Gość: Dzakas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 21:59 www.youtube.com/watch?v=gPrlYU_n14s&eurl=http%3A%2F%2Fwww.wykop.pl%2Flink%2F234945%2Fto-tylko-owady-na-przedniej-szybie&feature=player_embedded#t=60 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karus Re: Motocyklisci robaki ?? IP: *.cable.ubr05.uddi.blueyonder.co.uk 14.09.09, 21:39 Filmik straszny ale samo sedno w 10- tke!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xplict Re: Motocyklisci robaki ?? 14.09.09, 21:58 a w Polsce swego czasu przyszła wiosna z warzywami... Gdzie ja żyję?! Reklama społeczna cudna. Działa na obie strony... Odpowiedz Link Zgłoś
fastaxe77 Re: Motocyklisci robaki ?? 14.09.09, 23:05 Bardzo dobry filmik. Przekaz jest jasny i zrozumiały. No, może nie dla wszystkich... ;) MOTOCYKLIŚCI, TO NIE OWADY (ROBAKI) !!! https://www.youtube.com/watch?v=xfEL6h7apgU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Motocyklisci robaki ?? IP: 94.75.112.* 26.09.09, 12:45 Filmik straszny, ale swoją drogą to jeżdżę już parę lat i nie widziałem jeszcze motocyklisty który by stosował się do przepisów, nie przekraczał prędkości, podwójna ciągła, wjeżdżanie między auta, itp. Może w tym tkwi przyczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZoSo. Re: Motocyklisci robaki ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.09, 13:38 Ja również nie jeżdżę przepisowo i nie spotkałem kierowcy auta, który by się do nich stosował tak, jak katol do dekalogu. Nie jeżdżę między autami i przede wszystkim nie płaczę, bo mam winę i widzę ją u innych. Taka pasja, wysoka cena, ale płacę ją przyjemnością. Gdybyśmy nie byli świadomi ryzyka, nie ginęli to cały sens tej adrenaliny, niewiadomej straciłby sens. Wszyscy mieliby motocykle, a tak mam poczucie odrębności, resztek zanikającej braci motocyklowej, która i tak skomercjalizowała się ów przez tych patałachów, którzy przesadzają, bo naoglądali się zbyt wcześnie filmików na youtube. Pozostaje nam tylko poruszać się do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
wu-e Re: Motocyklisci robaki ?? 26.09.09, 13:42 Podwójnej ciągłej nigdy nie przekraczam nigdy, dopuszczalnej prędkości nie przekracza w Polsce tylko nauka jazdy, wjeżdżanie między auta zwykle jest zgodne z prawem (poszukaj - było). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Motocyklisci robaki ?? IP: 213.199.253.* 26.09.09, 22:29 Akurat wjeżdżanie między auta jest dozwolone i niedawno uregulowane prawnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiTT Re: Motocyklisci robaki ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 13:17 pod warunkiem, że nie przejeżdża się na sąsiedni pas jeśli jest linia ciągła. Czyli w korkach można jechać między samochodami a przed samym skrzyżowaniem już nie zawsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motodebil Re: Motocyklisci robaki ?? IP: 94.254.211.* 02.10.09, 13:36 tak,tak, bo te ciągłe to potrafią sie motocykliście rzucić do gardła i udusić! :-O Tak więc po ciągłej w korku - nu, nu, nie monia!!! Odpowiedz Link Zgłoś