mandaryn_ka 16.08.04, 09:20 Przeglądam sobie inne fora i dochodzę do wniosku, że na Romantice jest najciszej, najspokojniej... Poooobudka! Panie Hetacusie i inni, do pióra ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_xc Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:23 stało się cos ze taki hałas..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:26 Stało się !! Mamo, wróciłam do domu! Powitojcie mnie chlebem i solą i nie karćcie, że tyle po świecie włóczyłam się ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:28 nic strasznego, wakacje zblizają sie ku koncowi..))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:30 Ale ... "Waaakacje! Znów będą wakacje, na pewno mam raaaację, wakacje będą znów ! :-)" Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:30 Pojawiamy sie i znikamy, ja na ten przykład nad Zalew Zegrzyński Miłego dnia do kiedys... :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:34 No proszę! I niech mi ktoś powie, że życie nie jest piękne! ;-) Miłego wypoczynku Libresco! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:31 ...ano piękne, słoneczne, wodne i mocnymi ramionami pod żaglami buziaki spadam dzieki :) Libressa --- Naturalność to bardzo trudna do utrzymania poza. Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:10 mandaryn_ka napisała: > Stało się !! > > Mamo, wróciłam do domu! > Powitojcie mnie chlebem i solą i nie karćcie, że tyle po świecie włóczyłam > się ! ;-) tedy witam Cie chlebem i solą po dłuzszym niewidzeniu ku zadowoleniu swojemu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:11 Rety! Witaj Samowolny, dla Ciebie też chleb i sól:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:14 tylko o nożu nie zapominajcie i masełku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:21 Powitanie chlebem i sola następuje. Nóż i masełko niepotrzebne:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:24 To konsumpcji nie będzie ?? Chlebuś ze styropianu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:27 Chlebek prawdziwy będzie:) A od masła tylko skleroza:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:31 chleb prawdziwy z masłem ręcyma wykonywanym jadłem i mleko prosto od krowy jeszcze ciepłe piłem od razu widac ze sie zdrowo prowadziłem..:)) A i alkoholu tez zdrowo uzywałem ..wogóle zdrowe życie prowadziłem na uropie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:37 No to masz zapas sił na rok! Nawet chlebek swemi ręcyma wykonałeś:) a masz kawałek na spróbowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:44 m_alina napisała: > No to masz zapas sił na rok! Nawet chlebek swemi ręcyma wykonałeś:) a masz > kawałek na spróbowanie? nie ja ten chleb wykonywałem jeno kobiece ręce to czyniły:) jak to było napisane nad piecem kuchennym "dobra gospodyni dom wesołym czyni" ale w tym gos [podarstwie to bywałem tylko po prowiant bo mieszkałem w namiocie nad jeziorem w lesie.Wszystkiego tam było pełno ..nawet komarów:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:49 Samowolny, powinienes wykonać morfologie krwi po tych komarach...może upiły za duzo krwi, może masz anemię, biedactwo:) A w kuchni nad piecem kuchennym było również napisane "zdrowa WODA zdrowia doda" - WODA, Samowolny, WODA, nie co innego;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:33 no tak, od masła skleroza, jajek chlesterol, mleka osteoporoza, ale i tak do chleba nóż by sie przydał ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:36 Mawyr, co Ty z tym nożem? Mam nadzieję, że nie masz złych zamiarów;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:38 To mi zostało po jednym wyjeździ właśnie z chlebem ale bez noża, było ciekawie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:44 Przynajmniej miałeś jedną, ale za to wielką kanapkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:48 było nas sześcioro i kanapka musiał być przechodnia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:02 Kanapka jak puchar przechodni jest najlepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:06 o ile zaczyna przechodzić od Ciebie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:17 Ale mnie w tej szóstce osób bez noża nie było;) Chyba bym coś wiedziała,gdybym tam z wami była?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:23 Tylko chciałem pobudzić wyobraźnie jak by to było to wyobraź Sobie, że jestes ostatnia w tym przechodzeniu ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:28 Właśnie zobaczyłam...nic dla mnie nie zostało:( Zjedliście całą kanapkę a mnie burczy w głodnym brzuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:33 Nie martw się jest jeszcze drugi chleb u Samowolnego tylko noża nie ma to postaraj się być na początku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:37 E nie, Samowolny zniknął z całą kanapka za krzakiem i udaje, że go nie ma:) Chyba zostały mi korzonki do jedzenia i troche wody ze strumienia do popicia:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:47 Sól powitalna wsypała się "niechcący" do Twojego plecaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:53 A kto wysypał "niechcacy" to sprowadza kłótnię z teściową dla niego ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:00 Nieprawda, to sprowadza wielkie szczęście i uśmiech, bo obdarowany solą Mawyr musi wszystko trzepać:))A sli było duuuużo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:06 Ależ nie trzeba było, tyle łaski i dobroci, jak ja sie oddźwięczę za tak hojny dar ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:27 hehe, sam uśmiech na widok trzepiącego się Mawyra jest dostateczną nagrodą:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 13:17 To dawaj jeszcze mąkę i cukier puder zobaczysz wtedy jak ja sie ładnie wytrzepię:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 13:37 A z cukrem pudrem to możesz usmażyć pączki dla nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 13:48 Musiał bym utrzeć troche róży ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 13:54 Utrzyj róży, albo mogą być wiśnie - też dobre. A jak będą pączki gotowe to przybiegnę szybko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:01 Z wiśni to moga być pierogi, na paczki musi się je usmażyć na konfiturę, to może trochę konfitury wisniowej?? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:13 Masz dobre konfitury wiśniowe to może do tego jakas dobra egzotyczna herbata? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:39 G óralska z konfiturą i do tego grzaniec:) i pączki wyrobu Mawyra:) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:48 To już Ci podaję przepis na góralską arbatkę : Bierzesz dwie lub trzy szlanki spirytusu , wlewasz dwie lub trzy łyżeczki herbaty, pijesz dwoma lub trzema łykami i .........robisz dwa lub trzy kroki ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:52 mawyr napisał: > To już Ci podaję przepis na góralską arbatkę : > Bierzesz dwie lub trzy szlanki spirytusu , wlewasz dwie lub trzy łyżeczki > herbaty, pijesz dwoma lub trzema łykami i .........robisz dwa lub trzy kroki ;) > ) trzy łyki spirytusa to jak kropla deszczu dla kaktusa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:48 m_alina napisała: > E nie, Samowolny zniknął z całą kanapka za krzakiem i udaje, że go nie ma:) > Chyba zostały mi korzonki do jedzenia i troche wody ze strumienia do popicia:) malinko prosze nową smaczną kanapke ..tamtą zjadłem bo nie byla ciebie warta:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:55 Och, dziękuję zacny Samowolny:)) Tys jeden gotów zjeść nawet truciznę, która była dla mnie przeznaczona:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:04 malinko ja chronić cie chce i orężem i przełykiem tedy i trucizne tobie przeznaczoną połkne z nadziejom że nie bedzie mnie ratowało pogotowie z miasta na litere Ł..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:29 Oczywiście nikt nie wie o jakim pogotowiu myślisz;) Gdytby dosięgnęła Cie jaka trucizna sama Cie wyleczę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:48 m_alina napisała: > Gdytby dosięgnęła Cie jaka trucizna sama Cie wyleczę:)) naprawde osobiscie zajełabys sie moja skronma osobą? no dawajcie no mi tu trucizne do połknięcia bo nie moge sie doczekać opieki malinki nademną:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 13:40 Samowolny, nie boisz się mojej opieki? Po truciznach będę musiała podawać Ci bardzo niedobre lekarstwa. Ale będę cały czas przy twoim łożu, aby pobudzić w Tobie ducha:) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:01 m_alina napisała: będę musiała podawać Ci > bardzo niedobre lekarstwa. Ale będę cały czas przy twoim łożu, aby pobudzić w > Tobie ducha:) jak w ten sposób będziesz dodawać ducha to nie straszna mi trucizna ni wojenna zawierucha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:15 I będę Cie karmić samymo frykasami, aby osłodzić gorycz trucizny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:15 No niech mnie dunder świśnie !! Sam Samowolny mię powotił :-) Ale fajnie Cię widzieć ! Udał się urlop ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:27 mandaryn_ka napisała: > Udał się urlop ?? :-) urlop sie udał.. pogoda dopisała , jezioro było czyste i rybne, lasy grzybne, piwo zimne a kobiety gorące:)))) oto Polska własnie i niech mnie piorum trzaśnie jesli powiem kiedyś że u nas nie ma miejsc jakie opisują baśnie..bo są i ja z takich wracam właśnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:29 A wiesz,że też miałem pokój w takie fototapety wyklejony ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:36 Oj samowolny! Rozumiem Cię doskonale! Byłam w tym roku nad goracym Adriatykiem i aktualnie mam za sobą Beskidy. Zgadnij, gdzie chciałabym jeszcze raz pojechać ? Oczywiście w Beskidy!!!!!! "Cudze chwalicie swego nie znacie..." Jaki mądry był ten Kasprowicz...to jego cytat ? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:28 A tak w ogóle, to jest test na Waszą czujność! ;-) Na wypadek jakiegoś zagrożenia... Pamiętajcie, musicie być uważni... ORMO, czuwa...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:30 zagadałem się a herbata stygnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:32 Aaaaj tam ! Herbata, herbata, nic tylko ta herbata... Gdzie nie spojrzeć to tylko herbata, herbatą, herbatę pogania ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:36 Hmmm...gratuluję trafności w podejmowaniu ważnych i słusznych decyzji!:-) Ja przy takim ogromnym wyborze chyba bym zgłupiała ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_xc Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:38 nie rozumiem,ale czy ja jestem czemus winien..)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:40 Hmmm...dziwi mnie, że jeszcze o to pytasz! Jesteś winien! To wszystko przez Ciebie! ;-) Nawet wojna w Iraku, też jest przez Ciebie ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:46 Mandarynko, masz sposób na budzenie poniedziałkowe łatwe i przyjemne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:53 Ech... Niech no pomyślę... Mam pod ręką szklaneczkę z zimną wodą z górskiego potoku, czy trzeba tu kogoś ocucić ?? ;-) Witaj Malinko! :-) Ileż to "lat" nie widziałyśmy się tutaj ?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:08 Szklaneczka lodowatej wody wystarczy brrrr, tylko nie wiadro. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:18 Malinko, ale wiesz, jakiby Ci tej szklaneczki było mało, to tylko szepnij słówko ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:20 Wiem, wiem, Mandarynka będzie polewała wodą z węża:) Już budzę sie szybciutko, tak na wszeli wypadek, gdyby Ci szalony pomysł wpadł do głowy. W takich sytuacjach lepiej byc obudzonym:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:27 Ooooj pogoda za oknem tak mnie nastraja, że ten wąż z wodą wcale nie jest wykluczony ;-) Może udało by się "nichcący" oblać od stóp do głów jakiegoś przypadkowo przechodzącego pana w eleganckim garniturze! ;-) Aż jestem ciekawa jego reakcji ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:31 Tak, trzeba sprawdzić koniecznie co stanie się z garniturem pod wpływem wody:) Pierwszy elegant w gariturze, który sie tu pojawi będzie przetestowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:39 Mandarynko, pierwszy napotkany w osobie Hetacusa nie posiada garnituru z powodu gorąca, ale ma za to elegancką koszulę. Czekamy dalej na ogarniturowanego czy lejemy na elegancką koszulę? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:47 Leeeejeeeemy !!!!!!! ;-) A później go rozbierzemy, w imię starej sprawdzonej maxymy "ociec praaaać?" ;-) No bo przeciez w brudnej i mokrej nie puścimy go do domu ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina HETACUS 16.08.04, 10:53 wyraził zgodę, no to odkręcam kurek. Mandarynko, kieruj strumień wody wprost na Hetacusa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:45 hmmm, niech zgadnę, kto to będzie !! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 09:53 proponował bym wiaderko zimniej wody......... z kilkoma faszkami piwa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:04 Hyyyyy!! No ładnie, wiesz, co mogłoby się stać, jakbyś wylał na kogoś zawartość wiadra ? Napierw zimna woda, a potem te flaszki piwa rozbijające się o czyjąś głowę?! Człowiek na pewno zostałby inwalidą ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:08 Co ja czytam ?? co ja czytam, wiaderko na głowę, pifo rozbić , wylać, profanacja, w czystej formie z zimną wodą ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:17 Ech... nie z zimną wodą, ino z zimną wÓdą! ;-) To wysublimowany sposób na dokonanie zamachu na pijaka...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:19 He he he to tak ja byś chciała utopić rybę ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:23 No ! Jakbym chciała dokuczyć rybie, to wyjęłabym ją z akwarium 1000 l, przełożyłabym do pojemnika po serku danio o pojemności hmmm...jakieś 0, 20 l... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:26 Puszka ze szprotkami wcale nie ma więcej "l" a tam jest ich kilkanaście ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:33 Ha, ha, ha... Ty mnie tu nie namawiaj! Bo Cie posądzą o podżeganie ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:35 dobra dobra, najpierw niech udowodnią ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:41 Ooooj a udowodnić, to oni mogą!;-) Toż to forum publiczne... No, ale zawsze możemy zejść do podziemia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:44 " Jasiu powiedz Panu co on może" " wężykiem, wężykiem ;))) nie damy sie, tylko w zaparte ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:50 A mnie o Jasiu to takie coś utkwiło w pamięci: " Jasiu nie kop Pana , bo się spocisz" :-) To z jakiegoś filmu...Nie pamiętam tytułu. Ale widać, że obecne pokolenie rodziców bardzo wiernie czerpie wzorce wychowawcze, z tego fragmentu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:57 Ktoś musi nauczyć dziecko dbać o swoje zrowie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:58 Ha, ha, ha;-) Niezły sposób! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:13 No, no...i ciekawe, co go tak cieszy ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:18 po pierwsze mały przestał go kopać, po drugie jak nie przestał to się spoci i przeziębi co pozwoli Panu dopocząć od kopania ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:24 Założę się, że jesteś informatykiem! :-) Tylko oni potrafią tak analizować i wyciągać bezbłędne wnioski ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:37 Niestety nie, ale nauki scisłe nie są mi obce co potwierdza Pani Dyrektorka pytając tabliczki możenia do 50 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:49 Ha, ha, ha... Hmmm..Co to jest całkowanie ? To pójście na całość w całowaniu proszę Pani, odpowiada Jasio...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:56 Jasiu to za to zostaniesz ze mną po godzinach w szkole; Jak Pani nie zależy na opinii ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:16 Ha, ha, ha ;-) Pani pyta Jasia... Czemu założyłeś sobie na nos spinacz od bielizny ? Nobo...mamusia kupiła sobie nowe majtki... No i co to ma do rzeczy Jasiu ?? Nobo ze starych uszyła mi kołnierzyk...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 13:44 Dobre , oj jakie dobre !! Przychodzi Jasio do szkoły i jest z jednej strony bardzo opuchnięty, A co to Ci sie stało pyta Pani, To pscoła mówi Jasio, Oj ugryzła Cię ?? Nii tata zabił łopatą ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:04 Łoooj katastrofa!:-) No ale logicznie rozumując , lepiej, że tata miał pod ręką łopatę, a nie siekierkę ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:12 oczywiście, mógł by nie trafić w pszczołę i by Jasia ugryzła ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:32 ha, ha, ha ;-) No tak! W najbardziej optymistycznym scenariuszu tego wydarzenia ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:43 A w pesymistycznym wydaniu tato wyciągając siekierę kłuje się żądłem pszczoły która ugryzła Jasia ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 14:50 Ha, ha, ha... Założę się, że to był odwet za te butelki piwa, którymi rzucałeś, żeby kogoś orzeźwić ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 07:35 Jeżżżżżżżu, ja i taka profanacja pifa ?? To ja rano chłodzę pifko w zimnej wodzie by nie było zbyt zimne i by gardziołko nie przeziębić sznownym forumowiczkom , nie chceta no to nie, macie gorąca kawę, po wielkiej porcji tortowego i sterta pączków do woli, smacznego !! ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 08:00 Co za wystawna kuchnia od rana:) Za pfo dziękuję, odstapię tym, którzy lubią, ale cała reszta....mniam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 08:06 Od piwa to sie główka kiwa... Ja poroszę o kawkę...:-) Dzień dobry Malino, Mawyr i Wszystkim Forumowiczom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 08:26 Chcesz i masz :))Ja tam już wypiłem pierwszą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 09:29 i nie takie kaloryczne jak tortowe z pączkami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 09:45 Noooo, akurat nie... Tylko nie wiem czemu panowie od piwa mają takie wielkie mięśnie "piwne" ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
samowolny Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 09:52 mandaryn_ka napisała: > Tylko nie wiem czemu panowie od piwa mają takie wielkie mięśnie "piwne" ? ;-) jak to "czemu"?..to z powodu systematycznego "treningu" wszak trening rodzi mistrza jak mawiał Bruce Lee:)))) też mam miesień piwny i "nie zawacham sie go użyć":))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 09:59 Hmmm...a taka jedna pani znajoma, to ma takie wielkie piersi, że może je sobie przerzucać przez ramię i robić z nich poduszki pod głowę. I też mówi, że nie zawacha się ich użyć... Znakiem tego, kobiety też mają swoją broń pod ręką! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 09:43 No to teraz czas na drugą i trzecią i czwartą! Niech się dzieje wola nieba...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 09:46 dalej serwować słodycze?? No to po tic tacu to jedynie tylko 2 kalorie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 09:51 No coś Ty...jeszcze tic-tac wypcha mi jedno biodro i będę nieforemna. Nie bądź sknera i poczęstuj mnie dwoma ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 09:55 Ja tam nie wołoduch sam całegom tic taca nie zjem to ci kawałek odstąpię ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 10:01 Ojej toż to kawał łakocia, nawet jesli mi dasz połowę, to nie dam rady go zjeść..Ale, może i lepiej zostawię sobie resztę na jutro! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 10:07 A co masz sobie szkodować, może do końca pracy dasz radę, nie trać nadziei, smacznego ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 10:20 Uch! Rozpusta kulinarna przede mną! Ale co mi tam... Lubię wyzwania losu. Nawet te, w perspektywie których śmierć z przejedzenia zagląda mi w oczy! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 10:35 No nie, no nie, moze bez przesady, miał bym cię na sumieniu,a i każdy tic tac by wywoływał wspomnienia tego rozpasania i braku umiaru, to już lepiej masz te pączki, prawie cały wypiek ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 10:51 No i do tego jeszcze kilo boczku poproszę i 7 kg czarnego salcesonu! Ech! Takie skromne jedzonko... Jak ja przeżyję do godz. 12.00 ? Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 11:08 Nie obawiaj się, juz dokładam całą golonkę z chrzanem to może jakoś do 12 z głodu nie umrzesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 11:22 Wtrąciłam całe jedzonko i jeszcze mi w brzuchu burczy...;-) Hmmm...jakos tak dziwnie spódniczka zaczęła mi pękać na biodrach ;-) A z buzi robi się mały okrągły ryjek... O i uszka mi wyrosły ?? i ogonek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 11:24 A kicać zaczęłaś ?? To może jeszcze trochę sałaty ?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 11:42 Hmmm...i koniczyny i lisci bobkowych, no i jeszcze hmmm...marchewki z importu ona jest taka ładna i wyrosnięta! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Ech! Leniuchy...:-) 17.08.04, 11:51 A tak niewinnie się zaczęło, tic tac i tylko 2 kalorie, najgorzej złapać haka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-))))))))))))))))) 16.08.04, 10:26 z Twoim tu przybyciem FR odzyskuje dawna swietność i blask. Witaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:31 Oooooj !:-) Jest i nasz rozdarciuch !! :-) Ale miło Cię widzieę !!!!!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:34 Dlaczego rozdarciuch ?! Chwilę Cię tu nie było Mandarynko ! Pewnie jeździłaś po świecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:39 Rozdarciuch, bo ledwie tu wszedłeś, a juz takie zamieszanie...:-) Ty to lubisz zwarać na siebie uwagę ! ;-) Trochę mnie nie było, potem znów byłam, później znowu mnie nie było... A teraz juz jestem! I nikt mnie stąd nie ruszy! No, chyba, że siłą z kajdanach za złe sprawowanie ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:45 obiecanki cacanki, podniesiesz poziom forum a potem znowu znikniesz i tabuny Twoich wielbicieli tęsknić będą straszliwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:57 Ech... A Tobie to chyba tu płacą, za takie słodzenie ;-) Obiecuję i deklaruję swoja obecność w miarę mozliwości :-) A teraz zdejmuj ta mokra marynarke i koszulę! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:01 określenie "w miarę możliwości" jest sprytną furtką do pojawiania się jedynie w wybranych przez Ciebie chwilach ;-) Ale cóż, będę czuwał całą dobę aby nie przeoczyć najmniejszego Twojego pościka ;-) Marynarki nie mam, koszulę zdejmij sama, bo Ty jesteś współwinowajczynią całej sytuacji ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:06 No ładnie, ładnie... Sama...:-( Hmmm... ręce mi się trzęsą, sama nie wiem, czy to ze szczerości, czy z innego powodu! ;- ) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:09 Nabroiłaś to się tu nie kryguj łobuziaro ! Przecież nie będę siedział w mokrej koszuli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:16 Hmmm...no co by tu zrobić ?? Właź pod suszarkę! Zaraz koszula sama na Tobie wyschnie! :-) A później wezmę żelazko i ją na Tobie przeprasuję! No przeciez nie mogę wypuścić Cię takiego wygniecionego ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:18 ja to wytrzymam, nie wiem jakim cudem ale wytrzymam ;-) ale dlaczego nastawiasz najwyższą temperaturę na żelazku ?! Dla takiej cienkiej koszuli ?! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:22 Hmmm...Bo jak patrzę na tą Twoją gęsią skórkę, to aż mnie skręca w pół:-( i bardzo chcę Ci jakoś pomóc uzyskać normalną ciepłotę ciała...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:24 Aha, Ty masz po prostu dobre serduszko ;-) Chyba ZA DOBRE ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:27 Ha, ha, ha... Jak Ty mnie dobrze znasz !:-) Tylko nie wiem czemu uciekasz mi gdzieś i nie pozwolisz się dać doprowadzić do porządku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:29 uciekam żeby sprawdzić czy uznasz, że wart jestem pogoni ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:47 Spryciarz !! :-) Nie będę Cię gonić! Ani mi się śni! Jeszcze mnie nogi zabolą! Zaczaję się na Ciebie gdzieś w krzakach. A jak nie będziesz się tego spodziewał, to się poprostu na Ciebie rzucę ! ;-) Jesteś tego wart! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:02 No, w takim razie nawet nie będę próbował zmykać ;-) Jeszcze - nie daj Boże - byś mnie nie złapała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:06 Uch, albo w tych krzaczorach podrapałabym sobie rączki... No widzisz! To lepiej nie kombinuj, tylko stój grzecznie i czekaj, aż Cię do końca zaprasuję ...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:10 No tak, będę miał co wspominać do końca życia ;-) Ale nie mogłabyś przynajmniej prasować mnie przez ścierkę ?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:12 Hmmm...toz to czysta profanacja! To tak, jakbym dawała Ci buziaka, przez chusteczkę higieniczna ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:13 Hmmmmm, no to prasuj dokładnie i mocno, skoro buziaki dajesz według takich zasad ... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:20 Ha, ha, ha... No to się zakopałam na amen! ;-) No dobra! Powiedziało sie "a", to teraz wypadałoby powiedzieć 'b" Tylko jest jeden problem... za dużo gadałam i za karę skleili mi buzię mocnym klejem...:-) Zatem... buziaki będą skromne ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:23 no to ja spróbuję coś zrobić, może aceton pomoże rozpuścić ten klej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:28 Łoooj, takie świństwo! :-( Załóże się , że z chemii miałeś dwóję ! :-) Proszę mi tu wymyślić coś bardziej smacznego, w czym podstawowym składnikiem będą poziomki...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:30 Skoczę do sklepu po napój poziomkowy, wypiję kilka łyków i ... będziesz moja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:35 Ech...:-) Jak Ty sobie potrafisz wszystko uprościć! :-) Te poziomki muszą być 'żywe", a nie przetworzone na milion sposobów i połączone z całą tablicą Mendelejewa...:-) "Loreal' ;-) jestem tego warta! ;-)" Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:48 Hmmmm, muszą być żywe... Ostatnio zbierałem poziomki w takim miejscu oddalonym ok. 500 km od mojego miejsca zamieszkania, ale ... warto tam jechać i szukać :-) Może zdążę jeszcze dzisiaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:55 hmm... 500 km...dla samych poziomek ?? Zastanawiam się, czy to przypadkiem nie skraj szaleństwa ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:15 kto wie... może szaleństwo... ale jakież urocze... a przede wszystkim - nie dla samych poziomek, one tylko jako klucz posłużą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:27 Zatem będziesz podążał "poziomkowym szlakiem"... Hmmm...ależ to romantyczne...:-) Ale Ci fajnie... Tylko pamiętaj, że przed zjedzeniem należy je umyć, bo je lisy obsikały! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:30 hmmm, a może ja po prostu wyskoczę na targ miejski po te poziomki ? I szybciej będzie i ekonomiczniej, a rezultat ten sam ;-) No i nie będę ich musiał myć może ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:37 Noooo, akurat! :-( I jeszcze mnie oszukaj , że sam je uzbierałeś! Tacy są właąnie mężczyźni... Po najniższej linii oporu, byle do celu...:-( Zero romantyzmu... A ja to bym chciała, żebyś je sam dla mnie nazbierał z wilkim poświęceniem, w trudzie i znoju i żeby najlepiej Cię jeszcze jakaś pszczoła wtedy ugryzła... To było by wtedy poświęcenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:40 tak ! pszczoła ukąsi, lis pogryzie, niedźwiedź podrapie pazurami, ledwo żywy człowiek doczołga się z poziomkami do damy serca swego a dama w tym czasie odjedzie w siną dal z nicponiem co to poziomki sterydami jakimiś pędzone nabył w supermarkecie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:46 O, a juści, a juści... Jeszcze jestem w tym wieku, że potrafię goym okiem odróżnić delikatną smakiem zapachem i wielkością poziomkę, od holenderskiej truskawki! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:48 hmmmm, odróżnić owoce to pewnie tak... ale czy potrafisz ocenić i odróżnić charakter i intencje wręczającego owoc ?! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:51 No przyznam szczerze, że z tym to ja zawsze miałam problem...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:54 hmmm, jakby Cię tu do siebie przekonać ... może kawałkiem arbuza ? teraz to ja mogę nawet do Azerbejdżanu czy innej Czeczenii po niego pojechać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:08 Ha, ha, ha ;-) Niezły z Ciebie kombinator!:-) Ale trafiłeś w dziesiatkę! jeśli przyniesiesz mi arbuza - będę Twoja! Tylko jest jeden warunek Panie Szewczyku Dratewka ;-) po arbuza musisz się udać na pieszo pod sam Ural! ;-) i zerwać go w noc Świetojańską ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:12 ha, ha wiedziałem, że tym arbuzem Cię zdobędę ;-) Ruszam zatem na Ural, do czerwca powinienem dojść. Wrócę już pociągiem, będę tutaj zatem ok. 10 lipca 2005 ;-) Do zobaczenia, czekaj i bądź mi wierna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:19 Ojejciu :_((((( Ale ja nie chcę, żebyś mnie zostawiał na tak długo :-( Wolę suchy chleb i wodę, tylko nie odchodź !! Stanę na głowie i tego arbuza sama sobie wychoduję w doniczce na balkonie ...:-( No nie idź ... Proszę ...;-( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:22 Słowo się rzekło, kostur w rękę, węzełek z pożywnieniem w dłoń... A Ty haftowaną własnoręcznie chusteczkę może mi dać jako talizmam... . Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:26 Och ja nieszczęsna, co ja narobiłam przez swą chciwość i pazerność na arbuzy ??;-( Ja tu uschnę z tęsknoty za Tobą, a łzy, które będę wylewać utworzą jezioro, które rozmiarami znacznie przekroczą Bajkał ! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:30 Hmmm, no to może ja na koniku albo osiołku pojadę po te arbuzy ? będzie szybciej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:33 Siedź tu przy mnie, bo Cię zaraz do kaloryfera przywiążę skakanką ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:43 To może lepiej pojedziesz ze mną na tym osiołku ? Taka cudna nagroda obiecana za zdobycie arbuza, że nie mogę tu zostać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:48 Ooooj, a co było tą nagrodą ? Bo juz zapomniałam z przerażenia, że chcesz mi zniknąć ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 15:08 Wiedziałem, że będziesz się chciałaś wycofać ;-) ale "na piśmie" wyżej mam tę obietnicę, już się nie wymkniesz, będziesz moja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 15:16 Ojej :-( a jak już będę, to mnie pewnie sprzedasz na targu dla niewolników... Nie będę u nikogo sprzątać, ani gotować! Nie nadaję się na niewolnicę...A jak będziesz mnie chciał sprzedać, to...powybijam sobie wszystkie zęby, obetnę się łyso...i...i....i będę głośno wrzeszczeć! Nie zarobisz na mnie ani 1 eurocenta! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 15:31 no wiesz !!! przecież ja nawet muchy będę odganiał od czółka Twego jak będziesz spać ! Żadnej krzywdy nie dam Ci zrobić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 15:37 Ha, ha... Przed ślubem wszyscy tak mówią ! ;-) A później... Później jest mogiła ;-(... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 15:39 No tak, wszyscy i wszystkie ;-( Co z tego, że ja jestem inny, i tak nikt mi nie uwierzy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 15:42 No nie płacz już nie płacz...:-) Leć po tego arbuza, a ja za ten czas 1 roku będę sie zastanawiać, czy warto Ci zaufać, czy nie ;-) Miłego popołudnia Panie Hetacusie! :-) Proszę, aby nie przestawał się Pan uśmiechać do końca dnia :-) Pa, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Mandarynkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 15:49 I pani też, Pani Mandarynko udanej reszty dnia życzę ! Uśmiech szczery i szeroki na buzię poproszę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 10:41 Tak się cieszę, że Was tu wszystkich widzę!:))) Od razu buzia mi pojaśniała:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 10:44 O rany !! Jest i Meg !:-) Życie jest pięęęeekne !! :-) Ale miło Cię widzieć !!!!!!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 10:48 Oj Mandarynko, jak cudnie, że jesteś!:)) Popatrz jak się wiara do Ciebie garnie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:00 Ej, tam zaraz do mnie... My tu wspólnie garniemy się do siebie nawzajem, bo bardzo się polubiliśmy ze sto lat temu, a teraz zbieramy tego plony...:-) Meg, czy udał się urlop ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:09 Nie:( Ale cieszę się, że tu wszyscy wypoczęci i tryskający humorem i energią!:)) I, że Cię widzę Mandarynko!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:17 Meg! Niczym się nie przejmuj! Najlepsze jeszcze przed Tobą ! :-) Też bardzo się cieszę, że jesteś z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:28 A może masz coś milutko słodkiego pod ręką? Tak bym zjadła coś niezdrowego, tuczącego i baaardzo pysznego!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:55 Meeg, mam lody z zielonej budki truskawkowe! :-) Do tego pyszne ciasto z jagodami i kawkę ze słodziutkim amaretto! :-) zapraszam ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:58 Jejciu Mandarynko, toż to menu w sam raz dla mnie!!!:))) Poproszęęęęę.... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:11 Panno Meg... Podano do stołu. A stół stoi w altance pod lasem, przykryty jest białym obrusem, zdobionym gałązkami poziomek...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:29 A te poziomki Mandarynko to tylko dekoracja? Bo ja bym te poziomeczki szybciutko opędzlowała;))) Jak tu pięknie... las pachnie, słychać świerszcze, słonko prześwieca przez gałęzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:41 Widzisz Meg, jakie to proste ? :-) Te poziomki, to dekoracja, ale, ale... Przytargałam dla Ciebie cały koszyczek owocków poziomkowych i jagodowych. To taki mix! :-) Ale masz śliczną jagodową buźkę ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:01 Hi, hi... lubię mixy wszelkiego rodzaju:))) Buźka to buźka, ale... Mandarynko, popatrz na moje zęby! Mam uśmiech jak baba jaga, tylko miotłę mi dać i mogę lecieć!;))) Jak chcesz to możemy się przelecieć nad forum i pozaglądać przez ramię Malince, Hetakusowi, Larixowi... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:24 Meg! Świetna myśl! :-) Podobno z miotłą mi do twarzy;-) Lecimy...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:35 Fajne widoki....!!!! O! Do Hetakusa przyczepiła się jakaś gwiazda! A Larix rozmarzył się o zimnym piwku! O! A to chyba Trollcia coś wcina!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:49 Ech Meg! Nie podglądajmy ich, " róbmy swoje" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:54 Nooo dobra... ale to takie ciekawe!;))) Lecimy Mandarynko wysoko w chmurki, może jakiegoś przystojnego janioła spotkamy?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:09 Hmmm...z lekko przypruszonymi skroniami...? ;-) Rozglądajmy się uważnie... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:14 Oj, oj... jak tu pięknie, te obłoczki wyglądają jak bita śmietana... A może by tak spróbować Mandarynko? Może one i smakują jak bita śmietana albo wata cukrowa? Nooo chodź, patrz, urwałam kawałek i... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:22 Mmmm Meeeg, toż to prawdziwe niebo w gębie! :-) Teraz już wiem jak smakuje niebo ...:-) Można by porównać ten smak do ...noooo, hmmm...do torciku bezowego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:26 Ha, ha, tylko nie wiem czy nas te miotły utrzymają jak tak będziemy wcinać!:)) Ale pychotka niemożliwa... Mandarynko! Ja chcę tu zostać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:30 Meeeg mam lepszy pomysł. Najedzmy się do syta i napchajmy w kieszenie tych delicji ile wlezie...ale nie zostajmy tu, bo przylepimy się do tych chmur na amen. Chciałabym abyśmy jeszcze trochę postąpały po ziemi...Mamy tam jeszcze tyle do zrobienia ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:46 Nooo, kułcze, łyba masz łacje... ojej, przepraszam, ale miałam pełną buzię!;)) Ale obiecaj, że w wolnej chwili wsiądziemy na miotłę i jeszcze tu przylecimy! Obiecujesz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:52 Obiecuję! :-) Nic mnie tak nie relaksuje, nie odpręża jak latanie na miotle! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 15:00 Trzymam za słowo! A na razie odlatuję i straaasznie Ci dziękuję za wycieczkę.Podobało mi się bardzo!:))) Miłego popołudnia Mandarynko!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 15:05 Ja również dziękuję Droga Meg! Bardzo cieszę się, że mogłyśmy się tu dziś spotkać i pobrykać Miłej reszty dnia ! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 10:46 Cześć dziewczynko Megulinko :-))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 10:49 Witaj najmilszy z Hetakusów!:)) Jak po weekendzie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 10:51 Baaaardzo dobrze, fajny był weekend, szkoda, że się skończył, ale zawsze można się starać go powtórzyć :-) A Tobie jak minął ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 10:59 Ufff... pracowicie.:) Wszystko mnie boli i cała jestem podrapana. Te diabelne ostrężyny mają takie straaaszne kolce! Ale nic to, nie pokonały mnie! Mam ich dużo, czarnych i słodkich. A dzisiaj będę miała na obiadek zupkę grzybową! Acha!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:02 Tylko nie rób zupy z muchomorów, podobno są niezdrowe, chociaż... czy wszystkiemu co mówią nalezy wierzyć ??? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:11 Ha, ha... mam same podgrzybki proszę Pana!:))) I w dodatku jednego sama znalazłam! A raczej on mnie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:13 Podgrzybki najlepiej smakują z piwem ! Nigdy co prawda tego nie sprawdzałem ale męska intuicja mi tak podpowiada ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:25 Ja Ci powiem na uszko, że mnie z piwem wiele rzeczy smakuje... samo piwo też!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:27 słusznie !! ale wczoraj piłem piwo które mi nie smakowało. Kupiłem je kiedyś z ciekawości, ze względu na cenę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:40 Hetakusie! Pij tylko dobre, zimne piwo z goryczką!:)) Ja w weekend do kolacji piłam białe wino i potem miałam problem, żeby wejść po schodkach na poddasze! Ale to te schodki były takie trudne do pokonania! Sklecone prowizorycznie z krzywych desek! No mówię Ci!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:44 Hmmmm, a po co Ty szłaś na poddasze po winie, może nawet na jakieś hmmm... sianko ? A zresztą, chyba nie wypada pytać ;-) Ja kupiłem puszkę piwa w sklepie za 0,99 zł ;-) Browar Imielin, piwo strrrrrszne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:52 E tam, zaraz na sianko! Na łóżko zbite z desek i z baaardzo wygodnym materacem! Spałam jak zabita! A wieczorem patrzyłam na niebo i gwiazdy, które były na wyciągnięcie ręki, ale... nie chciało mi się wyciągać!:)) Zostawiłam gwiazdy w spokoju:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:05 rozumiem Cię, w takiej sytuacji też wolałbym sięgnąć po butelke z dobrym winem a nie po gwiazdy ! Bo cóż bym z taką gwiazdą zrobił ?! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:31 Nooo, chyba, żeby ta gwiazda mrugała do Ciebie oczkiem i nazywała się na przykład Meg;))) Albo równie ładnie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:34 Aaaaaaa, to co innego ! Wtedy butelka na bok a gwiazda w ramiona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:56 Hi, hi... a potem z gwiazdą po tych schodkach...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:16 hmmmm, taka gwiazda niczym rzep ?! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:25 Ej Hetakusie, a gdzież romantyzm? Wszak na FR jesteśmy! Gwiazda jak rzep? A Hetakus jak psi ogon????;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:33 Ech, ten romantyzm to tylko maska zza której wyziera straszne, szowinistyczno - męskie oblicze hetakusa ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:50 A ja myślę, że to drugie to maska, a prawdziwy Hetakus...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:56 no wiesz, taka maska która innym wydaje się absolutnie prawdziwym obliczem jest najlepsza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:02 Czasami maski są potrzebne... chronią wrażliwe wnętrze... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:07 Maski są potrzebne zawsze i prawie wszędzie... . Cudowną rzeczą jest posiadać przyjaciół przy których taka maska jest zbędna. Ale nie każdy ma to szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:17 Tak jest !!! I dlatego można czasem żyć normalnie... Nieprawdaż Megulinko ? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:22 Prawdaż Hetakusie!!! I wiesz co? Dawno Ci tego nie mówiłam: lubię Cię bardzo Hetakusie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:28 A ja Ciebie też bo Ty strasznie fajna dziewczyna jesteś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:37 Mam dzisiaj dobry dzień:))) Tralalala... Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:44 "kiedy rano widzę Cię na swej drodze mam dobry dzień..." pamiętasz taką piosenkę ? To chyba były Czerwone Gitary Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:50 :))))) Kiedy Cię rano widzę na swej drodze - Mam dobry dzień. Nawet już nocą na tę drogę wchodzę Po dobry dzień. Wtedy gdy uśmiech dajesz na spotkanie - Mam dobry dzień. Ty i ja dobrze wiemy, co się stanie W nasz dobry dzień. W dobre dni warto wierzyć. Daruj mi, pozwól przeżyć Choćby w snach, pozwól przeżyć dobre dni - Nie ma lepszych dni od dobrych razem z Tobą. Wtedy gdy wierzę w Twoje wszystkie słowa - Mam dobry dzień. O nic, już o nic mnie nie boli głowa - Mam dobry dzień. A i Ty także chyba razem ze mną Masz dobry dzień. Niechże trwa, chociaż będzie wokół ciemno, Nasz dobry dzień. Dobre dni warto przeżyć. W dobre dni warto wierzyć. Po co w snach? Mamy swoje dobre dni! Kto mi lepsze da od dobrych razem z Tobą? W dobre dni warto wierzyć. Daruj mi, pozwól przeżyć Choćby w snach, pozwól przeżyć dobre dni - Nie lepszych dni od dobrych razem z Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 15:27 o tym myślałem, uwielbiam Czerwone Gitary, chociaz ostatnio jakby rzadziej ich słuchałem... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 15:37 Pa, Hetakusie! Słoneczka i uśmiechu na całe popołudnie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 15:40 trzymaj się mocno i dzielnie ! pa pa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 10:56 No, witaj Meg dzieciaku jeden nieznośny i miły:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:06 Witaj Malinko, której uśmiech towarzyszy mi od kilku dni!:))) Odwzajemniam go i serdecznie Cię pozdrawiam!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:12 Uśmiech, jak plaster nakleić na smutek trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:24 Nakleiłam i żyję dalej. Pogrążona w rozpaczy chyba bym umarła. Wczoraj widziałam jaszczurkę i bociana i byłam w lesie i pieliłam pomidory i opaliłam sobie nos... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:30 Meg, pomidory nie rosną w lesie:) No dobrze, już sie nie czepiam. A słoneczko pocałowało Cię i zostawiło choć jednego piega na nosku? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:36 Opaliło mi nos i policzki, a najbardziej... ręce pomiędzy rękawkiem od bluzki, a rękawicami! Hi, hi, wiesz jak śmiesznie wyglądam!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:39 Supermodna opalenizna tego lata - w tym roku nosi sie opaleniznę w prążki:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:49 Ojoj, a to zadam szyku!;))) Szkoda, że i nóżek pasiastych pokazać nie mogę, bo straaasznie podrapane:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:57 szukałaś zaginionego uśmiechu z Twojej sygnaturki w kolczastych krzakach?:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:01 zbierałam ostrężyny czyli jeżyny! Straaaasznie się bronią przed zerwaniem:))) A uśmiech znalazłam dzięki pewnej Malince...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:23 Będziesz robiła sok z jeżyn, czy rwałaś wprost do buzi? A ten uśmiech to jest taki "przechodni" - raz u mnie raz u Ciebie, w zależności od tego, która akurat potrzebuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:34 E tam, najpierw do buzi, potem do kubeczka, potem znów do buzi, bo w kubeczku nie było miejsca, a potem do torebki plastikowej(!) i znów do buzi... Ale trochę przywiozłam!:)) Niech żyje uśmiech przechodni Malinowo-Megowy!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:39 To akurat będzie do deseru lodowego trochę jeżynek. Uśmiech jest mordercą smutku. Trzeba uśmiechu strzec jak oka w głowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:04 I nie dać mu się nawet w najgorszych chwilach zagubić na zbyt długo. Jak tylko ma się choć ociupinkę siły to cabas uśmiech za ogon i trzymać, nie wypuszczać! Malinko, czy uśmiech ma ogon????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:42 Uśmiech ma ogon:) Wszystko co ma skłonność do ucieczki ma ogon:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:57 Ha, ha, pomyślałam, że ja też czasami mam skłonności do ucieczki, a ogona nie mam. Co najwyżej różki;))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:21 No to za różki można przytrzymać, najważniejsze, że jest za co:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:35 Oj, Malinko jak cudnie tak sobie poklikać na forum z ulubionymi osobami!:))) Fajnie się czuję... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:47 Bardzo miło:) a tu bractwo rogate i uśmiechnięte:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 15:02 Trzymaj się ciepło Malinko! Najserdeczniejszy uśmiech dla Ciebie na resztę dnia!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:06 Witaj Meg. Jak miło, że się uśmiechasz....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:18 Czołem Larix!:)) Weekend spędziłam prawie w lesie, było cudnie... Próbuję na przekór wszystkiemu uśmiechać się:)) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:31 I trzymaj tak dalej. Nie wiem co było przyczyną Twojego smutku, ale najważniejsze - głowa do góry i jak mówisz: na przekór wszystkiemu uśmiechaj się...pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 11:41 Dzięki Larix, napiłabym się z Tobą zimnego piwa!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:00 Daj spokój, bo jak pomyślę o zimnym piwie, jeszcze w Twoim towarzystwie...juz mi się nie chce pracować.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:04 Ja to już czuję tę zimną goryczkę na języku... ojej, Larix, usiedlibyśmy sobie w lesie na jakiś pniakach i... no dobra, już nie będę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:24 Aż mnie skręca Meg...:)))) niby nic a tyle radości.... Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:37 Odkręć się Larix, już zamykam swoją buzię i więcej nie będę... aż do następnego razu:))) Ale dziś wieczorkiem... wyjmę z lodóweczki zimnego heinekena i... wypiję za Larixa!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 12:41 No to ja "żywcem" Twoje zdowie wysączę. Jak będziesz miała czkawkę wieczorem, to już wiesz dlaczego...:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 13:05 Ha, ha, spędzimy "razem" fajny wieczór!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 16.08.04, 14:08 Wiesz Larix, ja myślę, że jak człowiek żyje w bliskim kontakcie z przyrodą potrafi być szczęśliwszy. Żyjąc w betonie zatracasz gdzieś radość życia, taką pierwotną radość. Ja to tak odczuwam, szczególnie silnie wtedy, kiedy mam okazję spędzić trochę czasu na wsi, w lesie, na łące... Bliski kontakt z zimnym piwem również wskazany;)) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Heja dzieciaki!!!!:))) 17.08.04, 11:05 Święte słowa Meg, ludzie którzy na codzień obcują z przyrodą są łagodniejsi, wyzbyci gigantycznej dawki stresu i to co ja zauważyłem - czas na wsi biegnie inaczej, dużo wolniej. Trochę szybciej biegnie po siudmym wypitym piwie...ale za to na kacu na drugi dzień strasznie się wlecze...:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))))))) 16.08.04, 10:27 Dawno nie widziana jedna z gwiazd Romantiki. Witaj :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:28 Hetacusie, o kurczę - że tak sobie westchnę. Co za powitanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:30 Dawno się nie "widzielismy" a ja bardzo lubię Twoje posty. Może istniec FR bez maliny, ale co to za forum ?! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:32 No nie było mnie długo, ale żeby aż tak odczuwać brak moich postów? Hej, Hetacusie masz dzisiaj garnitur na sobie? Pan w garniturze pilnie poszukiwany:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:36 O nie, przy takiej temperaturze mam tylko koszule i to z krótkim rękawem za to baaaaardzo elegancką :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:40 Ciekawe co Mandarynka na to, ale bądź w pogotowiu, możesz być potzebny w celach testowych:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:48 Hmmmm, jestem ciut zaniepokojony, ale w takim towarzystwie to może byc nawet fajne i miłe :-) Co mi tam, nie boję się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:55 No Hetacusie, Twoja uprzejomość dla dam jest nieskończona. Nic się nie bój, woda trochę zimna? Zaraz Cie osuszymy:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 10:57 Ech, dla Waszego dobrego samopoczucia to ja bym się nawet zimą dał oblać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:01 Zimą to nie miałabym serca oblewać Cię wodą, no........ chyba, że ciepłą:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:03 Ufff, to dobrze. Ale doceniasz moją zdolność do poświeceń ? Czegóż bym nie zrobił dla Waszego usmiechu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:06 Bardzo doceniam i widze, że jestes otwarty nawet na szalone pomysły:) Może by tak zimą biwak w igloo? Mycie w sniegu i rozmrażanie w łapkach zmarzniętego chkebka. Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:11 wiesz, chyba jednak wolę oblewanie zimną wodą w lecie ;-) Za zimą to ja nie przepadam... . A co do tematyko igloowo - eskimoskiej, słyszałem pare dni temu cudne określenie: "zimny jak mocz Eskimosa" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:15 Haha, wydaje mi się, że w krainie Eskimosów mało co jest płynne:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:16 Hmmm, sądzisz, ze zamiast tam "w grę" wchodzą kryształki zamiast strumienia ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:18 Żadnych strumieni tylko kryształki. Nie jest łatwo być Eskimosem:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:22 Ech biedaki, żyja podobno srednio po 40 lat. Gdybym był eskimosem musiałbym w dającej się przewidzieć przyszłości pisać testament ;-) Hmmm komu bym zapisał swój login na gazecie ? Syna nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:35 Oj, to i ja też musiałabym zacząć wyprawiać się do krainy wiecznie zmarzniętych duchów. No tak, nick masz w rodzaju męskim. Poza tym musiałbyć bardzo starannie dobierać następcę nicka, bo nikt tutaj nie jest tak waleczny, miły i szarmancki jak Ty - poza moim rycerzem Samowolnym oczywiście;) Póki co zyjesz poza Laponią i nie psuj sobie głowy komu oddać nick:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:38 ho, ho takie słowa palcami Maliny wystukane to miód na moje skołatane życiem serce ! Z jednym rzędzie z samym samowolnym jestem, niedościgłem wzorem moim ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 11:49 Hetacusie, każdy z was inny i nie musisz się z Samowolnym ścigać. Stoicie na jednym, tym najwyższym piedestale:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:03 Hmmmm, a już miałem się z nim bić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:20 Oj, chłopaki, wy to tylko bic się chcecie. Prawo pięści i piach we włosach zostały wam z dziecięcego podwórka:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:25 ech, odpuściłem mu przecież, chociaż nie wiem czy słusznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:33 Gdyby jeszcze kiedyś Samowolny wszedł Ci w drogę to daj mu tylko lekkiego kuksańca. Na większe rękoczyny nie zezwalam, bo mam tylko jedną chusteczkę do złożenia na głowie lubego i krzyknięcia "mój ci on". Musiałabym rozerwać chusteczkę na dwoje dla głów Hetacusa i Samowolnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 12:41 Oj, gdyby tak on dostał większą część chusteczki to byłby powód do bójki ;-) Ale może się obejdzie ! Nie wiem co prawda czy on lubi Cię tak mocno jak ja, ale teoretycznie jest to możliwe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:50 Nie każcie mi dzielić chusteczki, bo to tak jakby mi serce kroili nożem. Hetacusie, zapewniam Cię, że nie musisz się bić. Widze, że jesteś na tym piedestale o pół centymetra wyżej od samowolnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 13:59 Malina ! Ja to Cię strasznie lubię !!!!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:33 za te pół centymetra? A Ciebie też lubię:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:46 nie za pół centymetra. Za całokształt !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 14:51 Właśnie w chwili czytania tych słów malinowy całokształt urósł ze szczęścia:) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Malinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)))))))))))))) 16.08.04, 15:29 wątek jest ogólnie żartobliwy, ale poważnie mówiąc to jesteś w moim przekonaniu w ścisłej czołówce osób na wysokom poziomie. Dla takich jak Ty warto tu bywać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus samowooooooooooooolny !!!!!!!! 16.08.04, 10:33 Coż za początek tygodnia, gwiazdy fr z triumfem powracają. Jak tam po urlopie ? Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:41 Witaj, las urósł podczas Twojego urlopu? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:43 Witaj Larix! ;-) Ale miło, że jesteś z nami !:-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:54 Witajcie. Malinko ja nie byłem na urlopie, ja witam tych, którzy z niego wrócili..:) Ja urlop zostawiłem sobie na wrzesień jak góry opustoszeją, co by w spokoju po nich wędrować. A las rośnie aż słychać ....:) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:04 Ech, zazdroszczę Ci tego, że tam mieszkasz, słyszysz, oserwujesz zmiany zachodzace w przyrodzie, te jesienne barwy...Ech! Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:08 Jest pięknie, a Ty jak spdziłaś urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:19 Byłam w Beskidach. Mieszkaliśmy w Istebnej. Było cudownie...Od rana do wieczora łaziliśmy po górach, po stronie polskiej, slowackiej i czeskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:33 Bardzo ładna okolica, i te słynne świerki istebniańskie...byłem tam na zajęciach terenowych...no to wypoczęłaś...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 11:53 Ojej...było naprawdę cudownie... W ostatni dzień pobytu pełna zapału zbierałam grzyby na Stecówce... Okazało się, że to były same szatany. A taki jeden "hanys", który siedział obok nas, gdy to zobaczył, skomentował: " O, blondynka poszła do lasu i nazbierała grzybów, tych, które akurat na nią czekały"...:-( Zepsuł mi ten gówniarz humor na cały dzień !! :-( Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:02 Nie przejmuj się jakimś tam jedny...każdy się może pomylić. Na drugi raz to dzwoń do mnie to Ci powiem, które zbierać...:)))) Ale żeby z takiego powodu tracić humor...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:09 Ale grzybów tam było co nie miara. Pełno ludzi wychodziło z lasu z koszami pełnymi czerwonych kozaczków. Wyglądały jak namalowane...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:31 Ja również w ostatnich dniach nazbierałem samych prawdziwków ponad 200, też były jak malowane. Ostanio grzyby rosną "na zawołanie"....:))) To masz na wigilię jak znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:44 Na wigilię, na pierogi z kapustą i grzybami... Bardzo lubię zbierać grzyby, zazwyczaj robię to z duuużo lepszym powodzeniem niz ostatnim razem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:49 Ja również lubię zbierać, ale jeszcze bardziej konsumować...właściwie to tylko zbieram borowiki...i taka jajecznica ze świrzymi grzybkami...palce lizać... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:56 O! tego jeszcze nie jadłam...? Poproszę o przepis :-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:55 Witaj. Długo Cię nie było...że tak powiem parę butelek w tym czasie pękło..:))) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 10:58 ha, ha mnie też, ale przy tak doborowym towarzystwie jak dzisiaj na tym watku, nie można się było nie pojawić ! Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ale tu wesoło...:-) 16.08.04, 11:10 ...witam wszystkich obudzonych...bawcie sie dobrze..;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamea5 Re: ale tu wesoło...:-) 16.08.04, 11:15 ...z przyjemnoscia...ale niestety...:(((obowiazki wzywają...do miłego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hetacus Re: ale tu wesoło...:-) 16.08.04, 11:19 trzymaj się kameo. Dużo słoneczka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: i ja jestem :-) 16.08.04, 12:25 Witaj Trolineczko już nie mogliśmy się na Ciebie doczekać...pewno zaspałaś.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: i ja jestem :-) 16.08.04, 12:32 no pewnie :-) teraz przydałaby sie dobra kawka :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: i ja jestem :-) 16.08.04, 12:38 Proszę bardzo Trolinko już parzę...taką po turecku. Może być? Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: i ja jestem :-) 16.08.04, 12:40 moze, no pewnie, ze moze :-) wczoraj siedziałam do drugiej w nocy przed moim komputerkiem wiec dzis jestem zdziebko nie wyspana :-( a jakie ciasteczko do tej kawki bedzie? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: i ja jestem :-) 16.08.04, 12:42 jasne...sernik z rodzynkami... ile słodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 serniczki są tym co... 16.08.04, 12:45 Trollinki lubia najbardziej :-) a niesłodze nic- jestem juz i tak wystarczajaco słodka :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: serniczki są tym co... 16.08.04, 12:47 No tak zapomniałem...ale słodyczy nigdy za wiele...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: i ja jestem :-) 16.08.04, 12:34 Dzień dobry, Dziewczynko-Trollinko:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: i ja jestem :-) 16.08.04, 12:35 Witaj Malinko :-) jak tam urlop minał? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
m_alina Re: i ja jestem :-) 16.08.04, 14:35 Trollinko, urolop krótki, ale bardzo udany:) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:19 jak to miło Was wszystkich znowu widziec, baaardzo sie steskniłam... Własnie zmieniłam sobie kilka rzeczy w moim komputerku i teraz chodzi jak prawdziwa burza :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:22 Ciebie też miło widzieć Trollciu! :-) Brakuje nam jeszcze Harriet ze starego składu, miejmy nadzieję, że wkrótce do nas dołączy...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:33 ano własnie :-) Harriet gdzies tam po górach wedruje :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
larix31 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:38 Chyba w Bieszczady miała się ewakuować...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: Ech! Leniuchy...:-) 16.08.04, 12:42 ech, pozazdroscic... A ja w warszawie, w biurze, dobrze, ze klimatyzacje przynajmniej mamy... Odpowiedz Link Zgłoś