04.08.14, 19:10
Chociaż jeszcze trochę w innej rzeczywistości wink.
OFFa szczerze polecam - nigdy nie byłem wcześniej na tak "rozstrzelonym" festiwalu - z praktycznie pełnym przekrojem, od grania black-metalowego przez shoegaze, house, punk, hip-hop, i oczywiście klimaty alternatywne we wszelkich odcieniach.

Fajne poszerzenie horyzontów - naprawdę pozwala "wyjść" poza swoje "normalne" klimaty.

Ale widzę, że grzecznie się tu bawiliście (co prawda podglądałem Was czasem z telefonu, ale baardzo pobieżnie wink)

Aha, żebym nie zapomniał - dzięki za sobotnie spotkanie "południowej" frakcji SŁS, czyli Zedowi oraz Zielonookiej!!
Obserwuj wątek
    • czarny.onyks Re: Jestem! 04.08.14, 19:16
      niczym powrót marnotrawnego syna na łono rodziny tongue_out
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Jestem! 04.08.14, 19:17
        o, jesteś wink
        to miło
    • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 19:27
      szkoda, ze to juz. tak spokojnie bylo. tongue_out
      nowy rojek podobno niezly.
      • szarlotka_ja Re: Jestem! 04.08.14, 19:34
        Stary Rojek lepszy wink
        • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 19:37
          ale on teraz stary. big_grin moze z wiekiem jest szansa, by nieco mezczyzny w nim znalezc, bo kiedys kiepsciutko z tym bylo, sluchac go moglam, pod warunkiem ze nie widzialam.
          • szarlotka_ja Re: Jestem! 04.08.14, 19:40
            Toż mówię, że stary lepszy big_grin
            Wizualnie teraz a wokalnie kiedyś, choć w sumie nigdy jakąś wielką fanką nie byłam tongue_out
      • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 19:37
        Tak, zrobił wrażenie. Na mnie też - a za Myslovitzem jakoś nie przepadałem nigdy szczególnie. Naprawdę super wypadł na żywo, a piszę to pomimo że nie słyszałem jeszcze całej jego płyty (tylko kilka kawałków).
    • tdf-888 Re: Jestem! 04.08.14, 19:39
      lesher napisał:

> Chociaż jeszcze trochę w innej rzeczywistości wink.
      > OFFa szczerze polecam - nigdy nie byłem wcześniej na tak "rozstrzelonym" festiw
      > alu - z praktycznie pełnym przekrojem, od grania black-metalowego przez shoegaz

rozumiem, że na woodstocku nigdy nie byłeś...?
      • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 19:42
        No jakoś nigdy nie udało mi się dotrzeć.

Zresztą poza metalowymi klimatami to na koncerty/festiwale raczej się nie ruszałem.
        • tdf-888 Re: Jestem! 04.08.14, 19:45
          no to tam jest większy rozstrzał, że o melanżu nie wspomnę.
          i żeby nie było, że raz pojechałem i się wożę, bo to był mój trzeci..;]
          • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 19:49
            Eee, myślisz? Z tego co widziałem (po liście kapel) to aż takiego rozstrzału nie ma...
            • tdf-888 Re: Jestem! 04.08.14, 19:53
              w sumie na kapelach to się nie znam, ale na melanżach.. wink
    • witamina_b12 Re: Jestem! 04.08.14, 19:44
      No wiedziałam! że to niemożliwe żebyś pojechał ot tak na plażę smile
      • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 19:47
        Na to też przyjdzie pora wink
        • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 19:50
          rozwalisz sie na plazy i bedziesz eksponowal wdzieki? to sie baby zleca. big_grin
          • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 20:00
            Echh, jak się było piękny i młody to taak...
            A teraz... to se ne vrati
            • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 20:08
              i pupke opalales na plazy?
              to na starosc dla odmiany sie przewrocisz i brzucho bedziesz opalal, tez sie baby zleca. big_grin
              • tdf-888 Re: Jestem! 04.08.14, 20:14
                temperufka.zelona napisała:

> i pupke opalales na plazy?

leśku chyba wyczuwam zemstę za tamtą sugestię trypla... ;]
                ale może jedynie jestem tendencyjny...
                • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 20:17
                  a ty miales mnienie czytac.
                  • tdf-888 Re: Jestem! 04.08.14, 20:18
                    hahahah\
                    hahahha\
                    hahahhaha
                    wiedziaaaałeeemmmm!!!!
                    big_grinbig_grinbig_grin
                    • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 20:22
                      ze co? nic sie nie zmienilo, madrzejsza nie jestem, a nawet nie bede.
                      • tdf-888 Re: Jestem! 04.08.14, 20:28
                        ale czemu nie? człowiek całe życie się uczy.
                        • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 21:14
                          ja juz nie. cale zycie stawialam na nauke, zdecydowanie juz wystarczy.
                          ale tobie poziom zjedzie jak zaczniesz mnie czytac, lepiej wroc do poprzednich ustawien.
                • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 20:18
                  Eee, jak na Tempi to pod zagłaskiwanie podchodzi wink
                  • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 20:39
                    dobra jestemw tym glaskaniu. wink
                    • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 21:45
                      A wierzę, wierzę - że jeżeli tylko chcesz, to potrafisz wink
                      • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 21:49
                        ale za slodka jestem trudna do przelkniecia. big_grin
                        • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 22:01
                          Może polizać trzeba wtedy wink
                          • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 22:08
                            moze i trzeba, tylko ze to juz czasu wymaga, a przeciez doskonale wiesz, ze te wszystkie liczne przygody to raczej tak na szybko. big_grin
                            • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 22:48
                              Fastfood jest szkodliwy dla zdrowia wink
              • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 20:17
                > i pupke opalales na plazy?

Eee nieee... zawsze w gaciach tongue_out
                Nuda, c'nie?

> to na starosc dla odmiany sie przewrocisz i brzucho bedziesz opalal, tez sie ba
                > by zleca. big_grin
                Może i tak, ale problem w tym że to raczej "wiecznie młode emerytki"...
                • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 20:20
                  w takim razie zle rejony na obnazanie wybierasz. tongue_out
                  ale jezeli kolega, ktory cie obejrzal twierdzi, ze nie jest tak zle, to nic tylko gaciory sciagac, ale ryzyko pewnie spore. big_grin
                  • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 21:49
                    Hmm, czy gdzieś w Twoich rejonach dobrze w ten sposób "bierze" wink??
                • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 21:09
                  no i poszedl sie w lustrze przegladac, a moze cwiczyc, albo sie zawstydzil. i znowu sie trzeba obejsc smakiem.
                  • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 21:51
                    Ja to skromny i nieśmiały jestem, więc wiesz... nie dziwne, że się zawstydziłem tongue_out. A u Ciebie tam żadne ciacha się nie wystawiają i nie lansują ??
                    • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 21:55
                      pewnie ze sa i sie lansuja, ale na taka emerytke jak ja pewnie nawet nie spojrza, a ja zbyt niesmiala jestem zeby ciacha zaczepiac.
                      • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 21:58
                        Nie przekonasz się, jeżeli nie spróbujesz wink.
                      • temperufka.zelona Re: Jestem! 04.08.14, 22:06
                        takie ciacha nie sa dla mnie. ale ty bys na spokojnie zlowil te cycata blondyne. tongue_out
                        • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 22:49
                          Echhh, łowienie cycatej blondyny to wcale nie taka prosta sprawa uncertain
                          • temperufka.zelona Re: Jestem! 05.08.14, 18:51
                            bo pewnie dziewicy szukasz.
                      • maruda2 Re: Jestem! 04.08.14, 22:48
                        a ja dziś zatrudniłam fajne ciacho, teraz chociaż codziennie przez szybkę będę mogła se popatrzeć tongue_out
            • tdf-888 Re: Jestem! 04.08.14, 20:11
              co ty gadasz.. ja dalej wychodzę z założenia, ze potencjał jest i wystarczy przyperdolić
              • lesher Re: Jestem! 04.08.14, 20:12
                Racja!
                Od września do treningów wracam smile.
      • tdf-888 Re: Jestem! 04.08.14, 19:48
        osz ty! jestes!

a tak poza tym to pisał, że jedzie na offa. lesher lubi offa smile nie zapomnę tego płynu na komary w środku miasta tongue_out
        • witamina_b12 Re: Jestem! 04.08.14, 19:55
          tdf-888 napisał: 

> osz ty! jestes!
          a co stekniles się? wink)
          Jak kolarze?

> a tak poza tym to pisał, że jedzie na offa. lesher lubi offa smile nie zapomnę teg
          > o płynu na komary w środku miasta tongue_out
          smile
          Ją tylko złapałam ze na urlop i Lesia na plaży sobie zwizualizowalam, więc poniekąd czuje się oszukana wink)
          -
          В⑫
          • tdf-888 Re: Jestem! 04.08.14, 20:08
            przeca pisał, że nie będzie w słoju, bo jedzie na offa.
            nie stęskniłem się, bo byłem przygotowany na nieobecność.. wink
            kolarze tylko śmignęli a ja zyebauem, bo mogłem podjechać na lotną premię, gdzie rozdawali kapelusze skandii, wcześniej wink tzn. nie że się spóźniłem, po prostu kolumnę reklamową postanowiłem obejrzeć gdzie indziej a na premię podjechać nieco później, no nie wiedziałem, że będą rozdawać gadżety ;/
            ale złapałem bidon ;]
            • szarlotka_ja Re: Jestem! 04.08.14, 20:12
              Hehe, dwa lata temu złapałam bidon i co? I d...a, oddałam jakiemuś rozwydrzonemu dziecku, które strzeliło focha bo też chciało złapać bidon ale co se potrzymałam to moje big_grin
              • tdf-888 Re: Jestem! 04.08.14, 20:17
                ja 3 lata temu złapałem niemal pełny.. i co...?
                i nawet się z niego napiłem tongue_out ... i co?
                i sama woda wink
                acz badań wolfa nie robiłem ;]
                • szarlotka_ja Re: Jestem! 04.08.14, 20:21
                  Ale generalnie żałuję, że TdP do C-na nie jedzie suspicious
                  Zawsze była okazja żeby z roboty szybciej wyjść big_grin
                  I bidon można było złapać tongue_out
                  • hashimotka88 Re: Jestem! 05.08.14, 09:06
                    Ejjjjj, dzisiaj moimi drogami bedzie jechala zgraja kolarzy wink nigdy TdP na zywca nie mialam okazji zobaczyc suspicious az sobie zerkne o ktorej godzinie beda kolo mnie jechac. Beda musiala i tak conajmniej 10 kilosow podjechac a tylek nadal odczuwam. Ale jadac na rowerze nieco w inny miejscu czuje pozniej jazde wink
                    Pewnie sie brykne. Hehh mozna jechqc razem z tymi kolarzykami? big_grin jaka oni maja predkosc ? suspicious 30 km/h ? Moja 20 - stka to oni chyba nie jezdza uncertain
                    Musze oblukac o ktorej godinie pojada. Do centrum
                    ni zawitam. Tam zbyt duzo ludzi tongue_out wyprzedze Rzeszowiakow ^^

o mialam sen... Snil mi sie mecz Resovi, siatkarzykow. Spoznilaysmy sie z kolezanka. I nasza wymowka ze autobus si spoznil a jechalysmy samochoxem wink Myslalysmy ze "bramkarz" juz nas nie wpusci. Mily koles wink wpuscik. Wchodzimy na sale. Trener sie na mnie gapil suspicious lubie taki wzrok.... Gdy ktos sie zawiesza. Doslownie pare razy mi sie zdarzyl. We snie pierwszy raz tongue_out przeszlam obok, patrzyl sie, ide, odwracam sie, nadal si patrzy. Wychodze na trybuny. Zerkam na sam dol. Udajac ze nie patrze w jego kjerunku a on mnie szuka i wprost na mnje swoje oczy kieruje. Ech, lubie slepia ... Nie wazne suspicious
                    No to moze przejade sie tym rowerem.
                    • tdf-888 Re: Jestem! 05.08.14, 11:05
                      tu masz minutówkę
                      tourdepologne.pl/t/iii-etap,czasy-przejazdu/
                      jak podjedziesz na jakąś premię albo na metę, to możesz liczyć na jakieś gadżety wink przed kolarzami jedzie kolumna reklamowa i rzuca różne różności.
                      • hashimotka88 Re: Jestem! 05.08.14, 12:47
                        czekaj, czekaj. Mów mi gdzie mam jechać big_grin
                        niedawno zerknełam na stronke i myslalam ze już po wsyztskim, ze dojechali na mete. widizałam wyniki ale to były z II etapu tongue_out
                        Na mete nie pojade bo nie chce mi sie kończyć. chce być w akcji smile Z reszta za duzo luidzi tam bedzie. Widziałam wcześneij ze cos sie bedzie działo w Głowgowie. Teraz zerknełam na Twoja stronke i widze za tam bedzie premia smile Myslę ze spokojnie dojade. Najwyzej łapy mi odpadną big_grin ee, spoko, raz tam byłam na rowerze. Nawet ostatnio miało to miejsce, przypadkiem sie w rynku znalząłm big_grin zamiast wracać prawidłowo dos iebei wybrałam inna drózke. czyli wiem jak rynek wyglada. NIE WIEM dokladnie jaki drogami beda jechać, gdzie najlepeij sie ustawiuć. czy własnie w centrum Głogowa czy na bocznych drogach.

eee, czy w ogóle pojade skoro miesnei czuje? spoko to nie problem. Wazne by pogoda dopisała. Jak na razie to ja pare kropel mam na oknie uncertain żeby ttylko nie padało...
    • zielonooka38 Re: Jestem! 05.08.14, 08:35
      dzięki za sobotę Chłopaki wink
      poleżeliśmy sobie, poklechaliśmy i poleniuchowaliśmy wink
      • hashimotka88 Re: Jestem! 05.08.14, 09:25
        Ech... Wybacz ale przeczytalam tam ... Pokochalismy suspicious nie mialam wiele mysli w glowie, bo szybko zamienilam literke "o" na "le". Ole big_grin i wyszlo z tego klechtanie. Tzn... Tylko rozmawialiscie ? suspicious tak ja odbieram to slowo. Zerknelam na szybkiego do netu, czy to moze znaczy wlec sie? Ech. Nie ma co sie spieszyc big_grin mimo ze wiele nie pomyslalam, nie bylo wizualizacji ale same mysli sie pchaly, kto z kim i jak... Upsss. Teraz zerknelam. Tam jest "poklechaliscie". Co znaczy to slowo? suspicious
        • zielonooka38 Re: Jestem! 07.08.14, 10:44
          powiedziałabym Hasia że głodnemu chleb na myśli wink
          plotkowaliśmy znaczy się plotkowaliśmy wink

wiesz z dwoma facetami na środku trawnika w parku w południe - to nawet ja bym wymiękła wink
          • hashimotka88 Re: Jestem! 07.08.14, 11:17
            Ale nie powiedzialas tongue_out
            gdzie tam, gdzie tam. Ja na mysli chleba nie mialam. Nawet do ust go dzisoaj nie wlozylam wink (ale tylko dzisiaj ^^) Na sniadanie byla halka (a moze chalka? big_grin) z marmoladka ostrezynowa. Tegoroczna. smile
            Widzisz. Nie mam chleba na mysli ani w ustach ani brzuchu tongue_out

czym sie rozni plotkowanie od plotkowania? big_grin znaczy sie nie wiem jaka jest roznica wink
            Eee tam. Miekkosc jest przydatna wink fakt. Przy ludziach sie nie powinno wink
            Czyli poklechaliscie sobie na srodku trawniku w parku big_grin
            Jedna kobitk i dwoch facetow. Ciekawe czy Cie za..gadali wink
            • zielonooka38 Re: Jestem! 07.08.14, 11:40
              trudno mnie zagadać wink
              ale czas spędzony w miłym towarzystwie mija szybko i mam nadzieję, że to powtórzymy
            • maruda2 Re: Jestem! 07.08.14, 11:41
              hashimotka88 napisała:

> Ale nie powiedzialas tongue_out
              > gdzie tam, gdzie tam. Ja na mysli chleba nie mialam. Nawet do ust go dzisoaj ni
              > e wlozylam wink

jesteś niemożliwa smile

(ale tylko dzisiaj ^^) Na sniadanie byla halka (a moze chalka? :
              > -D) z marmoladka ostrezynowa. Tegoroczna. smile

dobrze, żeś się poprawiła, bo bym w głowę zachodziła coś wymyśliła znów tongue_out

>
              > czym sie rozni plotkowanie od plotkowania? big_grin znaczy sie nie wiem jaka jest ro
              > znica wink
              > Eee tam. Miekkosc jest przydatna wink fakt. Przy ludziach sie nie powinno wink
              > Czyli poklechaliscie sobie na srodku trawniku w parku big_grin
              > Jedna kobitk i dwoch facetow. Ciekawe czy Cie za..gadali wink

dobrze, że Cię dzieci nie czytają wink
              • hashimotka88 Re: Jestem! 07.08.14, 12:15
                big_grinbig_grinbig_grin

Jejka jejka... Ja sama do konca nie wiem o czym.pisze. Tzn. Wiem. O chlebie o chalce, o klechaniu itp..
                Ale czasem jak sama.siebie przeczytam to i ja dostrzege drugie dno. Glebsze wink ech szelka od stanika mi sie wlasnie odpiela big_grin w sumie nke wiem dlaczego.... Rzadkie to zjawisko. Dobra wiem. Powinnam wstac z lozka. Na chwilke sie polozylam suspicious lubie na lezaco pksac ^^ ech. Czemu czarnulka mi sie odpiela... Przeciez nawet na tym lozku sie nie wiercilam suspicious
                Juz sie zgubilam o czym pisalam. Watek stracilam. Chodzilo mi o to ze ja nie do konca pisze w ten spob swiadomie. Samo ze mnie wylazi i tworza sie dziwne pozniej obrazy. Nie wszystkie widze gdy ukladam litery tongue_out
                Teraz jak siebie przeczytalam to wiecej zobaczylam. Ciut wiecej niz widzialam jak pisalam wink zboczuchy Wy tongue_out tylko mnie rozkrecacie suspicious wink
                • maruda2 Re: Jestem! 07.08.14, 12:26
                  hashimotka88 napisała:

zboczuchy Wy tongue_out tylko mnie rozkrecacie suspicious wink

My ? suspicious
                  • hashimotka88 Re: Jestem! 07.08.14, 13:00
                    No Wy, Wy. Przeciez nie ja suspicious Gdy nie mam inspiracji - ludzi, to ja grzeczniutka jestem ^^ Wy ze mnie "zboczucha"wyciagacie suspicious
                    Niedawno bylam strCic papierowki. 3 zjadlam. Ech. Szkoda ze papierowka w ostatnich latach zaczela si mieszac z druga jablonka. Niee jest juz taka oryginalna i trafiaja si mieszance. Teraz zjadlam mkeszance. Papierowki te oryginalne moge jesc i jesc. I nie mam dosc.
                    Nie wiem ile szczep moze rosnac i obradzac owocami. Ten krzak ma juz przeszlo 50 lat smile
                    • maruda2 Re: Jestem! 07.08.14, 13:09
                      to zjedz i za mnie parę, bo to teraz niemal obowiązek patriotyczny wink ja sama za jabłkami nie przepadam, chyba żeby jakiś cydr się trafił wink
                      • hashimotka88 Re: Jestem! 07.08.14, 13:25
                        Hehe no tak. Dla dobra ojczyzny jeszcze zezrem troche dzisiaj tych papierowek big_grin nie tylko za Ciebie..nawet za kilka osob we mnie sie zmiesci wink
                        Spokojnke 10 dziennie nawet czasem zjadam ^^
                        Wczoraj jak bieglam. Jak juz przybieglam ale nie chcialo mi sie isc juz do domu wiec jeszcze .komus pogledzilam do ucha przez telefon ale juz z normalnym oddechem tongue_out hehe przez 30 min bieglam i gadalam a przez 15 pierwszych tylko bieglam) no wlasnie. Dobieglam do sibie i widze jablka u sasiada. Za ogrodzenkem. No to myk i ukradlam. Dla dobra ojczyzny big_grin by sie jablka ni marnowaly. I polazlam jeszcze soe przejsc wcinajac dwa jablka. Twarde, zielone ale pyszne, dosc slodkie.
                        Zreszta pic mi sie chcialo a nie chcialo mi soe wracac do domu.
                        Hmmm cydru nigdy jeszcze nie pilam - zaczne. Dla dobra ojczyzny big_grin

O wlasnie. Njedawno znalzlam bjedronke u sibie na oknie. Nietypowa. Myslalam ze w ogole nie ma kropek. Miala ale nke na grzbjecie lecz na swoich boczkach. Oczywiscie ze ja uwiecznilam wink
                        • tdf-888 Re: Jestem! 07.08.14, 13:30
                          gdzieś słyszałem że przeciętny polak zjada 17kg jabłek. to jak ja nie jem prawie wcale, to ktoś musi zjeść 34kg smile
                          ale to pewnie soki taki wynik robią
                          • maruda2 Re: Jestem! 07.08.14, 14:04
                            soki... jak subtelnie wink może jabol zwyczajnie big_grin
                            • tdf-888 Re: Jestem! 07.08.14, 14:14
                              a nawet o jabolach nie pomyślałem... no to już wiemy, na co idą te jabłka smile
                              • maruda2 Re: Jestem! 07.08.14, 14:25
                                w łowiczu to pewnie zaczyna już pachnieć jabłkami, a może najpierw idą pomidory ? nie pamiętam smile
                                • tdf-888 Re: Jestem! 07.08.14, 14:34
                                  ja to jestem pomidorowiec, pomidorów na przetwory chyba jeszcze nie ma, ale jabłka jeszcze później z jesienią mi się kojarzą. właśnie zjadłem rosół ;] następną porcję (może pojutrze, bo jutro będzie czas fasolki - również z pomidorami) zarzucę se może jako pomidorówkę. wszystko mam pomrożone. wędlin nie jem prawie wcale, co najwyżej kiełbę, czasem jakiś pasztet albo mięso pieczone. nie lubię robić kanapek, a jedząc je to i tak takie puste żarcie, bo tylko ciepły obiad się liczy. hmm.. może se wieczorkiem pizzunię zarzucę do piekarnika.
                                  • maruda2 Re: Jestem! 07.08.14, 14:46
                                    rosół gotujesz osobiście ?
                                    • tdf-888 Re: Jestem! 07.08.14, 14:50
                                      no ba. wszystko sam, jak to samotny ;]
                                      najczęściej na kaczce, żeby było tłusto (ew. gęś) plus wołowe.
                                      • maruda2 Re: Jestem! 07.08.14, 15:01
                                        no ba big_grin
                                        wiesz, może się jednak nie przyznawaj, że Ty taki samodzielny, ale że tylko na kanapkach i rosołku z kostki jedziesz , to prędzej się trafi jakaś dobra duszyczka, która zechce przygarnąć i nakarmić wink
                                        • tdf-888 Re: Jestem! 07.08.14, 15:08
                                          no wiesz co? mam się oddać za miskę zupy?
                                          • maruda2 Re: Jestem! 07.08.14, 15:15
                                            to tylko taki luźny pomysł był tongue_out
                    • tdf-888 Re: Jestem! 07.08.14, 13:21
                      przy tobie haszi to rosyjskie embargo na jabłka nam niestraszne.
                      • hashimotka88 Re: Jestem! 07.08.14, 14:01
                        Oj nie big_grin jakby wiecej bylo takich haszek jak ja to jablek w Polsce by zabraklo big_grin
                        6 papierowek zaliczone. Hmmm przyznac sie? (juz gdzies o tym wspominalam) ciekawe czy ktos ma tak jak ja... Ze czasem jedzac jablka zostawia tylko... Szypulki suspicious z tych 6. tylko mam dwa normalne ogryzki (te papierowki byly mieszancami). Dla mnie ogryzek czaswm bywa nawet smaczniejszy suspicious serio. Najlepsze jest kielich i jego zaglebienie. Najslodsze. W moich papierowkach luski nasienne nie sa prawie odczuwalne i nie kola po japie a pestki sa znikome. Ponoc pestki sa zdrowe. Maja cynk i wit. B... Hmm chyba 17. Moze mam braki. Na pewno mam wink sa zdrowe ale i ponoc maja cyjanek. E tam. Skoro jesZcze zyje to znaczy ze mozna jesc pestki z jablek big_grin

Normalny czlek je 17 kg ale... Chyba na miesiac co nie? big_grin
    • maruda2 Re: Jestem! 05.08.14, 10:00
      lesher napisał:

> Chociaż jeszcze trochę w innej rzeczywistości wink.

cześć, wróciłeś już do właściwej rzeczywistości ? wink

>
      > Ale widzę, że grzecznie się tu bawiliście (co prawda podglądałem Was czasem z t
      > elefonu, ale baardzo pobieżnie wink)
      >

wielki brat patrzy tongue_out
      • green.amber Re: Jestem! 05.08.14, 10:29
        maruda2 napisała:

> wielki brat patrzy tongue_out

weśweś chłopaki wrażliwe som... jeszcze urazisz... mieści się chyba we wszelkich normach... wink chociaż chyba dosyć dawno nie widziałam to fakt, się mogło zmienić... wink
        • maruda2 Re: Jestem! 05.08.14, 10:35
          mówisz?
          jak się urazi to trudno, nie będę na paluszkach chodziła tongue_out
          • green.amber Re: Jestem! 05.08.14, 10:43
            yhy...
            Bratu coś kiedyś wspomniałam... teraz się pilnuję... wink
            • lesher Re: Jestem! 05.08.14, 10:56
              ??
              • maruda2 Re: Jestem! 05.08.14, 11:12
                też nie rozumiem, w którą stronę Amberka polazła wink
                • green.amber Re: Jestem! 05.08.14, 11:15
                  donikąd nie polazłam, siedzęwinktongue_out no dobra, na chwilę rzeczywiście wychodziłam i pewnie jeszcze będę... wink
              • green.amber Re: Jestem! 05.08.14, 11:14
                ale że co???
                że mam napisać, co mi się wymsknęłłooo?? a w życiu! żeby zostało dla potomności... chociaż możliwe, że gdzieś kiedyś wspomniałam osobiście wink

czy że transparentu nie wywiesiłam "witaj w domu, znaczy na wsi"wink ?? dobrze, że Ci się nic w tych wojażach nie stało poza lekką zmianą rzeczywistości... wink czyczymtam a doświadczenia były tylko z tych miłychwink
                • lesher Re: Jestem! 05.08.14, 11:25
                  Ożesz.. no to teraz będę w głowę zachodził czymżem zawinił i mnie Sąsiadka skreśliła...
                  • maruda2 Re: Jestem! 05.08.14, 11:42
                    no ładnie, podpadasz tym Forumkom, podpadasz ... suspicious
                    • beja_81 Re: Jestem! 05.08.14, 11:47
                      no podpadanie mu dobrze ostatnio wychodzi big_grin
                      • lesher Re: Jestem! 05.08.14, 17:52
                        Zaraz, zaraz - komu ja tak strasznie (poza tym przypadkiem kiedy publicznie się pokajałem) podpadłem suspicious??
                        • beja_81 Re: Jestem! 05.08.14, 17:53
                          a czy ja tylko o forum wink
                          • lesher Re: Jestem! 05.08.14, 17:55
                            Co mi tutaj Bejka imputuje i jakieś prywaty wyciąga tongue_out??
                            • beja_81 Re: Jestem! 05.08.14, 18:16
                              nic nie wyciągam przecież smile
                              • lesher Re: Jestem! 05.08.14, 18:47
                                No i będzie jak w tym dowcipie tongue_out

Do pewnej pary przyszli znajomi.
                                Gospodarze jakoś milczą, widać, że coś jest na rzeczy.
                                W końcu goście pytają o co chodzi, skąd ten nastrój.
                                - Podczas waszej poprzedniej wizyty zginą portfel. - odpowiada gospodarz.
                                - No ale chyba nie myślicie, że to my. Przecież my nie wzięliśmy!
                                - Nie no portfel się znalazł... ale niesmak pozostał.
                  • green.amber Re: Jestem! 05.08.14, 12:04
                    zachodź zachodź, listę rób najlepiej na piśmie, Dziewczyny piszą, że masz co za uszami, nie wiadomo, kiedy się taka lista może przydać, to będzie jak znalazł wink
                    tylko jakbyś jeszcze to skreślanie objaśnił, bo mnie się cuś zdaje, że prędzej o nie-skreślenie tego transparentu może chodzić, ale mam alibi...
                    • maruda2 Re: Jestem! 05.08.14, 12:36
                      Lesio chyba jeszcze pisze tongue_out
                      • green.amber Re: Jestem! 05.08.14, 14:31
                        mówisz?? matkoszszsz zaraz będę mieć wyrzuty na sumieniu... wink
                        niech Somsiad już kończy tę listę i da znać, że żyw się ostał... bo się będzie damsko-męski rozdźwięk do tego losowania Witaminkowego powiększał niepokojąco... i Komisja będzie miała coraz większy orzech... wink
                    • lesher Re: Jestem! 05.08.14, 17:54
                      Matkosz jedyna, drapię się po łepetynie, za uszami sprawdzam (umyłem!!!) i nie wiem co to na tą listę mam wciągnąć.

Ja rozumiem, że na spotkaniach było ostro, ale żeby aż film mi się urwał???
                      • green.amber Re: Jestem! 05.08.14, 18:21
                        lesher napisał:

> Matkosz jedyna, drapię się po łepetynie, za uszami sprawdzam (umyłem!!!) i nie
                        > wiem co to na tą listę mam wciągnąć.
                        może dlatego, że się nie miałeś drapać tylko zachodzić... wink a ja skąd mam wiedzieć, przecież to nie ja mówiłam, że ktokolwiek czymkolwiek zawinił... winktongue_out

> Ja rozumiem, że na spotkaniach było ostro, ale żeby aż film mi się urwał???
                        taaa?? znaczy, że jak jestem to jest spokojnie, bo żadnych ostrych nie pamiętam... wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka