witrood 17.12.20, 15:31 zamykają biblioteki. Śmiać się czy płakać? Oto jest pytanie. Kto tym tłukom doradza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prawda_we_mgle Re: Znowu 17.12.20, 15:37 Mają w piwnicy takie "koło fortuny" do kręcenia... i się bawią chopaki Odpowiedz Link
witrood Re: Znowu 17.12.20, 16:02 Ja rozumiem, że "narodowa kwarantanna" jest bronią atomową w wytwarzaniu emocjonalnego zapotrzebowania na "narodową szczepionkę" na "narodowego kowida" (co zdymisjonowany Pinkas głosił), ale myślałem, że rubikon absurdu już został przekroczony i dalej się nie da. Ta "narodowa" nomenklatura tak się zresztą wyświechtała, że zamiast wywołać eksplozję strachu wywoła co najwyżej bąka. Odpowiedz Link
tzn.aga Re: Znowu 17.12.20, 16:31 Cholera, nie zarejestrowałam a mam trochę tego w dwóch bibliotekach. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Znowu 17.12.20, 22:48 apersona napisała: > Noż @#@$!nie ma to jak zrobić tłok w bibliotekach Dokładnie! Idziesz do biblioteki i czujesz się, jakbyś był w samym środku apokalipsy zombie ... Pusto... pusto... czasem ktoś przemknie dwa regały dalej... wiatr hula... Wreszcie podchodzisz do lady, przy której siedzi nieruchomo jakaś postać... chrząknięciem sprawdzasz, czy w ogóle jeszcze żyje... Faktycznie - miejsce do złapania covida jak się patrzy! Odpowiedz Link
zolza670 Re: Znowu 19.12.20, 20:28 Przepraszam że się wtrącam...nie wiem w jakiej bibliotece Ty bywasz ale opis sugeruje zapadłą wieś...i niestety w bibliotekach też łapano covida. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Znowu 19.12.20, 21:11 zolza670 napisała: > Przepraszam że się wtrącam...nie wiem w jakiej bibliotece Ty bywasz ale opis su > geruje zapadłą wieś.. Taak, dokładnie!... najbardziej zapadła wiocha w całym wszechświecie... wawka, blisko centrum Odpowiedz Link
zolza670 Re: Znowu 20.12.20, 06:15 A to dziwne...bo tam gdzie ja bywam przewija się masa ludzi...nawet w kolejce się stoi 🙂 Odpowiedz Link