silencjariusz 22.10.18, 10:08 kubełek herbaty w łapce, za oknem słońce i do tego świadomość, że nic nie muszę... Chwilo trwaj! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arogancka_agrafka Re: Gorący... 22.10.18, 10:40 No Silu zlituj się. W tak pięknych okolicznościach przyrody/pogody siedzisz z jakimś naparem jak nie przymierzając dziadek sędziwy. A rusz, a łapże za aparat. Uwieczniaj cudne, cieszące oko widoki. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gorący... 22.10.18, 10:45 Do dentysty jestem na zaraz dogadany. To muszę siedzieć. Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Gorący... 22.10.18, 10:52 I Ty to mówisz z takim spokojem W obliczu takiej sytuacji ?! Podziwiam, będąc zdumioną taką odwagą Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Gorący... 22.10.18, 11:33 Agrafka się objawiła przy herbacie Sila. No masz! Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Gorący... 22.10.18, 11:42 Tojcia no pacz jaka ciekawostka. Skoro Dżin mógłby on wyłonić się z butli To i ja mogłam się objawić z oparów Silowej meliski Widziała Ty cuda takowe ? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Gorący... 22.10.18, 15:56 Tak, również dla mnie to ukochany moment.. oczyścić umysł z przeszłości i przyszłości... i cieszyć się tą chwilą, niezwykłą w swojej prostocie Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Gorący... 22.10.18, 16:10 Ja też tak miewam, ale...tylko przez chwilę Bo zaraz potem świadomość tego, że nic nie muszę, zaczyna mnie bardzo męczyć Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Gorący... 22.10.18, 16:25 sowa.zagrodowa napisała: o zaraz potem świadomość tego, że nic nie muszę, zaczyna mnie bardzo męczyć O, a mnie wręcz przeciwnie... mnie raczej męczy to, że szybko, za szybko, mi wracają myśli "co muszę...". Nie udaje mi się utrzymać tych chwil relaksu zbyt długo, ale pracuję nad tym Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Gorący... 22.10.18, 16:28 Wychodzi na jedno- obie nie potrafimy wypoczywać Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Gorący... 22.10.18, 16:49 No ja się uczę zwalniać tempo i jestem w tym coraz lepsza Długie spacery z moim kundliskiem po okolicznych chaszczach... i człowiek wraca psychicznie odnowiony Odpowiedz Link
sowa.zagrodowa Re: Gorący... 23.10.18, 00:02 Jak ja mam wrażenie, że karuzela nieco zwalnia, to zaraz "ktoś" włącza wyższy bieg, więc rzadkie chwile spokoju traktuję nieufnie Odpowiedz Link
apersona Re: Gorący... 22.10.18, 19:21 ... świadomość, że nic nie muszę... długo do mnie dochodzi Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gorący... 22.10.18, 21:02 Jakieś plany poza siedzeniem z kubkiem i dentysta? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gorący... 22.10.18, 21:05 A muszę mieć? Lubię leniwie spędzać wolne dni. Herbata, fotelik, książka, spacer... Tak odpoczywam. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gorący... 22.10.18, 21:10 Ale z książką można pojechać odpoczywać i spacerować w nowe miejsca... Moja koleżanka singielka - panna w moim wieku :p poznała swojego obecnego chłopaka na samotnym wyjezdzie urlopowym Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gorący... 22.10.18, 21:15 A co do wyjazdów... Skoro szczerze ich nie lubię, to czemu mam się do nich zmuszać? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gorący... 22.10.18, 21:20 A gdzie byłeś? Ze Ci się nie podobało? Może źle miejsca wybierasz? Wyspa Sobieszewska i Ptasi Raj mogłyby Ci się spodobać. Zwłaszcza teraz poza sezonem. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gorący... 23.10.18, 07:00 Ok niech Ci będzie. A wakacje z ew. wybranka i berbeciem też planujesz na własnym gumnie spędzać? I morze, góry, zamki to w albumie byście oglądali? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gorący... 23.10.18, 07:07 Będę o tym myślał gdy znajdę się w takiej sytuacji. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gorący... 23.10.18, 07:12 W ten sposób myśląc to możesz twierdzić że polubisz nawet dyskoteki i disco polo :p Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gorący... 23.10.18, 07:15 I tym samym znacznie poserzyles krąg ew. Wybranek.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gorący... 23.10.18, 07:38 A skąd wiesz, że nie lubię? Przez twe oczy zielone, zielone... na na na, oj dana dana... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gorący... 22.10.18, 21:18 W większości przypadków kobieta znajduje mężczyznę... Więc tyle samo kobiet co mężczyzn znajduje... Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: Gorący... 22.10.18, 21:41 silencjariusz napisał: > kubełek herbaty w łapce, za oknem słońce i do tego świadomość, że nic nie muszę > ... Chwilo trwaj! Myślałam ,że napiszesz ,że gorący z Ciebie towarek lub ewentualnie na oku masz gorący towarek a Ty z kubkiem herbaty wyjeżdżasz ....No wiesz co... Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Gorący... 22.10.18, 22:09 Musi trafić w swój target - dla którego z herbatką w kubku będzie gorącym towarkiem... są takie Silecjariusz, całe mnóstwo, trzeba wierzyć i działać Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Gorący... 23.10.18, 16:28 Znaczy się gwoli ścisłości to było też moje pierwsze skojarzenie. Ale Sil nie zawiódł jak zwykle Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gorący... 22.10.18, 23:00 Nie ma czego proszę Szarlotty. Kto by zniósł takie nudy. Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gorący... 23.10.18, 07:10 Wielu (mi wbrew pozorom też) taki odpoczynek się podoba. Ale po 5 czy 6 latach wyłącznie takich urlopów to już jednak nuda.... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gorący... 23.10.18, 07:44 Więc trzeba sobie wypoczynek urozmaicać. Mnie dziś na ten przykład dwie palety krawężników mają dostarczyć, więc nudzić się nie będe przez kolejne ileś dni. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gorący... 23.10.18, 23:09 No nie wiem, nie wiem... Chciałaby Szarlotta zastanawiać się czy do szlifierki kątowej tarcze zakładać tak by iskry (pył) leciały w kierunku tnącego (tak do tej pory było) czy od tnącego (podobno teraz tak jest zgodnie z bhp). Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Gorący... 23.10.18, 15:24 Wracając do wątku. Gorąca kawa. Pierwszy zimny i wietrzny, jesienny dzień. Z deszczem. Nie żebym narzekała. Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Gorący... 23.10.18, 16:27 Nie żebym ja też. Ale cholernie nie lubię takiej pogody, jak w jednej łapie pies, w drugiej piekarnia, a zakupy z mięsnego to chyba w zęby Ale jakoś dotarłyśmy. Teraz Młoda ślęczy nad jakąś pracą z polaka (albo udaje), psina śpi i chrapie a ja se siedzę i nic nie robię Odpowiedz Link
margott_2 Re: Gorący... 23.10.18, 16:37 Pierwsza tej jesieni połamana przez wiatr parasolka Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Gorący... 23.10.18, 16:42 Ja nawet nie próbowałam rozłożyć. Za mało odnóży Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gorący... 23.10.18, 22:24 Jak tam Gwen? Zainteresowanie kobiet się zwiększyło odkąd pomykasz autkiem? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Gorący... 23.10.18, 22:42 No ale koleżanka Rebelia pisała, że bez auta to nie ma raczej co liczyć na kobiecą przychylność... Więc nie wiem czy przypadkiem minusów nie zbierasz u czytających Twój wpis pań. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Gorący... 23.10.18, 22:54 O, jak ładnie mnie nazwał Chcę sprostować, że to nie moja opinia, ja taka płytka nie jestem, choć w taką pogodę miło wsiąść do samochodziku a nie popylać autobusem To słyszałam od panów z portalu randkowego… że jak nie ma prawka to kobitki w ogóle nie chcą dalej gadać... Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Gorący... 23.10.18, 22:47 50 km do kina??? 40 km na kręgle? W KRK nie macie kina i kręgli? Ze tyle trzeba jeździć? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Gorący... 23.10.18, 22:53 Gwen ma już zakaz wstępu do wszystkich krakowskich lokali to musi do sąsiednich miast jeździć . Odpowiedz Link