gorzatka.a1 01.12.14, 14:49 gdzie w Szczecinie spotkam fajnych facetów koło 40 -tki którzy chcą porzucić swój singlowski stan ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-g-l-a-j-a Re: single Szczecin 01.12.14, 17:27 Wolnych facetów koło czterdziestki(?) W biedronce na kasie Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: single Szczecin 01.12.14, 19:50 Ale w chutorze czy innej prowincji nie ma. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: single Szczecin 02.12.14, 00:03 Prowincja to kategoria umysłowa, nie geograficzna. Tak że ten Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: single Szczecin 02.12.14, 16:53 Tak że co? Gubiś... prowincja to prowincja... faceci (wolni) stadami tu nie chodza.. Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: single Szczecin 01.12.14, 17:26 Za moich szczecińskich studenckich czasów... a nie nie... wtedy to za facetami koło czterdziestki się nie ogladałam... Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: single Szczecin 02.12.14, 00:22 ojjj tam, przesadzasz, bo źle odczytałeś co napisałam... To zwyczajne stwierdzenie faktu.. gdybyś robił zakupy w biedronce to byś wiedział... alee może tylko na prowincji tak jest... Ale jeżeli myślisz to co myślę, że pomyślałeś czytajac to jesteś w przeogromnym błędzie, botakie myślenie jest mi zupełnie obce... wiedza o tym wszyscy, ktorzy mnie znaja... A Ty "dopieprzasz" konkretnie komus... i tak, jest to niesmaczne.. Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: single Szczecin 02.12.14, 00:43 Zwyczajnie to co napisałam, w moim mieści w okolicach w których robię zakupy jest takich dwóch (a to już sporo jak na ogólny brak wolnych facetów koło czterdziestki). I nie pytaj skad wiem, że wolni... bo się zawstydzę... Odpowiedz Link
kama265 Re: single Szczecin 02.12.14, 11:08 aleś się czepialski Gwen zrobiłeś ... coś konkretnego jest tego przyczyną? bo aż strach cokolwiek napisać ... Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: single Szczecin 02.12.14, 16:51 Hmmm... boję się napisać, żeby nie oberwać... a co gorsze, nie zaczać obrywać już stale.. ale zaryzykuję... Koledze z pewnościa kobiety (za bardzo już) brakuje i dlatemu się czepia.. Odpowiedz Link
margott70 Re: single Szczecin 02.12.14, 11:31 Nie. To była konstruktywna wymiana poglądów Odpowiedz Link
kama265 Re: single Szczecin 02.12.14, 11:32 o właśnie, o tym mówię. jeśli masz zamiar odpowiadać pytaniem na pytanie i odnosić wszystko do jakichś swoich skojarzeń / sugestii, to EOT. Nie mam ochoty, wybacz Skoro miałeś coś do powiedzenia w tamtym wątku, trzeba było w tamtym wątku się wypowiadać, a odnoszenie teraz wszystkiego do tego, co tam zostało powiedziane jest czepialstwem Odpowiedz Link
kama265 Re: single Szczecin 02.12.14, 11:37 wolno, ale trzeba było to wyjaśniać wtedy a nie teraz wracasz to czegoś, co Cię ukłuło i jest to nieco upierdliwe, moim zdaniem Odpowiedz Link
kama265 Re: single Szczecin 02.12.14, 11:41 wszystko wolno, również wolno wyrazić opinię o Twojej upierdliwości, nieprawdaż? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: single Szczecin 02.12.14, 12:55 Jak taki singiel przetrwał do 40-tki, to z jakiego powodu miałby ten stan rzeczy zmieniać? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: single Szczecin 03.12.14, 09:43 o i to sa realia...prawdziwe, i smutne realia.... kobiety szukają, faceci nie czują potrzeby zmiany stanu.... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: single Szczecin 03.12.14, 20:25 Jak faceci czuli potrzebę zmiany stanu, to kobiety "były niepewne i chciały się wyszaleć, zeby nie stracić młodości"... z czasem okazało się, ze chciały dla nas dobrze Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: single Szczecin 02.12.14, 18:23 Toooo poszukaj sobie jakiejś fajnej wolnej (chyba że nie jest to dla Ciebie istotne) kobietki i od razu staniesz się milusim misiaczkiem.. Nie tylko w biedronce... w lidlu też jacyś wolni byli... I słowo klucz to tutaj "wolny" Odpowiedz Link
kama265 Re: single Szczecin 02.12.14, 18:28 bożesz, Aglaji chodzi o to, że wolno zakupy wykładają chyba ... tak, Ag? bo mi się to rzuciło w oczy także Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: single Szczecin 02.12.14, 18:35 Kama, bogu dzięki.. bo szansa, żeby Gwen chwycił była żadna... on się najwyraźniej zakręcił na czymś innym i szukał czegoś intensywnie by móc się przyczepić... Niedobry chłopak.. Odpowiedz Link
lesher Re: single Szczecin 02.12.14, 19:15 Gwen, ja to tam nie wiem o co kaman, ale ostatnio byłem w "moim" Tesco przy kasach - i taka jedna kobita jakaś niezdecydowana stała koło mnie (czy podejść do tej kasy, czy nie). Jak na nią spode łba łypnąłem, to struchlała i od razu wprost wypaliła, że męża szuka. Więc może market w okolicach kas, to nie jest takie złe miejsce, skoro na łowy się wybierasz... Odpowiedz Link
kama265 Re: single Szczecin 02.12.14, 23:28 O_o a co takiego kontrowersyjnego było bardziej oczywistego??? Odpowiedz Link
maruda2 Re: single Szczecin 02.12.14, 23:34 pewnie ów mąż się jej między regałami marketu zawieruszył Odpowiedz Link
kama265 Re: single Szczecin 02.12.14, 23:39 no własnie nic kontrowersyjnego tam nie stoi, ale już jest późno i mogę niedowidzieć Odpowiedz Link
a-g-l-a-j-a Re: single Szczecin 03.12.14, 00:08 Wiesz co... za duzo wykrzykników w tej Twojej wypowiedzi... nie lubię, odrzucaja mnie, nie moja bajka kiedy ktoś nadużywa ich w stosunku do mnie badź moich literek... tak że ten... nie chce mi się nawet myśleć o czym pomyślałeś.. Jeżeli zabolało.. sorki, nie miałam takiego zamiaru... Tu akurat jestem z tych prostych ludzi z lasu i nie umiem "dopieprzać", nigdy nie jest to moim zamiarem... To problem z nadinterpretacja... lub zwykłe czepialstwo.. bo Tobie zwrócono uwagę.. /a nie wolno przecież../ Odpowiedz Link
lesher Re: single Szczecin 03.12.14, 00:32 > O nie! Tylko nie żona! To brzmi strasznie! Miłość tak, ale żadne tam śluby, cer > emoniały, cyrografy i inne takie ;P One to, zdaje się, lubią. Wiesz... białe kiecki, organy i takie tam różne duperele. Odpowiedz Link