silencjariusz 15.02.21, 00:09 po co włosy ścinasz co noc i po co świątynie budujesz z twych dłoni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Solane 15.02.21, 08:28 coś mi się zdaje, że coraz bardziej nurtuje mnie pytanie wg jakiego klucza Sil wybiera cytaty do zagajania, możliwe że te poetyckich zwłaszcza Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Solane 15.02.21, 16:41 Też się nad tym zastanawiam. Ale jakoś tak bez większego nurtowania. Odpowiedz Link
green.amber Re: Solane 15.02.21, 17:55 i ma Sil jakieś pomysły? wstępnie wykluczyłam popularność, bo tu by może się pojawiła "biała lokomotywa", nawiązanie do bieżącego momentu, bo wtedy to może by "jest już za późno, nie jest za późno" i nic więcej do wykluczenia nie przychodzi mi do głowy... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Solane 15.02.21, 21:18 Lubię ten wierszyk. I tyle. Tak jak hinduską pełnię owali. Odpowiedz Link
prawda_we_mgle Re: Solane 15.02.21, 21:25 silencjariusz napisał: > ... jak hinduską pełnię owali. Że what?? Czytam pobieżnie, ale chyba straciłam wątek... co to jest pełnia o'wali? Odpowiedz Link
green.amber Re: Solane 16.02.21, 00:02 poza "niemożliwe" przychodzi mi do głowy tylko "dobranoc" Odpowiedz Link
witrood Re: Solane 15.02.21, 09:23 A ta Solane to co to za pacjentka? Nie znam człowieka. Trochę bałem się zapytać, bo może wszyscy znają. Odpowiedz Link
green.amber Re: Solane 15.02.21, 09:33 znalazłam, że np rzeka we Francji, ale nie mam pewności, że o tą chodziło Odpowiedz Link
obrotowy To moze Solange - ktora polnela literke "g" ? 15.02.21, 16:54 witrood napisał: > A ta Solane to co to za pacjentka? Nie znam człowieka. Bo Solange - to kilka znanych bylo... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Solane 15.02.21, 17:00 Ja przeczytałam, że solone i mi się to z treścią nie łączyło Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Solane 15.02.21, 17:30 A to akurat normalne. Że się nie łączy. I do forum pasuje. Bo tu się nic i nikt nie łączy. Odpowiedz Link
obrotowy nie polane i nie podane... 15.02.21, 17:41 silencjariusz napisał: > A to akurat normalne. Że się nie łączy. I do forum pasuje. Bo tu się nic i nikt > nie łączy. Miej pretensje do wymagajacych kobiet. Bo Panowie, w wiekszosci, to sa nad wyraz chetni Odpowiedz Link
silencjariusz Re: nie polane i nie podane... 15.02.21, 17:45 Żadnych pretensji do nikogo nie mam. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: nie polane i nie podane... 15.02.21, 19:27 A czemu Sil miałby mieć pretensje? Odpowiedz Link
obrotowy nadal nie polane i nie podane... 15.02.21, 22:05 szarlotka_ja napisała: > A czemu Sil miałby mieć pretensje? no moglby. do Ciebie np. ze odwyklas od podrywu. ja - to odpadam w przedbiegach... bo (przynajmniej formalnie) mam Slubna... ale Ty i Sil to przynajmniej formalnie - jestescie sami... no i ? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Solane 16.02.21, 00:43 Solane odejdźmy w słoneczną stronę witraży gdzie Bizancjum leniwe i muły dźwigają kosze obfite w owoce i ciepły deszcz Odpowiedz Link