turma.mortis 10.12.19, 16:17 nekropolia jakaś gdybym nie chcę co bym i inne wynurzenia czy opowieści z krypty pierdolonej samotności a życie jest obok tylko kto spierdala ono czy wy? martwica mózgu masochizm ciała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy a tak ogolnie... 10.12.19, 16:23 to z czym masz problem? z interlokuterami, czy z samym soba ? Odpowiedz Link
turma.mortis Re: a tak ogolnie... 10.12.19, 17:07 a ty z kim? ze ślubną czy z wyobraźnią? Odpowiedz Link
j-k Re: a tak ogolnie... 10.12.19, 17:28 turma.mortis napisał: > a ty z kim? > ze ślubną czy z wyobraźnią? pozostala ci tylko wyobraznia ? przykre. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: a tak ogolnie... 10.12.19, 17:56 przykre jest ocenianie ludzi wedle siebie heh i własnych wyobrażeń o sobie przykre jest myślenie o swej wewnętrznej wyższości jeśli nie potrafi się zbudować zdania po polsku lub zrozumieć jak pięknie zawinięty to język przykre jest sprowadzanie wszystkiego do seksu lub do swojej racji brak zrozumienia i myślenia nawet o ty co w dniu wolnym heh więc obrotowy przykro mi że taki jesteś ale i mam na to wyjebane więc... Odpowiedz Link
j-k prostym tekstem: 10.12.19, 20:03 nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia a teksty destrukcyjne to tfoja specjalnosc. J.K. Odpowiedz Link
kulka42 Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 16:24 Na wszystko w życiu jest czas - na wynurzenia również Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 17:12 wynurzenia to na Wólce przy korpusówce można mieć Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 18:23 ale chcesz serio heh czy tak po mojemu Odpowiedz Link
silencjariusz Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 18:37 Pewnie samotny jest, w realu go zlewają, mają za bufona i stalkera, więc przyłazi tu odreagować i mięsem porzucać. Nawet zaczynam mu trochę współczuć. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 18:50 no to wizytówkę sila zachowam heh bo po opisie to hmmm śledzik szuka dziołchy Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 18:40 hmmm nie wiem czy ciągle czy tylko fale co celem i czy osiągnięty bywa heh jak na moje skromne to chyba trzeba nowej fali szukać bo tu spokojny ocean heh Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 19:15 turma.mortis napisał: > nekropolia jakaś > gdybym > nie chcę > co bym > i inne wynurzenia czy opowieści z krypty pierdolonej samotności > a życie jest obok > tylko kto spierdala > ono czy wy? > > martwica mózgu masochizm ciała > > Czytając powyższe mam wrażenie, że poniższe pisałeś do siebie: ”przykre jest ocenianie ludzi wedle siebie heh i własnych wyobrażeń o sobie przykre jest myślenie o swej wewnętrznej wyższości jeśli nie potrafi się zbudować zdania po polsku lub zrozumieć jak pięknie zawinięty to język przykre jest sprowadzanie wszystkiego do .... do swojej racji" Dlaczego uważasz, że Twój sposób na życie cel bycia na forum jest tym jedynym, właściwy dla wszystkich? Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 19:27 ja tak nie uważam heh ja sugeruję żeby tak nie myśleć Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 19:39 Czasami powstaje takie wrażenie, że życie jakby obok zasuwa na innych torach i trochę trudno wskoczyć do tego pociągu. Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 20:49 kierunek nie tor nie pociąg w inne he Odpowiedz Link
beneficia Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 20:40 No to napisz coś konstruktywnego i zainspiruj, będzie z pożytkiem dla społeczeństwa. Albo chociaż coś dziwnego Jaka była najbardziej odjechana rzecz jaką zrobiłeś w dorosłym życiu? Odpowiedz Link
turma.mortis Re: ja pierdolę heh 10.12.19, 20:47 moje niby dorosłe życie heh to jest odjechane najbardziej hmmmm chyba to że starego wezwali do armii heh tak się falowało Odpowiedz Link
beneficia Re: ja pierdolę heh 11.12.19, 17:02 > chyba to że starego wezwali do armii heh > tak się falowało > Że co, bo nie rozumiem? Odpowiedz Link