aniouek1 27.05.03, 01:30 Slo-onko, bardzo proszę Nowiusieńska, wymoszczona sympatią i samymi dobrymi życzeniami Twoja, „osobista” SZUFLADOWA SKRYTKA LISTOWA Z CYFROWYM ZAMKIEM BLYSKAWICZNYM czeka na SŁOWA DLA CIEBIE Oby te słowa były jak najlepsze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nict1 list 1 27.05.03, 21:03 Sloneczko Bardzo lubie poniedzialki i srody, goraca czekolade, a latem lody, bardzo tez lubie listy bez wzgledu na pogode-ducha tyz jak by sie kto pytol Powiedzialas, lubie n.........i - mam nadzieje, ze jest mila Mowilem, ze nie schowana - prawde mowilem Obiecalem pomoc w szukaniu - pomoglem Obiecalas... Pozdrawiam p.s. WIEM, ze znalazlas bez mojej pomocy Odpowiedz Link
slo-onko Re: list 1 28.05.03, 09:10 Aniouku kochany, Nictusku kochany !!!!!!!!!!! Nawet nie wiecie jak bardzo mnie to zaskoczylo !!!!!! Malo tego, ze to starsznie mila niespodzianka to na jej widok wczoraj polecialy mi lzy. Mialam taki smutny wieczor a kiedy zobaczylam ze jest dla mnie specjalna szufladka to grochy polecialy mi z oczu )))) Dziekuje bardzo, bardzo, bardzo )))))))) Odpowiedz Link
nict1 list 2 28.05.03, 09:42 Slooooneczko kofane, napisalas: > Aniouku kochany, Nictusku kochany !!!!!!!!!!! > Nawet nie wiecie jak bardzo mnie to zaskoczylo !!!!!! taaaak? zaskoczylo? > Malo tego, ze to starsznie mila niespodzianka to na jej widok wczoraj > polecialy mi lzy. > Mialam taki smutny wieczor a kiedy zobaczylam ze jest dla mnie > specjalna szufladka to grochy polecialy mi z oczu )))) Sloneczko, listy sa dobre na kazda pore i pogode ducha hehehe Pozdrowionka p.s. 1/ gdzie te grochy? wrzuc do zupy! 2/ moze lepiej nie pisac do Ciebie listow bo zamiast swiecic lzy ronisz? Odpowiedz Link
slo-onko Re: list 2 28.05.03, 09:45 Obiecuje ze grochow juz nie bedzie ))))))) I piszcie, piszcie i piszcieeeeee ))))) Uwielbiam czytac jak chyba kazdy z nas ))))))) A teraz juz nie mam wyboru, codzien musze bywac w szufladzie )))))))) Odpowiedz Link
nict1 Re: list 2 28.05.03, 09:52 slo-onko napisała: > Obiecuje ze grochow juz nie bedzie ))))))) > I piszcie, piszcie i piszcieeeeee ))))) > Uwielbiam czytac jak chyba kazdy z nas ))))))) > A teraz juz nie mam wyboru, codzien musze bywac w szufladzie )))))))) Sloneczko, wybor zawsze jest jakis hehehe p.s. interesujay pomysl - listy do kogos wrzucac do wlasnej skrytki hehehe dobrze ze to szuflada a nie PP hehehe Odpowiedz Link
slo-onko Re: list 2 28.05.03, 09:57 Ale aniouek napisal ze moze cud sie zdazy. Cuda sie zdarzaja i mile sa to cuda. Ja wrzucam czekam, mam odpowiedz, odpowiedz jest i to szybko. I czy to nie cud? To piekny cud )))))))) Odpowiedz Link
nict1 hehehehehehe :))))))))))))))))))))))))))) 28.05.03, 10:06 cud jak cud ja bym to nazwal nictakowym-nietaktem hehehe nict1 - wlamywacz skrytkowy Odpowiedz Link
slo-onko Re: hehehehehehe :))))))))))))))))))))))))))) 28.05.03, 10:29 Oj tam zaraz ...... skrytkowym bardziej se......))) Ale ja tu tak pisu pisu a w koncu nalezaloby sie cos milego napisac i Itusi i Ulalce jak myslisz? Niech sie dziolszki ciesza jak ja ))))))) Odpowiedz Link
nict1 Re: hehehehehehe :))))))))))))))))))))))))))) 28.05.03, 12:35 slo-onko napisała: > Oj tam zaraz ...... skrytkowym bardziej se......))) Sloneczo! TYTYTY > Ale ja tu tak pisu pisu a w koncu nalezaloby sie cos milego napisac i Itusi i > Ulalce jak myslisz? Niech sie dziolszki ciesza jak ja ))))))) po Twojemu i rzulwiowemu - "tia" a ja? Odpowiedz Link
nict1 list 6 28.05.03, 12:38 Sloneczko odbierz @ a nawet dwie p.s. skleroza jest. mam JA ja Odpowiedz Link
slo-onko Re: list 7 28.05.03, 14:11 Nictus co Ty opowiadasz ???????? Myslalam, ze jestes facetem ? Przeciez juz napisalam do twojej skrzyneczki )))))))) Odpowiedz Link
slo-onko Re: list 7 28.05.03, 14:12 Ten liscik do Ciebie byl w kopercie o kolorzez blekitu z wielkim sercem i wielkim usmiechem dla Ciebie ))))))))) Odpowiedz Link
jtka list8 - Skrytka listów do SLO-ONKA 28.05.03, 16:24 Sloonko, kochana jesteś***))))))))) Odpowiedz Link
nict1 list 9 29.05.03, 10:29 Sloneczko ...ale koncert.. nic nie mowilem, zeby nie przeszkadzac w sluchaniu Dziekuje Sloneczko Zycze koncertowego dnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
aniouek1 list 10 29.05.03, 21:37 "..bez słonecznego blasku, w najlepszej ziemi, najlepsze ziarno, najlepiej zasiane, ni rosnąć by nie mogło, ni owoców rodzić" Slo-onko Dziekuję tysiąckrotnie za tysiąckrotne podziękowania i życzenia, które przypomniały mi taką myśl co przed wiekami słowami nazwana została, a wciąż jest młoda, wciąż wydaje się aktualna, jakby żaden czas sie jej nie imał: "pewnego przyjaciela poznaje się w niepewnym położeniu". Serduszkowo Ci życzę jak najmniej NIEPEWNYCH POŁOŻEN i choć jednego, ale PEWNEGO przyjaciela W SZUFLADZIE czuj się jak najlepiej w przyjaznej atmosferze wsród życzliwych dobrych duszków, bo przecież - wsród swoich jesteś Slo-onko, już noc, wiec księżycowo Cię pozdrawiam Odpowiedz Link
nict1 list 11 30.05.03, 21:38 Sloneczno! Obiecalas byc ksiezycem hehehe Lap linke i hajda swiecic nocce hehehe forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11087&w=6265508&a=6265692 Za to nie trzeba bedzie po parkach szukac kukulek, a na dodatek slowiki tam sa i inne skrzydlate tralalujki hehehe Szkoda, ze ja tego juz dzisiaj nie zobacze p.s. czy za 2i1/2, 4x1/2 to nie za wiele? Odpowiedz Link
mrouh Mrouh do Sło-onka :-) 01.06.03, 22:06 Ach, Slo-onko... Może lepiej by było, żebyś się nie myliła... Jednakowoż- dyplomy wypisuję dla takich małych "studentów". Jako pani nauczycielka od francuza, w wielkiej szkole w najmniejszym dawnym mieście wojewódzkim. Dla dzieci, co się nauczyły całą furę rzeczy o Francji, douce France (hihi) i w szranki ze sobą stanęły. Póki co z dziekanatem mam tyle wspólnego, że czasem chciałabym się do niego dostać... HIHI. Jak widzisz jest ziarnko prawdy, obie pracujemy w edukacji... Założe się, że w dziekanacie też jesteś Sło-onkiem! Pozdrowienia Mrouh'czące. Odpowiedz Link
mrouh Re: Mrouh do Sło-onka :-) 02.06.03, 10:55 Ależ Slo-onko! Nie ma za co przepraszać.Przeciez nic się nie stało! teraz będę się udawała do dziekanatu w lepszym humorze, bo a nuż i w swoim zobaczę Słonko?... Ukłony, dyg dyg Popo-pozdrowienia, papa Odpowiedz Link
nict1 list 14 03.06.03, 15:55 Witaj Sloneczko Bede dzisiaj wieczorem w tym samym miejscu na tej samej laweczce o tej samej porze zeby sie przekonac na wlasne uszy ))) Sloneczko, Ty sie lepiej za druty nie bierz i cudzych garbow nosic nie probuj, ja Twoje dziergadelka chetnie na leb wsadze tylko na mroz poczekam hehehe Pozdrawiam p.s. gdyby nie Twoje cierpienie, to ksiezyc mialby wypowiedzenie Odpowiedz Link
nict1 list 16 03.06.03, 20:17 Sloneczko Promien Slonca szybko znika, trzeba lapac poki jest Pozdrawiam Sloneczko p.s. mnie juz nie ma w szufladzie hehehe Odpowiedz Link
nict1 list 17 04.06.03, 10:37 Sloneczko Zdazylem Zdazylem sie spoznic, i juz sie ciesze na sluchanie Twojego koncertu opowiadanie Pozdrawiam koncertowo Odpowiedz Link
nict1 list 18 05.06.03, 16:58 Sloneczko, przeca ziuuuuuk jest suchy a nie mokry, jak twardy a nie mietki Co Ty chcesz suszyc i po czym? Jak musisz, lap kraciasta i trenuj prawo-nozno-lewe dyrygowanko na jutrzejsza prezentacje kondycyjna po myciu przez szefa szklanek hehehe )))) Odpowiedz Link
nict1 list 19 05.06.03, 20:16 Sloneczko, powiedz prosze, gdzie ta lawka bo nie zniose braku widoku tego wierzgania w rytm ptaszecego cwierkania hehehe ))) Odpowiedz Link
nict1 list 21 20.06.03, 12:20 Witaj Sloneczko Jakie "sama"? Zamknij oczy, to mnie zobaczysz jak się w koncert wsluchuje i Ciebie Pozdrowionka Sloneczko Odpowiedz Link
aniouek1 list 22 21.06.03, 02:18 Slo-onko, serduszkowo Ci życzę słonecznych wakacji, pogodnego lata i pogody ducha Pozdrawiam P.S. ogrzewaj seduszka Szufludków swoja pogodą, bo szczególnie cieplutkim jesteś Szufludkiem Odpowiedz Link
kendo Re: list 23 14.07.03, 16:44 ,,,,Slo-onko,,,, Dziekuje za pamiec Skarbie. Oj! z tymi wezelkam po tylu latach mysle ,ze wytrzymaja,jeszcze raz tyle, jak bedziemy zyc tak dlugo hi,hi, i jak nie bede chciala czegos jeszcze wiecej.... Dziekuje jeszcze taz,,,,PA;.. Odpowiedz Link
kendo Re: list 24 14.07.03, 17:47 ,,, Slo -onko,,,, O! to bardzo mi milo, nieczuje sie juz "weteranka" na forum hi,hi, mialas pewnie lada uroczystosc, nie taka zwarjowana , jak ja dzisjaj dzien przed wyjazdem. Dopiero wieczorem chyba odsapne,a tak tylko z doskoku. Zaraz zamienie sie we fryzjerke, bo slubnemu glowe obetne hi,hi, jak na rew francuska przystalo,trzeba uczcic z wszystkimi tradycjami,,,,,PA;.. Odpowiedz Link
aniouek1 list 25 14.07.03, 18:12 Witaj Slo-onko Ogrzałaś mi serduszko nadzieją Proszę, wszystkie możliwe pytania, zadaj @ przed 15.07.03 godz. 11, po 14.00 powinny być u Ciebie odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
kendo Re: list 26 14.07.03, 19:22 ,,Slo.onko,,, to znowusz ja, przeciez ten dzisiejszy stres mysli mi zjada. Mialam Ci rowniez pogratulowac i zapomnialam-przepraszam. Zycze Ci(Wam) duzo teczy na niebie duzo slonca na codzien,spelnienia tych najbardziej skrytych marzen i wszystkiego co sie szczesciem zwie,,,, no juz!,ale gapa zemnie byla,,,, Odpowiedz Link
aniouek1 list 28 19.07.03, 11:55 Witaj Slo-onko Nie wiedziałam - nie mówiłam. Co wiem - powiedziałam Pozdrawiam serduszkowo P.S. @ poszła Odpowiedz Link
aniouek1 list 29 19.07.03, 22:08 Witaj Slo-onko Nie "na nic" Pozdrawiam serduszkowo P.S. Dobre myśli, mają swój sens, swoją siłę i swoje znaczenie. Odpowiedz Link
aniouek1 list 30 16.08.03, 05:48 Witaj Slo-onko Chyba zbytnio sie ochłodziłas latając z wiatrem po niebie, obmywając deszczem i pluskając w morzu. Zimno mi bez Ciebie i chyba nie tylko mi zimno... Slo-onko, Szuflandii potrzebne jest Twoje ciepełko.. użycz go choć czasem, i choć ociupinkę Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 31 19.09.03, 01:16 Witaj Slo-nko Jeśli wiesz co u Ulalki, to może puść ciutkę farbki? Niecierpliwie czekam ja i nie tylko ja na DOBRE CZWARTKOWE wiadomości, a już PIĄTEK i.. jak nie było, tak nie ma Pozdrawiam serduszkowo Odpowiedz Link
aniouek1 list 32 24.09.03, 19:50 dziękuję Slo-nko i.. czekam na c.d.n. Serduszkowo pozdrawiam P.S. główka do góry Slo-nko i.. uśmiechnij się Odpowiedz Link