ziga_zaga 01.09.11, 08:57 lukam tv, bo tyram dziś z kwadratu do bólu wałkowany temat szkoły mnie nie razi, bo 1 dziś jest. ja się tylko pytam dlaczego nie ma ddtvn skoro wakacje są over? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazzol Re: witaj szkoło! 01.09.11, 09:00 ziga_zaga napisała: > lukam tv, bo tyram dziś z kwadratu do bólu wałkowany temat szkoły mnie nie r > azi, bo 1 dziś jest. ja się tylko pytam dlaczego nie ma ddtvn skoro wakacje są > over? a to nie jest tak, że sezon ramówkowy rozpoczyna się w poniedziałek? Odpowiedz Link
kazzol Re: witaj szkoło! 01.09.11, 09:02 apropo witaj szkoło, to porażająca jest głupota ministra nowych technologii Napieralskiego. Serca nie ma wykorzystując te małe dziewczynki do kampanii. Odpowiedz Link
ziga_zaga Re: witaj szkoło! 01.09.11, 09:07 kuźniar ostro go jedzie za tą szopkę, nawet ex minister edukacji namówił na publiczną krytykę... Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: witaj szkoło! 01.09.11, 09:02 ziga_zaga napisała: > lukam tv, bo tyram dziś z kwadratu do bólu wałkowany temat szkoły mnie nie r > azi, bo 1 dziś jest. ja się tylko pytam dlaczego nie ma ddtvn skoro wakacje są > over? w "pytaniu na smiadanie" mowili o szturmie na szkoly katolickie - nawet wsrod ateistow Odpowiedz Link
n_x Re: witaj szkoło! 01.09.11, 09:05 no bo tam najwyższy poziom jest. w mojej okolicy w pierwszej 10 chyba 6 katolickich jest. Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: witaj szkoło! 01.09.11, 09:08 n_x napisała: > no bo tam najwyższy poziom jest. w mojej okolicy w pierwszej 10 chyba 6 katolic > kich jest. ale poslalabys dzieci do katolickiej szkoly?przeciez tam sie dzieci modla i sa wychowywane w katolickiej wierze, wiec poziom poziomem, ale troche to obludne pchac dzieciaka z rdziny ateistycznej do szkoly katolickiej. Odpowiedz Link
n_x Re: witaj szkoło! 01.09.11, 09:17 nie posłałabym, bo też uważam to za hipokryzję - zresztą z tego powodu nie ochrzciłam dzieci - ja niewierząca, mąż niepraktykujący katolik, uznaliśmy ze dla wygody czy dla świetego spokoju nie będziemy tego robić. Odpowiedz Link
ziga_zaga Re: witaj szkoło! 01.09.11, 09:09 moja młoda dziś 1 dzień w przedszkolu, na szczęście religii tam nie ma. katolickiej szkoły też swoją osobą nie zaszczyci(pewnie dzieci szatana tam i tak nie przyjmują)... Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: witaj szkoło! 01.09.11, 11:24 rudi jako chlopiec byl juz dorodny www.se.pl/multimedia/galeria/68180/130923/szkolne-koszmary-gwiazd/ komunijny szpak, jeszcze bez pozyczki www.se.pl/multimedia/galeria/68180/130926/szkolne-koszmary-gwiazd/ Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: witaj szkoło! 01.09.11, 11:39 n_x napisała: > i Zapendowska nawet ładna i nawet bez bryli jeszcze, a teraz podobno biedna juz ledwie widzi. Odpowiedz Link
anna_geras Re: witaj szkoło! 01.09.11, 21:00 U mojej jedna religia na końcu a druga w srodku zajęć, zastanawiam sie czy zadymę rozkręcać No i beka,bo rozpoczecie roku i zamiast dyr przywitac dzieci i wyslac do klas na spotkanie z wychowawca, zorganizowała przedtawienie nt II wś - masakra, dzieci ziewały, patrzyły w sufit, kopały się po nogach Odpowiedz Link
lezka_z_posen Re: witaj szkoło! 01.09.11, 21:03 anna_geras napisała: > U mojej jedna religia na końcu a druga w srodku zajęć, zastanawiam sie czy zady > mę rozkręcać rob gnój) Odpowiedz Link