analityczka Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 10:21 Przynudzasz całkiem jak mój"ex";) Odpowiedz Link Zgłoś
kinyoo Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 10:32 oj, Analityczko. Nie bądź niedobra dla niej (albo dla niego ) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:09 Ja jestem drzewo. Konary poskręcane, to moje ramiona. Pień spękany i pusty, to myśl i oczy moje. Tylko pazury korzeni Uczepione ziemi - trwają. To moja nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona na chwilę Re: . IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.05.06, 17:30 hahahahahaah ale sie uśmiałam jestes boski;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 11:46 E tam zaraz niedobra!:) Idę o zakład że autor jest mężczyzną:) Odpowiedz Link Zgłoś
kinyoo Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 11:49 a ja nie jestem pewna, ale coś nie chce tego zdradzić Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 11:54 tak ckliwie to tylko facet może pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwanowna Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 13:17 Mało wyszukane te "wyznania" masz, Wyznanie, wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
kinyoo Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 13:21 e, tam. Na pewno podobają się osobie, do której są skierowane :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 13:50 Fakt, początek był jeszcze do rzeczy,natomiast teraz gość zaniża walor duchowy i przechodzi na niższy poziom...a za parę godzin walnie z grubej rury do tej biduli, co tak go szachuje. Odpowiedz Link Zgłoś
morska_trawa Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 15:44 też tęsknię za Tobą, tylko, że pewnie Ty to nie Ty :( Odpowiedz Link Zgłoś
wyznanie Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 14:59 Dni bez Ciebie są puste i jałowe ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: Dla Ciebie ... IP: *.toya.net.pl 07.03.06, 16:47 Mnie się podoba. Zawsze to miło przeczytać (usłyszeć), gdy wyznanie nie zawiera żadnych warunków a wywołuje refleksje. Te słowa przecież mogłyby być skierowane do każdego z nas, gdybyśmy tylko potrafili je przyjąć. Zastanawia mnie tylko, czy ten który je napisał tutaj, nie ma odwagi wypowiedzieć ich do osoby zainteresowanej? A może własnie to prezent dla nas wszystkich? A może nie? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *_ wyznanie Re: Dla Ciebie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 17:31 Ciągle Cię kocham ... * Kocham Cię Nie potrafię o Tobie zapomnieć ... Śnię o Tobie ... *Snię Tęsknię za Tobą co dzień ... *Tęsknie bardzo Dni bez Ciebie są puste i jałowe .. *SMutne dni, puste i złe *gdy nie ma Cię *Kocham Cię Wiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 20:45 Ale często wyznania są poprostu spóźnione. Wtedy, gdy były oczekiwane - nie nadeszły, a po czasie - cóż zostają tylko wyznania, słowa, które nie wzruszą. I żal tego - Wyznającego. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 22:00 Wyznanie pozostanie wyznaniem:) Szkoda tylko, ze takie anonimowe... Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 22:28 Poprostu z serca je wyrzucił, bo mu ciążyło, a powiedzieć wprost tej osobie chyba nie ma już szansy. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
skrawek.papieru Re: Dla Ciebie ... 07.03.06, 23:17 Nigdy nie wiadomo:-) Zresztą, piszesz 'chyba', więc też dopuszczasz możliwość, że nie wszystko stracone... Myślę, że powinien spróbować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
white.falcon Re: Dla Ciebie ... 08.03.06, 00:01 Zbyt mało Autor napisał o powodach, które spowodowały zamieszczenie tego wyznania na forum, więc nie chcę dorabiać legendy. Może próbować, ale czasem dwa razy do tej samej rzeki nie wchodzi się, bo albo samemu nie chce się (akurat nie w tej - opisanej - sytuacji, jak mniemam), albo ktoś nie daje tej drugiej szansy z róznych swoich względów. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelle7 Re: Dla Ciebie ... 08.03.06, 12:57 > Ale często wyznania są poprostu spóźnione. Wtedy, gdy były oczekiwane - nie > nadeszły, a po czasie - cóż zostają tylko wyznania, słowa, które nie wzruszą. I > > żal tego - Wyznającego. no widzisz jak jets miłośc to nie ma takiego czegoś jak za pozno wyznane albo za wczesnie.. Nie ma:) Masz to w sobie i mowisz kiedy chcesz to obdarowac druga osobe:) Odpowiedz Link Zgłoś
isolde3 Nikt nie wie dla kogo sa te wyznania 07.03.06, 23:47 wiec wszystkie panie moga brac je do siebie na 8 marca. I bardzo milo:)). Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Dla Ciebie ... 08.03.06, 15:12 ale to już było i nie wróci więcej...tralalalala Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio Dziewcze sie mocno nudzi :) 09.03.06, 14:46 analityczka napisała: > ale to już było i nie wróci więcej... Wkrotce zobaczysz, ze mimo, ze to juz bylo, to wroci i jak zdarta plyta dalej bedzie grac :) Odpowiedz Link Zgłoś
7_b Re: Dla Ciebie ... 08.03.06, 18:43 "Wąska droga Kamienny las Gaśnie niebo I reszta barw Tak wyrwana Od codziennych spraw Chcę odnaleźć Twój ślad Pomóż mi A pokonam strach Bo jeśli pragnę To będzie tak Strome schody Tabliczka na drzwiach Bo jeśli pragnę Zobaczę znów Twoje oczy i uśmiech Twój Szukam Ciebie Gdy jest mi źle Na dnie serca Zatapiam dzień Ile takich okrętów jak ten Zatopiłam Czy wiesz Pomóż mi A pokonam strach Bo jeśli pragnę To będzie tak Strome schody Tabliczka na drzwiach Bo jeśli pragnę Zobaczę znów Twoje oczy i uśmiech Twój O tak Wystarczy jeden Twój znak" Odpowiedz Link Zgłoś
7_b Re: Dla Ciebie ... 08.03.06, 18:46 "Niebo się chmurzy Zrywa się wiatr Moje serce Płacze Już godzinę A może dwie Nie widziałam Cię Moja siła Nieustanny lęk Jak lawina W letni dzień Ciało mi płonie I pragnę Cię znów Chcę się kochać Z Tobą Tu Noc kołysze biodrami Tak zmysłowo Jak Ty" Odpowiedz Link Zgłoś
isolde3 Mysle, ze ona czeka ... 08.03.06, 20:56 na Twoje osobiste, a nie publiczne, anonimowe wyznanie... Ale jak widac, uszczesliwiles wszystkie tutejsze panie, wiec to Ci sie zalicza na plus:D? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.facet Re: Dla Ciebie ... 09.03.06, 09:43 wyznanie napisał: > Co noc szukam Cię w snach ... Zamiast szukać mnie w snach, przytul się do swojego męża i wyśpij się. Bardzo Ci nie do twarzy z podkrązonymi oczami. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * wyznanie Re: Dla Ciebie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:38 > Co noc szukam Cię w snach ... Co dnia wypatruje Ciebie... Tak uwielbiam patrzec na twe oczy, zamyslone sciągniete brwi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *_wyznanie Re: Dla Ciebie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 15:38 Kocham Cię wytrwale i co noc całuję... Przyjdz do mnie nie tylko w moich snach... Tęsknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...,no...,no... Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:23 Wyznać czasem człowiek musi- inaczej się udusi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *_wyznanie Re: Dla Ciebie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:32 Wyznać aby usłyszeć przed sobą samym, że się kocha tęskni całuje Najpiękniej dy TA osoba je przeczyta, poczuje Jej samej powiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...,no...,no... Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 17:43 Właśnie o tym mówię-aby usłyszeć brzmienie tych słów,króre nie mieszczą się już w przepełnionej duszy... Ale czy ta osoba wie ,że to dla niej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyznanie Re: Dla Ciebie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:36 > Właśnie o tym mówię-aby usłyszeć brzmienie tych słów,króre nie mieszczą się już > > w przepełnionej duszy... > :) > Ale czy ta osoba wie ,że to dla niej? Wie zapewniam Cię. Na tym polea dar miłosci. Osoba wie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:43 W takim razie,to przynajmniej ma sens:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *wyznanie Re: Dla Ciebie ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:50 Wielki sens:) I jak miłe splatanie serc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...,no...,no... Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:57 Cóż...Można rzec-pozazdrościć Ale dlaczego? Wprost rzeciwnie-niech się splata i kwitnie:) Najprostsze wyznania są tak piękne ,jak uroda polnych kwiatów:) Powodzenia,miłości i lśnienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pech Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:07 "Juz nie mow nic, na prozno tlumaczylbys Juz rob co chcesz, nie sciagaj tak brwi Przebaczysz mi jak juz nie przebaczylbys Za duzo juz wiesz, a zresztą... Za pozno.... " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no...,no...,no... A Kofta na to.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:41 "Zmieńmy temat" Nie ma co zwalać na klimat Na deszcze ,szarugi, słoty To nas przy sobie nie zatrzyma Wiesz o tym , Wiem o tym To minie ,to chwila,moment Na wielkie słowa zła pora Miłość to święto ruchome Pojutrze, Przedwczoraj Nie mówmy o tym, czego nie ma Namiętność opuściła nas W potrzebie Zmieńmy temat Kochanie, Zmieńmy temat Skoro nie umiemy Zmienić siebie Nie mówmy o tym,czego nie ma Co niknie pośród sprzecznych Przepowiedni Zmieńmy temat Na jakiś bliższy prawdzie Bardziej średni Nie ma co zwalać na klimat Na deszcze,szarugi,słoty Co nas przy sobie ma zatrzymać Jeśli nie słowa Pełne smutnej prostoty Nie mówmy o tym,czego nie ma Może być tak,a może inaczej Kochanie, Zmieńmy temat Albo po prostu Chodźmy na spacer Albo przynajmniej Chodźmy na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *wyznanie Re: A Kofta na to.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 18:52 Na spacer:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm... Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 20:33 Przychodzimy,odchodzimy, cichuteńko,na paluszkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm... Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 21:09 Pukam do drzwi kamienia. -To ja,wpuść mnie. -Nie mam drzwi-mówi kamień. /W.Szymborska/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Dla Ciebie ... IP: 80.54.176.* 09.03.06, 23:30 ...chcialabym przynajmniej raz w zyciu uslyszec takie slowa... tyle milosci w sercu moim... ale nikt jej nie chce... ;( ...w samotnosci umre placzac, w samotnosci umre krzyczac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm... Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 23:51 wywyższeni ku sobie bez żadnej zasługi, piersi lepsi z miliona,ale przekonani, że tak stać się musiało-w nagrodę za co?za nic; światło pada znikąd- dlaczego właśnie na tych,a nie innych? Czy to obraża sprawiedliwość? Tak. Czy narusza troskliwie piętrzone zasady, strąca ze szczytu morał? Narusza i strąca. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: Dla Ciebie ... 10.03.06, 00:18 moze czas sie odkochac;D babajagi bywaja bezwzgledne;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm... Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 00:59 Nie ma głowy na karku,to będzie ją miała. Czyta Jaspersa i pisma kobiece. Nie wie po co ta śrubka i zbuduje most. Młoda,jak zwykle młoda,ciągle jeszcze młoda. Trzyma w rękach wróbelka ze złamanym skrzydłem, własne pieniądze na podróż daleką i długą, tasak do mięsa,kompres i kieliszek czystej. Dokąd tak biegnie,czy nie jest zmęczona. Ależ nie,tylko trochę,bardzo,nic nie szkodzi. Albo go kocha,albo się uparła. Na dobre,na niedobre i na litość boską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmx Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 01:23 "Miłość szczęśliwa. Czy to jest normalne, czy to poważne, czy to pożyteczne - co świat ma z dwojga ludzi, którzy nie widzą świata? Trudno nawet przewidzieć, do czego by doszło, gdyby ich przykład dał się naśladować. Na co liczyć by mogły religie, poezje, o czym by pamiętano, czego zaniechano, kto by chciał zostać w kręgu. Miłość szczęśliwa. Czy to konieczne? Takt i rozsądek każą milczeć o niej jak o skandalu z wysokich sfer życia. Wspaniałe dziatki rodzą się bez jej pomocy. Przenigdy nie zdołałaby zaludnić ziemi, zdarza się przecież rzadko" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm... Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 01:30 :) Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej twierdzą,że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej. Z tą wiarą lżej im będzie i żyć i umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
mio.mio Re: Dla Ciebie ... 10.03.06, 09:14 Moj kochany Augustynie, wszystko minie, minie, minie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emm... Re: Dla Ciebie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:30 Bo zupa była za słona ? Odpowiedz Link Zgłoś
naneta22 Re: Dla Ciebie ... 10.03.06, 12:40 wyznanie napisał: > Ciągle Cię kocham ... sory,ja cie juz tylko nienawidze Odpowiedz Link Zgłoś
lymie O, jakiż wzruszający wątek... 10.03.06, 15:00 Życze Ci, Wyznanie-wzdychanie, byś się zadrzewiło z klonem do którego ślesz dendryczne szepty byście poczuli się mocnymi korzeniami zaliścili soczystą zielenią zapylili wonnymi barwami i dendrycznie zaśpiewali unisono leśną pieśń życia... w którego poszyciu zakwiecił się pierwiosnek... Odpowiedz Link Zgłoś