Dodaj do ulubionych

oświadczenie dla Janka - Jasmina

IP: 194.181.38.* 28.08.01, 09:58
Janku!
Oświadczam, że randka z Tobą nie była nawet w
najmniejszym stopniu "niewypałem" ani równie czymś
niemiłym! Pisząc tamtego posta miałam świadomość, że go
przeczytasz. Żałuję teraz, że nie umieściłam "p.s. dla
Janka". Nie bierz tak wszystkiego do siebie....
I zapeniam Cię, że nawet przez minutę "nie gadałeś
głupot"....
buziak :-)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Janek Do Jasminy IP: *.ipartners.pl 28.08.01, 10:23
      Jasminko.
      Dzięki, po prostu zrobiło mi się trochę przykro, kiedy przeczytałem tamtego
      posta o niewypałach. Teraz wiem, że za szybko to przeczytałem, że za szybko
      wyciągnąłem wnioski.....
      To co napisałem o Tobie w e-mailu, o Twojej wyjątkowości i o tym, że przy Tobie
      czułem się jak nigdy, było prawdą.
      Jeśli ktoś inny oprócz nas czyta ten wątek, niech wie, że dziewczyna z którą
      rozmawiam jest nadzwyczajna pod każdym względem.

Pozdrawiam Cię gorąco
      Janek
      • Gość: Jasmina Re: Do Janka IP: 194.181.38.* 28.08.01, 10:33
        Dziękuję Janku, choć naprawdę nie sądzę abym była aż tak
        wyjątkowa! Ale to miłe....
        Tamtego posta napisałam pod wpływem emocji, negatywnych
        zresztą. Nie dotyczyły one jednak Ciebie i pamiętaj o
        tym zawsze i wszędzie.
        pozdrawiam
        • Gość: Anka Re: Do Janka i Jasminy IP: 212.33.74.* 28.08.01, 11:18
          Nigdy nikt nie miał wątpliwosci, że Jasmina jest wyjątkowa! Podobnie jak Janek! Życzę Wam
          cudownej dobrej mądrej miłosci!!!!!!!!!!
          • Gość: gosia Re: Do Janka i Jasminy IP: *.*.*.* 28.08.01, 11:35
            ... i namietnej milosci :o)))
            • Gość: 2001 Re: Do Janka i Jasminy IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 11:38
              Gość portalu: gosia napisał(a):

> ... i namietnej milosci :o)))

i....nocy polarnych, moze juz niekoniecznie spedzanych na dysputach...

• mag_nolia Re: Do Janka i Jasminy 28.08.01, 12:00
                a ja życzę nie polarnych (nocy) ale bardzo gorących, sypiących żarem i to nie
                tylko nocy!
                • mario2 Re: Do Janka i Jasminy 28.08.01, 12:04
                  i zeby te noce nigdy nie ochlodly.
                  • mag_nolia Re: Do Janka i Jasminy 28.08.01, 12:06
                    I żeby były bardzo długie i ,,energetyczne".
                  • monia76 Re: Do Janka i Jasminy 25.01.02, 10:00
                    gratuluję z całego serca Janku!!! życzę szczęścia i bardzo się cieszę, że się
                    zreflektowałeś zanim wyciągnąłeś pochopne wnioski co do odczuć Jaśminki.
                    wszystkiego dobrego dla Was obojga!!!
                • Gość: 2001 Re: Do Janka i Jasminy IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 12:04
                  Pozwole zwrocic sobie uwage, raczej na pozytywy plynace z dlugosci nocy
                  polarnej. To autor mial na mysli.
              • Gość: Janek Do Anki, 2001, Gosi i Jasminy IP: *.ipartners.pl 28.08.01, 12:04
                Dziękuję za te życzenia i pozdrawiam pewną brunetkę, z którą chciałbym kiedyś
                wspiąć się na Jej Mount Blanc...

Pozdrowienia
                • mario2 Re: Do Anki, 2001, Gosi i Jasminy 28.08.01, 12:26
                  Janku- o tej porze roku- wali tam lawinami. Proponuje Gubalowke, no w
                  ostatecznosci Giewont.
                  • Gość: 2001 Re: Do Anki, 2001, Gosi i Jasminy IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 12:46
                    Prawdziwych tatarnikow....juz nie ma.
                    • mario2 Re: Do Anki, 2001, Gosi i Jasminy 28.08.01, 14:34
                      A co sie z nimi stalo? Dzis jeszcze rano jednego golilem!!!
                      • Gość: 2001 Re: Do Anki, 2001, Gosi i Jasminy IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 14:54
                        Pewnie trafil ich szlak albo jakie inne czarne scierwo, albo udali sie na
                        biegun polarny w celu spedzania tam nocy, albo zacieli sie przy goleniu i
                        zalala ich krew.
                        • mario2 Re: Do Anki, 2001, Gosi i Jasminy 28.08.01, 14:58
                          A widzialas kiedys czarnego taternika? Wiem ze nie, bo jest juz na biegunie!!!
                          • Gość: 2001 Re: Do Anki, 2001, Gosi i Jasminy IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 15:03
                            No to sobie nie poszczytujemy i niech Jego Pasja dosiegnie zenitu, na tym
                            biegunie ma sie rozumiec.
                            • mario2 Re: Do Anki, 2001, Gosi i Jasminy 28.08.01, 15:07
                              A szczytowac w dolinach to juz nie laska?
                              Ot paradne towarzystwo...
                              • Gość: 2001 Re: Do Anki, 2001, Gosi i Jasminy IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 28.08.01, 15:11
                                Hej, gory i doliny ....i wulkany oczywiscie.
                      • Gość: angel taternicy......... IP: 213.77.81.* 28.08.01, 15:00
                        mario2 napisał(a):

> A co sie z nimi stalo? Dzis jeszcze rano jednego golilem!!!

noooo.... zostal mi po jednym polar z napisem Ratownik TOPR... zawsze to cos...
                        • mario2 Re: taternicy......... 28.08.01, 15:02
                          a pewnie, ze cos- zostawilas sobie jako trofeum?
                          • Gość: angel Re: taternicy......... IP: 213.77.81.* 28.08.01, 15:05
                            mario2 napisał(a):

> a pewnie, ze cos- zostawilas sobie jako trofeum?

no a jakzeby inaczej!!
                            zreszta wiesz, polar cieply, lato sie konczy, czyms trzeba sie ogrzac..

• mario2 Re: taternicy......... 28.08.01, 15:06
                              Trza bylo niedzwiedzia utluc. Jego futro cieplejsze, a nie biednego TOPR-owca.
                              Ponoc niedzwiedzie w okolicach Roztoki sie rozmnozyly
                              • Gość: maxi Re: taternicy......... IP: *.easynet.pl 28.08.01, 15:11
                                mario2 napisał(a):

>
                                > Ponoc niedzwiedzie w okolicach Roztoki sie rozmnozyly

to dla mnie fantastyczna wiadomość :))
                                pozdrawiam mario

• Gość: angel Re: taternicy......... IP: 213.77.81.* 28.08.01, 15:12
                                no co Ty..!
                                bede biegac po Roztoce za niedzwiedziami?

zreszta wole
                                te partie gor gdzie juz tylko kozice docieraja
                                /no i taternicy.. helikopterem hi hi/
                                • mario2 Re: taternicy......... 28.08.01, 16:41
                                  Po to zeby Cie sprowadzic, gdy zabladzisz?
                                  Zreszta z Roztoki masz niedaleko w rejon Morskiego Oka.
                                  A tem to juz nasze najwyzsze gory.
    • Gość: jasmina Re: do wszystkich IP: 194.181.38.* 28.08.01, 12:03
      O rany... nie wiem co napisać....
      Nie swatajcie nas lepiej :-))) Janek już uciekł...
      Hop! Hop! Gdzie jesteś?????
      • Gość: aniela Re: od wszystkich IP: *.mst.gov.pl 28.08.01, 12:35
        podrobilam ich podpisy wiec umocowana sie czuje do wypowiadania w ich imieniu.
        i zebyscie dlugo i szczesliwie zyli. z gromadka bosych dzieci. i z pieskiem
        kotkiem i króliczkiem.
        • Gość: Janek Do Mario IP: *.ipartners.pl 28.08.01, 13:34
          Ten Mount Blanc jest inny drogi Mario. Myslę, że nie da się tego opisać.
          To szyfr drogi Mario, własnie szyfr.....

Pozdrowienia
          • mario2 Re: Do Mario 28.08.01, 13:58
            Szkoda, bo w styczniu sie tam wybieram
            • Gość: jasmina Re:do wszystkich IP: 194.181.38.* 28.08.01, 15:05
              Co tu się dzieje????????
              Wątek miał służyć przeprosinom, a nie swataniu czy
              uwodzeniu ratowników górskich!
              Nie można was z oka spuścić!
              • Gość: angel Re:do wszystkich IP: 213.77.81.* 28.08.01, 15:13
                Gość portalu: jasmina napisał(a):

> Co tu się dzieje????????
                > Wątek miał służyć przeprosinom, a nie swataniu czy
                > uwodzeniu ratowników górskich!
                > Nie można was z oka spuścić!

no co Ty Jasminko...!
                to Mario nie znasz??

• Gość: jasmina Re:do wszystkich IP: 194.181.38.* 28.08.01, 15:20
                  Znam, znam.... Ale Mario coś dziś chyba nie w formie!
                  Albo śpi albo go ktoś w pracy złapał na siedzeniu w
                  necie hehehehe....
                  • mario2 Re:do wszystkich 28.08.01, 16:43
                    Mario dzisiaj biedny, bo klienci z Polski przyjechali i musi sie nimi
                    zajmowac!!! :o(((
                    Ale Was tez nie zaniedbuje!
            • Gość: jasmina Re: Do Mario IP: 194.181.38.* 28.08.01, 15:22
              Mario miałeś wybrać się w listopadzie! I weź gogle.
              • mario2 Re: Do Mario 28.08.01, 16:44
                W goglach na szczyt Palacu Kultury mam wylazic?
      • Gość: gosia Re: do wszystkich IP: *.*.*.* 28.08.01, 15:54
        ... i żyli dlugo i szczęśliwie :o)))

pozdro
        • mario2 Re: do wszystkich 28.08.01, 16:44
          Oby, oby....!
          • Gość: jasmina Re: mario IP: 194.181.38.* 28.08.01, 17:04
            Długo pewnie tak, ale jak tu zrobić żeby było
            szczęśliwie??? Szczytowanie w goglach na szczycie pałacu
            jest może atrakcją ale ile utrzymałoby mnie to w stanie
            niesłabnącej euforii???
            • mario2 Re: mario 28.08.01, 17:08
              Czy szczesliwie, to juz tylko od Was zalezy. Wziasc sprawy w swoje rece i jest
              szansa, ze sie nigdy nie znudzi!!!
              • Gość: samanta Re: mario IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 17:16
                mario2 napisał(a):

> Czy szczesliwie, to juz tylko od Was zalezy. Wziasc sprawy w swoje rece i jest
                > szansa, ze sie nigdy nie znudzi!!!
                AMEN!!!:))

• mario2 Re: mario do Samanty 28.08.01, 17:18
                  a czy ja ich chce natychmiast przed oltarz?
                  Samanto. Samanto. Sredniowiecze juz przerabialismy.
                  Teraz czas na Twoj egzamin z anatomii
                  • Gość: jasmina Re: mario do mario IP: 194.181.38.* 28.08.01, 17:32
                    Już wszystko rozumiem!
                    Chciałeś się mnie pozbyć więc postanowiłeś mnie omamić
                    wizją niesłabnącego szczęścia w ramionach Janka! Z
                    pewnością byłoby to szczęście ale czy ktoś mnie pytał o
                    zgodę! Janek się zmył bo pewnie nie może tego czytać.
                    Badaj sobie kogo chcesz i ile chcesz :-((((((
                    Zabieram narty i idę do innej piaskownicy!
                    • mario2 Re: mario do Jasminy 28.08.01, 17:40
                      Niesamowite. Tak wykkrecac kota do gory ogonem!!! To potrafia tylko kobiety!!
                      Kto Ci powiedzial, ze sie chcialem Ciebie pozbyc. Ja nawiazuje tylko do tematu
                      innego watku w ktorym aktywnie uczestniczymy!!! :o)))
                  • Gość: samanta1 SAMANTA DO MARIA IP: 213.76.59.* 28.08.01, 22:33
                    mario2 napisał(a):

> a czy ja ich chce natychmiast przed oltarz?
                    > Samanto. Samanto. Sredniowiecze juz przerabialismy.
                    > Teraz czas na Twoj egzamin z anatomii
                    ***A czy ja ich chce od razu przed oltarz???? Moje "amen" bylo tylko
                    potwierdzeniem panskich slow doktorze . :))
                    Obiecuje Pan egzamin,straszy ...i nic z tego jak widze!:)))

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 28.08.01, 23:16
                      Nasza piekna mowa zna kilka innych slow, ktorymi mozna zastapic owo
                      sakramentalne "Amen". Dlaczego posilkowac sie wyrazami obcego pochodzenia?
                      Jak studentka winna wiedziec- egzamin z jezykow obcych nie jest przewidziany.
                      Radze wiec skupic sie na przedmiotach, bedacych trescia egzaminow!
                      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.01, 23:33
                        mario2 napisał(a):

> Nasza piekna mowa zna kilka innych slow, ktorymi mozna zastapic owo
                        > sakramentalne "Amen". Dlaczego posilkowac sie wyrazami obcego pochodzenia?
                        > Jak studentka winna wiedziec- egzamin z jezykow obcych nie jest przewidziany.
                        > Radze wiec skupic sie na przedmiotach, bedacych trescia egzaminow!
                        **uwielbiam gdy tak do mnie mowisz brutalu...!!!Ups!To nie ta bajka,Pan wybaczy
                        doktorze!:)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 28.08.01, 23:36
                          Studentka raczy zapominac powoli o obowiazujacych formach!!! Coz znaczy
                          owo "brutalu"? Czyzbym sie studentce czyms narazil, lub moze studentka usiluje
                          mnie sprowokowac. Zaznaczam, ze nie bywam brutalny w stosunku do plci slabszej,
                          ale za to na pewno ladniejszej.
                          • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 00:25
                            mario2 napisał(a):

> Studentka raczy zapominac powoli o obowiazujacych formach!!! Coz znaczy
                            > owo "brutalu"? Czyzbym sie studentce czyms narazil, lub moze studentka usiluje
                            > mnie sprowokowac. Zaznaczam, ze nie bywam brutalny w stosunku do plci slabszej,
                            >
                            > ale za to na pewno ladniejszej.
                            *** "Brutal" mial zabrzmiec pieszczotliwie ale Pan doktor jest fujara i sie nie
                            poznal,o!!! Pan doktor pewnie nie wie ze studentki podkochuja sie w
                            wykladowcach?;))

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 01:02
                              i lubia brutali? No no to ciekawe.
                              Ale skoro studentka tak uwaza, zaopatrze sie w pasy i rzemienie
                              • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 01:14
                                mario2 napisał(a):

> i lubia brutali? No no to ciekawe.
                                > Ale skoro studentka tak uwaza, zaopatrze sie w pasy i rzemienie

***A ja w zbroje ,bo nie jestem masochistka! (sadystka tez nie):)
                                Nie twierdzilam ze lubie brutali (Ty brutalu!!!:)) lubie
                                subtelne,wyrafinowane....;))
                                • mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 01:18
                                  Subtelne wyrafinowanie. To moze byc wszystko i nic!
                                  No chyba, ze chodzi o milosc we wspomnianej zbroi!
                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 01:19
                                    mario2 napisał(a):

> Subtelne wyrafinowanie. To moze byc wszystko i nic!
                                    > No chyba, ze chodzi o milosc we wspomnianej zbroi!

***A to juz jak Pan chce.Podobno ma Pan wyobraznie...;)
                                    • mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 01:21
                                      no ja tam mam. Ale chcialbym i u ciebie ja sprowokowac do dzialania.
                                      • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 01:24
                                        mario2 napisał(a):

> no ja tam mam. Ale chcialbym i u ciebie ja sprowokowac do dzialania.
                                        ***szkoda ze wyobraznie tylko...;)
                                        Chyba pojde spac bo zaczynam swintuszyc.Jeszcze wyjdzie na to ze atakuje Cie
                                        erotomanka :)) Ps.Eeech..poswintuszyloby sie!;))))

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 01:27
                                          Ale chyba nie wirtualnie i to w dodatku na publicznym forum!!!
                                          • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 01:29
                                            mario2 napisał(a):

> Ale chyba nie wirtualnie i to w dodatku na publicznym forum!!!

***Cha,cha,cha! A co ,jak szalec to szalec!!;)))Do jutra!

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 07:29
                                              Ciekawy jestem, czy zaszalalas?
                                              • Gość: samanta Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 13:40
                                                mario2 napisał(a):

> Ciekawy jestem, czy zaszalalas?
                                                :))Przeciez poszedles spac!Zawsze wymawiasz sie bolem glowy albo sennoscia;))

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 16:29
                                                  A Ty tym, ze przescieradlo jest swieze! Poza tym nowa fryzura, niedyspozycja,
                                                  bolem glowy, matka spiaca w sasiednim pokoju, tym, ze musisz wczesnie
                                                  wstawac... itp itd.
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 19:46
                                                    mario2 napisał(a):

> A Ty tym, ze przescieradlo jest swieze! Poza tym nowa fryzura, niedyspozycja,
                                                    > bolem glowy, matka spiaca w sasiednim pokoju, tym, ze musisz wczesnie
                                                    > wstawac... itp itd.

***Hi,hi,hi!!!! Moja fryzura nie jest w stanie ucierpiec ,nie mam na glowie
                                                    niczego wymyslnego,przescieradlo ?A czy musi byc to zaraz lozko? matka? no
                                                    nie,pod jej bokiem chyba bym sie zabawiala.;)Noooo...czasami bol glowy-
                                                    autentyczny,chociaz sex dziala zniczulajaco ...wiec....:))

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 20:23
                                                    wiec mam czekac na bol glowy?
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 20:32
                                                    mario2 napisał(a):

> wiec mam czekac na bol glowy?
                                                    ***Oj,jak mnie boooli glowa!!!!!!;)))

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 20:35
                                                    wiesz babcia mowila w takich momentach- boli Cie glowa- to nie jestes za strata-
                                                    za to Ci pupa rosnie.
                                                    A powaznie- potrzebujesz znieczulenia?
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 20:38
                                                    mario2 napisał(a):

> wiesz babcia mowila w takich momentach- boli Cie glowa- to nie jestes za strata
                                                    > -
                                                    > za to Ci pupa rosnie.
                                                    > A powaznie- potrzebujesz znieczulenia?
                                                    ***odpowiem o 23-ciej.Przepraszam na razie.:)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 20:41
                                                    powiedziala i poszla po zastrzyk znieczulajacy ;o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 22:08
                                                    mario2 napisał(a):

> powiedziala i poszla po zastrzyk znieczulajacy ;o)))
                                                    ***Potrafisz byc mily wiec licze na Ciebie;)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 22:29
                                                    Mily w dawaniu zastrzykow? Czy moze mam sie do Ciebie zalecac? Wyznam, ze to
                                                    drugie bardziej mi odpowiada!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: 213.76.59.* 29.08.01, 22:32
                                                    mario2 napisał(a):

> Mily w dawaniu zastrzykow? Czy moze mam sie do Ciebie zalecac? Wyznam, ze to
                                                    > drugie bardziej mi odpowiada!
                                                    ***poniewaz za zastrzykam nie przepadam wybieram druga opcje ;)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 22:39
                                                    To wyznaj mi prosze, jaki rodzaj zalotow preferujesz, nie chcialbym strzelic
                                                    gafy w pierwszym dniu zalotow!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: 213.76.59.* 29.08.01, 22:49
                                                    mario2 napisał(a):

> To wyznaj mi prosze, jaki rodzaj zalotow preferujesz, nie chcialbym strzelic
                                                    > gafy w pierwszym dniu zalotow!

***Widziales kiedys tokujace cietrzewie? Bierz z nich przyklad!;)))
                                                    Mario, kazdy sposob zalotow jest dobry kiedy prowadzi do celu.gdy nie ma celu
                                                    jest to jeszcze latwiejsze. :)) Och!Jakas muszka wplatala mi sie we wlosy,mozesz
                                                    mi pomoc?

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 22:56
                                                    Oczywiscie, ze moge Ci pomoc. Zaraz przyniose mlotek.
                                                    A tak powaznie, powiedz mi troszeczke o sobie....
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: 213.76.59.* 29.08.01, 23:13
                                                    mario2 napisał(a):

> Oczywiscie, ze moge Ci pomoc. Zaraz przyniose mlotek.
                                                    > A tak powaznie, powiedz mi troszeczke o sobie....

***nie zapomnij o kowadle:))
                                                    Lubie sie smiac,czesto sama ten smiech swoimi tekstami i wyglupami wywoluje.(to
                                                    ta troszeczka:))
                                                  • mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 29.08.01, 23:40
                                                    reszty moge sie domyslac: jestes mloda, inteligentna, ladna, zadbana,
                                                    wyzwolona, troszke zagubiona kobieta. Nie uwazasz ze to standart?
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.01, 23:50
                                                    mario2 napisał(a):

> reszty moge sie domyslac: jestes mloda, inteligentna, ladna, zadbana,
                                                    > wyzwolona, troszke zagubiona kobieta. Nie uwazasz ze to standart?
                                                    ***tu sie mylisz troche. Mam dobrze po 30-ce, czasami emanuje ze mnie krancowa
                                                    glupota niestosowna do wieku , dbam o siebie -fakt ,ale nie mam syndromu
                                                    przemijajacej urody .ostatnio wstrzelilam sobie kolczyk do nosa ,bardzo mi sie
                                                    podoba! zagubiona? Nie,raczej,nie.wiem czego pragne ,do czego daze...Po drodze
                                                    staram sie cieszyc nawet malymi radosciami. Czy ladna? Nie jestem zakompleksiona
                                                    ale za zadne cudo sie nie uwazam ,rzecz gustu . Nie jestem standartowa i
                                                    przyznaje ze staram sie taka nie byc. Lubie byc inna ,wyrozniac sie wsrod innych
                                                    kobiet .Proznosc? Chyba nie ....Czasami mocno odczuwam swoja samotnosc ,brak
                                                    kochanego mezczyzny obok ,calusa na dzien dobry , zwariowanych rozmow we
                                                    dwoje ....Czasami jest mi dobrze z tym ze jestem sama ,ze nikt nie robi mi scen
                                                    zazdrosci ,nie dyktuje jak mam sie uczesac ,gdzie isc...

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 00:42
                                                    Droga Samanto,
                                                    w jednym mozemy sie zgodzic- ja tez juz dawno przekroczylem 30. Z doswiadczen
                                                    mojego zycia wynika, ze uroda kobieca nie stanowi o jej atrakcyjnosci, w kazdym
                                                    razie nie przesadza. Jednak zawsze jest milym posiadanie kolo siebie zadbanej,
                                                    normalnie wygladajacej kobiety.
                                                    Zawsze staram sie oceniac kobiete pod wzgledem jej kobiecosci, dobroci,
                                                    partnerstwa, czy w koncu mozliwosci przyjazni. Bo przyjazn cementuje zwiazek
                                                    trwalej, niz przemijajace milosc, czy sexualne uniesienia.
                                                    Pozdrawiam
                                                    Mario
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 00:51
                                                    mario2 napisał(a):

> Droga Samanto,
                                                    > w jednym mozemy sie zgodzic- ja tez juz dawno przekroczylem 30. Z doswiadczen
                                                    > mojego zycia wynika, ze uroda kobieca nie stanowi o jej atrakcyjnosci, w kazdym
                                                    >
                                                    > razie nie przesadza. Jednak zawsze jest milym posiadanie kolo siebie zadbanej,
                                                    > normalnie wygladajacej kobiety.
                                                    > Zawsze staram sie oceniac kobiete pod wzgledem jej kobiecosci, dobroci,
                                                    > partnerstwa, czy w koncu mozliwosci przyjazni. Bo przyjazn cementuje zwiazek
                                                    > trwalej, niz przemijajace milosc, czy sexualne uniesienia.
                                                    > Pozdrawiam
                                                    > Mario
                                                    ***Znow madrosc polynela z ust Twoich ,tylko dlaczego tak oficjalnie ??? Chyba
                                                    niczy Cie nie urazilam? :)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 00:53
                                                    nie, nie urazilas mnie- dlaczego?
                                                    Moze zabrzmialo to oficjalnie, ale chcialem, zebys moich pogladow nie uwazala
                                                    za rzucone ot tak sobie a muzom.
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 00:59
                                                    mario2 napisał(a):

> nie, nie urazilas mnie- dlaczego?
                                                    > Moze zabrzmialo to oficjalnie, ale chcialem, zebys moich pogladow nie uwazala
                                                    > za rzucone ot tak sobie a muzom.
                                                    **:))Ani przez chwile tak nie myslalam.Na razie odrozniam co jest zartem a co
                                                    serio.:)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 01:03
                                                    na razie odrozniasz, ale pamietaj, ze milosc zaslepia ;o))) Nie moge wirtualnie
                                                    stwierdzic jaki jest Twoj stan emocjonalny, dlatego od czasu do czasu probuje
                                                    tlumaczyc. Ale jak widze, Tobie , kochanie nie potrzeba tlumaczen.
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:07
                                                    mario2 napisał(a):

> na razie odrozniasz, ale pamietaj, ze milosc zaslepia ;o)))
                                                    *** Wiem z autopsji o tym ,o!
                                                    Nie moge wirtualnie
                                                    >
                                                    > stwierdzic jaki jest Twoj stan emocjonalny, dlatego od czasu do czasu probuje
                                                    > tlumaczyc. Ale jak widze, Tobie , kochanie nie potrzeba tlumaczen.
                                                    ***Slodkosci Ty moje !Naturalnie ze nie musisz sie tlumaczyc!!!

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 01:12
                                                    Kochana Samanto,
                                                    zapewniam Cie, ze nigdy nie doprowadze do sytuacji w ktorej musialbym sie
                                                    tlumaczyc. Zawsze i o wszystkim bede z Toba szczerze rozmawial. To pozwoli
                                                    uniknac nam rozczarowan i koniecznosci jakichkolwiek tlumaczen. Bo to co bylo
                                                    napisane w poprzednim poscie, to nie tlumaczenie sie, tylko tlumaczenie Tobie...
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:16
                                                    mario2 napisał(a):

> Kochana Samanto,
                                                    > zapewniam Cie, ze nigdy nie doprowadze do sytuacji w ktorej musialbym sie
                                                    > tlumaczyc. Zawsze i o wszystkim bede z Toba szczerze rozmawial. To pozwoli
                                                    > uniknac nam rozczarowan i koniecznosci jakichkolwiek tlumaczen. Bo to co bylo
                                                    > napisane w poprzednim poscie, to nie tlumaczenie sie, tylko tlumaczenie Tobie..
                                                    > .

***Dobrze kochanie ,zgadzam sie z Toba. Ja tez bede z Toba szczera .Musimy duzo
                                                    ze soba rozmawiac ,o wszystkim.Chce Cie jak najlepiej poznac ,wspierac
                                                    Cie ....och!Tak bardzo Cie kocham Mario!!!! Jestes wspanialy!
                                                  • mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 01:20
                                                    Kochana Samanto,
                                                    slow w ludzkiej mowie nie ma tak pieknych, zebym mogl opisac, co w tej chwili
                                                    czuje. Radosc, spelnienie, przejscie prawie do stanu nirwany. Wszystko dokonalo
                                                    sie tylko przez przypadek, lub przeznaczenie. I za to jestem losowi wdzieczny.
                                                    Wdzieczny, ze zeslal mi Ciebie
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:22
                                                    mario2 napisał(a):

> Kochana Samanto,
                                                    > slow w ludzkiej mowie nie ma tak pieknych, zebym mogl opisac, co w tej chwili
                                                    > czuje. Radosc, spelnienie, przejscie prawie do stanu nirwany. Wszystko dokonalo
                                                    >
                                                    > sie tylko przez przypadek, lub przeznaczenie. I za to jestem losowi wdzieczny.
                                                    > Wdzieczny, ze zeslal mi Ciebie
                                                    ***Prawda ze nasze spotkanie jest cudem w tym podlym swiecie? Juz zawsze bedziemy
                                                    razem ,na dobre i zle!

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 01:28
                                                    Razem, razem Tak to piekne slowa. razem sie budzic i razem zasypiac. Razem sie
                                                    martwic i razem weselic. Razem wychodzic na spacery i razem wyjezdzac na urlopy.
                                                    Razem gotowac i jesc posilki. Ale Ty zmywasz....
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:33
                                                    mario2 napisał(a):

> Razem, razem Tak to piekne slowa. razem sie budzic i razem zasypiac. Razem sie
                                                    > martwic i razem weselic. Razem wychodzic na spacery i razem wyjezdzac na urlopy
                                                    > .
                                                    ***Eeee..kochanie ,tak sie rozpedziles ...daj troszke luzu .:)Lubie czasami pobyc
                                                    w swoim towarzystwie.
                                                    > Razem gotowac i jesc posilki. Ale Ty zmywasz....
                                                    ***Naturalnie,ze tak skoro Ty gotujesz!

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 01:38
                                                    W swoim towarzastwie- znaczy sama z soba?
                                                    A gotowac bede, bo w tym wzgledzie jakos kobietom nie dowierzam ;o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:40
                                                    mario2 napisał(a):

> W swoim towarzastwie- znaczy sama z soba?
                                                    **tak.Lubie czasami pobyc sama .:)
                                                    > A gotowac bede, bo w tym wzgledzie jakos kobietom nie dowierzam ;o)))
                                                    *Gotowac potrafie ,podobno niezle ale nie jest to moja pasja wiec moge zmywac.:)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 01:43
                                                    Dla Twojej wygody kochanie kupimy zmywarke, dla mojej zatrudnimy gosposie!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:45
                                                    mario2 napisał(a):

> Dla Twojej wygody kochanie kupimy zmywarke, dla mojej zatrudnimy gosposie!
                                                    ***oki! Ty wybierzesz zmywarke a ja gosposie!!!!

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 01:50
                                                    Jasne, ale gosposi nie pozwole Ci uzywac
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:53
                                                    mario2 napisał(a):

> Jasne, ale gosposi nie pozwole Ci uzywac
                                                    ***Ani ja Tobie! Z reszta tak wybiore bys nie mial ochoty zblizac sie do niej na
                                                    odleglosc mniejsza niz metr:))

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 01:54
                                                    moze bedzie miala przynajmniej corke....
                                                    No coz- znow snie.....
                                                    Dobranoc....
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 01:57
                                                    mario2 napisał(a):

> moze bedzie miala przynajmniej corke....
                                                    > No coz- znow snie.....
                                                    > Dobranoc....
                                                    ***Alez skad! Bedzie miala syna!Mlodego ,przystojnego ,silnego...
                                                    Dobranoc Mario......

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 09:06
                                                    Myslisz, ze stac mnie jeszcze na splodzenie syna?
                                                    Dzien dobry!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 14:21
                                                    mario2 napisał(a):

> Myslisz, ze stac mnie jeszcze na splodzenie syna?
                                                    > Dzien dobry!
                                                    ***wspolne starania na pewno dadza efekt.tak pieknie mi sie
                                                    sniles ...nagi ,przyodziany jedynie w fartusze ,tanczyles flamenco uzywajac
                                                    zamiast kastanietow malych chochelek.dzien dobry Mario.Poczytam tworczosc z dnia
                                                    dzisiejszego ,sprawdze czy aby mnie zdradzasz!;)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 14:32
                                                    Kochanie- sen jak to sen- byl malo realistyczny! Ja nie lubie i nie potrafie
                                                    tanczyc!!! A starania- hmmm kiedy je rozpoczynamy?
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 14:35
                                                    mario2 napisał(a):

> Kochanie- sen jak to sen- byl malo realistyczny! Ja nie lubie i nie potrafie
                                                    > tanczyc!!! A starania- hmmm kiedy je rozpoczynamy?
                                                    *** To Ty kochany jestes mezczyzna wiec decyzje pozostawiam Tobie.

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 14:38
                                                    odnosnie nauki tanca? A tak wlasciwie Twoje pragnienia sie nie licza?
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 14:48
                                                    mario2 napisał(a):

> odnosnie nauki tanca? A tak wlasciwie Twoje pragnienia sie nie licza?
                                                    ***najmilszy ,zapominasz ze masz do czynienia z dojrzala kobieta ...poznasz moje
                                                    pragnienia we wlasciwym czasie
                                                    .Spelnianie moich pragnien bedzie twoja radoscia i przyjemnoscia.
                                                  • mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 14:50
                                                    tak bedzie radoscia i przyjemnoscia!!! Oby tylko nie przerodzilo sie w
                                                    masochizm! Bog wie czego mozna sie po dojrzalych kobietach spodziewac?
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 14:57
                                                    mario2 napisał(a):

> tak bedzie radoscia i przyjemnoscia!!! Oby tylko nie przerodzilo sie w
                                                    > masochizm! Bog wie czego mozna sie po dojrzalych kobietach spodziewac?
                                                    *** Kochany,jesli tak bardzo sie mnie boisz to chyba pomysl o ewakuacji.miales
                                                    byc moja ostoja,obronca a tchorz z Ciebie wylazi!

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 17:00
                                                    Nie boje sie Ciebie, tylko tego, czego moge od Ciebie oczekiwac? Skad mam
                                                    wiedziec jakie sa Twoje plany, nie mowiac juz o preferencjach?
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 17:31
                                                    mario2 napisał(a):

> Nie boje sie Ciebie, tylko tego, czego moge od Ciebie oczekiwac? Skad mam
                                                    > wiedziec jakie sa Twoje plany, nie mowiac juz o preferencjach?
                                                    ***Siebie bardziej sie boisz...:)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 18:25
                                                    Moze siebie, a moze tego co jest we mnie i czego od dluzszego czasu nie
                                                    dopuszczam do glosu, zamykajac w pancerzu. Nie wiem, tak naprawde, czy jeszcze
                                                    na cos mnie stac!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 18:30
                                                    mario2 napisał(a):

> Moze siebie, a moze tego co jest we mnie i czego od dluzszego czasu nie
                                                    > dopuszczam do glosu, zamykajac w pancerzu. Nie wiem, tak naprawde, czy jeszcze
                                                    > na cos mnie stac!
                                                    ***sam nie wierzysz w to co piszesz. Wlasnie to daje o sobie znac... Nie wiem czy
                                                    Cie to martwi czy nie...

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 18:34
                                                    Tez nie wiem czy sie martwie, czy nie!!! Dlaczego nie byc wygodnikiem i nie zyc
                                                    tak jak do tej pory? Z drugiej strony zawsze, choc podswiadomie szuka sie tej
                                                    drugiej polowki,..... nie wiem!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 18:39
                                                    mario2 napisał(a):

> Tez nie wiem czy sie martwie, czy nie!!! Dlaczego nie byc wygodnikiem i nie zyc
                                                    >
                                                    > tak jak do tej pory? Z drugiej strony zawsze, choc podswiadomie szuka sie tej
                                                    > drugiej polowki,..... nie wiem!
                                                    *****fakt,to jest wygodne ,przyznaje .Czasami jednak gdy patrze na zakochane pary
                                                    mam wrazenie ze cos waznego mi umyka.Zycie we dwoje bywa wspaniale ale czasami
                                                    moze byc koszmarem.

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 18:43
                                                    a jeden z takich koszmarow mam za soba! Sielanka w krotkim czasie zmienila sie
                                                    w pieklo i nawet dziecko nie polepszylo sytuacji! Dlatego ten pancerz , czy
                                                    skorupka w ktorej staram sie tlumic tlace sie jeszcze nadzieje i tesknoty!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 18:51
                                                    mario2 napisał(a):

> a jeden z takich koszmarow mam za soba! Sielanka w krotkim czasie zmienila sie
                                                    > w pieklo i nawet dziecko nie polepszylo sytuacji! Dlatego ten pancerz , czy
                                                    > skorupka w ktorej staram sie tlumic tlace sie jeszcze nadzieje i tesknoty!
                                                    *** I tak masz lepiej .Ja mam syna i nie chce znow ryzykowac jego
                                                    spokojem .Chyba i tak juz go skrzywdzilam chcac kiedys powtornie ulozyc sobie
                                                    zycie . Znowu byl cholerny niewypal ....:-( teraz zyjemy sobie spokojnie ,on
                                                    dorasta ,ja sie starzeje myslac ile stracilam w zyciu przez swoja glupote...

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 18:55
                                                    12 lat zmarnowanych w malzenstwie i rozlaka z dzieckiem to wedlug Ciebie
                                                    szczescie? No dziwne kryteria szczescia ustalasz!
                                                    Ale masz racje, z powodu bledow rodzicow , najbardziej cierpia dzieci!!
                                                    Ja dla swojej malej zrobilbym wszystko, ale prawodastwo jest tak skonstruowane,
                                                    ze facet jest tylko jeleniem do placenia, bez praktycznych praw do opieki nad
                                                    dzieckiem!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 20:10
                                                    Wpadlam tylko na chwile!
                                                    nie mowilam ze to szcz4scie ,jedynie ze chyba masz troche lepsza sytuacje aby
                                                    cos zmienic w swoim zyciu.podarowalam swojemu synowi tatusia ,ktory ma go w
                                                    dupie . Pozniej dzieciak przywiazal sie do mojego drugiego partnera ,ktory...a
                                                    co ja sie tu bede zalic .:) Chcialam tylko powiedziec ze ani przez chwile nie
                                                    zalowalam swojej decyzji o macierzynstwie wiedzac ze z mojego malzenstwa i tak
                                                    juz nic nie bedzie. Mylilam sie tylko w jednym,myslac ze syn wystarczy mi za
                                                    wszystkich facetow swiata . Mam wyrzuty sumienia wiedzac jak bardzo brakuje
                                                    chlopakowi ojca . Nie dalam szczescia ani dziecku ani sobie. Tylko tyle ....
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 18:56
                                                    Jesli chcesz moge wrocic tak jak wczoraj.Pa!
                                                  • mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 19:00
                                                    tez chyba bede- na razie popracuje troszeczke!! ;o)))
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 20:19
                                                    mario2 napisał(a):

> tez chyba bede- na razie popracuje troszeczke!! ;o)))
                                                    ***Chyba? Bardzo troszeczke pracujesz;)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 20:22
                                                    Nie mart sie- drugi komp stale chodzi i na nim pracuje!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 20:25
                                                    mario2 napisał(a):

> Nie mart sie- drugi komp stale chodzi i na nim pracuje!
                                                    **Uff! To milo ze nie zaniedbujesz obowiazkow:))

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 20:27
                                                    to praca nie obowiazki kochanie. A praca powinna byc przyjemnoscia. Jednak
                                                    potrafie sie wyrzec przyjemnosci na rzecz milosci!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 20:29
                                                    mario2 napisał(a):

> to praca nie obowiazki kochanie. A praca powinna byc przyjemnoscia. Jednak
                                                    > potrafie sie wyrzec przyjemnosci na rzecz milosci!
                                                    ***Chwilowo musze zajac sie moim "zywym"obowiazkiem ,wroce ....:)

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 20:35
                                                    Samanto- wiem, ze wrocisz i mnie nie opuscisz!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 20:44
                                                    mario2 napisał(a):

> Samanto- wiem, ze wrocisz i mnie nie opuscisz!
                                                    ***jestes tego pewien?

• Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 20:46
                                                    Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Samanto- wiem, ze wrocisz i mnie nie opuscisz!
                                                    > ***jestes tego pewien?

A 20.12?
                                                    >

• Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 20:27
                                                    Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> mario2 napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Nie mart sie- drugi komp stale chodzi i na nim pracuje!
                                                    > **Uff! To milo ze nie zaniedbujesz obowiazkow:))
                                                    > *Patrz 20.10

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 30.08.01, 20:30
                                                    20. 10 do Jumy- juz widzialem!
                                                  • mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 31.08.01, 00:17
                                                    Tak jestem pewien. ze mnie nie opuscisz, czyzbys Ty miala watpliwosci?
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:22
                                                    mario2 napisał(a):

> Tak jestem pewien. ze mnie nie opuscisz, czyzbys Ty miala watpliwosci?
                                                    ***Coz ,zdradzasz mnie na lewo i prawo ....bede musiala sie powaznie zastanowic
                                                    czy zaslugujesz na mnie.

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 31.08.01, 00:31
                                                    Dlaczego podejrzewasz mnie o zdrade? Zazdrosc nie jest dobrym doradca. Czyzby
                                                    wymowki juz po takim krotkim okresie trwania naszego zwiazku? Fe!!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:36
                                                    mario2 napisał(a):

> Dlaczego podejrzewasz mnie o zdrade? Zazdrosc nie jest dobrym doradca. Czyzby
                                                    > wymowki juz po takim krotkim okresie trwania naszego zwiazku? Fe!!!
                                                    ***Wiec nadal moge Ci bezgranicznie ufac? jestes mi tak wierny jak ja Tobie?

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 31.08.01, 00:39
                                                    Ty mi mozesz ufac! A co do Twojej wiernosci- coz. Na razie nie moge powiedziec
                                                    nic negatywnego!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:43
                                                    mario2 napisał(a):

> Ty mi mozesz ufac! A co do Twojej wiernosci- coz. Na razie nie moge powiedziec
                                                    > nic negatywnego!
                                                    ***Wierze Ci najmilszy i powodow do zazdrosci nie dam.Mozesz byc pewien mnie jak
                                                    samego siebie!

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 31.08.01, 00:47
                                                    Zasdada brzmi- zaufanie za zaufanie! Ufnosc to piekne spoiwo zwiazku. Wyzwala
                                                    od stresoe i zminiejsza uczucie zazdrosci. Oby tak bylo na zawsze.
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:53
                                                    mario2 napisał(a):

> Zasdada brzmi- zaufanie za zaufanie! Ufnosc to piekne spoiwo zwiazku. Wyzwala
                                                    > od stresoe i zminiejsza uczucie zazdrosci. Oby tak bylo na zawsze.
                                                    ***I bedzie kochanie ,skoro wiem ze mnie kochasz.....

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 31.08.01, 00:55
                                                    I ja to wiem, oraz czuje. A teraz juz dobranoc.

Wybacz Samanto ale niestety musze do wyra. Samego mnie to wku.... Ale takie
                                                    jest zycie. Niestety!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 00:58
                                                    mario2 napisał(a):

> I ja to wiem, oraz czuje. A teraz juz dobranoc.
                                                    >
                                                    >
                                                    > Wybacz Samanto ale niestety musze do wyra. Samego mnie to wku.... Ale takie
                                                    > jest zycie. Niestety!
                                                    ***Spij Mario ...spokojnych snow ...

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 31.08.01, 09:21
                                                    Dzien dobry kochanie, noc mialas spokojna? Witam Cie zyczac duzo usmiechu i
                                                    radosci dzisiaj.
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 16:06
                                                    mario2 napisał(a):

> Dzien dobry kochanie, noc mialas spokojna? Witam Cie zyczac duzo usmiechu i
                                                    > radosci dzisiaj.
                                                    *** Dzien dobry skarbie ! Noc byla krotka . Mam nadzieje ze milo mija Ci
                                                    dzien.swoja droga podziwiam Twoja kondycje,to niedosypianie...Musze troche zadbac
                                                    o Ciebie kochanie.

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 31.08.01, 16:25
                                                    Kochana,
                                                    niedospanie towarzyszy mi od bardzo dawna - zdarzylem sie juz przyzwyczaic.
                                                    Teraz juz jestem w domu, przedtem zrobilem zakupy, wlaczylem pralke i
                                                    nastawilem na obiad! Musialbym jeszcze poprasowac, ale mi sie juz nie chce.
                                                    Moze jutro po pracy!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 18:06
                                                    mario2 napisał(a):

> Kochana,
                                                    > niedospanie towarzyszy mi od bardzo dawna - zdarzylem sie juz przyzwyczaic.
                                                    > Teraz juz jestem w domu, przedtem zrobilem zakupy, wlaczylem pralke i
                                                    > nastawilem na obiad! Musialbym jeszcze poprasowac, ale mi sie juz nie chce.
                                                    > Moze jutro po pracy!
                                                    ***kochanie ,nie sadzilam ze do braku snu mozna sie przyzwyczaic ,to moze miec
                                                    negatywny wplyw na Twoje zdrowie.Nie powinienes sie tak forsowac! Co upichciles
                                                    dobrego na obiad? Jak to jutro po pracy? W soboty pracujesz ,to straszne!

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 31.08.01, 18:12
                                                    Droga Samanto,
                                                    obiad byl dzisiaj bardzo prosty i szybki- golabki w sosie pomidorowym ( czesc
                                                    przygotowana wczoraj) kilka nawet zostalo mi na poniedzialek!!!
                                                    Niestety, musze jutro pracowac, kto wie, czy w niedziele bede mial wolne!
                                                    Niestety taki juz charakter mojej pracy!
                                                    Jak zawsze bardzo Cie kocham!
                                                    P.S. Do braku snu naprawde mozna sie przyzwyczaic!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 18:16
                                                    mario2 napisał(a):

> Droga Samanto,
                                                    > obiad byl dzisiaj bardzo prosty i szybki- golabki w sosie pomidorowym ( czesc
                                                    > przygotowana wczoraj) kilka nawet zostalo mi na poniedzialek!!!
                                                    > Niestety, musze jutro pracowac, kto wie, czy w niedziele bede mial wolne!
                                                    > Niestety taki juz charakter mojej pracy!
                                                    > Jak zawsze bardzo Cie kocham!
                                                    > P.S. Do braku snu naprawde mozna sie przyzwyczaic!
                                                    *** To jutro i w niedziele jesc nie bedziesz?:) No coz ,praca w dni kiedy inni
                                                    odpoczywaja nie nalezy raczej do przyjemnosci.Przyjmij wyrazy wspolczucia.
                                                    Ja rowniez Cie jak zawsze kocham:))

• mario2 Re: SAMANTA DO MARIA 31.08.01, 20:36
                                                    alez owszem- jutro i pojutrze jesc bede, ale lubie zmiane potraw. Jesli mnie
                                                    naprawde kochasz, to wiedz, ze obiady w sobote i niedziele musza, nasza slaska
                                                    tradycja, byc inne , niz te powszednie. Jutro mam wspominane juz bitki
                                                    cielece,a w niedziele- pieczen z sarny. I to wszystko tylko sam dla siebie
                                                    przygotowuje!!
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 21:39
                                                    mario2 napisał(a):

> alez owszem- jutro i pojutrze jesc bede, ale lubie zmiane potraw. Jesli mnie
                                                    > naprawde kochasz, to wiedz, ze obiady w sobote i niedziele musza, nasza slaska
                                                    > tradycja, byc inne , niz te powszednie. Jutro mam wspominane juz bitki
                                                    > cielece,a w niedziele- pieczen z sarny. I to wszystko tylko sam dla siebie
                                                    > przygotowuje!!
                                                    ***o ZGROZO! Bambi chcesz jesc??? Co dzieci na to powiedza??? Kochany,zapomniales
                                                    juz? Ja zmywam-Ty gotujesz...tylko blagam,nie kaz mi jesc Bambi!!!!!!!

• Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:39
                                                    ...oszczedz Bambiego....:))
                                                  • Gość: samanta1 Re: SAMANTA DO MARIA IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.01, 23:39
                                                    spij slodko kochany...