khinga 06.09.07, 17:45 Kobiety...czy uważacie, że jesteście atrakcyjne, ładne? Mężczyźni...czy uważacie, że jesteście przystojni? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian10 Re: Uroda:) 06.09.07, 18:22 Dlaczego wymijająca ? Po prostu nie mam żadnych uszczerbków fizycznych. A tak po prawdzie to uważam, że bardziej się liczy umysł Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Uroda:) 06.09.07, 18:28 krystian10 napisał: > Dlaczego wymijająca ? Po prostu nie mam żadnych uszczerbków fizycznych. > A tak po prawdzie to uważam, że bardziej się liczy umysł u kobiety też? Odpowiedz Link
krystian10 Re: Uroda:) 06.09.07, 18:31 Jeżeli ma wszystko na swoim miejscu to tak Nie wyobrażam sobie życia z laleczką Barbi bez mózgu Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 06.09.07, 18:44 A kobietki nie odpowiedziały zapewne przez wrodzoną skromność)) ja uwazam siebie za zwykłą małą kobietkę wszystko zależy od gustu oceniającego a u mężczyzn (dla mnie oczywiście) liczy się intelekt przede wszystkim Odpowiedz Link
iguana1978 Re: Uroda:) 06.09.07, 18:56 uważam siebie za atrakcyjną kobietkę - ale to rzecz gustu Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 06.09.07, 19:25 Moniu, nie pytałam, na co zwracacie uwagę,ale czy uważasz sie za kobietę atrakcyjną Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 06.09.07, 19:58 To już nie mozna rozwinąć odpowiedzi? napisałam za jaka sie uważam a Ty ? Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 12:03 oj można echh Moniu) wiesz dla kogoś mogę być atrakcyjna, a dla drugiego nie jednak nie narzekam na siebie) Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 12:42 khinga napisała: > oj można echh Moniu) > wiesz dla kogoś mogę być atrakcyjna, a dla drugiego nie > jednak nie narzekam na siebie) > -)) mądre podejście żebym ja nie miała swoich malutkich kompleksików to napisałbym podobnie jak Ty Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 12:44 myślisz, że ja takich nie mam? Wiesz, że mam ale cóż, muszę sie z tym pogodzić... Odpowiedz Link
alicja_z Re: Uroda:) 07.09.07, 08:00 Podobno jestem ...Czy to pytanie z podtekstem ??? Odpowiedz Link
tini_1 Re: Uroda:) 07.09.07, 08:48 hmmmm....mojemu sie podobam....moj szwagier powiedzial mi wprost, ze wygladam seksi?...no i jestem z siebie zadowolona...ale wolalabym byc brunetka i o czarnych oczach i wlosach...jak moja siostra) My jestesmy przeciwienstwem natury....zaznaczam, ze tych asamych rozicow!!! taki wybryk natury...chyba? Odpowiedz Link
ola_mk Re: Uroda:) 07.09.07, 10:02 nieskromnie napiszę,że uważam się za atrakcyjną kobietkę podobam się mężowi,a to dla mnie najważniejsze,chociaż jak oglądają się za mną inni faceci to też jest miło Odpowiedz Link
ravenheart1 Re: Uroda:) 07.09.07, 10:28 Ech, chyba jestem typowym brzydalem, ale za to jakim pięknym wewnątrz! Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 10:32 I to jest najważniejsze... piękna dusza ponad ciało cenniejsza Odpowiedz Link
sefdzi Re: Uroda:) 07.09.07, 10:43 Dla mnie ciekawsze jest zagadnienie następujące: czy jeśli kobieta uważa się za atrakcyjną, a tak do końca nie jest, to samo to jej przekonanie sprawia, że za atrakcyjną uchodzi... Moim zdaniem (poza nielicznymi wyjątkami) tak jest No i na odwrót... Ale dla mnie największe wyzwanie wydobyć z kobiety atrakcyjnej, która się za taka nie uważa, jej skrywane piękno, Obserwować jak w kontaktach ze mną pięknieje, nabiera pewności siebie, zaczyna czuc własna wartość Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 10:54 Witaj Sefdzi nic mądrzejszego mi nie przychodzi do głowy (niestety) ponad to ze po raz kolejny czytając Twój post zgadzam się z Twoimi słowami w 100 % Odpowiedz Link
alicja_z A wogóle.... 07.09.07, 10:58 ...trudno zdefiniować pojęcie atrakcyjności. Koń jaki jest każdy widzi, ale kobieta... czymś się od konia różni......??? Odpowiedz Link
sefdzi Re: Uroda:) 07.09.07, 11:22 Oj Monnia, a ja mam taką ochotę się dziś z kimś pokłócić, a pójdę sobie precz na forum kibiców piłkarskich i tam poszukam sobie jakiegoś wroga, najlepiej z nienawistnego mi klubu Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 11:27 Mea culpa zatem... widzę ze szukasz dawki adrenaliny dziś a jaki ten Twój nienawistny klub niby? tylko tak po cichutku powiedz ps. bardzo interesujący jest Twój blog... Miłość to dwie dusze w jednym ciele,przyjaźń to jedna dusza w dwóch ciałach Odpowiedz Link
sefdzi Re: Uroda:) 07.09.07, 11:33 A pewnie, że adrenaliny szukam, tym bardziej, że szef się oddalił na weekend już i zanosi się na labę do końca dnia... a klub nienawistny może być każdy byle nie mój... Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 12:23 sefdzi napisał: > A pewnie, że adrenaliny szukam, tym bardziej, że szef się oddalił na > weekend już i zanosi się na labę do końca dnia... > > a klub nienawistny może być każdy byle nie mój... No to mi udzieliłeś odpowiedzi dyplomatycznie ciut i jak poszukiwania niecodziennych wrażeń? podniosło Ci sie ciśnienie? Odpowiedz Link
sefdzi Re: Uroda:) 07.09.07, 12:41 No to mi udzieliłeś odpowiedzi dyplomatycznie ciut > i jak poszukiwania niecodziennych wrażeń? > podniosło Ci sie ciśnienie? no podniosło bo już nie mam laby, bo niespodziewana praca do mnie przyszła Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 12:44 sefdzi napisał: > > no podniosło bo już nie mam laby, bo niespodziewana praca do mnie > przyszła to ja sobie poczytam Twój blog dalej... przyjemnej pracy zatem Odpowiedz Link
morlok.rap Re: Uroda:) 07.09.07, 12:06 chyba nigdy nie bylem, ale zawsze mowiono mi, ze jestem nie ladny a interesujacy - uznaje to za komplement. osobiscie uwazam, ze dla niektorych moge byc atrakcyjny i przystojny a dla innych nie - jak to w zyciu. Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 12:45 jak to określiła Monia"mądre podejście" Witaj) miło, że zawitałeś Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 12:55 Pamiętasz jeszcze mój uśmiech? tak dawno się nie widziałyśmy.... i nie ma szans żebyś wpadła na weekend do Wwki? Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 13:09 Pamiętam jakbym mogła zapomnieć... Nie długo mija rok Na razie nie dam rady przyjechać do Wawki(( przykro mi Jednak obiecuję zrobić wszystko, co w mojej mocy, by w najbliższym czasie przyjechać do Ciebie Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 12:58 Dokładnie....a o owych się nie dyskutuje witaj Kochana Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Uroda:) 07.09.07, 13:01 ) witaj Moni... zimno mi dzisiaj w łapki.... Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 13:04 A mi cieplutko...jakoś wyjątkowo to trzeba jakoś Cie rozgrzać grzaniec? Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Uroda:) 07.09.07, 13:06 myślałam o rękawiczkach....) nie przepadam za grzańcami...) zrobie sobie herbatkę, moją ulubioną zieloną egzotyczną...) chcesz kubek??? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 13:08 Poproszę) ja też nie pijam ...ze wzg. na żołądek prawie w ogóle alkoholu... a ta herbatka to bardzo egzotyczna? Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 13:10 Witaj Agato) juz nie pamietam, kiedy rozmawiałyśmy Mi też zimno w łapki. Jak herbatka baaardzo egzotyczna to też poproszę Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Uroda:) 07.09.07, 13:14 Kiniuś... zaparzam i Tobie... a do tych zimnych łapek dodam troszke nalewki z aronii...) jako że Mała od jakiegos czasu chodzi do przedszkola, bywam tu częściej.. mam nadzieję, że w końcu wieczorkiem spotkamy się na jakims gadulcu... a tak poza tym, to co słychać??? Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 13:23 Zauważyłam, że bywasz częściej) cieszę się bardzo) Niestety wieczorami mnie nie ma w necie a i w dzień bywam sporadycznie, a to dlatego, że w maju zmieniłam pracę i mam ograniczony dostęp Miesiąc temu przeprowadziłam się) jestem bardzo zadowolona z tej zmiany jeszcze nie założyłam tam netu,ale wkrótce postaram się cos z tym zrobić) a reszta...hmmm, lepiej...do przodu)) A jak u Ciebie? Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Uroda:) 07.09.07, 13:27 u mnie duużo zmian... bywam częściej, ale tylko w dzień, wieczorami sporadycznie to faktycznie zaczęłaś nowy etap w życiu...) fajnie jest tak "przewietrzyć: swoje zycie...)) Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 13:35 zmian na lepsze czy gorsze? Dobrze, że chociaż w dzień) może częściej będziemy miały szansę porozmawiać jakoś wszystko sie skumulowało...kilka sytuacji kiedyś trzeba było wyfrunąć spod skrzydełek mamy,a była na to już dawno pora, tylko sprzyjających sytuacji brak z czasem okaże się, czy mnie nie zwieje) Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Uroda:) 07.09.07, 13:39 to zależy jak patrzeć na te zmiany...) do odważnych swiat należy... na pewno sobie poradzisz... Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 13:41 To może konkretniej na @? Oby kiedys mnie ta odwaga nie zgubiła) ale co tam...raz się żyje) Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Uroda:) 07.09.07, 13:12 pani sprzedająca powiedziała, że bardzo...) nazywa sie sencha egzotyczna... herbatka, nie pani...) i pieknie pachnie, a smakuje jeszcze lepiej... jak zdrówko???? Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 13:15 To che tnie spróbuje bo raczej nie pijam takich herbat... zdrówko juz lepiej...odpukać Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Uroda:) 07.09.07, 13:18 a polecam...) ostatnio wpadliśmy do herbaciarni.. wypiłam chyba ze cztery rodzaje herbat... najlepiej smakowała biała... ale ta, którą wzięłam do domku też jest niczego sobie... ciesze się, że nastąpiła poprawa... oby tak dalej.. Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 13:23 Słyszałam juz od kilku osób o pozytywnych wrażeniach smakowych na tem. białej herbaty....tylko czy oprócz takowych własności ma jeszcze jakieś szczególne? Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Uroda:) 07.09.07, 13:29 www.eherbata.pl/gatunkiherbat/biala znalazłam coś takiego Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 13:32 light.my.fire napisała: > www.eherbata.pl/gatunkiherbat/biala > znalazłam coś takiego To już wiem coś niecoś a Ty kupujesz w pąkach czy liściastą? Odpowiedz Link
light.my.fire Re: Uroda:) 07.09.07, 13:34 liścistą... chociaż zdarza mi sie kupić w torebeczkach... Odpowiedz Link
leniwykot Re: Uroda:) 07.09.07, 13:23 jak tak patrzę na siebie to zastanawiam sie jak wogóle udało mi sie znaleźć żonę)) i gdzie Ona oczy miała)) a resztę można sobie dopowiedzieć..... Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 13:25 leniwykot napisał: > jak tak patrzę na siebie to zastanawiam sie jak wogóle udało mi sie > znaleźć żonę)) i gdzie Ona oczy miała)) > > a resztę można sobie dopowiedzieć..... poslij fotkę to ocenięPP Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 13:25 leniwykot napisał: > jak tak patrzę na siebie to zastanawiam sie jak wogóle udało mi sie > znaleźć żonę)) i gdzie Ona oczy miała)) > > a resztę można sobie dopowiedzieć..... A może to ona Ciebie znalazła?P Odpowiedz Link
leniwykot Re: Uroda:) 07.09.07, 13:30 może i tak ale mogła cos ciekawszego poszukać))) a foteczek nie wysyłam bo mam na względzie zdrowie patrzących)) Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 13:33 Zawsze można powiedzieć że to działa i w drugą stronę nigdy nie wiadomo kogo sie spotka na swej drodze...potem Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 13:43 leniwykot napisał: > to niby taka loteria)) Niekoniecznie...sami dokonujemy wyborów Odpowiedz Link
leniwykot Re: Uroda:) 07.09.07, 13:46 tak na loterii też sami wybieramy losy ale co jest w środku to juz wielka niewiadoma Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 13:49 leniwykot napisał: > tak na loterii też sami wybieramy losy ale co jest w środku to juz > wielka niewiadoma Ale jaka mila niespodzianka po otwarciu owego losu... Odpowiedz Link
leniwykot Re: Uroda:) 07.09.07, 13:52 jeśli wygrana to miła a jesli los pusty ..... to gra sie dalej)) albo dochodzi do wniosku że i tak nie ma sie szczęścia Odpowiedz Link
leniwykot Re: Uroda:) 07.09.07, 13:57 a to czy warta świeczki to sie okazuje dopiero po jej zakończeniu)) Odpowiedz Link
monnia3 Re: Uroda:) 07.09.07, 13:59 Po zakończeniu to bywa za późno... liczy się czas i miejsce...oraz los Odpowiedz Link
leniwykot Re: Uroda:) 07.09.07, 14:06 a ja znam to inaczej)) liczy się czas, miejsce i osoba )) ale to chyba o cos innego chodziło))) Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 13:36 leniwykot napisał: > a foteczek nie wysyłam bo mam na względzie zdrowie patrzących)) spokojnie...robiłam ostatnio badania, wszystko w najlepszym porządku)) dziekuję, że się martwisz) Odpowiedz Link
leniwykot Re: Uroda:) 07.09.07, 13:41 i dlatego tym bardziej nie mogę brać na siebie odpowiedzialności za zdrowe oczka Odpowiedz Link
leniwykot Re: Uroda:) 07.09.07, 13:44 tego sie nie spodziewam)) nawet w najśmielszych snach mysle raczej że mogły by ulec jakowemuś uszczerbkowiDD Odpowiedz Link
leniwykot Re: Uroda:) 07.09.07, 14:08 i to jest druga optymistyczna wiadomość w dniu dzisiejszym)) pierwsza dodała mi skrzydeł Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 14:16 cieszę się razem z Tobą)) musiała to być bardzo ważna wiadomość z tego, co wiem to najbardziej...miłość dodaje skrzydeł) Odpowiedz Link
regni.inger Re: Uroda:) 07.09.07, 16:46 Jak widać na zdjęciu na wizytówce, niczego mi nie brakuje...Jestem po prostu uroczy i kochany...przez skromność nie wspomnę ze zabójczo przystojny Odpowiedz Link
khinga Re: Uroda:) 07.09.07, 16:48 Najbardziej podoba mi się brzusio) Witaj) No bój się Boga, gdzie sie podziewałeś? Odpowiedz Link
magda210682 Re: Uroda:) 07.09.07, 19:43 W sumie nie moge narzekać. Ciesze sie powodzeniem i fizycznym i umysłu.. *gg-5441225* Odpowiedz Link