Dodaj do ulubionych

Już czas na zmianę...

03.12.16, 11:09
obrazka.wink
Obserwuj wątek
    • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 11:13
      myślałem, ze stan cywilny zmieniasz
      • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 11:16
        Nie ma chętnych pań na moje nazwisko.tongue_out
        • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 11:33
          ann przyszłą bierz się za niątongue_out
          • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 16:22
            Frip a jak myslisz, jako ekspert od związkowych priorytetów, na ile nazwisko może zniechęcać do kogoś, jakie jest fajne, jakie przeciętne, jakie niedopuszczalne?
            Twierdzisz że jesteś nieatrakcyjny z urody a nazwisko masz ok?
            • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 19:07
              chciałbym być jak ty grzechu wartbig_grin
              • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 19:18
                tongue_out
                • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:35
                  pacnąć cię w ten jęzorek?
                  • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:29
                    zapomnij, pacanie tylko dla wybranych
                    • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:36
                      to kto ostatnio cię pacnął?
        • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 16:19
          nazwisko stoi na drodze do szczęścia?
          Nie jest to może popularne, ale nazwisko można przejąć także po partnerce, można też żyć bez dopełniania formalności, każde ze swoim.

• silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 16:31
            Nazwisko nie stoi na drodze do szczęścia.
          • apersona Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:25
            po formalnościach też można zostać ze swoim
    • ann.0 Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 11:20
      ... tak na gwiazdkę z nieba tongue_out
    • green.amber Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 12:43
      a myślałam, że może przedziałek na drugą stronę czy co innego w grzywce Sil zmienić planuje, ale obrazek faktycznie taki już bardziej wspomnieniowy wink chociaż dziś piękne słońce, ale małe białe się nie poddaje wink
    • green.amber Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 13:16
      buuuuu ale ta pani już tu chyba kiedyś była... czyli jakby ciut nieświeża jest, to pierwsze primo a drugie to gdzie jakiś parytet?? rozumiem i się zgadzam, że to zasadniczo płeć przyjemniejsza dla oka, ale jednakowoż... heh a może trzeba wyciągnąć kości i w ramach chwili odpoczynku na spacerek jakiś, może nie tylko na kobiałki po drodze będzie można popatrzeć wink
      • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 14:10
        na forum dla brzydkich by dupy ta pani nie urwałabig_grin wg tamtejszych kobiet
      • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 16:31
        no była rok czy dwa temu, najwyraźniej to jakiś ideał, odświętny lub nie tylko dla tutejszej Władzy.
        Gdzie facet? Zapewne robił fotkę, także równowaga zachowana, jest pani na zdjęciu pana.

• bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 17:27
            Karp ani smaczny ani miły w jedzeniu, więcej w nim ości jak mięsa.
            • green.amber Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:14
              maaaaaruuuudzi
              w sumie strasznie dawno temu jadłam i ten ostatni był jakiś bez wyrazu, co prawda i bez ości też
              może by się Rodzicielce na karpika wprosić kiedy...
              • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:27
                zdania nie zmienię... bleee
                • green.amber Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:33
                  a nie to nie, więcej ewentualnie dla mnie będzie
                  • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:35
                    o masz, zabrzmiało tak, jakbym zaproszenie na karpia dostał
                    • green.amber Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:39
                      askont, chyba że dobrego robisz wink
                      • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:43
                        co najwyżej z siebie
                        • green.amber Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:56
                          kanibalizm to mnie w żadnym razie nie interesuje
                          • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 04.12.16, 00:04
                            to była przenośnia, jeśli Cię to interesuje
                            • green.amber Re: Już czas na zmianę... 04.12.16, 00:12
                              hemmm jak tak pomyślę o smażeniu czy galarecie... to chyba wolę onomatopeje winktongue_out
                              • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 04.12.16, 00:23
                                jak tak, to i ja spływam
                                dc
        • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 17:09
          Ano była wink

Bystrzaki jesteście, myślałem, że nikt się nie zorientuje wink

https://god-2016.com/wp-content/uploads/2015/10/191056.jpg
          • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 17:19
            o jaaaa, całą sesję ma, to Ty błyskałeś fotki, przyznaj się!
            • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:47
              Takiej to chętnie fotki postrzelałbym bez tych zbędnych szmatek wink
              • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:53
                brzydka nie jest, ale co w niej wyjątkowego?
                • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:55
                  Mam słabość do niebieskookich blundasek wink
                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:56
                    mam dziwne przeczucie, że bez wzajemnościbig_grin
                    • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:05
                      Eee, to zależy do czego/kogo pijesz wink...
                      • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:09
                        już ty wiesz do czegotongue_out
              • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:28
                lesher napisał:

> Takiej to chętnie fotki postrzelałbym bez tych zbędnych szmatek wink

nie zaskoczył mnie w ogóle ten wpis
                • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:30
                  fantazja bo fantazja jest od tego.....
                  • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:40
                    Można sobie na ładną babkę popatrzeć i na żywo, problem w tym że rzadko kiedy można na tą co by się najbardziej chciało.

Ps.
                    Udało mi się znaleźć doby stream z pajacami z KSW, czekam na "Walkę wszech czasów".
                    • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:43
                      jaką walkę wszech czasów?
                      • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:48
                        Pudzian v. Popek
                        • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:50
                          boks od czasu do czasu mogę obejrzeć, ale mma to nie za bardzo
                          • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:02
                            to też nie moja bajka, spotkają się jednak dwie granice absurdu, no ciekawość zwyciężyła.
                            Poza tym jakie lachony na widowni, no no, no, szkoda że ich nie widzisz. Borek nic się nie zmienia, zasługa to skalpela czy botoksu? Pewnie jedno i drugie.
                            To wszystko jeden wielki cyrk, najważniejsze że karnecik nabyty dziś <3
                            • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:04
                              borek spoko wygląda
                              • bard-grzechu-wart Popek vs. Pudzian 03.12.16, 23:11
                                jakby ktoś chciał zobaczyć
                                • green.amber Re: Popek vs. Pudzian 03.12.16, 23:18
                                  mnie natchnęliście i sobie snukerka włączyłam, matkosz tysiąc lat Osalivanka nie widziałam, nic się chłopak prawie nie zmienił wink a spać miałam dawno boszszsz że to się nie można rozdwoić, żeby się jedna część wysypiała a druga jakie inne przyjemności w tym czasie mogła organizować wink
                                  • bard-grzechu-wart Re: Popek vs. Pudzian 03.12.16, 23:30
                                    no i zgodnie z przewidywaniami walka skończyła się, nim się zaczęła, chłopaki zarobili za 80 sekund w klatce tyle, za ile Kowalski by sobie pożył do końca życia.
                                    Kopana lepsza bo 90 minut ma się w standardzie, od teraz w dobrych warunkach, na żywo, już się doczekać nie mogę.
                                    • green.amber Re: Popek vs. Pudzian 03.12.16, 23:32
                                      ale ktoś wygrał pozafinansowo?? wink
                                      • lesher Re: Popek vs. Pudzian 03.12.16, 23:36
                                        who cares?
                                      • bard-grzechu-wart Re: Popek vs. Pudzian 03.12.16, 23:39
                                        no wygrał półzawodowiec Pudzian z amatorem Popkiem, wynik był do przewidzenia. Tylko ja w tych powtórkach to widzę symulkę od początku do końca i ani jednego czystego ciosu, choć Pudzian zapewnia że raz go monster trafił i go warga boli (sic!)
                                        • green.amber Re: Popek vs. Pudzian 03.12.16, 23:44
                                          ponieważ coś średnio mogę na Was liczyć to sobie na onecie bezwysiłkowo sprawdziłam pfff
                                          tam profesjonalizm w mordobiciu... a może wszystko jest lokalną wersją wrestlingu, taki męski taniec dobrze wyreżyserowany wink
                                          • bard-grzechu-wart Re: Popek vs. Pudzian 03.12.16, 23:48
                                            z tabloidów to się akurat guzik dowiesz, piszą o zdemolowaniu a to bójki dzieciaków na podwórku bywają brutalniejsze...
                                            • green.amber Re: Popek vs. Pudzian 03.12.16, 23:54
                                              przegrał - wygrał tyle mnie interesowało, wiadomo że tytuł będzie taki, żeby ktoś otworzył wiadomość
                                              o moi panowie też skończyli a mnie oczki do łóżka chyba ciągną, więc powoli dobrej nocki życzę wink
                                        • fripooo Re: Popek vs. Pudzian 04.12.16, 10:12
                                          a ty oglądasz ten cyrk?big_grin stary chłop a na bzdury czas tracibig_grin
                        • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:55
                          Popek brzydal tongue_out
                          Fripciu, Ty na pewno jesteś piękniejszy od niego smile.
                          • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:56
                            polemizowałbym big_grin
                            • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:59
                              A ja nie tongue_out.
                              • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:05
                                Fripciu widzisz jaka Szarlotka Cb pewna? ^^
                                • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:11
                                  panie boże zapłaćsmile
                              • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:05
                                siłą szarlotty nie przekonam
                                • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:11
                                  Oczy na pewno masz piękniejsze smile.
                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:12
                                    haha nie zaprzeczębig_grin
                        • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:10
                          bard-grzechu-wart napisał:

> Pudzian v. Popek
                          Poczytaj tutaj lepiej:
                          weszlo.com/2016/12/03/pudzian-wydawal-na-sterydy-40-kola-na-kwartal-jesli-przestanie-brac-umrze/
                          • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:13
                            po co niby mam to czytać?
                    • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:07
                      bard-grzechu-wart napisał:

> Można sobie na ładną babkę popatrzeć i na żywo, problem w tym że rzadko kiedy m
                      > ożna na tą co by się najbardziej chciało.
                      >
                      > Ps.
                      > Udało mi się znaleźć doby stream z pajacami z KSW, czekam na "Walkę wszech czas
                      > ów".
                      Popatrzeć - jak najbardziej. Nawet da się coś więcej wink
                      Sęk w tym, żeby coś na dłużej z tego wyszło, a to już nie jest takie proste sad...
                      • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:14
                        lesher napisał:

> Sęk w tym, żeby coś na dłużej z tego wyszło, a to już nie jest takie proste sad
                        > ...

Cytując klasyka... "nikt nie mówił, że będzie lekko", czyż nie?
                        • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:26
                          No nie mówił...
                          Ale trzeba i tak walczyć!
                          • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:31
                            byle nie jak Popek dziś!
                            • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:37
                              Niee, nie chodzi mi o robienie show.
                              • bard-grzechu-wart Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:42
                                nie no show też musi być, popatrz sobie na ptasie gody - musi być i kolorowo i konkretnie a ptasiego mleka nie zabraknie wtedy!
                                • lesher Re: Już czas na zmianę... 04.12.16, 10:28
                                  To lepiej tutaj sobie popatrzeć wink
                                  www.sport.pl/inne/5,102005,21068689.html#BoxSportImg
                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 04.12.16, 10:57
                                    no łądne kobiety, ale faceci to aż na wymioty zbiera, paskudni i ta cała gala to zenada
                  • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:11
                    > fantazja bo fantazja jest od tego.....
                    Ta prawda, mogłem się na fotografowanie przerzucić. Teraz to chyba każda laska chce sobie akty porobić smile
    • ann.0 Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 14:28
      Aaaa może Gwiazdora z trzydniowym zarostem na ten obrazek zaprosić -hmhm?
      • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 15:10
        https://dailybriefing.files.wordpress.com/2007/12/fatsanta.jpg

Takiego wink??
        • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 15:25
          zarost to on ma ale 3misięćzny...a chciała 3 dniowy
          • ann.0 Re: Już czas na zmianę... 04.12.16, 14:44
            Ty Fripooo, mnie rozumiesz...
        • green.amber Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 15:41
          że się Wodzu tak nie obawia obnażać w necie... ale się posiwiało się cuś wink tongue_out
          • lesher Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:48
            Niee, opona zimowa co prawda lekka jest, ale bez przesady wink
            • green.amber Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:05
              yhy a czy przypadkiem ona się zawsze nie wydaje, że jest mniejsza niż jest wink tongue_out ale mogę wierzyć, że bez przesady wink
        • ann.0 Re: Już czas na zmianę... 04.12.16, 14:41
          Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, łomatkooooooooooooooooooo
    • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 15:21
      chyba teoria noa nie jest taka do końca chybiona
      www.youtube.com/watch?v=etJNgWyjCfw
    • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 16:29
      ...pościeli na zimową tongue_out.
      • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 16:30
        Nie znam tego zwyczaju.wink
        • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 16:32
          No ale grochowiny dosypujesz nieco więcej na zimę? tongue_out
          • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 16:34
            Nie. Zimą jest jej tyle samo co latem
            • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 16:37
              Łeee, czyli Silowi, w każdym posłaniu mroźne noce nie straszne smile.
              • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 16:41
                No tak. Mogę za podgrzewacz robić.wink
                • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 17:06
                  Znaczy się z Sila to taka grzałka jest? Nie wiem czemu mi się kojarzyło, że Sil dogrzewania wymaga tongue_out.
                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 17:12
                    Niech się Szarlotta sama przekona.tongue_out
                    • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 19:13
                      Ha! A właśnie mi stopy zmarzły suspicious.
                      • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 19:30
                        A ja mam stopy w zawijkach, zawijki w filcach, a w filcach siana trochę. I stopy nie marzną. Polecam Szarlotcie.wink
                        • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 19:41
                          W sensie, że do spania się tak wystroić należy?
                          • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 19:53
                            Nie no skąd. Delikatnie jedynie zasugerowałem Szarlottcie, że czas już sandałki zamienić na jakieś ocieplane trzewiki.wink A w nocy to najlepiej przylgnąć do czegoś ciepłego.
                            • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 19:58
                              Wiedziałam, że gdzieś robię błąd tongue_out.
                              • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:06
                                Zdarza się najlepszym.wink
                                • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:08
                                  Łeee, to ja jestem supernajnajlepsza big_grin.
                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:10
                                    Przecenia się Szarlotta.tongue_out
                                    • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:21
                                      tongue_out
                                      • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:27
                                        Jęzorek Szarlotcie zmarznie.tongue_out
                                        • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:31
                                          Nie zmarznie, mam gorące mleko w kubku wink.
                                          • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:37
                                            A ja zimne.wink
                                            • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:38
                                              I smakuje paskudnie. Mlekiem w proszku.
                                              • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:42
                                                Znowu Sil bratankowi podkrada? tongue_out
                                                • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:49
                                                  No nie. Ze sklepu mleko. W butelce. Paskudztwo.
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:55
                                                    Łeee, kiedyś to nam mleko dawała krowa, a teraz sklep tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:59
                                                    Niestety. I mleko nie smakuje jak mleko.
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:00
                                                    A na wyżynach zdarza się wypić prawdziwe mleko, bo czasem się uda od gospodarza dostać wink.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:02
                                                    Na nizinach też.
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:08
                                                    To czego ze sklepu pijesz? tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:15
                                                    A wiadomo co jest w mleku od gospodarza?
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:28
                                                    Sierść krowy big_grin.
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:30
                                                    ja widziałem jak krowa własnym gównem była pobrudzonatongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:32
                                                    Straszne.tongue_out
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:34
                                                    nie straszne, ale to prawda najprawdziwsza, chciałbyś silu żeby np. żona gównem pobrudzona obiad podawała?
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:37
                                                    A Ty Fripku nie chorujesz czasem na głowę?
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:38
                                                    czasem taksad
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:41
                                                    Pytam bo nie wiedziałem skąd ten przeskok od krowy do żony.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:44
                                                    Przypomnij sobie swoje bardzo młodzieńcze lata fripciu, też usmarowany latałeś big_grin.
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:52
                                                    nic bardziej cennego ponad młodość nie masad
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:33
                                                    To nie problem. Gorzej jak jakieś antybiotyki i inne chemiczne paskudztwa.
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:56
                                                    silu doiłeś krowę kiedykolwiek?
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:57
                                                    Tak. I krowa czasem wymiona miała utytłane obornikiem.tongue_out
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:59
                                                    ja też doiłem, dobre ćwiczenie na przedramiona i dłonie, ja jeszcze inne rzeczy robiłem jeśli wiesz co mam na myślitongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:01
                                                    Oby nie z kozami...tongue_out
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:02
                                                    kto ma owce ten ma co chcesmile
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:15
                                                    Od kiedy, Fripciu, prowadzisz gospodarstwo?
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:19
                                                    ja gospodarstwo?big_grin a skąd ci to do głowy przyszło?
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:24
                                                    No po tych krowach, owcach tongue_out.
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:31
                                                    ja mam wiele talentówtongue_out
                                                  • marisella Re: Już czas na zmianę... 04.12.16, 19:13
                                                    silencjariusz napisał:

> Tak. I krowa czasem wymiona miała utytłane obornikiem.tongue_out

Ale wymyłeś przed dojeniem?
                                                    Bo jedną z rzeczy, której mnie ciotka nauczyła za dzieciaka, to że mam nie pić mleka od brudnej krowy big_grin (w myśl tego, że jak ktoś o krowę nie dba, to i wymion przed dojeniem nie umyje, i ogona nie przywiąże, i w ogóle wink)

• szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:41
                                              Zimne to się w lecie pije. Polecam podgrzać tongue_out.
                                              • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:43
                                                Lubię zimne do schabowego z chlebem.
                                                • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:44
                                                  Słyszałam, że schabowy z piwem lepiej smakuje, ale co tam kto lubi tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:46
                                                    Piwo może później.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:48
                                                    A na jutro smecta, stoperan i nifuroksazyd big_grin.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:51
                                                    Od razu widać, że Szarlotta farmaceutką jest. Albo lekomanką.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 20:54
                                                    To drugie zdecydowanie bardziej big_grin.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:00
                                                    To bardzo źle. Wątrobę i żołądek można sobie w ten sposób rozwalić.
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:02
                                                    Jakaś przyczyna zgonu musi być tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:03
                                                    Najlepiej umrzeć ze starości.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:10
                                                    Zależy jaki wiek przyjmiemy za starość tongue_out.
                                                    W którymś podręczniku czytałam, że według jakiegoś tam chińskiego (?) profesora starość zaczyna się od 35 r. ż. także przyjmując te kryteria byłby już na mnie czas big_grin.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:23
                                                    Chińczykom nie ma co wierzyć. Szarlotta młódka jest.
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:29
                                                    Już nawet wiem w jakim podręczniku to było, tylko nie pamiętam czy mam go aktualnie na stanie. Bym sprawdziła, czy to na pewno Chińczyk wymyślił tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:38
                                                    Nie ma co sprawdzać. To jakaś kłamliwa teoria.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:43
                                                    aaaaaaaaaaa, nakłamałam tongue_out.
                                                    O dziesięć lat się pomyliłam i nie Chińczyk tylko Aschoff tongue_out.
                                                    Według tego pana od 45 roku życia się starość zaczyna big_grin.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:44
                                                    No to mało co się Szarlotta pomyliła.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:45
                                                    A jednak, już mi tylko dziewięć lat zostało, to smutne w sumie tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:49
                                                    To trzeba intensyfikować poszukiwania wybranka.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:53
                                                    A ja właśnie mam ochotę raz na zawsze zaniechać poszukiwań tongue_out.
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:55
                                                    nic na siłę, zresztą może by ci przyszło galoty brudne prać....
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:56
                                                    Czyżby Zeus się zdeklarował?wink
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:57
                                                    kosza dostała szarlotta?
                                                  • z-e-u-s Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:59
                                                    A czemu ja?tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:00
                                                    Ale czajnik...tongue_out
                                                    Gwen.
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:00
                                                    może bossski jesteśtongue_out?
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:14
                                                    A co tak siedzisz po cichu? tongue_out
                                                  • z-e-u-s Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:21
                                                    Codziennie siedzę po cichu, że nie pisze, nie znaczy, że mnie nie masmile
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:23
                                                    Powinieneś się meldować na posterunku tongue_out.
                                                  • z-e-u-s Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:33
                                                    codzienne small-talki nie są moją mocną stroną
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:36
                                                    Szkoda... ;p
                                                  • z-e-u-s Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:47
                                                    Spokojnie, masz silasmile Ja za to lubię pofilozofować od czasu do czasutongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:53
                                                    Powinieneś znacznie częściej tongue_out.
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:01
                                                    Nikt się nie zadeklarował sad.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:02
                                                    Bo Szarlotta w złych miejscach szuka.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:04
                                                    Sam Sil doradzał żeby na sympatii szukać suspicious.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:05
                                                    No tak. Ale może trzeba szukać na sympatii na nizinach.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:08
                                                    A właśnie, jakiś łysy pan z nizin regularnie odwiedza mój profil. Czy to aby nie Sil? big_grin Miejscowość mi się trochę nie zgadza, ale to Silowe niziny są suspicious
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:10
                                                    Jaki łysy, jaki łysy.suspicious Przecież mam grzywkę wyrastającą z potylicy.suspicious
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:13
                                                    Łeee, to w takim razie nie jest Sil tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:17
                                                    No myślę, bo ode mnie to by Szarlotta oczu nie mogła oderwać.wink
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:20
                                                    sil ja mam podobnie, też się na mnie napatrzeć nie mogąbig_grin gimbaza w szczególnośćitongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:21
                                                    To tylko pozazdrościć.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:23
                                                    Dawaj fotkę big_grin.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:25
                                                    No właśnie Fripooo... Dawaj fotkę.
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:29
                                                    nie chcę robić wam przykrośći jestem zbyt seksowny po prostutongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:31
                                                    I właśnie takich ludzi nam trzeba tongue_out.
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:33
                                                    wątpię czy sil marzy o seksownym chłopietongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:35
                                                    Nie marzę. Ale ciekaw jestem czyś brzydki.tongue_out
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:41
                                                    przystojniejszy od diabła kobietom to podobno wystarczybig_grin
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:36
                                                    Sil to chyba ogólnie nie marzy o chłopach tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:37
                                                    Chyba?suspicious
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:38
                                                    Stu procentowej pewności nie mam tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:39
                                                    suspicious
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:40
                                                    No i czego się Sil boczy? tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:44
                                                    Szarlotta na niziny przyjedzie to uzyska 100% pewność.
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:47
                                                    haha sil jaki wygodny żeby góra do mahometa przyszłabig_grin
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:49
                                                    Dzisiaj to już się nigdzie nie wybieram tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:50
                                                    Pogrzałbym zmarznięte stopy.tongue_out
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:52
                                                    sil jest śnieg u ciebie?
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:54
                                                    Jest.
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:53
                                                    Za późno, już rozgrzałam big_grin.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:55
                                                    W każdym razie... Polecam się.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:00
                                                    Będę pamiętać tongue_out.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:01
                                                    Pewnie już zapomniałaś.tongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:02
                                                    Ale no co Ty, ja mam dobrą pamięć. Najlepiej pamiętam to, co nie trzeba big_grin.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:04
                                                    To co nie trzeba? Phi.suspicioustongue_out
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:07
                                                    No teraz nie trzeba bo mam ciepłe stopy, ale... w nos mam zimny suspicious.
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:18
                                                    Przyłoży Szarlotta do nosa stopy.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:19
                                                    Nie jestem aż tak bardzo zwinna tongue_out.
                                                    Dobranoc smile
                                                  • silencjariusz Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 23:21
                                                    Dobranoc.smile
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:44
                                                    sil żeby życie miało smaczek....
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 22:03
                                                    ty byś tak od razu deklaracji chciała, życie długie trzeba najpierw się poznać, popisać z 50 lat dopiero dalsze kroki co nagle to po diable czy jakoś taktongue_out
                                                  • fripooo Re: Już czas na zmianę... 03.12.16, 21:29
                                                    ja bym polemizowałtongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka