silencjariusz 07.06.21, 09:07 Dziś międzynarodowy dzień seksu. Warto chyba poświętować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
letniaburza77 Re: 07.06. 07.06.21, 19:13 Ciekawe czy wypłoszyłeś wszystkie panie czy wręcz przeciwnie ,zachęciłeś do "świętowania" . Odpowiedz Link
green.amber Re: 07.06. 07.06.21, 21:06 i jak Szarlotta święciła, że tak z ciekawości spytam? bo ja spożywając truskawki, ale bez szampana Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: 07.06. 07.06.21, 21:21 Ja se jeszcze świętuję, siedząc na balkonie, a w kubku mam gorąca czekoladę 🥺 Odpowiedz Link
green.amber Re: 07.06. 07.06.21, 21:35 mnie się jogurcik z kakao skończył jakiś czas temu i zaraz świątecznie pójdę spać aco Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: 07.06. 07.06.21, 21:27 silencjariusz napisał: > Dziś międzynarodowy dzień seksu. Warto chyba poświętować. W parach, czy zajęcia grupowe? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: 07.06. 07.06.21, 21:43 No to w zależności od preferencji i możliwości. Odpowiedz Link
tzn.aga Re: 07.06. 07.06.21, 22:02 Ależ nie. Tylko, że... hmm forma zaczyna nieco... uwierać? nie, nie uwierać. nie wystarczać? Eee tam. To pewnie chwilowy wpływ fazy księżyca, cyklu czy pływów. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: 07.06. 07.06.21, 22:10 No to nie kumam. Facet na stałe nie bo to problem. Facet wyłącznie do pukania tez nie bo forma znajomosci nie taka... To jak ma być żeby forma była odpowiednia i facet był możliwy do tolerowania? Odpowiedz Link
tzn.aga Re: 07.06. 07.06.21, 22:15 Przecież to proste. "Związek" bez mieszkania razem. Odpowiedz Link
tzn.aga Re: 07.06. 07.06.21, 22:53 Z pobytu na tym forum wiem, że "związek" i "fuckfriend" to są pojęcia bardzo subiektywne takżeten Odpowiedz Link
obrotowy chce - jak wiekszosc kobiet 08.06.21, 16:01 silencjariusz napisał: > Chcesz związku z ff. chce - jak wiekszosc kobiet tylko jakiemu ff na zwiazku zalezy ? Odpowiedz Link
tzn.aga Re: chce - jak wiekszosc kobiet 08.06.21, 17:40 obrotowy napisał: > tylko jakiemu ff na zwiazku zalezy ? Widzę, że narracja idzie w stronę "miało być ff a ona chce czegoś więcej" więc dodam, że chcę B nie z obiektem C bo nasze C jest z braku laku Odpowiedz Link
tzn.aga Re: 07.06. 08.06.21, 17:35 Nie. Tak jak napisałam, różne jest wyobrażenie związku i ff. A - zakochanie się, mieszkanie razem. B - spędzanie czasu wolnego razem, mieszkanie osobno. C - okazjonalne spotykanie się w celu miłego spędzenia czasu. Mam C, chcę B. Odpowiedz Link
obrotowy "cie choroba..." vidze to podobnie... 08.06.21, 20:50 tzn.aga napisała: > Nie. > Tak jak napisałam, różne jest wyobrażenie związku i ff. > A - zakochanie się, mieszkanie razem. > B - spędzanie czasu wolnego razem, mieszkanie osobno. > C - okazjonalne spotykanie się w celu miłego spędzenia czasu. > Mam C, chcę B. ja mam wariant "A minus" . czyli mieszkanie razem, ale bez zakochania (i tego tam...) i gdyby nie ta dolegliwosc (poprzez fakt posiadania formalnej Slubnej) tobym od razu stanal do Ciebie w kolejce po wariant "B" tez uwazam, ze nie ma nic piekniejszego, niz miec zawsze chetne dziewcze w zasiegu reki - ale takie, ktore mieszka osobno i nie SKRZECZY mi na okraglo - dlaczego brudne skarpetki rzucilem znow pod lozko... (a umywalka po porannej toalecie znowu opluta... itd...) Odpowiedz Link
tzn.aga Re: "cie choroba..." vidze to podobnie... 08.06.21, 21:52 obrotowy napisał: > tobym od razu stanal do Ciebie w kolejce po wariant "B" Do mnie nie ma kolejki 🤔 Sie nie znają i tyle 😛 > (a umywalka po porannej toalecie znowu opluta... itd...) I osmarkana I chrapie I zamyka mi okno w nocy I nie chce umyć zębów przed porannym seksem I... Odpowiedz Link
silencjariusz Re: "cie choroba..." vidze to podobnie... 08.06.21, 23:09 tzn.aga napisała: > I nie chce umyć zębów przed porannym seksem > I... Zabijasz romantyzm i spontaniczność. Odpowiedz Link
obrotowy i nadal "cie choroba..." vidze to podobnie... 09.06.21, 12:56 silencjariusz napisał: > Zabijasz romantyzm i spontaniczność. nie ironizuj. ten zabijaja perfekcjonisci - vel czepiacze i czepiaczki. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: 07.06. 08.06.21, 21:40 tzn.aga napisała: > A - zakochanie się, mieszkanie razem. > B - spędzanie czasu wolnego razem, mieszkanie osobno. > C - okazjonalne spotykanie się w celu miłego spędzenia czasu. Hmm... To ja mam D... Odpowiedz Link
tzn.aga Re: 07.06. 08.06.21, 21:53 kevinjohnmalcolm napisał: > tzn.aga napisała: > > A - zakochanie się, mieszkanie razem. > > B - spędzanie czasu wolnego razem, mieszkanie osobno. > > C - okazjonalne spotykanie się w celu miłego spędzenia czasu. > > Hmm... To ja mam D... Hmm... Czyli? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: 07.06. 08.06.21, 22:09 tzn.aga napisała: > > Hmm... To ja mam D... > > Hmm... Czyli? Nie ma takiego numeru. Nie ma takiego numeru. Nie ma takiego numeru. Nie ma takiego numeru. Nie ma takiego numeru. Nie ma takiego numeru. Nie ma takiego numeru. ... Odpowiedz Link
tzn.aga Re: 07.06. 08.06.21, 22:11 kevinjohnmalcolm napisał: > Nie ma takiego numeru. > Nie ma takiego numeru. > Nie ma takiego numeru. > Nie ma takiego numeru. > Nie ma takiego numeru. > Nie ma takiego numeru. > Nie ma takiego numeru. > ... Ale to jest litera Odpowiedz Link