turma.mortis 25.05.19, 20:41 mam różne jazdy chyba za bardzo uczuciowy jestem nie wiem hmmmmmmmmm za dużo estrogenu przyjęte heh albo czegoś innego ale... miałem sen heh i objawił mi się (tu wpisz kogokolwiek) i powiedział mortis miej wy....... ktoś puści muzę i niedosłyszałem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores2222 Re: Marcyśka 25.05.19, 20:43 Myślę, że to nudne już mieć tak ciągle rację Cytując klasyka... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Marcyśka 25.05.19, 21:20 dolores2222 napisała: > Myślę, że to nudne już mieć tak ciągle rację > Cytując klasyka... Muszę dokumentować te cytaty.... Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Marcyśka 25.05.19, 21:22 ja chyba też ale... hmmm zostałbym drugim......... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Marcyśka 25.05.19, 21:23 turma.mortis napisał: > mam różne jazdy > chyba za bardzo uczuciowy jestem > nie wiem hmmmmmmmmm > za dużo estrogenu przyjęte heh > albo czegoś innego > ale... > > miałem sen heh i objawił mi się (tu wpisz kogokolwiek) > i powiedział > mortis miej wy....... ktoś puści muzę i niedosłyszałem > Ale, że Dolores Ci się śniła? I jak? Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Marcyśka 25.05.19, 21:26 no nie bo nie wiem jak wygląda heh Ona ma łatwiej Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Marcyśka 25.05.19, 21:33 ale ja się nie ukrywam heh ja nie z tych farbowanych Odpowiedz Link
dolores2222 Re: Marcyśka 25.05.19, 21:37 Nie wiem, mało widać było i dawno, nie pamiętam Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Marcyśka 25.05.19, 23:05 dolores2222 napisała: > Żabkę mam naprzeciwko, to wiem A to trochę uspokojona się czuję. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Marcyśka 25.05.19, 22:09 > za dużo estrogenu przyjęte heh > albo czegoś innego Może estragonu? Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Marcyśka 25.05.19, 23:28 turma.mortis napisał: > > miałem sen heh i objawił mi się (tu wpisz kogokolwiek) > i powiedział > mortis miej wy....... ktoś puści muzę i niedosłyszałem I odetchniesz..... ale to zależy od rodzaju i nastroju. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Marcyśka 26.05.19, 14:57 rodzaj mniej istotny heh a nastroje buduję się zrozumieniem i umiejętnościami np. rozmowy bezsłownej prawie na forach poznałem góra pięć może sześć osób które potrafią porozumiewać się innym rodzajem komunikacji niż literki a że i ja to lubię więc kontakt większy heh jest tyle środków wyrazu myśli po co się ograniczać uwalniać je a świat będzie piękniejszy wiesz o co cho bo widzę heh Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Marcyśka 26.05.19, 19:50 youtu.be/mlYw4FWY5G4 Tak na marginesie moja pierwsza, muzyczna miłość, wagary, koncertowa randka. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: Marcyśka 26.05.19, 20:02 moje bez miłości pierwsze i wagary heh www.youtube.com/watch?vHscz8pvdvg Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Marcyśka 27.05.19, 13:18 turma.mortis napisał: > rodzaj mniej istotny heh > a nastroje buduję się zrozumieniem i umiejętnościami > np. rozmowy bezsłownej prawie M > na forach poznałem góra pięć może sześć osób > które potrafią porozumiewać się innym rodzajem komunikacji niż literki > a że i ja to lubię więc kontakt większy heh > jest tyle środków wyrazu myśli > po co się ograniczać > uwalniać je a świat będzie piękniejszy > wiesz o co cho bo widzę heh > Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Marcyśka 27.05.19, 13:45 turma.mortis napisał > mortis miej wy....... ktoś puści muzę i niedosłyszałem Co byś dzisiaj wstawił po i....? Odpowiedz Link
obrotowy i niepoczebnie... 27.05.19, 14:26 turma.mortis napisał: > mam różne jazdy i niepoczebnie - ja 3mie sie wylacznie prawej strony i przepisow ruchu drogowego. i przez 3 dekady zadnego powaznego wypadku nie mialem... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: i niepoczebnie... 27.05.19, 16:58 Ale to znaczy, że miałeś szczęście, że nie trafiłeś na kogoś kto się tych przepisów nie trzymał. Bo Twoje bezpieczeństwo, to nie tylko Twoja zasługa. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: i niepoczebnie... 27.05.19, 16:59 Ale to znaczy, że miałeś szczęście, że nie trafiłeś na kogoś kto się tych przepisów nie trzymał. Bo Twoje bezpieczeństwo to nie tylko Twoja zasługa. Odpowiedz Link