Dodaj do ulubionych

Sen forumowy

09.02.21, 21:24
Śniliście mi się dzisiaj big_grin
Wszyscy, jako podmiot zbiorowy smile

Zorganizowałam wielki bal charytatywno - wyprzedażowy, takie balowe OLX big_grin

I wy wszyscy byliście gośćmi (pewnie was zaprosiłam, żebyście coś kupili na tej mojej wyprzedaży). Nie wiem tylko dlaczego ja na tym balu występowałam w sukni ślubnej smilesmile i na wysoookich obcasach.

W każdym razie impreza musiała być bardzo udana, bo pamiętam tylko pierwszy taniec i pobudkę po balu.

Jeśli więc nie pamiętacie, co robiliście w ostatnią noc, to teraz już wiecie. Byliście u mnie na balu big_grin
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: Sen forumowy 09.02.21, 21:39
      "pamiętam tylko pierwszy taniec i pobudkę po balu."

Oj, chyba ktoś Ci zadał kwasu gammahydroksymasłowego...
      • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 21:50
        Tylko kto i w jakim celu... to musiał być ktoś z Was... smile
        • silencjariusz Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:09
          Na następnym balu pilnuj kieliszka. I drinolów od obcych nie przyjmuj.wink
          • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:13
            Postaram się, tylko już nie wiem, kto obcy, a kto swój smile
            • silencjariusz Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:14
              Wszyscy obcy.smile
              • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:24
                No widzisz, a myślałam, że wszyscy stąd to jak swoi wink Nikomu już zaufać nie można, co się z tym światem porobiło...
                • silencjariusz Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:28
                  Takie to już czasy okropne.wink
      • prawda_we_mgle Re: Sen forumowy 09.02.21, 21:51
        silencjariusz napisał:

> "pamiętam tylko pierwszy taniec i pobudkę po balu."
        >
        > Oj, chyba ktoś Ci zadał kwasu gammahydroksymasłowego...

A co to? big_grin

A mi znajomy właśnie napisał, że jego wywar z piołunu nabiera mocy... tongue_out
        Kiedyś się to piło - jako absynt (z dodatkiem chyba anyżu). Poczytałam, ze to takie zielone alko plus silne właściwości psychoaktywne ponoć... chyba poczekam, aż sam spróbuje, nie będę jego królikiem doświadczalnym tongue_out
    • prawda_we_mgle Re: Sen forumowy 09.02.21, 21:46
      Ja mam teraz taki moment, że codziennie mam sny i jak tylko się obudzę, to pamiętam - a potem już średnio...
      Dzisiejszy pamiętam: stałam sobie na środku pokoju i jakiś facet mnie obściskiwał (nie był to ktoś mi znany, ale w śnie miałam do niego mnóstwo silnych uczuć)... a w rogu pokoju siedziała bokiem do nas kobieta...
      I ja do niego: Przestań mnie tulić, nie widzisz, że twojej żonie jest zwyczajnie przykro?? Pamiętam, że byłam zła na niego, że on się nie liczy z jej uczuciami...
      Kurde, ciekawe ile jeszcze mojej podświadomości będzie odbekiwał się trójkąt emocjonalny, który mi zafundował ex...

Tak czy siak - mam wrażenie, że ostatnie sny to jest jakby moja podświadomość rozliczała się z przeszłością... bo poprzedni sen był z moim mężem...

I po każdym czuję się coraz lżej, tak jakby odpadały kolejne warstwy psychicznych obciążeń i jakbym wreszcie mogła oddychać pełną piersią... smile

Także jak mi się agnes_gray przyśni Twój bal - to nie mam nic przeciwko! - Moja duszyczka aż się wyrywa, żeby pobrykać! smile smile
      • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 21:49
        Zapraszam, ale pamiętaj, obowiązuje strój wieczorowy smile I koniecznie weź gotówkę, może nabędziesz jakiś rupieć big_grin
        • prawda_we_mgle Re: Sen forumowy 09.02.21, 21:53
          agnes_gray napisała:

> Zapraszam, ale pamiętaj, obowiązuje strój wieczorowy smile I koniecznie weź gotówk
          > ę, może nabędziesz jakiś rupieć big_grin

YYyyyy... na jawie to może średnio tongue_out , ale w snach to strojów wieczorowych i gotówki ci u mnie dostatek! wink
          • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 21:59
            no wiesz, ja też raczej na jawie nie śmigam w sukni ślubnej big_grin
            • prawda_we_mgle Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:06
              agnes_gray napisała:

> no wiesz, ja też raczej na jawie nie śmigam w sukni ślubnej big_grin

nie?? a to nie Ty - ta po mojej lewej?? big_grin big_grin
              Dobra była impra - pewnie nie pamiętasz wink
              • prawda_we_mgle Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:07
                bo po prawej to amberek wink
                • green.amber Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:16
                  big_grin polemizowałbym, tylko kolor włosów pirazyokociut się zgadza, nawet metra takiego nie mam wink ale kruka masz debest wink tylko po minach trudno stwierdzić jak bardzo udana była impreza...
                  • prawda_we_mgle Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:24
                    green.amber napisała:

> big_grin polemizowałbym, tylko kolor włosów pirazyokociut się zgadza,

oczywiście, to Ty! smile

>nawet metra takiego nie mam wink

pojechałaś z nami dla towarzystwa... możesz nie pamiętać wink

ale kruka masz debest wink

Sie wie! Rumburak big_grin

>tylko po minach trudno stwierdzić jak bardzo udana była impreza...

4 rano: zakończono grupowe spory i kłótnie, wyznawanie miłości i snucie planów przeprowadzki na bali (ale nie te Silowe), a rozpoczęto indywidualne rozkminy egzystencjalne smile
                    • green.amber Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:26
                      po takich atrakcjach to bym i o 8.30 nie zasnęła.. to nie mogłam być ja, co nie znaczy, że mnie tam nie było wink
                  • stasi1 Re: Sen forumowy 11.02.21, 10:18
                    Marna skoro pizza nie zjedzona. Swoją drogą nie rozumie ludzi. Kupują jedzenie a potem tego nie zjedzą.
              • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:12
                Nooo, wszystko możliwe, bo nie pamiętam nic smile

Ty się wprawdzie nie ubrałaś zbyt wieczorowo (bardziej nocnie smile ), ale widzę, że zabrałaś Rumburaka, więc wybaczam smile
                • prawda_we_mgle Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:16
                  agnes_gray napisała:

> Ty się wprawdzie nie ubrałaś zbyt wieczorowo (bardziej nocnie smile ),

Nie marudź - grunt że przyszłam wink

>ale widzę, że zabrałaś Rumburaka, więc wybaczam smile

Rumburakowi oddałaś swą rękę, pamiętasz? wink
                  • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:25
                    O nie, powiedz, że to nieprawda! Aż się boję dzisiaj iść spać...
    • green.amber Re: Sen forumowy 09.02.21, 21:55
      a kto Gospodyni zabroni w ślubnej?
      i fakt nic nie pamiętam, ale cały dzień głowa mnie boli, czasami tylko bardziej wink
      • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 21:58
        Głowa boli, więc też musiałaś brać udział big_grin
        Cieszę się, pewnie miałaś piękną suknię, taką butelkową zieleń sobie wyobrażam smile
        • green.amber Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:19
          no była piękna ta suknia, ale z tego co Prawda twierdzi to musiałam ją w nocy przehulać na tej wyprzedaży, bo ponoć wracałam w jakiej złotybeż wink
          • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:23
            Ach, może wzięłaś coś na przebranie... Chyba, że ktoś się przyzna, że ma w szafie zieloną suknię, która pojawiła się ni stąd ni zowąd, wtedy będziemy wiedzieć, że wyprzedaż była wielostronna wink
            • green.amber Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:27
              jak znam życie to się Sil nigdy nie przyzna tongue_out
              • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:31
                No tak, wyżej już na wszelki wypadek uznał się za obcego wink
              • silencjariusz Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:45
                Swoją drogą to co się stało, że na golasa latałaś? Skoro kieckę zzułaś.
                • green.amber Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:53
                  zaraz golasy Silowi w głowie, pewnie była przymierzalnio-przebieralnia, ale i tak na razie nikt nic nie pamięta wink myśli Sil, że latający odkurzacz też był na tej wyprzedaży?? wink
                  • silencjariusz Re: Sen forumowy 09.02.21, 23:21
                    Mnie tam nie było. Pisałem już: bali unikam.wink
                    • green.amber Re: Sen forumowy 09.02.21, 23:27
                      a już miałam nadzieję, że alkoholu też Sil unikał i jako jedyny coś pamięta... ehhh wink
    • szarlotka_ja Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:14
      Co sobie kupiłam?
      • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:21
        Nic nie pamiętam, rozejrzyj się czy Ci coś nie przybyło w chałupce smile Może jakiś talerzyk nie do kompletu albo wymięta ozdoba świąteczna smile
        • szarlotka_ja Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:27
          Nic takiego nie znajduję tongue_out
          • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:32
            Poczekaj, może jeszcze jest w drodze smile Jutro kurier przywiezie, a ja zobaczę co u mnie zniknęło... Byle nie regały, bo jeszcze nie kupiłam nowych wink
            • szarlotka_ja Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:36
              Regał to by mi się w sumie przydał tongue_out
              • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:39
                Będę pamiętać, jak tylko nabędę nowe to zorganizuję bal z wyprzedażą mebli wink
                • szarlotka_ja Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:52
                  Trzymam za słowo tongue_out
            • silencjariusz Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:40
              "może jeszcze jest w drodze"

Znaczy forumowe dzieciątko będzie?smile
              • agnes_gray Re: Sen forumowy 09.02.21, 22:48
                Oj, nie wiem, nie wiem, co się tam działo smile Ja się w każdym razie obudziłam sama smile
                Ale przy pierwszym tańcu miałam partnera, i to był ktoś stąd, więc kto wie, co się zdarzyło w międzyczasie big_grin
                • kevinjohnmalcolm Re: Sen forumowy 10.02.21, 01:39
                  agnes_gray napisała:
                  > przy pierwszym tańcu miałam partnera, i to był ktoś stąd

Na pewno to nie byłem ja, bo nie tańczę.
                  Nie piję też, więc fakt że za bardzo nie pamiętam tej imprezy jest dla mnie podejrzany.
                  Co tam się działo?
                  • agnes_gray Re: Sen forumowy 10.02.21, 18:34
                    Jeśli nic nie pamiętasz, to nie możesz być pewien, że to nie byłeś Ty wink
                    Tym bardziej, że przez cały sen miałam wrażenie, że jesteśmy w Wielkiej Brytanii smile
                    Być może zostałeś podstępnie upojony magicznym eliksirem i wykorzystany do tańca wbrew własnej woli big_grin
                    • kevinjohnmalcolm Re: Sen forumowy 11.02.21, 19:49
                      agnes_gray napisała:
                      > Być może zostałeś podstępnie upojony magicznym eliksirem i wykorzystany do tańca wbrew własnej woli big_grin

Nie ma opcji. Awersja do tańca jest tak głęboko we mnie wbudowana, że żaden eliksir nie pomoże tongue_out
    • obrotowy mnie tam nie byloo. 12.02.21, 15:08
      agnes_gray napisała:
      > Zorganizowałam wielki bal charytatywno - wyprzedażowy, takie balowe OLX big_grin

mnie tam nie bylo.

na bale nie chadzam, a jesli juz to tylko na balangi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka