ala.l 19.09.07, 23:11 mam dla Ciebie dziewczyne.. tylko ona jest wysoka ma 180 wzrostu.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_stereo Re: jasiek 19.09.07, 23:16 ala.l napisała: > mam dla Ciebie dziewczyne.. > > tylko ona jest wysoka ma 180 wzrostu.. A to pewnikiem dziewczyna ? Ja tam znam te Twoje zmyly, no i jak zes wydumala, ze ona jest dla mnie ? ps. ja jestem wyzszy :") Odpowiedz Link
ala.l Re: jasiek 19.09.07, 23:20 kurcze ..nie dosc ze piekny to i wysoki)) jak mnie sie podobas to i jej.. za dwa tygodnie jedzie do Angli.. hm... musze cos wymyslec) Odpowiedz Link
kryskaedka powiem wam cos 19.09.07, 23:41 tylko w tajemnicy..juz kiedys wspomnialam jaskowi ze mi kogos strasznie przypomona... no wiec powiem ze mojego bylego meza!! jest identyczny z oczek i tak z buzki ale tamten nie mial 180!! paco potwierdzl podobienstwo..nie mam zwid jestes przystojniacha..pdrywaj laski jasiek ..nie zaluj... a jak Ala ci cos nagra tym lepiej ..bo glupia nie jest i wie co dobre..lubi przeciez mojego pacusia;;))))))))))))) Odpowiedz Link
ala.l Re: powiem wam cos 19.09.07, 23:46 Krychna.. mie nic z Twoim Packiem nie laczy..nie badz zazdrosna.. co do mojej kolezanki to jest nastepne zmartwienie..piec lat roznicy.. teraz sie zastanawiam ,czy nie jest za stary.. hmmm.. ?? Odpowiedz Link
kryskaedka Re: powiem wam cos 19.09.07, 23:50 Ala!!! ja nie jestem zazdrosna..!!! jestes super babka!! i cie lubie..naprawde!! to byly moje glupie zarty o to jest prawie w moim wiekuhymmm duzy potencjal seksualny sie ma ok 35 ... mysle ze nie bedzie zalowal;) ale tak na serio to troche przystara dlatakiego fircyka mlodego...no chyba ze piekna i madra..i wogole) Odpowiedz Link
ala.l Re: powiem wam cos 20.09.07, 00:05 ona ma 24 ))) on moze za stary.. eee tam lubisz.. zazdrosna jestzes i tyle.. a wiesz co bylo jak pewnego razu maz odebral telefon jak Paco do mnie dzwonil.. ))ale sie tlumaczyc musialam))) gorzej niz Tobie)) Odpowiedz Link
kryskaedka Re: powiem wam cos 20.09.07, 00:09 aa to akurat!! poznaj ich to dobry uczynek zrobisz jak cos z tego wyjdzie a co powiedzialas?..ciekawe) ze to kolega zpracy?;)) nie jestem zazdrosna!!!! prosze mi nie wmawiac!!! jestes mila kobieta..ja nie lubie tylko wrednych jędz))) Odpowiedz Link
ala.l Re: powiem wam cos 20.09.07, 00:15 kryskaedka napisała: > aa to akurat!! poznaj ich to dobry uczynek zrobisz jak cos z tego > wyjdzie > a co powiedzialas?..ciekawe) ze to kolega zpracy?;)) nie.. powiedzialm ze kolega z forum.. co jeszcze bardziej wzmoglo jego zainteresowania.. ale zwalilam na Malonka..ze to on.. potem zapomnial.. a jak dostalam kartke od lutego.. to powiedzial ze to pismo ,czlowieka chorego psych.)) ja to sie mialm)) > > nie jestem zazdrosna!!!! prosze mi nie wmawiac!!! ha ha hi hi..niech Ci bedzie... > jestes mila kobieta..ja nie lubie tylko wrednych jędz))) Ty tez jestes mila.. buziaki..i ladna tez jestes))))))))))))))))))))))))))))) no..taka w moim guscie)) Odpowiedz Link
kryskaedka Re: powiem wam cos 20.09.07, 00:21 no to zobacz jaki to komfort miec starego na forum...nic nie trzeba ukrywac . a jak sie chce cos ukryc to sie idzie na ukryte forum;)) )))))))))))Ala ty sie nie deklaruj z gustami do kobiet bo sie sepy zleca i zaciukaja...i jeszcze od lesbijek ci sie dostanie... dobranoc) Alutka Odpowiedz Link
e_w_a_g_5 Re: powiem wam cos 20.09.07, 09:02 no no kryska, "Alutka" jest zarezerwowana dla mnie Odpowiedz Link
kryskaedka Re: powiem wam cos 20.09.07, 09:32 aa to przepraszam drogie panie..nie bede sie wcinac)) ale z tego co wiem to chlopaki lubia popatrzec na dwie laski w akcji... zara sie zleca)) Odpowiedz Link
kryskaedka Re: jasiek 19.09.07, 23:53 cholera wie? ale moze jak sie zakocha to odstawi wóde)) Odpowiedz Link
ala.l Re: jasiek 20.09.07, 00:07 kryskaedka napisała: > cholera wie? ale moze jak sie zakocha to odstawi wóde)) o nie... nigdy nie wolno wierzyc ze alkoholik odstawi wode.. lepiej sie w takie rzeczy nie wplatywac.. za chwile wstane))) na razie mi sie nie chce)) Odpowiedz Link
ala.l no i 27.09.07, 14:25 No i pojechala ta sierota do tej Anglii,miala zostawic nam klucze od mieszkania w ktorym jest kot,zapomniala.. no i teraz mamy problem..a w dodatku skarzy sie ze w tej jangli to maja wtyczki kwadratowe... jak dlugo moze kot wytrzymac bez jedzenia? Odpowiedz Link
ala.l Re: no i 27.09.07, 19:59 kryzolia napisała: > błagam , ratujcie kota, kocham koty!!! > Uratowany.. opowidzielismy o tym przypadku na poczcie i jak tylko popoludniowa poczta przyszla przesylka z kluczami,dziewczyny nas zawiadomily.. Meza do tego kota wyslalm..i slusznie ! biedaczysko rzucil sie na meza z tej radosci ze ktos do niego przyszedl.. Odpowiedz Link
ala.l Re: no i 27.09.07, 20:00 e_w_a_g_5 napisała: > jak ma dostep do myszy, to długo ))niestety..nie mialby dostepu ani do myszy ani tez do wody.. Odpowiedz Link
jan_stereo Re: no i 27.09.07, 15:31 niebezpieczny z niej typ, a Alka pewnie chciala zeby to mnie zamknela w jakim pomieszczeniu,jak tego kota.... Odpowiedz Link
ala.l Re: no i 27.09.07, 20:01 jan_stereo napisał: > niebezpieczny z niej typ, roztrzepany jak... ale ja bylam taka sama .. a Alka pewnie chciala zeby to mnie > zamknela w jakim pomieszczeniu,jak tego kota.... > no...ale meza bym do Ciebie nie posylala))))))))))))))))))) Odpowiedz Link