, 10:32 to u i ja zagram...sennie, leniwie... Bon Iver & St. Vincent - Roslyn Odpowiedz Link
green.amber Re: zagram 31.07.13, 18:53 zimny poranek to chyba nie dziś... a to długo w sygnaturce siedziało Odpowiedz Link